Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
λαθος εντυπωσηNικ έχω την εντυπωση πως την βρίσκεις περισσότερο με άσχημες.
λαθος εντυπωσηNικ έχω την εντυπωση πως την βρίσκεις περισσότερο με άσχημες.
λαθος εντυπωση
Ο άνθρωπος που δεν είχε κανένα ποστ, έκανε ένα ποστ για να γράψει ένα μανιφέστο που δεν ευσταθεί.
Φαντασου ψυχοσύνθεση...
Ποια 45 ρε τύπετην καλυ μινογκ στα 45 της τι βαθμο της εβαζες που ειναι ακομη πιο κοντη?
εγω κατω απο 6 δεν μπορω να της βαλω ουτε αυτης ουτε της πρωην μου.
και πριν γελασεις σκεψου οτι εγω γαμαω ενω εσυ εισαι μαλακας
μαλιστα, δηλαδη μια γυναικα που κανει καριερα με την εμφανιση της και την χουφτωσε ο πριγκηπας του μονακο αντι να πληρωσει καμμια διμετρη ρωσσιδα εσυ της βαζεις 5-6.
γελας φανταζομε και με τον φουκαρα τον ποδοσφαιριστη που γαμαει την κοντοστουπα την σακιρα?
ενω εσυ με την μαλακια δεν εισαι για γελια?
Τύπε τι εχεις παθει? Η Βανδη βαδιζει στα 51την δεσποινα βανδη που γι αυτη τραβηξε μαλακια ολη η χωρα και ειναι και αυτη σαρανταρα
Κι επειδή τη χούφτωσε ο πρίγκιπας λέει κάτι;Και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε ένα μαυρόμπαζο,τί πάει να πει;
Για την Σακίρα,όχι μόνο κοντοστούπα αλλά και +10 χρόνια απ'τον Πικέ.Πώς να μην γελάς;
και στα 22 και στα 42 ιδια φαινεται δεν γερασε,Ποια 45 ρε τύπε
Η Κάιλι Μινογκ βαδιζει αισιως στα 52
την δεσποινα βανδη που γι αυτη τραβηξε μαλακια ολη η χωρα και ειναι και αυτη σαρανταρα και κοντη σαντμαν ποσο θα της εβαζες?
θα καταδεχοσουν να της ριξεις ενα μανικι μια και η μινογκ σου φαινεται 5ρι!!!!
ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ
φιλε ξεχνα τον πριγκηπα της αγγλιας και του μονακο ειναι μπαζογαμιαδες.Κι επειδή τη χούφτωσε ο πρίγκιπας λέει κάτι;Και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε ένα μαυρόμπαζο,τί πάει να πει;
Για την Σακίρα,όχι μόνο κοντοστούπα αλλά και +10 χρόνια απ'τον Πικέ.Πώς να μην γελάς;
φιλε ξεχνα τον πριγκηπα της αγγλιας και του μονακο ειναι μπαζογαμιαδες.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΤΗΣ ΜΙΝΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΚΙΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ - ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ δεν ειναι μπαζογαμιαδες. εσυ εισαι ο στραβος που τραβαει μαλακια αντι να την πεφτει και να γαμει τετοια ωραια μουνακια
εισαι μπερδεμενος αυτην την στιγμη δεν διαλεγεις αναμεσα σε τουνη και σακιρα.Τουλάχιστον ο Αλβέρτος το διόρθωσε,πήρε μουνάρα μετά.
Για Μινόγκ και Σακίρα,ε δεν μ'αρέσουν ρε φίλε τί να κάνω;Αν μου'λεγες πχ Σακίρα ή Τούνη,την Τούνη θα γαμούσα
Παραβλέπω ότι εμφανίστηκες σαν τον διαρήκτη για να σου απαντήσω ότι σε όλο το κείμενο που εγραψες πας με την λογική του τι θέλει η γυναίκα η πως θα εναρμονιστεί ο άνδρας με τις επιταγές της ρεκλας. Άλλος ένας απονευρωμενος σε άρνηση.
Συνέχισε έτσι να γελαω.
Πάω να κοιμηθώ γιατί έχουν ξεκινήσει συζήτηση οι άλλοι δύο που δεν καταλήγουν ποτέ πουθενά.
Λαθος. Εντελως.
Οι γυναικες εχουν πιο μεγαλες ορμες απο εμας. Αυτο που λες ειναι αυτο θελουν εσυ να πιστευεις και να παπαγαλιζεις-διαδιδεις.
Λαθος. Εντελως.
Οι γυναικες εχουν πιο μεγαλες ορμες απο εμας. Αυτο που λες ειναι αυτο θελουν εσυ να πιστευεις και να παπαγαλιζεις-διαδιδεις.
Σε σχεση με το οτι η γυναικα εχει 10 φορες λιγότερη όρεξη , μπορει και να ισχύει μπορει και όχι , δηλαδη και εμάς αν μας την πεφτανε 10 σε μια μέρα θα διαλέγαμε πες την μια , οπότε οι άλλες 9 θα λεγαν οτι οι άντρες δεν έχουν όρεξη ... υποθετικό σενάριο βέβαια αλλα αυτό μου ηρθε.Παραβλέπω ότι δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα.
Παραβλέπω ότι για να μου την μπεις έχεις ανάγκη με το καλημέρα να ανατρέξεις στο ότι "δεν έχω ποστάρει στο παρελθόν"
Παραβλέπω ότι δεν έχεις τι να πεις στο γεγονός ότι υπάρχουν 100μύρια μπουρδέλα στον πλανήτη και ούτε ένα με άνδρες επαγγελματίες και γυναίκες πελάτες από έξω με το 50ακι τους να περιμένουν να γαμηθούν
Δεν ξέρω ποιο κόλημα πραγματικά σε ταλανίζει εσένα και τον άλλον που τσίνισε σε ό,τι είπα αλλά πρέπει να χαλαρώσετε. Η πραγματικότητα δεν είναι μέσα στο μυαλό σας, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω. Μάθετε να την αποδέχεστε. Και φιλική συμβουλή, κόφτε την απάτη περί "βγάζει ο ένας 3 γκόμενες το χρόνο' και ο άλλος 'βγάζει 2 6άρια και 1 εφτάρι" στο νερό. Αν είναι έτσι αναρωτιέται κανείς τι κάνετε εδώ. Σε σάιτ για μπουρδέλα είμαστε, σοβαρευτείτε. Μιλάτε με άνδρα που έχει κάνει καμιά 10αριά FKK Γερμανία και βλέπει τον Ιάπωνα μάνατζερ και τον Αμερικανό επιχειρηματία να παίρνουν αεροπλάνα και βαπόρια από άλλες ηπείρους να για να έρθουν στο Σαρκ και στο Πάραντάις για να γαμήσουν. Κατά πόσο λοιπόν πιστεέυτε ότι θα περάσουν οι μπαρούφες σας περί "γυναίκείας λίμπιντο". Η μέση γυναίκα έχει 10 φορές λιγότερη όρεξη για σεξ από το μέσο άνδρα. Το λέει η επιστήμη, το λέει και η εμπειρική γνώση. Χωνέψετέ το και πορευτείτε αναλόγως. Φιλικά συζητάμε, δε χρειάζεται η επιθετικότητα που δείξατε και η οποία μόνο κολλήματα φανερώνει.
Από 30 έως 50 ετών σχεδόν όλες οι γυναίκες σκέπτονται το σεξ και λαχταράνε να έχουν έναν πούτσο μέσα τους μέρα-νύχτα 333 ημέρες τον χρόνο!
US National Library of Medicine National Institutes of HealthΗ σεξουαλικη διάθεση ορίζεται κατά το πλείστον από την τεστοστερόνη, την οποία ένας υγιής άντρας παράγει 15-20 φορές περισσότερο από μια γυναίκα. Όποτε φυσικά και οι σεξουαλικές ορμές μας είναι ασυγκρίτες, ορμονικά.
Μεμονωμένα περιστατικά όπου λυσσάνε και θέλουν να γαμηθουν ασταμάτητα για τρία 24ωρα δεν λένε κάτι και δεν αλλάζουν τον γενικό κανόνα.