Παραβλέπω ότι δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα.
Παραβλέπω ότι για να μου την μπεις έχεις ανάγκη με το καλημέρα να ανατρέξεις στο ότι "δεν έχω ποστάρει στο παρελθόν"
Παραβλέπω ότι δεν έχεις τι να πεις στο γεγονός ότι υπάρχουν 100μύρια μπουρδέλα στον πλανήτη και ούτε ένα με άνδρες επαγγελματίες και γυναίκες πελάτες από έξω με το 50ακι τους να περιμένουν να γαμηθούν
Δεν ξέρω ποιο κόλημα πραγματικά σε ταλανίζει εσένα και τον άλλον που τσίνισε σε ό,τι είπα αλλά πρέπει να χαλαρώσετε. Η πραγματικότητα δεν είναι μέσα στο μυαλό σας, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω. Μάθετε να την αποδέχεστε. Και φιλική συμβουλή, κόφτε την απάτη περί "βγάζει ο ένας 3 γκόμενες το χρόνο' και ο άλλος 'βγάζει 2 6άρια και 1 εφτάρι" στο νερό. Αν είναι έτσι αναρωτιέται κανείς τι κάνετε εδώ. Σε σάιτ για μπουρδέλα είμαστε, σοβαρευτείτε. Μιλάτε με άνδρα που έχει κάνει καμιά 10αριά FKK Γερμανία και βλέπει τον Ιάπωνα μάνατζερ και τον Αμερικανό επιχειρηματία να παίρνουν αεροπλάνα και βαπόρια από άλλες ηπείρους να για να έρθουν στο Σαρκ και στο Πάραντάις για να γαμήσουν. Κατά πόσο λοιπόν πιστεέυτε ότι θα περάσουν οι μπαρούφες σας περί "γυναίκείας λίμπιντο". Η μέση γυναίκα έχει 10 φορές λιγότερη όρεξη για σεξ από το μέσο άνδρα. Το λέει η επιστήμη, το λέει και η εμπειρική γνώση. Χωνέψετέ το και πορευτείτε αναλόγως. Φιλικά συζητάμε, δε χρειάζεται η επιθετικότητα που δείξατε και η οποία μόνο κολλήματα φανερώνει.
Έλα να σε ζεστάνω με Βέτλανς Νάουσα...
Σάββατο βράδυ μπήκες ξαφνικά όπου αυτό το θέμα πάντα βγάζει περισσότερους σπινθήρες.
Κακώς για μένα αλλά με διασκεδάζει. Θα έχεις τους λόγους σου.
Τα είδη του αττικού λόγου είναι συμβουλευτικοί, δικανικοί και επιδεικτικοί.
Θα έχεις και τους λόγους σου που τα σφυρηλάτησες παρέα.
Στα μπουρδέλα δεν πάω να γαμήσω σαν υπάλληλος γιατί πρώτον δεν γαμάω ποτέ με εντολή
και δεύτερον δεν δέχομαι να κάνω την πούτσα μου ακορντεόν.
Έπεσες σε ιδεολόγο.
Τι τύχη να έχει ο ιδεαλισμός που ιδρώνει το μέτωπό σου;
Το αν μιλάω με άνδρα που έτσι κι αλλιώς...δεν με πολυπείθει. Anyway "ντούκου" (Check).
Ο επιχειρηματίας που παίρνει το αεροπλάνο για να γαμήσει μία υποτακτική σολίστ
ως "αιχμάλωτος" κι όχι ως "ελεύθερος" τον αντιμετωπίζω ως εξουσιαστή σε δίλημμα.
Ένας σπιθαμιαίος Τάνταλος με στενή καπότα.
Αν γαμάει όμως και σε λιβάδια, τότε τον ασπάζομαι.
Δεν ταιριάζει πουθενά μέσα μου ένας που παραδόθηκε μόνο στο αγοραστό μουνί.
Και τον μισώ παράφορα. Ρέστα (All in).
Ετσιθελίστικα βάζεις στο ίδιο μπλέντερ διαφορετικές απόψεις ανθρώπων για να πάρεις πόντους
κι επιβεβαιώνεις την τριπλέτα παραπάνω. Δεν ασχολούμαι με λίμπιντο και κουλτουριάρικα.
Φόρα γυαλιά και ξανακόψε το καρπούζι.
Τα περί ανάγκης, κολλημάτων, κτλ ας τα λες εκεί που περνούν. Αν οι γυναίκες σήμερα φτάνουν
από τα 30 ή 40 να φτιάχνουν γεμιστά (και μόνο) ποστάρωντας μύξες στο προφίλ τους
μπορούν να παίζουν πρέφα με τους επιστήμονες.
Κι εκεί θα την κάνω ακορντεόν την πούτσα μου.
Την άλλη την πούτσα...την φαρμακερή.
Γαμάω μέχρι την δική μου κουβέρτα γιατί ξέρω το γιατί όσο αυτές αναρωτιούνται το πως.
Και...δεν θα γίνω αληθινός φιλεναδίτσος. Ποτέ!