Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Μαγκα μου η καψουρα ειναι αρωστεια.Ξυπνας,κοιμασαι,δουλευεις,τεμπελιαζεις το μυαλο βρισκετε σε αυτη.τι κανει?που ειναι ειναι?με ποιον ειναι?σε θελει?δεν σε θελει?συνεχως θυμασαι το τελευταιο κρεβατι και καυλωνεις κτλ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Η ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ-ΚΑΒΑΤΖΑ δεν θα τον ξαναταλαιπωρησει.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
γενικη ηταν η τοποθετηση μου αυτη τη περιοδο δεν εχω μονιμη σχεση
στο λέω εντελώς φιλικά και με την εμπειρία μου.Δεν σε κατακρίνω είναι φυσιολογικό γιατί μας έχουν εκπαιδεύσει έτσι.
Πάντα να πηγαίνεις και με άλλη για να μπορείς να είσαι αυτόνομος και με ξεκάθαρο μυαλό.

Επισκέπτης
Άλλωστε όταν βγαίνει ο φίλος δεν της πληρώνει το ποτό, τον καφέ, τον λογαριασμό?
Αμα τηςς πει μισά μισά θα συνεχίσει να τον 'αγαπάει'?????

ειχα σχεση που μου ελεγε απο μονη της να μου πληρωνει τα μισα ΠΑΝΤΑ.Το συναισθηματικο δεσιμο δεν υπολογιζεται μεφραγκ κ κερασματα κ ειναι διαφορετικο απο την καψουρα που γραψατε εσεις κ προφανως συμβαινει ελαχιστες φορες στη ζωη σου

Επισκέπτης
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?Για ποιο λογο αφου εισαι καψουρης με μια και περνας καλα να γαμησεις αλλη μονο κ μονο για να βγεις απο την κυλοτα της?
Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σας,το εννοω δεν κοροιδευω απλα καποιος να μου εξηγησει.

ρε άλλο ο έρωτας,άλλο η καψούρα και άλλο το sex με τις πουτάνες!!! :headbang:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?Για ποιο λογο αφου εισαι καψουρης με μια και περνας καλα να γαμησεις αλλη μονο κ μονο για να βγεις απο την κυλοτα της?
Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σας,το εννοω δεν κοροιδευω απλα καποιος να μου εξηγησει.
Να σου εξηγήσω.
Είσαι με μία και περνάς καλά. Συμβαίνει.
Θα δεις ότι σιγά σιγά τα θέλω σου δεν είναι δικά σου. Αυτό θα το καταλάβουν καλύτερα οι κολλητοί σου που σε γνωρίζουν.
Για να συνεχίσεις να έχεις τη δική σου προσωπικότητα και να μπορείς να λειτουργείς σαν άντρας αυτόνομα και όχι να κάνει ότι θέλει αυτή (κοινώς να είσαι στο βρακί της) πρέπει να μπερδέψεις τις ορμόνες της με κάποιας άλλης.
Αυτό βέβαια άμα θέλεις να κάνεις το δικό σου, αν θέλεις να κάνεις το δικό της ή να νομίζεις ότι αποφασίζετε από κοινού τότε μείνε μόνο μαζί της και θα το δεεις το έργο αργά ή γρήγορα.

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάντα να πηγαίνεις και με άλλη για να μπορείς να είσαι αυτόνομος και με ξεκάθαρο μυαλό.

πολυ σωστο,αλλα δυστηχως ετσι οπως εχουν δυσκολεψει οι ανθρωποι και εχουν γινει πιο απαιτητικοι με καθαρο μυαλο πανω απο μηνα δεν κρατας καμια γυναικα-αντρα.. :rockon:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ειχα σχεση που μου ελεγε απο μονη της να μου πληρωνει τα μισα ΠΑΝΤΑ.Το συναισθηματικο δεσιμο δεν υπολογιζεται μεφραγκ κ κερασματα κ ειναι διαφορετικο απο την καψουρα που γραψατε εσεις κ προφανως συμβαινει ελαχιστες φορες στη ζωη σου
Μήπως είχατε και τα ίδια ενδιαφέροντα?

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Εγω παντως μιλαω για την καψουρα ΤΟΝ ΝΤΑΛΚΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.οχι τον ερωτα μην παρεξηγηθω...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πολυ σωστο,αλλα δυστηχως ετσι οπως εχουν δυσκολεψει οι ανθρωποι και εχουν γινει πιο απαιτητικοι με καθαρο μυαλο πανω απο μηνα δεν κρατας καμια γυναικα-αντρα.. :rockon:
που σε χαλάει αυτό? Εμείς έχουμε το πρόβλημα που κάθε βδομάδα γαμάμε και άλλη ή αυτές που ψάχνουν τον πρίγκηπα?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
1. Ελληνίδες που πληρώνουν μισά μισά είναι σπάνιο είδος άρα ήσουν στην περίπτωση.
2. Είναι πολύ καλό που είχατε δέσιμο τέτοιο.
3. Είναι εντελώς διαφορετικό το σωματικό θέμα. Ο άντρας όταν του σηκώνεται πρέπει να μαμήσει. Άμα κρατιέται και περιμένει να της φύγει η περίοδος ή το πότε θα έχει όρεξη τότε γίνεται ξέρεις τι.
Άμα σου καθόταν και όποτε ήθελες χωρίς αντιρρήσεις, πονοκεφάλους κλπ τότε πέτυχες μια πολύ καλή περίπτωση για μια χρονική περίοδο που το επιθυμούσε. Μετά το γάμο θα γινόταν όπως όλες οι άλλες.

paraksenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια μέρα ο Θεός και ο Αδάμ συζητούσαν. Ρωτάει λοιπόν ο Αδάμ τον Θεό.

- "Γιατί έκανες την Εύα τόσο απαλή και και τρυφερή;"

- "Για να την θέλεις".

Ξαναρωτάει ο Αδάμ τον Θεό.

- "Γιατί έκανες την Εύα τόσο ελκυστική;"

- "Για να την θέλεις" απαντάει ο Θεός.

Μετά από λίγο ξαναρωτάει ο Αδάμ τον Θεό,

- "Γιατί έκανες την Εύα τόσο ηλίθια;"

- "Για να σε θέλει απαντάει ο Θεός

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
οτι υπαρχει στα αρσενικα υπαρχει κ στα θυληκα.Εγω ειχα σχεση με ωραιες Ελληνιδες.Αναλογα με το πως θα κινηθεις  εσυ βλεπεις κ διαφορετικα αποτελεσματα στη συμπεριφορα τους.Μιλαω η νυχτα με τη μερα για την ιδια κοπελα παντα.Ποσες φιλες εχεις που καθονται κ λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες κ ολοι ειναι μαλακες ενω στην πραγματικοτητα αυτες φταινε που ειναι ξινισμενες κομπλεξικες κ με αδιαφορη προσωπικοτητα?

Πραγματικά δεν έχεις άδικο..μια γνωστή μ έχει μείνει παρθένα μέχρι τώρα π ΄ναι 23 γιατί ο ένας της ξινίζει,ο άλλος της βρωμάει
κ τελικά δεν τα φτιαχνει με κανέναν..δεν λέω ένα κόμπλεξ το έχει,αλλά όχι να της έχει γίνει έμμονη ιδέα,όπως μερικούς εδώ μέσα π
μπαίνουν μόνο κ μόνο για να την πουν στις ελλεηνίδες.. :idiot:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι να σεβεται ο ενας τα θελω του αλλου και τις αναγκες του.
Εκανε σχεση ενας φιλος μου με μια κοπελα πολυ μουναρα ολα καλα μεχρι που ηρθε η στιγμη και της ειπε αυτος οτι θα παμε για ψαρεμα ενα 2μερο...Του ζαλισε τα αρχιδια και εκεινος πολυ σωστα την εστειλε και ας ηταν και μουναρος.
Θελω να πω οτι δεν μπορει καποια η καποιος που παρουσιαστηκε στην ζωη σου να την αλλαξει και να σε κανει να πας με τα νερα του/της.
Οι περισσοτερς γυναικες θελουν να σε εχουν 24 ωρες το 24ωρο δικο τους χωρις να εχεις προσωπικη ζωη,αυτη ειναι η μαλακια τους

Επισκέπτης
Πραγματικά δεν έχεις άδικο..μια γνωστή μ έχει μείνει παρθένα μέχρι τώρα π ΄ναι 23 γιατί ο ένας της ξινίζει,ο άλλος της βρωμάει
κ τελικά δεν τα φτιαχνει με κανέναν..δεν λέω ένα κόμπλεξ το έχει,αλλά όχι να της έχει γίνει έμμονη ιδέα,όπως μερικούς εδώ μέσα π
μπαίνουν μόνο κ μόνο για να την πουν στις ελλεηνίδες.. :idiot:

κ ποτε θα της γινει εμμονη ιδεα?οταν θα φτασει 30 κ θα ψαχνεται να παντρευτει κ μετα να ξεπαρθενιαστει μεσα απο γραφεια συνοικεσιων? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom