Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Υπάρχουν και κάτι τέρμα πιρφόροι που ακόμα και μετά από 10 χρόνια σχέση,παραμένουν πιστά σκυλάκια της γκόμενας.Συνήθως είναι αυτοί που βρίσκουν μια σε όλη τους τη ζωή και κοιτάνε μην την χάσουν.

Φυσικά αυτοί είναι οι τέλειοι σύζυγοι για τις γκόμενες,αφού τους κάνουν ότι θέλουν.

Κι αν έχει προίκα;
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν παραδεχθούν ότι οι γυναίκες μετά τα 30 λυσσάνε για πούτσο, τότε κανένας ελεύθερος άντρας που έχει καλή εμφάνιση δεν πρόκειται να παντρευτεί και το γνωστό τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια καταρρίπτεται πανηγυρικά!

Οι ακαδημαϊκοί είναι οι γρηγοροτερες δέστρες των κορδονιων μας.

Οταν τους λυπάμαι φοραω μοκασίνια...
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ετσι οπως περιεγραψε τον φυσιολογικο αντρα ειναι οτι ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ υπαρχει στον πλανητη .
Μετα τα πρωτα 6-7 χρονια ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ δεν θες να την βλεπεις την αλλη !
δεν μιλαμε για τους γαμους που πιεσανε οι γυναικες γιατι θελανε να γκαστρωθουνε πριν φυγει η μπογια τους , οπου εκει 2-3 χρονια μαξ κραταει.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ να καθεσαι με μια γυναικα 30-40 χρονια .

Πόσα χρόνια έκανες παντρεμένος ;
Εγώ είμαι ήδη 11.
Δεν μασάω μία.
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτό δεν έχει σχέση

Και βρακί να μην έχει η άλλη,αν κάποιος είναι αρχιπιρφόρος,τη σπιτώνει και της τα πληρώνει όλα

Αυτούς τους χέζουμε.
Η ιδανική σχέση είναι να αγαπάς μία που εχει και λεφτα. Δεν εννοώ να εχουμε εμείς προίκα. Αν είχαμε λεφτά...
ίσως και να μην παντρευομασταν. Τουλάχιστον όταν είχαμε δεν σκεφτόμασταν γαμους.

Οποτε συνήθως παίρνουμε φτωχες που αγαπιόμαστε να μην μας ζαλιζουν με υλικά αγαθά, δουλεύουμε λίγο γιατι ζμπούτσαμ τα πολλά που δεν τα πληρώνουν κιόλας, κοιτάμε να εχουμε μία δουλειά κι ας μην είμαστε ευχαριστημένοι αλλά με μαύρα για να γαμαμε το κράτος, τα φορτωνουμε όλα κοινωνικό τιμολογιο, βαράμε τουφέκι σε όλα τα πάγια, μπαίνουμε τ.ανεργιας, πηγαίνουμε μπουρδελα με τζάμπα απεριοριστων, χτυπάμε γκομενες όταν μπορουμε και βρίσκουμε πουτανες
για τα ουισκια μας.

Είναι να το έχεις στο  dna σου αγόρι μου!

 

Starhidas

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2019
Μηνύματα
22
Like
4
Πόντοι
0
Πληρώνουμε γιατί έχουμε θέματα. Πριν χωρίσω από μεγάλη μου σχέση, δεν μπορούσα καν να ακούσω το ότι υπάρχουν άντρες που πληρώνουν για να γαμήσουν. Είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα. Κ όμως... τον τελευτάιο χρόνο έφαγα περισσότερα από 10 χιλιάρικα σε βίζιτες. Δεν αποκόμισα τίποτα, κενό σεξ αν και φανταστικό με πολλές από αυτές. Αλλά μακροχρόνια δε σου δίνει τίποτα. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δε πληρώνει για να γαμήσει ή να βγει έξω με μια κοπέλα. Ο φυσιολογικός άνθρωπος βρίσκει μια κοπέλα, είναι μαζί, μετά μένουν μαζί, μετά κάνουν οικογένεια. Οι εμπειρίες ενός ΣΚ με τη σχέση σου δε συγκρίνονται με 5000 βίζιτες.

Πληρώνει ο άνδρας γιατί έχει θέματα; Αν εννοείς την ανάγκη του να γαμήσει "θέμα" τότε καλώς. Γιατί αυτός είναι και ο ένας και μοναδικός κύριος λόγος που θα πάει ένας άνδρας στις πουτάνες, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Αν έφαγες 10 χιλιάρικα σε βύζιτες και πάλι λιγότερα είναι από ότι εάν π.χ. αφιέρωνες χρόνο για να βγάλεις μία γκόμενα. Γιατί βέβαια για τη βίζιτα, δεν αγόρασες αμάξι, ούτε ρούχα, ούτε έφτιαξες το σπίτι σου, ούτε πήγες διακοπές, ούτε βγήκες σε μέρη που δε θα έβγαινες ποτέ, ούτε έκανες δώρα, ούτε κέρασες κανέναν, ούτε έχασες όλο αυτό τον πολύτιμο χρόνο που θα έπρεπε να αφαιρέσεις από πολύ παραγωγικότερες ενασχολήσεις και δεν αναφέρομαι μόνο στα επαγγελματικά - π.χ. είναι πολύ παραγωγικότερο να καθήσεις να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να μάθεις να παίζεις κάνα μπουζουκάκι από το να παίρνεις σβάρνα ό,τι κινείται εκεί έξω μπας και σου καθήσει κάποια. Μια κάποια που το πιθανότερο δεν θα είναι καν επιλογή σου - απλά θα μπεις εκεί που θα βρεις φώς.

Ας μη γελιόμαστε, το σύστημα που προτείνεται κονωνικώς, δηλαδή οι άνδρες να τριγυρνάνε και να κολάνε τις γυναίκες και αυτές να επιλέγουν όποιον τους γυαλίσει είναι αναξιοπρεπές, ενίοτε και ως απάθρωπο προς τους άνδρες, και φυσικά είναι απόλυτα μη-βιώσιμο όταν ο νόμος 80% - 20% είναι αποδεδειγμένος επιστημονικώς, ήτοι το 80% των ανδρών όταν βγάζει γκόμενα είναι γιατί αυτή δε μπόρεσε να βρει την εν λόγω περίοδο κάτι καλύτερο. Και όχι δεν ισχύει αυτό για τον άνδρα γιατί ο άνδρας καυλώνει με πολύ μεγαλύτερο εύρος θηλυκών σε σχέση με το τι κάνει η γυναίκα όταν το άνω 50% των γυναικών καυλώνει στην καλύτερη με το άνω 5% των ανδρών, εξού και γιατί ένα 5% των ανδρών βγάζει 5-6 γκόμενες, επιλογής, τη χρονιά κατά μέσο όρο και ένα 40%-50% των ανδρών στην καλύτερη βγάζει 1-2 γκόμενες, που δεν επέλεξε καν, την πενταετία. Όσο για το σεξ καλύτερα να μην πω παραπάνω, παντρεύτηκα την αγάπη της ζωής μου και μπορώ να βάλω καμιά 15άρα πουτάνες που έχω γαμήσει ως πολλά επίπεδα ανώτερες στην ποιότητα του σεξ συγκρινόμενες με γυναίκα που, αποδεδειγμένα όντως, με αγαπούσε παράφορα, για να μη νομίζει κανείς ότι ήταν γάμος συμφέροντος ή ό,τι άλλο. Οι μεν είναι επαγγελμαίες, ξέρουν τι κάνουν, οι δε ερασιτέχνισες. Ανοίξτε κανένα βιβλίο, διαβάστε τι λέγανε οι αρχαίοι : οι σύζυγοι για τεκνοποιία και οι εταίρες για διασκέδαση. Καμία γυναίκα δε μπορεί να παρέχει τα άπαντα σε έναν άνδρα, δεν υπάρχει η μία και είναι δηλητηριώδες να πουλάμε ακόμα αυτή την ιδέα στους άνδρες, ειδικά στους νεαρούς και άπειρους.
 

Starhidas

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2019
Μηνύματα
22
Like
4
Πόντοι
0
Τέσπαντον, έχω την τάση να υπεραναλύω τα θέματα που σχολιάζω και να το κουράζω. Το σημαντικό στο εν λόγω θέμα, και εκεί ήθελα να καταλήξω είναι το γεγονός ότι η πορνεία είναι το φυσιολογικό, η έλειψη/απαγόρευσή/διαπόμπευσή της είναι το αφύσικο όταν ακόμα και επί παλαιολιθικής εποχής έχει αποδειχθεί ότι οι άνδρες αγοράζανε το σεξ (π.χ. οι πρώτοι αγρότες όταν εξαπλώνονταν στις περιοχές των τροφοσυλλεκτών δίνανε φαί στις ντόπιες και τις γαμούσανε, πλήθος ενδείξεων ως προς αυτό). Από την άλλη, καμία γυναίκα δε μπορεί να προσφέρει τα άπαντα σε έναν άνδρα, πόσο μάλλον να είναι ταυτόχρονα και ερωτευμένη γκόμενά του και μαμά των παιδιών του και πουτάνα στο κρεβάτι του - αυτά δεν υπαρχουν και δε θα έπρεπε να συζητιούνται ούτε στη σφαίρα του θεωρητικού, ούτε καν στη σφαίρα της φαντασίας.
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όσο για το σεξ καλύτερα να μην πω παραπάνω, παντρεύτηκα την αγάπη της ζωής μου και μπορώ να βάλω καμιά 15άρα πουτάνες που έχω γαμήσει ως πολλά επίπεδα ανώτερες στην ποιότητα του σεξ συγκρινόμενες με γυναίκα που, αποδεδειγμένα όντως, με αγαπούσε παράφορα, για να μη νομίζει κανείς ότι ήταν γάμος συμφέροντος ή ό,τι άλλο. Οι μεν είναι επαγγελμαίες, ξέρουν τι κάνουν, οι δε ερασιτέχνισες. Ανοίξτε κανένα βιβλίο, διαβάστε τι λέγανε οι αρχαίοι : οι σύζυγοι για τεκνοποιία και οι εταίρες για διασκέδαση.

Αν εξαιρέσουμε καποιες πουτανες που γαμιούνται και σε γουσταρουν άρα δεν το κάνουν σαν δουλειά (ελάχιστες σε λίγους πελάτες και καμιά για τους περισσότερους άσε που οι πολυ περισσότεροι άνδρες δεν πορνιαζουν) και τις γαμας αβερτα κουβέρτα όπου την βρείτε αγκαζε, όλοι οι άνδρες που γνωρίζω έχουν μυθικά γαμησια με γκομενες. Γκομενες που έμειναν γκομενες
ή έγιναν γυναίκες τους Μιλαμε για ποιότητα γαμησιου 5 φορές πάνω της πουτανας. Κι εγώ έτσι έχω ζήσει και ζω έστω σε μικρή κλίμακα. Εκτος αν σε άλλες κατηγορίες πορνειας έχουν σούπερ πουτανες εν αντίθεση με τις γκομενες αν και δεν το νομιζω.
Εγώ λέω αυτά που νιώθω. Πάω πουτανες και κοιτω να της πιω το αίμα μόλις μπω στο δωματιο αν μου δώσει χώρο. Κατευθείαν σκέφτομαι πως θα την πιάσω κορόιδο να επωφεληθω. Φίλε μου αλλιώς δεν γίνεται σε αυτό το σπορ. Τι να σου πω; Ειναι όπως μάθεις αν σε καλύπτει αυτό.
Εγώ θεωρώ δεδομένο ότι την γυναίκα πρέπει να την ξεμουνιαζω ακάποτα. Πηγαίνοντας στο μπουρδελο υποχρεώνομαι να φερθώ αλλιώς και πάρα την φύση μου.
Κι άλλοι είναι έτσι όπως εγώ απλά συμβιβαζονται. Άλλοι πάλι δεν συμβιβάζονται και αν θες τυραννιουνται.
Προτιμώ να τυραννιεμαι από το να λέω μαλακιες στον εαυτό μου.
Σου είπα ειναι πως έχεις μάθει.
Οι περισσότεροι δεν πάνε πουτανες αλλά μαλακιζονται ή ξενοπηδανε αν βρουν.
Και πίστεψε με κάνεις δεν φοράει καποτα. Ασε τωρα τι λένε από δω κι από κει στις στατιστικές.
Εγώ το λέω. Αν είχα λεφτά δεν θα πηγαινα στις πουτανες. Θα τα πέταγα τραπεζι και έκανα ότι κανω και τώρα αλλά πιο εύκολα. Πάντως να μοιραζα λεφτά μπουταρια ξέχασε το. Και για να μην παρεξηγηθω δεν είμαι ο σούπερ γαμάω που βγαίνει και πέφτουν πάνω του. Και καφέ θα κεράσω και ποτό αλλά μέχρι εκεί. Είναι τόσο πολύ έντονος ο τρόπος που παίζω που δεν με νοιάζει αν θα μου κάτσει μία για να στησω σχέδιο.
Άλλοι λένε ότι την βάζουν να πληρώσει κτλ. Κι εγώ ίσως το κάνω αυτό αλλά μετά.
Στην αρχή όλα είναι ρόδινα. Ξερεις γιατι; Γιατί δεν την αγαπάω άρα δεν υπσρχει ελεος. Ειδικά αν σηκώσει κεφάλι ή τουπέ τρελλαινομαι. Δεν το κάνω από κακία. Είναι αυτόματο. Είμαι αδίστακτος. Αλλά κι αδύναμος όταν ερωτευτώ και θελω να ζήσω κατάσταση.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.460
Πόντοι
8.006
giphy.gif
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
η πορνεία είναι το φυσιολογικό

Ούτε η πορνεία είναι φυσιολογικό ουτε οι μαλακιες των πατσαβουρογκομενων να ζητούν ανταλλάγματα. Είναι όλα κατά συνθήκη.
Θα μου πεις από την αρχή του κόσμου ;
Εγώ λέω ναι. Γιατί όχι;
Αφού είναι διαφορετικά τσ φυλα δεν βγαίνει νόημα. Εγώ εκεί κατέληξα κι έχω το κεφαλι μου ήσυχο. Βολευτηκα.
 

Starhidas

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2019
Μηνύματα
22
Like
4
Πόντοι
0
Αν εξαιρέσουμε καποιες πουτανες που γαμιούνται και σε γουσταρουν άρα δεν το κάνουν σαν δουλειά (ελάχιστες σε λίγους πελάτες και καμιά για τους περισσότερους άσε που οι πολυ περισσότεροι άνδρες δεν πορνιαζουν) και τις γαμας αβερτα κουβέρτα όπου την βρείτε αγκαζε, όλοι οι άνδρες που γνωρίζω έχουν μυθικά γαμησια με γκομενες. Γκομενες που έμειναν γκομενες
ή έγιναν γυναίκες τους Μιλαμε για ποιότητα γαμησιου 5 φορές πάνω της πουτανας.

Το αν ευχαριστιέσαι πραγματικά την πουτάνα είναι συνδιασμός πολλών παραγόντων και δεν αφορούν μόνο το πόσο το "έχει" η πουτάνα αλλά το μέρος, την ώρα, το περιτύλιγμα κτλ. Εσύ π.χ. το δηλώνεις ότι το προφυλακτικό σε χαλάει. Εννοείται λοιπόν ότι ο αγοραίος έρωτας ο οποίος το απαιτεί δε θα είναι ό,τι καλύτερο για σένα. Εμένα δε με χαλάει το προφυλακτικό οπότε δεν είναι θέμα. Κάποιοι άνδρες θέλουν φιλιά, θέλουν αγκαλιές, τους αρέσει ακόμα και να γλύφουν το μουνί. Εγώ προσωπικά δε θέλω ούτε φιλιά, ούτε γλυφομούνια ούτε τίποτα, μου αρέσει να τη στήνω στα 4 και να την παίρνω σα ζώο - και όχι, χωρίς βία, χωρίς μπαρούφες, κραυγές και βρισίδια και ούτε καν κωλοσκάμπιλα ή ότι βλέπει καθείς στις τσόντες, πόσο μάλλον από κώλο (ποτέ δεν έχω γαμήσει κώλο και ούτε σκοπεύω, δεν είναι του γούστου μου) απλά να την παίρνω στην ψύχρα σα ζώο, αυτό. Και μετά να τη στέλνω. Ποια γκόμενα είναι διατεθειμένη για κάτι τέτοιο; Ελάχιστες, και ας αφήσουμε τις εξαιρέσεις του στυλ "ξέρω ένα φιλο που πήρε μια γκόμενα, ένα μούναρο, μια παντρεμένη" γιατί και εγώ ξέρω έναν που κέρδισε το λότο στην τελική. Θεμιτό οι γυναίκες να έχουν τις δικές τους απαιτήσεις στο σεξ, προσωπικά όμως δεν έχω πλέον την υπομονή να κάθομαι να κάνω ένα σωρό μαλακίες μπας και 1 στις 10 γκόμενες 1 στα 100 γαμίσια μου βγει απίστευτο. Προτιμώ τον αγοραίο γιατί και το φχαριστιέμαι και δεν έχω τράβαλα και γιατί 2 στις 3 πουτάνες και 7 στα 10 γαμίσια αξίζουν τα φράγκα τους. Δε διαφωνώ ότι μπορείς να κάνεις τον καλύτερο έρωτα με μια γυναίκα με την οποία είσαι ερωτευμένος. Είναι όμως το καθεαυτώ γαμίσι; Ή το γεγονός ότι είσαι ερωτευμένος; Προσωπικά μου αρέσει να μένω στην ουσία, στο καυεαυτώ γαμίσι. Στα 4. Μπαμ-μπαμ και γεια σου.
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θα πάω να γαμησω γιατί έχω κουραστεί από τόσες ώρες αναμονή εδω μέσα και αύριο θα σου απαντήσω.
 

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Μηνύματα
320
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Πόσα χρόνια έκανες παντρεμένος ;
Εγώ είμαι ήδη 11.
Δεν μασάω μία.

μπραβο σου
μετα απο 11 χρονια το γαμησι εχει πεθανει
και οταν λεω εχει πεθανει συγκρινε το γαμησι που κανεις εσυ τωρα με την γυναικα σου
με την ολοφρεσκη κωλαρα της αριανας που εσκισα απο το ματζικ
οσο και να θες να συγκρινεις τα 2 γαμησια , με την γυναικα σου ειναι μια απο τα ιδια

το μονο που αξιζει οταν εισαι παντρεμενος (με σωστη γυναικα μιλαμε παντα) ειναι οτι απλα μπορεις να στηριχτεις στον αλλον
και αν υπαρχει και σεβασμος ειναι μια καλη σχεση

αλλα αποκλειστικα απο αποψη γαμησι ειναι ετη φωτος πισω
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το αν ευχαριστιέσαι πραγματικά...

Χρόνια πολλά σε όλους!
Πάμε παρακάτω...


Ο μόνος λόγος που διατηρεί τον άνδρα ενεργό είναι οι γκομενες. Την γυναίκα του θα την έχει γυναίκα του για άλλους λόγους που κι αυτή ομως γκομενα την είχε αρχικά.
Τις πουτανες θα τις έχει για τα χονδρα. Για ξεκάβλωμα.
Ή δικη μου ιεραρχία στο σεξ είναι γκομενες-πουτανες-γυναικα. Στα συναισθήματα είναι γυναίκα -γκομενες - πουτανες.
Δεν θα πω ότι είναι έτσι για σχεδον όλους. Ας το πουν μόνοι τους
ή κι ας μην το πουν.
Με την γυναίκα στο σπίτι είσαι εθελοντής και με την πουτανα δεσμιος.  Μόνο με την γκομενα είσαι ελεύθερος. Αν βλέπεις άνδρα να επαινεί μόνο  πουτανες το κάνει ή από αντίδραση ή από αδυναμία. Μπορεί κι από βσριεμαρα. Αποκλείεται όμως μόνο από ηδονή. Ρε άνθρωπε γίνεται να χτυπάει κάποιος μόνο καλά η γαματα ποσοστά ηδονής με τις πουτανες ;
Αφού κάνει αγγαρεία η πουτανα ή απλώς ξέρει τι να κάνει. Δεν σε θέλει λέμε. Ούτε εγώ θα μας ήθελα. Μονο αν σε θέλει περνας γαμάτα. Αλλιως απλά ξεκαβλωνεις αν και με τα μπάζα που έρχονται θα κοπεί κι αυτο. Με τις εξαιρέσεις θα συζητάμε; η γυναίκα στο σπίτι σε βαρέθηκε όπως κι εσύ και σας στηριζει η αγάπη. Αυτά που λένε για ανανέωση στο σεξ είναι της πουτσας.
Αυτά είναι για να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Μόνο με την γκομενα περνάς φινα εντελώς γιατί σε γουσταρει όπως κι εσύ. Όλες οι γκομενες γαμιούνται ακαποτα και λιώνουν από καυλα. Ολες όταν σε θελουν και τις θες. Αυτη είναι η μόνη δυνατή στιγμη τους
κι η υπερτατη καυλα. Ακόμα και τα ντουβαρια απο αυτές έχουν εξέλιξη.  
Οσες είναι άχρηστες τρώνε πουλο.
Τόσο δύσκολο είναι αυτό που λεω;
Μιλάνε απλα συγκρατημένα λόγω ντροπης στα μμε και από δω κι από κει για να μην τις πουν πουτανες όπως και όταν χεζουν δεν το λένε. Καμία γυναίκα δεν λεει παω να χέσω. Πάνε και χεζουν. Έτσι είναι τα πράγματα κι έτσι θα είναι πάντα.
Μόνο εμείς είμαστε οι σοβαροί παίκτες.  

Και τωρα πάω να χέσω χωρίς να δισταζω να κλασω με ανοικτή την πόρτα.

 

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
792
Like
1.951
Πόντοι
206
Χρόνια πολλά σε όλους!
Πάμε παρακάτω...


Ο μόνος λόγος που διατηρεί τον άνδρα ενεργό είναι οι γκομενες. Την γυναίκα του θα την έχει γυναίκα του για άλλους λόγους που κι αυτή ομως γκομενα την είχε αρχικά.
Τις πουτανες θα τις έχει για τα χονδρα. Για ξεκάβλωμα.
Ή δικη μου ιεραρχία στο σεξ είναι γκομενες-πουτανες-γυναικα. Στα συναισθήματα είναι γυναίκα -γκομενες - πουτανες.
Δεν θα πω ότι είναι έτσι για σχεδον όλους. Ας το πουν μόνοι τους
ή κι ας μην το πουν.
Με την γυναίκα στο σπίτι είσαι εθελοντής και με την πουτανα δεσμιος.  Μόνο με την γκομενα είσαι ελεύθερος. Αν βλέπεις άνδρα να επαινεί μόνο  πουτανες το κάνει ή από αντίδραση ή από αδυναμία. Μπορεί κι από βσριεμαρα. Αποκλείεται όμως μόνο από ηδονή. Ρε άνθρωπε γίνεται να χτυπάει κάποιος μόνο καλά η γαματα ποσοστά ηδονής με τις πουτανες ;
Αφού κάνει αγγαρεία η πουτανα ή απλώς ξέρει τι να κάνει. Δεν σε θέλει λέμε. Ούτε εγώ θα μας ήθελα. Μονο αν σε θέλει περνας γαμάτα. Αλλιως απλά ξεκαβλωνεις αν και με τα μπάζα που έρχονται θα κοπεί κι αυτο. Με τις εξαιρέσεις θα συζητάμε; η γυναίκα στο σπίτι σε βαρέθηκε όπως κι εσύ και σας στηριζει η αγάπη. Αυτά που λένε για ανανέωση στο σεξ είναι της πουτσας.
Αυτά είναι για να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Μόνο με την γκομενα περνάς φινα εντελώς γιατί σε γουσταρει όπως κι εσύ. Όλες οι γκομενες γαμιούνται ακαποτα και λιώνουν από καυλα. Ολες όταν σε θελουν και τις θες. Αυτη είναι η μόνη δυνατή στιγμη τους
κι η υπερτατη καυλα. Ακόμα και τα ντουβαρια απο αυτές έχουν εξέλιξη. 
Οσες είναι άχρηστες τρώνε πουλο.
Τόσο δύσκολο είναι αυτό που λεω;
Μιλάνε απλα συγκρατημένα λόγω ντροπης στα μμε και από δω κι από κει για να μην τις πουν πουτανες όπως και όταν χεζουν δεν το λένε. Καμία γυναίκα δεν λεει παω να χέσω. Πάνε και χεζουν. Έτσι είναι τα πράγματα κι έτσι θα είναι πάντα.
Μόνο εμείς είμαστε οι σοβαροί παίκτες. 

Και τωρα πάω να χέσω χωρίς να δισταζω να κλασω με ανοικτή την πόρτα.
like and share
 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.753
Like
8.508
Πόντοι
2.356
Το αν ευχαριστιέσαι πραγματικά την πουτάνα είναι συνδιασμός πολλών παραγόντων και δεν αφορούν μόνο το πόσο το "έχει" η πουτάνα αλλά το μέρος, την ώρα, το περιτύλιγμα κτλ. Εσύ π.χ. το δηλώνεις ότι το προφυλακτικό σε χαλάει. Εννοείται λοιπόν ότι ο αγοραίος έρωτας ο οποίος το απαιτεί δε θα είναι ό,τι καλύτερο για σένα. Εμένα δε με χαλάει το προφυλακτικό οπότε δεν είναι θέμα. Κάποιοι άνδρες θέλουν φιλιά, θέλουν αγκαλιές, τους αρέσει ακόμα και να γλύφουν το μουνί. Εγώ προσωπικά δε θέλω ούτε φιλιά, ούτε γλυφομούνια ούτε τίποτα, μου αρέσει να τη στήνω στα 4 και να την παίρνω σα ζώο - και όχι, χωρίς βία, χωρίς μπαρούφες, κραυγές και βρισίδια και ούτε καν κωλοσκάμπιλα ή ότι βλέπει καθείς στις τσόντες, πόσο μάλλον από κώλο (ποτέ δεν έχω γαμήσει κώλο και ούτε σκοπεύω, δεν είναι του γούστου μου) απλά να την παίρνω στην ψύχρα σα ζώο, αυτό. Και μετά να τη στέλνω. Ποια γκόμενα είναι διατεθειμένη για κάτι τέτοιο; Ελάχιστες, και ας αφήσουμε τις εξαιρέσεις του στυλ "ξέρω ένα φιλο που πήρε μια γκόμενα, ένα μούναρο, μια παντρεμένη" γιατί και εγώ ξέρω έναν που κέρδισε το λότο στην τελική. Θεμιτό οι γυναίκες να έχουν τις δικές τους απαιτήσεις στο σεξ, προσωπικά όμως δεν έχω πλέον την υπομονή να κάθομαι να κάνω ένα σωρό μαλακίες μπας και 1 στις 10 γκόμενες 1 στα 100 γαμίσια μου βγει απίστευτο. Προτιμώ τον αγοραίο γιατί και το φχαριστιέμαι και δεν έχω τράβαλα και γιατί 2 στις 3 πουτάνες και 7 στα 10 γαμίσια αξίζουν τα φράγκα τους. Δε διαφωνώ ότι μπορείς να κάνεις τον καλύτερο έρωτα με μια γυναίκα με την οποία είσαι ερωτευμένος. Είναι όμως το καθεαυτώ γαμίσι; Ή το γεγονός ότι είσαι ερωτευμένος; Προσωπικά μου αρέσει να μένω στην ουσία, στο καυεαυτώ γαμίσι. Στα 4. Μπαμ-μπαμ και γεια σου.

mFj1wd.gif
 

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Μηνύματα
475
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Το γράφω εδώ επειδή δε θέλω να ανοίξω καινούργιο νήμα και να δω 50 μηνύματα από περίεργους τύπους. Έχω ένα κοριτσάκι, γνωστή μου, η οποία πάει 20 ευρώ τσιμπουκι ή 50 ευρώ όλα μαζί. Ανταλλάζω πληροφορίες αυτής με πληροφορίες για αλλά αντίστοιχα κοριτσάκια (ενήλικα ΠΡΟΦΑΝΩΣ). Η κοπέλα είναι στα 25 της, πρώην miss τουρισμός και έχει τρομερό κωλο. Βυζακι μικρό και πρόσωπο μέτριο. Ξεκαθαρίζω ότι δεν λειτουργώ ως νταβάς. Εγώ καθαρά πουλάω ανταλλάσω την πληροφορία. Όσοι δεν έχετε instagram μην στείλετε γιατί η κοπέλα από εκεί μιλάει (και έπειτα κινητό).
 

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
1.675
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Πληρώνουν για να γαμήσουν επειδή μπορούν. Και επειδή ανά ώρα γαμησιού είναι κατά πολύ πιο cost-effective π.χ. βόλτες με γκόμενα έξω, δείπνα, δωράκια, ταξιδάκια, βενζίνα, σέρβις αμαξιού ή/και μηχανής + ψυχικό κόστος π.χ. στήσιμο στα ραντεβού, δικαιολογίες, σπασαρχιδισμός, κερατώματα, ζήλιες, κατινιές κτλ. Σου έρχεται στο 1/3 τού κόστους.
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εμένα με συγκλόνιζε η βίζιτα , τον παλιό καιρό . Όταν στη χρυσή ευκαιρία στις προσωπικές σχέσεις, είχε 900 αγγελίες.
Έπαιρνα τηλέφωνο το γραφείο και μου έλεγαν μόνο περιγραφή της γκόμενας.

Έβλεπα τσόντες των 90s στο γαμιστρώνα αργά τη νύχτα , πίνοντας το ουίσκι μου και άκουγα τα τακούνια στο διάδρομο ...

υποδεχόμουν τη βίζιτα γυμνός ...

έμπαινε , συστηνόταν , γδυνόταν , ντουζάκι και τον έπαιρνε στο στόμα ....

ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!!!!

Κάθε φορά διαφορετική !!!!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom