Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poutaniaris88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις γράφτηκα στο forum. Λοιπόν με αφορμή αυτό το θέμα το πρωτο μου ποστ θα το αφιερώσω σε όλους τους μουνόδουλους!

Δείτε το παρακάτω κλιπάκι.... τα λέει όλα!

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
[Όπως είχα γράψει σε κάποιο άλλο thread (αν θυμάμαι καλά) δεν πληρώνω σε μπουρδέλα και studios γιατί απλά δεν τα επισκέπτομαι.]

Οι επαφές περιορίζονται σε cg's. Η αλήθεια είναι πως αν η κοπέλα δείχνει επαγγελματίας και όχι πρωτάρα στο επάγγελμα μπορεί να αισθανθώ από μαλάκας μέχρι πάρα πολύ καλά, για το χρόνο που περάσαμε παρέα. Σε αυτό συνηγορούν διάφοροι (και διαφορετικοί) λόγοι. Διάθεση δική μου και της κοπέλας, άνεση της κοπέλας -όχι μόνο στο κρεβάτι- εμφάνιση, επίπεδο και συμπεριφορά της κοπέλας και στο φινάλε πως "στέκεται" στο κρεβάτι. Μπορεί λοιπόν να είναι super, να μου αφήσει καλές εντυπώσεις ή να αισθανθώ μαλάκας που πλήρωσα και έφαγα το χρόνο μου. Το συμφωνημένο ποσό είναι παράγοντας που παίζει ρόλο όχι όμως πάντα. Δηλαδή μια πραγματικά ανεξάρτητη με 150 μπορεί να είναι συνολικά φόλα, ή από γραφείο με 150 (δηλ.περίπου 30 δικά της) να είναι αρκετά/πολύ καλή. Αν όμως ψάξεις το 80άρι σίγουρα θα κάνεις ένα βιαστικό γαμήσι.
Η μόνη φορά που αισθάνθηκα πολύ περίεργα και αμήχανα ήταν όταν ήρθε μια Ουκρανή (ήταν 20χρονών, 1 μήνα στην Ελλάδα) αλλά φαινόταν σαν έφηβη. Ήπιε ένα αναψυκτικό, της έδωσα ένα ποσό και την έδιωξα ευγενικά. Αισθάνθηκα περίεργα, αλλά όχι ο περήφανος μαλάκας που πήδηξε το baby face.  :idiot:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Tη μαλακια θρεντ ειναι αυτο παλι.

Οι περισσοτεροι δινουν τα δεκαπλασια για να γαμησουν μια σαβουρα.

Πρεπει να καταλαβεις οτι γυναικα και λεφτα ειναι συνωνυμο.
Γι'αυτο μην αυταπατασαι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Ελα μην ακούω μαλακίες και το πειράζετε το παιδί! Και βέβαια μπορεί με 20 γιούρια να της κάνει το τραπέζι: Γκούντις, Μακ Ντόναλτνς, Σουβλάκια.
Παλικάρι μου όλες πουτάνες είναι, με τη διαφορά ότι με την πουτάνα ξέρεις ακριβώς τι θέλει, δεν υπάρχει δόλος, υστεροβουλία, όσο πιο πολλά πληρώσεις και με λίγο ψάξιμο τόσο πιο καλά θα περάσεις και δεν παίζει με τίποα να σου ραγίσει και την καρδιά

Επισκέπτης
Σουβλάκια...μμμμμμ!!! και με δεκα μπορεί ένα θα φάω και μια μπυριτσα  :)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα διαχωρισμό.

Σε ένα τρισάθλιο χώρο όπως είναι ενα - κοινό-  μπορδέλο με μια επαγγελματία βιαστική (και ίσως αγενή) και καμιά 10αριά από έξω να περιμένουν όντως, η διαδικασία (μαζί με την πληρωμή) πιθανόν και να προκαλεί καταθληπτικά σύνδομα και απέραντη σιχαμάρα. Λογικό.

Το αντίθετο συμβαίνει αν έχεις αποφασίσει να απολαύσεις τις υπηρεσίες μιας CG/CT σε ένα καλό ξενοδοχείο με τα ποτά, την ανεση και το στύλ που απαιτεί η περίσταση. Εκεί μάλλον η πληρωμή (σε φάκελο, σαν την εφορία :2funny:) είναι μια φυσιολογική πράξη που απλά επιβραβεύει το ότι έχεις την ικανότητα να προσφέρεις στον εαυτό σου αυτήν την απόλαυση. Το ιδιο που αισθάνεσαι αγοράζονατς ένα καλό κουστούμι ή ένα χειρποιητο ζευγάρι παπούτσια.

Τώρα μη πει κανεις ότι το ένα θέλει 20 και το άλλο 500€. That's life.

Σε γενικες γραμμες σωστος,απλα υπαρχουν και μπουρδελα οπου με 15 και 20 ευρω εκτος του οτι γαμας γκομεναρες εχουν και πολυ καλη αποδοση στο δωματιο.
Τωρα οσον αφορα τις βιαστικες κλπ οπως λεει και ενας αρχοντας του φορουμ,"αφου περασα απεξω,ηταν οκ η γκομενα και ειχε 15 ευρω γιατι να μην ριξω εναν" :rockon: :rockon:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6

Κορίτσι μάλαμα και οικονομικό. Δεν διευκρίνησες όμως, μετά θα του κάτσεις ή όχι? Μην πάει άδικα και το τραπέζομα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Μοναχικες μερες βιωνω αυτο τον καιρο... κι ετσι εκανα την τιμιτικη μου επισκεψη σε μπουρδελο στη Φυλης μετα απο καιρο...
Ενοιωσα ενα παραξενο συναισθημα... ενοιωσα μαλακας που πληρωσα και ταπεινωμενος... το χετε νοιωσει ποτε?
Ακομη ενοιωσα σιχαμαρα γιατι πριν απο μενα ειχε γαμησει και ο ταδε κωλογερος...

Eσυ πώς νιωθεις ρε μεγαλε που μας γαμας τα νευρα;

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ναι φυσικά, αν μου αρέσει.Αν οχι δεν πάω για σουβλάκια.Τρωω και μόνη μου.

Θα αρχίσουν οι προσφορές για σουβλάκια!!
Κάτι όμως δεν κολάει... Το παιχνίδι παίζεται στο πρώτο ραντεβού. Ή σου αρέσει και τρως τα σουβλάκια, ή όχι, οπότε χάνεις το μεγαλοπρεπές δείπνο με παρέα. (το να ζητήσεις πιό μπροστά φωτογραφία δεν παίζει γιατί τότε ο φίλος δεν θα αισθάνεται πως πήδηξε με την αξία του και δεν δίνει λύση στην αναζήτησή του)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μοναχικες μερες βιωνω αυτο τον καιρο... κι ετσι εκανα την τιμιτικη μου επισκεψη σε μπουρδελο στη Φυλης μετα απο καιρο...
Ενοιωσα ενα παραξενο συναισθημα... ενοιωσα μαλακας που πληρωσα και ταπεινωμενος... το χετε νοιωσει ποτε?
Ακομη ενοιωσα σιχαμαρα γιατι πριν απο μενα ειχε γαμησει και ο ταδε κωλογερος...
καλα κανεις φιλε,και γω το χω νοιωσει,και καλα κανεις και τους βριζεις αυτους που πληρωνουν για να πηδηξουν,ρε ουστ  :)
α μια παρενθεση,εγω να δεις πως ενιωσα την τελευταια φορα που χωρισα με την κοπελα μου,εκει να δεις...

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Σοβαρά τώρα, το πως νοιώθει ο καθένας μας είναι παντελώς υποκειμενικό και πέρα από την αναμφισβήτητα -όποια- ηδονή, οτιδήποτε άλλο νοιώθουμε έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία μας, κουλτούρα, παιδεία, αγωγή, περιβάλλον που ζούμε (ή μεγαλώσαμε), ανάγκες μας, σχέση μας με το χρήμα, εικόνες που έχουμε δει, κατάσταση της στιγμής και αρκετά άλλα που ό συνδιασμός τους διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Οπότε μη χολοσκάς επειδή αισθάνθηκες "κάπως", είναι φυσιολογικό και στην ανθρώπινη φύση.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα διαχωρισμό.

Σε ένα τρισάθλιο χώρο όπως είναι ενα - κοινό-  μπορδέλο με μια επαγγελματία βιαστική (και ίσως αγενή) και καμιά 10αριά από έξω να περιμένουν όντως, η διαδικασία (μαζί με την πληρωμή) πιθανόν και να προκαλεί καταθληπτικά σύνδομα και απέραντη σιχαμάρα. Λογικό.

Το αντίθετο συμβαίνει αν έχεις αποφασίσει να απολαύσεις τις υπηρεσίες μιας CG/CT σε ένα καλό ξενοδοχείο με τα ποτά, την ανεση και το στύλ που απαιτεί η περίσταση. Εκεί μάλλον η πληρωμή (σε φάκελο, σαν την εφορία :2funny:) είναι μια φυσιολογική πράξη που απλά επιβραβεύει το ότι έχεις την ικανότητα να προσφέρεις στον εαυτό σου αυτήν την απόλαυση. Το ιδιο που αισθάνεσαι αγοράζονατς ένα καλό κουστούμι ή ένα χειρποιητο ζευγάρι παπούτσια.

Τώρα μη πει κανεις ότι το ένα θέλει 20 και το άλλο 500€. That's life.

Τα οποία είναι η καλλίτερη επένδυση και το καλλίτερο δώρο που μπορεί να κάνει στον ευατό του ένας άνδρας.
Όλα τα υπόλοιπα: γυναίκες, κοστούμια, λεφτά, φήμη, αυτοκίνητα έρχονται και παρέρχονται.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Τα οποία είναι η καλλίτερη επένδυση και το καλλίτερο δώρο που μπορεί να κάνει στον ευατό του ένας άνδρας.
Όλα τα υπόλοιπα: γυναίκες, κοστούμια, λεφτά, φήμη, αυτοκίνητα έρχονται και παρέρχονται.
Τα μανικετόκουμπα! (κάτι έγραψα παραπάνω για τη διαφορετικότητα)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Εμεις που τα σκαμε για να γαμησουμε τι να νιωθουμε?μια καυλα νιωθουμε. :bigdick: :bigdick:

Επισκέπτης
Κάτι όμως δεν κολάει... Το παιχνίδι παίζεται στο πρώτο ραντεβού. Ή σου αρέσει και τρως τα σουβλάκια, ή όχι, οπότε χάνεις το μεγαλοπρεπές δείπνο με παρέα. (το να ζητήσεις πιό μπροστά φωτογραφία δεν παίζει γιατί τότε ο φίλος δεν θα αισθάνεται πως πήδηξε με την αξία του και δεν δίνει λύση στην αναζήτησή του)

Δεν σε κατάλαβα συγνώμη. :S

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6

erinal_w

Το ιδιο ειναι να γαμας γκομενα απο καμακι η απο μπαρ με πουτανα??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  Το οτι την εριξες με τα αρχιδια σου δε μετραει καθολου για σενα?
Κορίτσι μάλαμα και οικονομικό. Δεν διευκρίνησες όμως, μετά θα του κάτσεις ή όχι? Μην πάει άδικα και το τραπέζομα.

Λοιπόν ο φίλος θέλει μεν να πηδήξει, δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει (20€), αλλά δεν επιθυμεί να δώσει το ποσό σε μετρητά (δηλαδή σε που@@), αλλά σε είδος (δηλαδή σε μη που@@). Ως εδώ καλά. Εσύ προθυμοποιήθηκες και μάλιστα προσφέρθηκες να μην τον υποβάλεις στη δαπάνη των 20€ αλλά με 10 είσαι εντάξει.
΄
Λογικά –όλως τυχαίως- βρισκόσαστε, σου προτείνει σουβλάκια και αν σου κάνει κουκου (για εκείνον ας μη το συζητήσω) του κάθεσαι μετά από τα σουβλάκια.

Ναι φυσικά, αν μου αρέσει.Αν οχι δεν πάω για σουβλάκια.Τρωω και μόνη μου.

Αν δεν πας για σουβλάκια, πως θα σε δει να σου κάνει καμάκι και να σε πηδήξει? Το σωστό καμάκι προβλέπει την τυχαία συνάντηση. Τρώτε τα σουβλάκια παρέα (εσύ μόνο ένα και μια μπυρίτσα) και μετά ζαλισμένη από το καμάκι ή την μπύρα του λες πως δεν κρατιέσαι (όχι για πιπί) ή του λες πως μόλις θυμήθηκες πως δεν έχεις ταϊσει το μωρό και πρέπει να φύγεις. Το σουβλάκι θα το φας θες δε θες, δεν είναι formal να αρνηθείς την πρόσκληση σε δείπνο από ένα gentleman.  Το αν σου αρέσει ή όχι θα το διαπιστώσεις τρώγοντας το σουβλάκι.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπον το θεμα με την απλη γκομενα και την πουτανα εχει αρκετες πτυχες.Εμενα πρωσοπικα με φτιαχνει πολυ περισσοτερο το καμακι και η επιτυχια του να ριξω μια γυναικα στο κρεβατι η τελος παντων να κανω κατι μαζι της απο το να δωσω 50-100 ευρω και να γαμησω απλα μια πουτανα.Ομως ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα αυτα τα 2.Την πουτανα δεν την ερωτευεσαι ποτε(εκτος εαν εισαι μαλακας με περικεφαλαια)την γκομενα αντιθετα μπορει να την δεις και σαν πουτανα εαν δεν σου εμπνεει σεβασμο η γαμιεται σαν πουτανα και την επομενη σου λεει σορυ αλλα ο γκομενος μου σημερα με θελει διπλα του.Απο την αλλη πολλες πουτανες ειναι στην ψυχη πολυ πιο καθαρες απο φαινομενικα καλες κοπελες.Ολα στο μυαλο ειναι και το κυριοτερο ειναι ενα.ΓΑΜΑΤΕ ΕΙΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ..

ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
''Γιατι μπορουν''
Αυτη ειναι η απαντηση μου-δεν ξερω αν το εχει πει καποιος αλλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom