alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οι πιλοτοι?Ποιος νομιζεις ρε μαλακα οτι γαμαει τις αεροσυνοδους
Οι πιλοτοι?Ποιος νομιζεις ρε μαλακα οτι γαμαει τις αεροσυνοδους
Οι πιλοτοι?
οι αντρες τους?
Οι πιλοτοι?
Πως θα ένιωθες αν ησουν παντρεμενος με αεροσυνοδο?
Σχεδόν ποτέ δεν κερδίζεις γκόμενα. Αυτή σε γουστάρει και στο κάνει εύκολο. Αν δεν γουστάρει ότι και αν κάνεις το πολύ πολύ να σε δουλεύει ενώ ταυτόχρονα κάποιον θα τον παρακαλάει και θα τον κυνηγάει χωρίς να ξέρεις τίποτα!
Γιατι πατε και πληρωνεται τοσα λεφτα για να γαμησετε ενω υπαρχουν τοσες και τοσες εκει εξω που το κανουν τσαμπα?
Η λογικη αυτο λεει
Ο πουλις ομως στον οποιο απευθυνοταν η ερωτηση πιστεύει πως γαμιουνται μονο με πολυεκατομυριουχους
Αλλωστε πιστευει πως δεν του καθεται θηλυκια γατα επειδη δεν ειναι πλουσιος
Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
φίλε μου σε "έχασα" για να είμαι ειλικρινής και πίστεψέ με δεν είμαι πνευματικά απαίδευτος...
ως προς το πρωτο μέρος αν και διαφωνώ, θεωρώντας ότι η αιτιολόγησή σου αποτελεί υποπερίπτωση, αντιλήφθηκα σαφώς τι θες να πεις.
σε αυτό το τελευταίο σου όμως σχόλιο χρειάζομαι διευκρινίσεις...
Δεν μπορώ να διακρίνω αν το πρόσημο που δίνεις όσον αφορά την πορνεία είναι θετικό ή αρνητικό,ή αν απλά στέκεσαι ουδέτερος παρατηρητής.Τα πράγματα μπορεί να έχουν απενοχοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό κι ως εκ τούτου να σου φαίνονται απλά, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Ούτε ήταν ανέκαθεν όπως φαίνονται σήμερα.
Το ότι δεν αντιμετωπίζεις το ενδεχόμενο κατακραυγής ή στιγματισμού από την τρέχουσα ηθική -αν εξαιρέσεις κάτι φωνές που γράφουν συνθήματα έξω από τα μπουρδέλα- δεν σημαίνει ότι η επίσκεψη σε αυτά είναι κάτι κανονικό και απλό.
Έχει γίνει κανονικό. Έχει γίνει απλό. Κι αυτό συναρτάται άμεσα με τη γενικότερη έκπτωση αξιών - μια έκπτωση που αφορά άμεσα τις κοινωνικές μας σχέσεις.
Οι τελευταίες ούτε ήταν πάντοτε έτσι, ούτε θα συνεχίσουν ντε και καλά να είναι όπως έχουνε σήμερα.
Όλα αυτά τα αυτονόητα που ζείτε και βλέπετε γύρω σας είναι το αποτέλεσμα ενός πολέμου που είτε τον αντιλαμβάνεστε είτε όχι υπάρχει και είναι αμείλικτος. Σκληρός σαν τα αυτονόητα που διαπιστώνετε επειδή νιώθετε άνετα.
Καλό είναι να μην είστε τόσο σίγουροι. Καλό για τον εαυτό σας.
Όχι ρε Παιδιά, δεν υπάρχει τόση φιλοσοφία στο 99,9% των περιπτώσεων...
Ούτε πιο "φτηνό" βγαίνει σε σχέση με το να βρεις μια κοπελίτσα έξω, έστω κι αν πληρώσεις δύο καφέδες Ή ποτά. Ή πάρεις δύο τριαντάφυλλα κάποια στιγμή.
Λοιπόν
Α. Για την καύλα της στιγμής, οπότε είναι η μόνη λύση.
Β. Γιατί για όποιους λόγους δεν έχεις και δεν μπορείς να βρεις γκόμενά κάποιο χρονικό διάστημα
Γ. Γιατί δεν έχεις χρόνο - όρεξη για σχέση Ή για να ψάχνεις αρπαχτές
Δ. Γιατί είσαι παντρεμένος Ή σε σοβαρή σχέση οπότε είναι ο πιο safe τρόπος να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια
Ε. Για να ικανοποιήσεις κάποιο γούστο που δεν μπορείς με τη σχέση Ή γυναίκα σου
Στ. Συνδυασμοί των ανωτέρω...
Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
αυτό ακριβώς...
ποια είναι η τελική του θέση δεν έχω καταλάβει κι εγώ
επίσης που κολλάει με το θέμα του νήματος
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι η θέση σου στο ζήτημα του πληρωμένου σεξ ή έρωτα, όπως θέλει να το δει ο καθένας.Ειναι επιλήψιμο να πληρώσεις μια γυναίκα για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της μόνιμης σχέσης;να "βγάλεις" γούστα που δεν στα ικανοποιεί η "κανονική" σου γυναίκα;να μην την παίζεις μόνος σου αν για κάποιο μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορείς να έχεις σταθερό μουνί;
ο λογος;Ναι, είναι επιλήψιμο να πληρώσεις μια γυναίκα για να συνευρεθείς μαζί της ερωτικά. Ακόμα κι αν έχει βγει αυτόβουλα, δηλαδή μόνη της, στο κλαρί.
Ναι, είναι επιλήψιμο να πληρώσεις μια γυναίκα για να συνευρεθείς μαζί της ερωτικά. Ακόμα κι αν έχει βγει αυτόβουλα, δηλαδή μόνη της, στο κλαρί.
Αλλά ο ηθικά επιλήψιμος χαρακτήρας του αγοραίου έρωτα δεν θέτει αυτομάτως ένα "πρέπει" ή ένα "δεν πρέπει" στη συμπεριφορά μας (π.χ.: πρέπει να συνερχόμαστε χωρίς πληρωμή, ή το αντίθετο). Το λέω αυτό γιατί η κοινή λογική, από την καταδίκη του αγοραίου έρωτα, οδηγείται αυτόματα σε τέτοιες επιταγές.
Κι η κοινή λογική, ξέρεις, έχει ένα μεγάλο προσόν: δεν χρειάζεται την υπεράσπισή μας. Ούτε τα λόγια μας. Εμείς σιωπούμε κι αυτή επιβεβαιώνεται αυτόματα. Γι' αυτό και πολλοί το παίζουν έξυπνοι - έξυπνοι απλά και μόνο επειδή είναι πολλοί, και δεν έχει τύχει να τους εναντιωθεί κανένας ατομικά. Αλλά κι αν τύχει να τους εναντιωθεί κάποιος, δεν τους κοστίζει τίποτα αν χαρακτηριστούν βλάκες: θα μοιραστούν τον χαρακτηρισμό με πολλούς, κι έτσι δεν θα πονέσουν.
Είναι σαν κάτι θρασύδειλους που κάνουν επίθεση και ύστερα κρύβονται κάτω από τα φουστάνια της πολιτείας.
Αν θέλεις να με ρωτήσεις τώρα τι προκύπτει από τον επιλήψιμο χαρακτήρα του αγοραίου έρωτα, θα σου απαντήσω μετά χαράς.
Αν θέλεις να με ρωτήσεις, πάλι, αν πηγαίνω κι εγώ στις πουτάνες, θα σου απαντήσω και πάλι μετά χαράς.
Μη βιαστείς όμως να βγάλεις συμπέρασμα μόνος σου επειδή καταδίκασα το σεξ επί πληρωμή, γιατί μπορεί να σε περιμένει καμία έκπληξη - τόσο εσένα προσωπικά, όσο και άλλους που δεν μιλούν και απλά διαβάζουν.
Ναι, είναι επιλήψιμο να πληρώσεις μια γυναίκα για να συνευρεθείς μαζί της ερωτικά.
Μη βιαστείς όμως να βγάλεις συμπέρασμα μόνος σου επειδή καταδίκασα το σεξ επί πληρωμή, γιατί μπορεί να σε περιμένει καμία έκπληξη - τόσο εσένα προσωπικά, όσο και άλλους που δεν μιλούν και απλά διαβάζουν.