Το αν ευχαριστιέσαι πραγματικά την πουτάνα είναι συνδιασμός πολλών παραγόντων και δεν αφορούν μόνο το πόσο το "έχει" η πουτάνα αλλά το μέρος, την ώρα, το περιτύλιγμα κτλ. Εσύ π.χ. το δηλώνεις ότι το προφυλακτικό σε χαλάει. Εννοείται λοιπόν ότι ο αγοραίος έρωτας ο οποίος το απαιτεί δε θα είναι ό,τι καλύτερο για σένα. Εμένα δε με χαλάει το προφυλακτικό οπότε δεν είναι θέμα. Κάποιοι άνδρες θέλουν φιλιά, θέλουν αγκαλιές, τους αρέσει ακόμα και να γλύφουν το μουνί. Εγώ προσωπικά δε θέλω ούτε φιλιά, ούτε γλυφομούνια ούτε τίποτα, μου αρέσει να τη στήνω στα 4 και να την παίρνω σα ζώο - και όχι, χωρίς βία, χωρίς μπαρούφες, κραυγές και βρισίδια και ούτε καν κωλοσκάμπιλα ή ότι βλέπει καθείς στις τσόντες, πόσο μάλλον από κώλο (ποτέ δεν έχω γαμήσει κώλο και ούτε σκοπεύω, δεν είναι του γούστου μου) απλά να την παίρνω στην ψύχρα σα ζώο, αυτό. Και μετά να τη στέλνω. Ποια γκόμενα είναι διατεθειμένη για κάτι τέτοιο; Ελάχιστες, και ας αφήσουμε τις εξαιρέσεις του στυλ "ξέρω ένα φιλο που πήρε μια γκόμενα, ένα μούναρο, μια παντρεμένη" γιατί και εγώ ξέρω έναν που κέρδισε το λότο στην τελική. Θεμιτό οι γυναίκες να έχουν τις δικές τους απαιτήσεις στο σεξ, προσωπικά όμως δεν έχω πλέον την υπομονή να κάθομαι να κάνω ένα σωρό μαλακίες μπας και 1 στις 10 γκόμενες 1 στα 100 γαμίσια μου βγει απίστευτο. Προτιμώ τον αγοραίο γιατί και το φχαριστιέμαι και δεν έχω τράβαλα και γιατί 2 στις 3 πουτάνες και 7 στα 10 γαμίσια αξίζουν τα φράγκα τους. Δε διαφωνώ ότι μπορείς να κάνεις τον καλύτερο έρωτα με μια γυναίκα με την οποία είσαι ερωτευμένος. Είναι όμως το καθεαυτώ γαμίσι; Ή το γεγονός ότι είσαι ερωτευμένος; Προσωπικά μου αρέσει να μένω στην ουσία, στο καυεαυτώ γαμίσι. Στα 4. Μπαμ-μπαμ και γεια σου.