Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Προτιμω να κανω το τραπεζι σε μια γκομενα με 20 γιουρια η και παραπανω-ισως πολυ παραπανω και να μου κατσει επειδη με γουστε=αερι παρα να δωσω 20 και να γαμισω...δε μου αρεσει να μου στηνεται η γκξομενα ρε μαγκες...θελω νμα τη ριχνω με την αξια μου στο κρεβατι! :rockon:
και πού θα της κανεις το τραπεζι με 20 ευρω ????
στην ομονοια με καλαμακια ??????

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Προτιμω να κανω το τραπεζι σε μια γκομενα με 20 γιουρια η και παραπανω-ισως πολυ παραπανω και να μου κατσει επειδη με γουστε=αερι παρα να δωσω 20 και να γαμισω...δε μου αρεσει να μου στηνεται η γκξομενα ρε μαγκες...θελω νμα τη ριχνω με την αξια μου στο κρεβατι! :rockon:

με 20 € τεράστιε, κανα πασατέμπο και κόκα κόλα παίρνεις, για τραπέζι, λίγο δύσκολο (εκτός αν εννοείς τα πλαστικά τραπέζια που πουλάνε στο δρόμο τα οποία και αυτά λόγω ανόδου του πολυπροπυλνίου ξεπέρασαν τα 30€) :2funny:

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ (κ καταλαβαίνω τι εννοείς)... ΑΛΛΑ τότε... είσαι σε λάθος site κ απευθύνεσαι σε λάθος κοινό!
Συγνωμη που θα σου την πω αγαπητε μου,αλλα ακομη και στις επιλογες του γιατι ειναι καποιος εδω εχει και αυτη:'Ειμαι εδω γιατι δεν εχω καμμια σχεση με τον πληρωμενο ερωτα'...ΕΚΤΟΣ αυτου τα θυληκα τη δουλεια εχουν στο σαιτ?Για πληρωμενο ερωτα???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  Σταματα να με κριτικαρεις μοντερειτορ στο μπουρδελα κομ εισαι οχι θεος,ουτε και ζητησα τη γνωμη σου αλλωστε...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
με 20 € τεράστιε, κανα πασατέμπο και κόκα κόλα παίρνεις, για τραπέζι, λίγο δύσκολο (εκτός αν εννοείς τα πλαστικά τραπέζια που πουλάνε στο δρόμο τα οποία και αυτά λόγω ανόδου του πολυπροπυλνίου ξεπέρασαν τα 30€) :2funny:
ειδες το γαμηδι το πετρελαιο ????

ολα τα ανεβαζει..  :boobies: :boobies:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Συγνωμη που θα σου την πω αγαπητε μου,αλλα ακομη και στις επιλογες του γιατι ειναι καποιος εδω εχει και αυτη:'Ειμαι εδω γιατι δεν εχω καμμια σχεση με τον πληρωμενο ερωτα'...ΕΚΤΟΣ αυτου τα θυληκα τη δουλεια εχουν στο σαιτ?Για πληρωμενο ερωτα???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  Σταματα να με κριτικαρεις μοντερειτορ στο μπουρδελα κομ εισαι οχι θεος,ουτε και ζητησα τη γνωμη σου αλλωστε...
κι οπως λεει κι ο βασος....

τονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιον !!!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Το ιδιο ειναι να γαμας γκομενα απο καμακι η απο μπαρ με πουτανα??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  Το οτι την εριξες με τα αρχιδια σου δε μετραει καθολου για σενα?

Φίλε wolf έστω ότι έχεις ένα καλό αυτοκίνητο, έστω μια BMW M3, και το σκίζεις και το ευχαριστιέσαι :dancing: :dancing:

Εαν σου δωθεί η ευκαιρία να νοικιάσεις μια Ferrari και να την σκίσεις θα πεις όχι γιατί δεν έχω τα λεφτά να την αγοράσω?? :think: :rockon: :rockon:

Θα την σκίσεις όσο ποιό πολύ μπορείς και θα το απολαύσεις κιόλας και θα θές και άλλο  :2funny: :2funny:

για αυτό πληρώνουμε... :dancing: για τις ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ τις ζωής :) :)

Ελπίζω να σε κάλυψα με το παράδειγμα μου  :sunglasses: :sunglasses:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μοναχικες μερες βιωνω αυτο τον καιρο...

θελω ο,τι βγει απο την τσεπη μου να ειναι για να αγορασει ο,τιδηποτε εκτος απο σεξ... εγινα κατανοητος τωρα??? :uglystupid:

Σταματα να με κριτικαρεις μοντερειτορ στο μπουρδελα κομ εισαι, οχι θεος, ουτε και ζητησα τη γνωμη σου αλλωστε...

ΠΡΟΣΕΧΕ τι θα σου πω (γράψω μάλλον) καλοπροαίρετα κ προσπάθησε να το καταλάβεις (γιατί πολλοί από μας εδώ μέσα, έχουμε εμπειρίες ζωής που εσύ ούτε να τις φανταστείς μπορεί, όχι να τις ζήσεις)... Λοιπόν:

Με αυτά που γράφεις... φαίνεσαι το ΤΕΛΕΙΟ ΘΥΜΑ!
ΑΝ έχεις λεφτά κ σε καταλάβει καμιά κωλοπετσομένη... θα σε τυλίξει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι... κ θα πληρώνεις τα γαμήσια της χρυσά (να οι έξοδοι, να τα δώρα, να τα ταξίδια) κλπ κλπ

ΑΚΟΥ ΜΑΣ... ΠΟΛΛΟΙ ήταν ευαίσθητοι κ την πάτησαν... κρίμα είναι να χαλιέσαι+να πληγώνεσαι για την κάθε μια!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ο βασος μας τελείωσε
τονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιον !!!!
το ξερω γιατι τον εχω σε πριβε μακροχρονιο τουρ..  :tooth:

τονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιονιον !!!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
τι έγινε wolf βρήκες την γκόμενα σου που έκανε παρτούζες στην παραλία  :2funny: ?

Επισκέπτης
ΠΡΟΣΕΧΕ τι θα σου πω (γράψω μάλλον) καλοπροαίρετα κ προσπάθησε να το καταλάβεις (γιατί πολλοί από μας εδώ μέσα, έχουμε εμπειρίες ζωής που εσύ ούτε να τις φανταστείς μπορεί, όχι να τις ζήσεις)... Λοιπόν:

Με αυτά που γράφεις... φαίνεσαι το ΤΕΛΕΙΟ ΘΥΜΑ!
ΑΝ έχεις λεφτά κ σε καταλάβει καμιά κωλοπετσομένη... θα σε τυλίξει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι... κ θα πληρώνεις τα γαμήσια της χρυσά (να οι έξοδοι, να τα δώρα, να τα ταξίδια) κλπ κλπ

ΑΚΟΥ ΜΑΣ... ΠΟΛΛΟΙ ήταν ευαίσθητοι κ την πάτησαν... κρίμα είναι να χαλιέσαι+να πληγώνεσαι για την κάθε μια!

Εχω βρει ντουρα έναν τέτοιο τον έχω λιώσει στα γαμήσια..σορρυ κιολας που επεμβαινω. :2funny: :2funny: :rockon:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
ΥΠΕΡΟΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
τι έγινε wolf βρήκες την γκόμενα σου που έκανε παρτούζες στην παραλία  :2funny: ?

Το βιντεακι ναι,ειναι παλιο!!!!!!!!Εγω ο μαλακας το εμαθα προσφατα!Και ειναι ΜΕΓΑΛΟ το σοκ μου!!!!Εχω σκεφτει ακομη και να αυτοκτονησω παιδες!Η γυναικα που λατρευα σαν κορη οφθαλμου με προδωσε... :headbang: :headbang:

...πάλι καλά που δεν αυτοκτόνησε...  :uglystupid:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα διαχωρισμό.

Σε ένα τρισάθλιο χώρο όπως είναι ενα - κοινό-  μπορδέλο με μια επαγγελματία βιαστική (και ίσως αγενή) και καμιά 10αριά από έξω να περιμένουν όντως, η διαδικασία (μαζί με την πληρωμή) πιθανόν και να προκαλεί καταθληπτικά σύνδομα και απέραντη σιχαμάρα. Λογικό.

Το αντίθετο συμβαίνει αν έχεις αποφασίσει να απολαύσεις τις υπηρεσίες μιας CG/CT σε ένα καλό ξενοδοχείο με τα ποτά, την ανεση και το στύλ που απαιτεί η περίσταση. Εκεί μάλλον η πληρωμή (σε φάκελο, σαν την εφορία :2funny:) είναι μια φυσιολογική πράξη που απλά επιβραβεύει το ότι έχεις την ικανότητα να προσφέρεις στον εαυτό σου αυτήν την απόλαυση. Το ιδιο που αισθάνεσαι αγοράζονατς ένα καλό κουστούμι ή ένα χειρποιητο ζευγάρι παπούτσια.

Τώρα μη πει κανεις ότι το ένα θέλει 20 και το άλλο 500€. That's life.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ενοιωσα ενα παραξενο συναισθημα... ενοιωσα μαλακας που πληρωσα και ταπεινωμενος...

Προτιμω να κανω το τραπεζι σε μια γκομενα με 20 γιουρια η και παραπανω-ισως πολυ παραπανω και να μου κατσει επειδη με γουστε=αερι παρα να δωσω 20 και να γαμισω...δε μου αρεσει να μου στηνεται η γκξομενα ρε μαγκες...θελω νμα τη ριχνω με την αξια μου στο κρεβατι!

Mαγκες ο τυπος θα μας τρελανει μ' αυτα που γραφει. :jerking:Μερικοι μου φαινεται ζουνε σε μια διαρκη ονειρικη κατασταση.
Απο την αλλη οντως τι ψαχνεις στο bourdela δεν καταλαβα?Ρωτας εμας αν νιωθουμε ασχημα που πληρωνουμε για να γαμησουμε???Τι απαντησεις μπορεις να παρεις? :think: :think: :think:
Προσωπικα οταν ειναι να παω σε πουτανες πεταω απο χαρα μονο και μονο στη σκεψη οτι θα γαμησω τετοιες μουναρες που εξω θα πληρωνα τουλαχιστον μια SLK για να εχω. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom