Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 326K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.454
Πόντοι
3.656
Εμένα με συγκλόνιζε η βίζιτα , τον παλιό καιρό . Όταν στη χρυσή ευκαιρία στις προσωπικές σχέσεις, είχε 900 αγγελίες.
Έπαιρνα τηλέφωνο το γραφείο και μου έλεγαν μόνο περιγραφή της γκόμενας.

Έβλεπα τσόντες των 90s στο γαμιστρώνα αργά τη νύχτα , πίνοντας το ουίσκι μου και άκουγα τα τακούνια στο διάδρομο ...

υποδεχόμουν τη βίζιτα γυμνός ...

έμπαινε , συστηνόταν , γδυνόταν , ντουζάκι και τον έπαιρνε στο στόμα ....

ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!!!!

Κάθε φορά διαφορετική !!!!!!
ααααααααααααβαδιστα!!

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Εμένα με συγκλόνιζε η βίζιτα , τον παλιό καιρό . Όταν στη χρυσή ευκαιρία στις προσωπικές σχέσεις, είχε 900 αγγελίες.
Έπαιρνα τηλέφωνο το γραφείο και μου έλεγαν μόνο περιγραφή της γκόμενας.

Έβλεπα τσόντες των 90s στο γαμιστρώνα αργά τη νύχτα , πίνοντας το ουίσκι μου και άκουγα τα τακούνια στο διάδρομο ...

υποδεχόμουν τη βίζιτα γυμνός ...

έμπαινε , συστηνόταν , γδυνόταν , ντουζάκι και τον έπαιρνε στο στόμα ....

ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!!!!

Κάθε φορά διαφορετική !!!!!!
Σωστός

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Μετα τις συνευρεσεις σε οικο ανοχης, συγκρατουμαι σε κινησεις που θα εκανα σε διαφορες ξεκωλιαρες, σε γυναίκες που δεν αξιζουν παρα μονο να τις γαμησεις, γλιτωνω το κοστος σε ολο αυτο. Μου βγαινει μια ωριμοτητα να γνωριζω και να επενδυω μονο σε  σε γυναικες που εχουν να σου δωσουν κατι παραπανω  απο το μουνι τους.

aggeliki.deny

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
γιατι τους αρεσει καλυτερα απο το δωρεαν..οπως το φαγητο,,πιο ωραιο στο εστιατοριο που το πληρωνεις απο δωρεαν στο σπιτι...αν εχεις λεφτα...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μετα τις συνευρεσεις σε οικο ανοχης, συγκρατουμαι σε κινησεις που θα εκανα σε διαφορες ξεκωλιαρες, σε γυναίκες που δεν αξιζουν παρα μονο να τις γαμησεις, γλιτωνω το κοστος σε ολο αυτο. Μου βγαινει μια ωριμοτητα να γνωριζω και να επενδυω μονο σε  σε γυναικες που εχουν να σου δωσουν κατι παραπανω  απο το μουνι τους.

:hi:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Μετα τις συνευρεσεις σε οικο ανοχης, συγκρατουμαι σε κινησεις που θα εκανα σε διαφορες ξεκωλιαρες, σε γυναίκες που δεν αξιζουν παρα μονο να τις γαμησεις, γλιτωνω το κοστος σε ολο αυτο. Μου βγαινει μια ωριμοτητα να γνωριζω και να επενδυω μονο σε  σε γυναικες που εχουν να σου δωσουν κατι παραπανω  απο το μουνι τους.
Σωστός.. 'Οσο μεγαλώνει κάποιος πέφτει η testo και έτσι δεν τον κυβερνά το κάτω κεφάλι,
αλλά σκέφτεται λογικά με το πάνω..

periergos86

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα προσωπικά μου αρέσει.

Το απολαμβάνω δηλαδή σαν σκέψη και σαν εμπειρία.

Επιπλέον αν μου αρέσει η κοπέλα δε το σκέφτομαι καν.

Τα αξίζει.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δικέ μου καταρχήν έχεις κάνει τελείως λάθος στο ξεκίνημα του thread σου. Καμία κοπέλα δε γαμιέται τζάμπα και ειδικότερα αυτές οι 'κανονικές' και οι 'μια χαρά' εκεί έξω. Φαντάζομαι δε χρειάζεται να το αναπτύξω....Οπότε μάλλον το ερώτημά σου είναι κατά κάποιο τρόπο γιατί εμείς οι φανατικοί πια των μπουρδέλων πληρώνουμε για να γαμήσουμε πουτάνα κι όχι casual γκόμενα. Πανέμορφα: Η προσωπική μου υποκειμενική άποψη είναι η εξής: Α).Πληρώνω στα μπουρδέλα καταρχήν για τον απλό λόγο ότι χρειάζομαι σεξουαλική επαφή και όχι διαπροσωπική επαφή. Τι εννοώ: Μετά το γαμήσι δεν θέλω να ξοδέψω χρόνο για να ακούσω τα νέα της κοπέλας ούτε να κάνω υπαρξιακές συζητήσεις μαζί της, θέλω απλά να ξαμολύσω πάνω της τα ένστικτά μου και να περάσω καλά. Αν με ρωτήσεις αν με νοιάζει να περνάει και η κοπέλα καλά στο σεξ σου λέω ΝΑΙ -το θέλω- μετράει για μένα, ασχέτως το πόσο με γουστάρει και αν στην πραγματική ζωή θα προχωρούσε σχέση μαζί μου. Β). Τα μπουρδέλα σού δίνουν τη δυνατότητα να συνουσιαστείς με πολλές και διαφορετικές γυναίκες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (και με λίγα χρήματα συγκριτικά τού να συντηρείς μια συμβατική κοπέλα) κάτι το οποίο όχι απλά ανεβάζει την ψυχολογία σου αλλά πραγματικά σε στέλνει στο διάολο αυτή η συνεχής ποικιλία που ολοένα και ανανεώνεται. Διαφορετικές επιδερμίδες, διαφορετικές ενέργειες ,πληθώρα από προσωπάκια και πατουσάκια ώστε να ικανοποιούνται μέσα σου αισθήσεις που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν ,εννοώ πέρα απ' τις basic. Γ) Η γνωριμία με μια κοπέλα εκεί έξω μού μοιάζει ιδιαίτερα εξουθενωτική μιας και εκτός από την ίδια πρέπει να γνωρίσω και τις βαρετές παρέες της άρα και να εμπλακώ σε περαιτέρω διαπροσωπικές συναλλαγές που σημαίνει χάσιμο χρόνου, έξτρα έξοδα και άγχος. Δ) Ο οίκος ανοχής σού δίνει τη φοβερή μαγεία τού να κάνεις σεξ όποτε το θες εσύ. Φαντάσου μια σύντροφο η οποία έχει μονίμως πονοκέφαλο και έχετε βαρεθεί ο ένας τον άλλο. Που θα κάνεις έρωτα σε μια τέτοια περίπτωση? Και συμβαίνει συχνά στα ζευγάρια σήμερα. Σε αυτό να προσθέσω μια έξτρα προσωπική άποψη, ότι όταν ένας άνδρας πάει μόνο με μία γυναίκα ουσιαστικά θεωρείται αγάμητος. Δεν υπάρχει η έξαψη του καινούριου που αναζωογονεί τα κύτταρά σου, η περιπέτεια, οι προκλήσεις. Ε) Οι κοπέλες στα μπουρδέλα είναι συγκριτικά πιο έμπειρες και έτσι μπορείς να δοκιμάσεις περισσότερα πράγματα μαζί τους. Μεγαλύτερη δημιουργικότητα , μεγαλύτερη απόλαυση συν ότι αφομοιώνεις και σεξουαλική εμπειρία, πολύ σημαντικό. ΑΥΤΑ!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
γιατι τους αρεσει καλυτερα απο το δωρεαν..οπως το φαγητο,,πιο ωραιο στο εστιατοριο που το πληρωνεις απο δωρεαν στο σπιτι...αν εχεις λεφτα...
Το λέμε και το ξαναλέμε , στον κόσμο σου εσύ.. Καμία δεν γαμιέται δωρεάν! Καμία!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
"Γιατί οι άνδρες πληρώνουν να γαμήσουν ενώ εκεί έξω υπάρχουν τόσες διαθέσιμες για τσάμπα γαμήσι?"

Διάβασα τις διάφορες απόψεις περί συμπεριφοράς γυναικών,πως τσάμπα δεν υπάρχει,πως τις πληρώνουμε για να φεύγουν κτλ

Όμως θα είχε ενδιαφέρον σε ένα τέτοιο θέμα το κάθε μέλος ξεχωριστά να μας πει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος γιατί πληρώνει για να γαμήσει.

Προσωπικά,το κάνω γιατί όταν επιθυμώ να γαμήσω θέλω ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ζεστό και φρέσκο μουνάκι.

Δε θέλω ούτε διαδικασία γνωριμίας ούτε να βγω έξω σε ραντεβου να κάψω εγκεφαλο λέγοντας επί 2 ώρες μαλακίες κι έχοντας ένα ψευτικο δηθεν χαμόγελο ως τ αυτιά και κάτι αρχίδια έτοιμα να εκπυρσοκροτήσουν.

Ο καβλωμένος άνδρας είναι σα να κρατά κατσαρόλα που ζεματά εκείνη την ώρα.
Ενώ η γυναίκα από την άλλη είναι πολύ πιο cool με τη διαχείρηση της έλξης της και είναι σε θέση να βάζει τη λογική μπροστά.

Η παράκαμψη αυτού του "εμποδίου" είναι ο αγοραίος έρωτας.
Πληρώνουμε για ν ανακουφίσουμε την ορμή μας μάγκες.
Έτσι το βλέπω εγώ.
Πόσες.φορές έχω φύγει φορτωμένος από ραντεβού που έμεινε μόνο στα φιλιά και δε προχώρησε.
Επίσης πλεον νοιώθω κουρασμένος να φλερτάρω.
Εχω βαρεθεί να λέω τις ίδιες μαλακίες ξανά και ξανά να παίζω την ίδια κασέτα ξανα και ξανα για να πεισω την καθε μια να μου ανοιξει τα ποδια της...
Κι υστερα να υφανω στρατηγικη για να την κρατησω μεν αλλα χωρις σχεση.
Οι πιο πολλες την κανουν μολις καταλαβουν οτι δε γουσταρεις να μοιραστεις κατι αλλο εκτος απο ενα σεξ και δυο τρεις κουβεντες μετα.

Οι πορνες το κανουν αυτο ανετα

Σου κανουν ωραιο επαγγελματικο γαμησι,ειναι συχνα αρκετα ομορφες(φυσικα αυτο εξαρταται κι απο τα γουστα της στιγμης)δε ζητανε τιποτε αλλο παρα μια αμοιβη.

Λεφτα να χεις κοινως να χαιρεσαι μουνακι.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
Για το δικαιωμα της επιλογης. Γιατι προσπερνας ολα τα διαδικαστικα του ραντεβου και πας στο κυριως πιατο.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.901
Πόντοι
4.766
Γιατί είσαι ελεύθερος και διαλέγεις οποία θέλεις οπότε θέλεις.. υπάρχει ποικιλία..δεν είσαι δέσμιος σε ένα μουνι να σε έχει με λουρί να σε σέρνει για να την γαμας..

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
υπαρχει και μια αλλη περιπτωση που δεν εχει αναφερθει νομιζω μεχρι τωρα.
η περιπτωση να μην βρισκεις ευκολα κανονικη λογω ασχημης εμφανισης

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Steros

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
8
Πόντοι
0
Έχετε μπερδευτεί.. Πληρώνουν για να φύγει η δεσποινίς, όχι για να γαμ... :sunglasses:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.011
Πόντοι
361
Έχει ξαναειπωθεί νομίζω... Ο άντρας δεν πληρώνει την πουτάνα για να τη γαμήσει, την πληρώνει για να τη διώξει μετά και να του αδειάσει τη γωνιά!

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
ρε παιδες, επειδη σκεφτομαι μολις σταματησει το λοκνταουν, να παω θεσσ.νικη και να παραγγειλω μια βιζιτα να γαμησω γιατι ξεραθηκα εδω στο χωριο. οταν παω ξενοδοχειο, πρεπει να πω στη ρεσεψιον οτι περιμενω παρεα η θα τους πει αυτη μολις φτασει στην εισοδο?

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
ρε παιδες, επειδη σκεφτομαι μολις σταματησει το λοκνταουν, να παω θεσσ.νικη και να παραγγειλω μια βιζιτα να γαμησω γιατι ξεραθηκα εδω στο χωριο. οταν παω ξενοδοχειο, πρεπει να πω στη ρεσεψιον οτι περιμενω παρεα η θα τους πει αυτη μολις φτασει στην εισοδο?
Κλείνεις δωμάτιο, δεν λες τίποτα και πας μέσα. Εγώ παλιά πήγαινα στο Ρεξ (εκεί όμως την περίμενα απ' έξω να γίνει η συνάντηση και ανεβαίναμε μαζί), ενώ μετά από μια καλή γνωριμία κοπέλας για μασάζ που με βόλεψε πολύ και συνεργαστήκαμε άψογα για μεγάλο χρονικό διάστημα, το γύρισα στην Ανδρομέδα (εκεί έκλεινα, πήγαινα μόνος στο δωμάτιο και μου ερχόταν μόνη της, λίγο πιο μετά).

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
Και τα δύο να είσαι κομπλέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom