Αγορια μην το κουραζουμε, Κατα γενικη ομολογια στην Ελλαδα αν δεν εχεις "κυκλο" δεν γαμας.
Αυτη η Τακτικη σιγουρα εχει μειωθει πριν 10-20-30 χρονια Αλλα και Παλι για 2018 ειναι too much. Δεν ειπαμε να στο Δώσουν στο πιατο αλλα αν εισαι "ξένος" θέλει μεγαλη υπομονη κ να πας by the book απο την άλλη αν είσαι "της παρεας" το matchαρισμα ειναι πατ κιουτ, ειτε θα σου δώσει η ιδια σημαδια κ το πρασινο φως ή μπορεί κ φορα παρτίδα αφού οι αμυνες εχουν πεσει ή θα στο φερουν οι κοινοι φιλοι/φιλες απ'έξω.. ε μετα ειναι γκολ σε άδειο τέρμα. Οι άλλοι δίοδος ειναι ο γκλαμουρ κλαρινογαμπρός instaboy PRιλίκια 1 φορα την εβδομαδα στο barbershop κλπ τα ξέρετε κ αυτοί Μη νομίζεται σε δεκα τη πεφτουν(καλες κακες) 1 τρώνε.
Γιατι γαμανε οι αντρες στα μπουρδελα, οι πλειοψηφεία γιατι δεν μπορει να γαμησει αλλιως απλά πράγματα, όχι η συντριπτική πολλοί παμε για το σπορ ή για το κατι διαφορετικο, εγώ ΜΙΛΦ π.χ ειναι δυσκολο να βρω ποσο μαλλον να γαμιουνται κ καλα οποτε κι εγώ σε αυτη τη κατηγορια μπαινω αφου δεν μπορώ ανετα ΜΙΛΦ θα τα πληρωσω για το κεφι μου. Απο κει κ περα ειναι και σαν χόμπι μερικές φορές και οταν ειχα γκόμενα μπορεί να πήγαινα καμια μεταμεσονύχτια αν εβρισκα κατι στα γουστα μου κλπ