Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
erinal_w

Λοιπόν ο φίλος θέλει μεν να πηδήξει, δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει (20€), αλλά δεν επιθυμεί να δώσει το ποσό σε μετρητά (δηλαδή σε που@@), αλλά σε είδος (δηλαδή σε μη που@@). Ως εδώ καλά. Εσύ προθυμοποιήθηκες και μάλιστα προσφέρθηκες να μην τον υποβάλεις στη δαπάνη των 20€ αλλά με 10 είσαι εντάξει.
΄
Λογικά –όλως τυχαίως- βρισκόσαστε, σου προτείνει σουβλάκια και αν σου κάνει κουκου (για εκείνον ας μη το συζητήσω) του κάθεσαι μετά από τα σουβλάκια.

Αν δεν πας για σουβλάκια, πως θα σε δει να σου κάνει καμάκι και να σε πηδήξει? Το σωστό καμάκι προβλέπει την τυχαία συνάντηση. Τρώτε τα σουβλάκια παρέα (εσύ μόνο ένα και μια μπυρίτσα) και μετά ζαλισμένη από το καμάκι ή την μπύρα του λες πως δεν κρατιέσαι (όχι για πιπί) ή του λες πως μόλις θυμήθηκες πως δεν έχεις ταϊσει το μωρό και πρέπει να φύγεις. Το σουβλάκι θα το φας θες δε θες, δεν είναι formal να αρνηθείς την πρόσκληση σε δείπνο από ένα gentleman.  Το αν σου αρέσει ή όχι θα το διαπιστώσεις τρώγοντας το σουβλάκι.

Κοράλ ειλικρινά μπερδεύτηκα τελείως με τον συλλογισμό σου. Αυτο που είπα ηταν απλό. Αν κάποιος μου αρέσει θα του δώσω την ευκαιρία και θα φάω σουβάκια με 10 ευρώ στο κάτω κάτω.Αν δεν μου αρέσει νιετ ευκαιρία. Σημείωση - υπενθύμιση: δεν μιλάω για κάποιον που δεν γνωρίζω, δεν μιλάω για το νετ, δεν μιλάω για τον γουλφ.
Αυτα. Έγινα σαφής;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Γιατί πληρώνουμε για να γαμίσουμε? Πρώτον γιατί θέλουμε σεξ συχνά και με ποικιλία και δεύτερον για να μην έχουμε μπελάδες με έρωτες, γάμους και άλλες τέτοιες μαλακίες που ζητάν οι γκόμενες. Και δη οι Ελεηνίδες.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Άλλη  φάση εξουσίας, αμα πληρώνω έχω τον ταρίφα αγκαζέ, το ίδιο και τις πουτάνες.
Πες μου πως μαγαπάς. Ναι
Πες μου πως πετάει ο γάιδαρος. Ναι
Πες μου πως είμαι ο καλίτερος γαμιάς. Ναι

(όσο πέφτει το χιλιάρικο ....αγαπάει και περισσότερο)

Καλά αυτό το νήμα είναι για Αρσακειάδες.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Κοράλ ειλικρινά μπερδεύτηκα τελείως με τον συλλογισμό σου. Αυτο που είπα ηταν απλό. Αν κάποιος μου αρέσει θα του δώσω την ευκαιρία και θα φάω σουβάκια με 10 ευρώ στο κάτω κάτω.Αν δεν μου αρέσει νιετ ευκαιρία. Σημείωση - υπενθύμιση: δεν μιλάω για κάποιον που δεν γνωρίζω, δεν μιλάω για το νετ, δεν μιλάω για τον γουλφ.
Αυτα. Έγινα σαφής;

Ξεκινήσαμε από διαφορετικές υποθέσεις, assumption is the mother of any fuck up!!

Σημ: εστίασα μόνο στο γουλφ

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πρόφανώς δέν είσαι παντρεμένος ή παντρεύτηκες πρόσφατα καί είσαι στό "μήνα τού μέλιτος".
Κάτσε πρώτα 10-15 χρόνια μέ τήν ίδια γυναίκα καί μετά τά λέμε.Η΄θεωρία από τήν πράξη διαφέρει.Καί ούτε μπορείς νά ξέρεις ό καθένας πού απατάει τήν γυναίκα του τί τόν ώθησε νά τό κάνει αυτό καί τί γίνεται μέσα στό σπίτι του,γι'αυτό μήν τό παίζεις κριτής τών πάντων.
Καί εγώ σιχαίνομαι τούς εξυπνάκηδες πού έχουν άποψη γιά όλους καί γιά όλα(και πού νομίζουν βεβαίως ότι πάντα έχουν δίκιο),αλλά δέν τό κάνω θέμα.

Καλησπέρα σε όλους.

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες του θρεντ αλλά μπήκα στον πειρασμό να πώ και γώ δύο λόγια. Συγχωρήστε μου αν κάποιος με έχει ήδη καλύψει αλλά δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια.
Συμφωνώ παιδιά απόλυτα με τα σχόλια σας γιατί άλλο οι θεωρίες και άλλο η πράξη.
Ειδικά θέλω να επαυξήσω στο παραπάνω εύστοχο για μένα σχόλιο ότι οι ελληνίδες και στη σχέση και περισσότερο στο γάμο επιδιώκουν πονηρά, ύπουλα και μοχθηρά όπως λένε έξυπνα κάποιοι άλλοι πολύ σοφότεροι απο εμένα, να μας ευνουχήσουν τελείως.
Όταν έχει 20 μήνες πονοκέφαλο αυτό τί είναι;  πώς λέγεται αυτό;
Όταν θέλει να ξέρει τα πάντα γύρω απο τα οικονιμά ενός άνδρα και μάλιστα όταν είσαι παντρεμένος μαζί της, τότε περνάει απο κόσκινο και ανάκριση και την τελευταία δεκάρα που χάλασες...μη τυχόν και πάς και ξεθυμάνεις αλλού μέσα στους 20 μήνες του πονοκέφαλου της και χάσει τη δύναμη της να την παρακαλάς για ένα μουχλιασμένο και ξινισμένο ξεροκόματο έρωτα και απόλαυσης....αυτό τί είναι;
Αυτά τα δύο μόνο δεν αποτελούν προσπάθεια ευνουχισμού;
για να μην πώ και προσπάθεια έμμεσου οικονομικού <<εκβιασμού>> κατ εξακολούθηση;

Γι αυτό ευτυχώς ο θεός μεριμνά για όλους και δόξα το θεό που υπάρχουν όλες αυτές οι όμορφες κοπέλες για να δίνουν διέξοδο στις φυσικές μας ανάγκες και να μην πέφτουμε σε μαρασμό.
Τί να κάνουμε; Οι γυναίκες έχουν κάθε μήνα την περίοδο και ξεθυμαίνουν και το παίζουν άνετες, ενώ εμείς έχουμε τις απανταχού καλές και καλλίγραμμες κοπέλες που μας δίνουν το φάρμακο μας

Ευχαριστώ παιδιά και καλή μας συνέχεια

Επισκέπτης
εδω εισαι λαθος....αμα εισαι παντρεμενος και πας με πουτανες...εισαι για να σε λυπουνται

Μα όταν αρχίζεις να κονομάς λεφτά για να γαμάς όσες πουτάνες θες, παντρεύεσαι κι όλας.
Οπότε τις πουτανες τις γαμάς παντρεμένος!

intigo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κατ' αρχην θελω να ενημερωσω οτι ανοιξα το thread χωρις να ψαξω για αντιστοιχο γιατι βαριομουν θελει παραπολυ ψαξιμο
και παμε στο προκειμενο:
Γιατι πατε και πληρωνεται τοσα λεφτα για να γαμησετε ενω υπαρχουν τοσες και τοσες εκει εξω που το κανουν τσαμπα?
:headbang: :rolleyes: :uglystupid: :idiot: :tickedoff:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ισως για να γλυτωσουν την διαδικασια με την γκομενα: ραντεβου, φαγητό, ποτο, ξενοδοχείο που και εκει στην τελική πλρώνεις ακι παλι....

Netuser

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η επιστημονικη απαντηση στο ερωτημα του θρεντ απο το Scientific American.

"Why do men buy sex?"

Μεταξύ άλλων:
Men’s motives for buying sex are hotly contested among researchers. Some believe the practice serves as a salve (=θεραπεία, βάλσαμο) for common psychological afflictions (=διαταραχές), such as an unfulfilled craving (=πάθος) for sex or romance. Others, meanwhile, paint a dimmer (=σκοτεινότερο) portrait of johns, believing they are driven by chauvinistic (=ρατσιστικος, φαλλοκρατικός) motives, such as a desire to dominate and control women.

Επισκέπτης
ισως...γιατι γουσταρουμε να πηδαμε θεομουνα αντι για τις ανοργασμικες σαβουρες ελεινιδες που νομιζουν οτι οσο παραπανω κιλα ειναι τοσο ανεβαινει και η αξια τους σε χρυσο :uglystupid:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γιατι στις πουτανες θα γαμίσουμε σιγουρα. Η γκομενα στο ραντεβου μπορεί να σου σπάσει τα παπαρια και να μην βγει και τιποτα τελικά.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γιατι οι αντρες,απο τοτε που με ξερω...ΠΑΝΤΑ πληρωνουν για να γαμησουν αδηλωτες και μη  :rockon: :rockon: :rockon:

jumbo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
8
Like
409
Πόντοι
301
H ερώτηση είναι λάθος!!
Θα έπρεπε να τεθεί ως εξής:
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΡΑ(εκτος ζιγκολό) ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ? :2funny:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
για να μπορουν μετα να φυγουν χωρις ερωτησεις. Και επισης να μπορουν να κλανουν ανενόχλητοι μιλις χυσουν. Και ισως για να φορανε τις καλτσες στο κρεβάτι!!!

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
ισως γιατι βαριουνται μα ψαξουν.ισως γτ τουσ κουρασε το πολυ ευκολο....ισως λεω ετσι...

Πάρε την απάντησή σου, γύρνα την ανάποδα, και θα είσαι περίπου στην πραγματικότητα. Επίσης, ίσως πιο κοντα στην πραγματικότητα, να είναι και αυτό: αφού οι γυναίκες - γενικά - έχουν βάλει μια τιμή στο γατάκι τους (άσχετα αν αυτή δεν είναι άμεσα χρήμα.. π.χ. μπορεί να είναι στα Χ ραντεβού, ή στο Χ αυτοκίνητο), που την ξέρουν μόνο οι ίδιες, οι άντρες προτιμάμε να πληρώνουμε ένα συγκεκριμένο ποσό για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Βλέπετε, αν είσασταν straight άτομα και λέγατε, δε σε θέλω, γιατί π.χ. δεν έχεις Ferrari ή επειδή δεν αντέχεις να κάνεις sex 5 ώρες σερί ή δεν ξέρω και γω τι ψάχνει η καθεμία σας, τουλάχιστον θα ξέραμε ο καθένας που βαδίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom