Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
κυριες και κυριοι ο μυθομανης αεροσυνοδος  :idiot:

και πριν περασουν λιγα δευτερολεπτα...

Θυμαμαι μια γκομενα που μου ελεγε πως υγραινοταν με το που ακουγε το θυροτηλεφωνο οταν με περιμενε..
:2funny:

καινουργιες πιπες
ειναι ανεξαντλητος ο πουστης  :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ακριβώς αυτό εννοώ. 1ον. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα γαμήσεις αν κεράσεις τα ποτά. Πολλές θα σου δώσουν ένα φιλι΄στο μάγουλο, γεμάτο υποσχέσεις για να ξαναπληρώσεις, χωρίς να σου δώσουν ΤΙΠΟΤΑ.
2ον. Ακόμα κι αν σου κάτσει με τη μία, και πάλι το κόστος είναι δυσανάλογο με την απόδοση του πηδήματος. Μπόνους, όχι γκρίνια, σπασαρχιδισμός, απαιτήσεις

Ρε ΜΠΟΚΟΛΕ τα λες εσυ που απο οτι θυμαμαι εχεις κανει οικογενεια, εχεις γαμησει γκομενες που σε γουσταραν κλπ. Θυμαμαι μια γκομενα που μου ελεγε πως υγραινοταν με το που ακουγε το θυροτηλεφωνο οταν με περιμενε..
Οι τυποι που συνομιλεις, η μοναδικη τους επαφη με γυναικες ειναι μονο στα μπουρδελα.
Ναι το τιμημα ειναι βαρυ, αλλα αξιζει να γευτεις την καυλα γκομενας που πραγματικα σε γουσταρει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εσενα πουστακι σου ειπα να βαλουμε στοιχημα και εκανες την κοτα σαν τρυπιος που εισαι. Μπορω να βαλω φωτο απο τον περσικο που ειμαι τωρα, απο διακοπες με το μοντελο αλλα μετα θα κανεις ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ
ο περσικος στα παπαρια μου
δουλακι εισαι σε περιφερουν σε ολους τους υπαναπτυκτους για 1500 ευρω το μηνα
με τη γερμανιδα μοντελο θελω να ποσταρεις φωτο σε καλοκαιρινες διακοπες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
κλασικο γιωτομπαλο που στο σχολειο δεν τον εκανε κανεις παρεα και ειχε φανταστικους φιλους
απο την πολλη αγαμια πλαθει ιστοριες οτι τον παρακαλανε μοντελα στην ελβετια να τα γαμησει ενω εχει γραψει κατ επαναληψη οτι τη βγαζει κυριως με μαλακια
κυριες και κυριοι ο μυθομανης αεροσυνοδος  :idiot:

Εσενα πουστακι σου ειπα να βαλουμε στοιχημα και εκανες την κοτα σαν τρυπιος που εισαι. Μπορω να βαλω φωτο απο τον περσικο που ειμαι τωρα, απο διακοπες με το μοντελο αλλα μετα θα κανεις ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Ρε ΜΠΟΚΟΛΕ τα λες εσυ που απο οτι θυμαμαι εχεις κανει οικογενεια, εχεις γαμησει γκομενες που σε γουσταραν κλπ. Θυμαμαι μια γκομενα που μου ελεγε πως υγραινοταν με το που ακουγε το θυροτηλεφωνο οταν με περιμενε..
Οι τυποι που συνομιλεις, η μοναδικη τους επαφη με γυναικες ειναι μονο στα μπουρδελα.
Ναι το τιμημα ειναι βαρυ, αλλα αξιζει να γευτεις την καυλα γκομενας που πραγματικα σε γουσταρει

Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς. Ναι, όταν ήμουν φοιτητής μου συνέβησαν τα πιο πάνω. Γοητεύτηκαν κάποια κορίτσια και ήρθαν μαζί μου μόνο για μένα, αφού δεν είχα τιποτα να τους προσφέρω. Παντρεύτηκα κάποια που την εκτίμησα και με εκτίμησε από τον τρόπο που  φερόμασταν στη δουλειά (8 ώρες δίπλα με κάποιον για ένα χρόνο είναι αρκετός για να τον μάθεις και από την καλή και από την ανάποδη). Όταν όμως χώρισα και προσπάθησα να κάνω σχέση, ανακάλυψα ότι οι γυναίκες που διεκδικούν γκόμενο (όχι αυτές που περιμένουν να τους γνωρίσει κάποιος από κοινό γνωστό) ψάχνουν χορηγό. Αφού έσπασα αρκετές φορές τα μούτρα μου, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να δω την πραγματικότητα. Αν θέλεις περαιτέρω εξήγηση, ρώτα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
αν το λες για μενα εισαι βαθια νυχτωμενος

κανας λιγουρης θα εισαι μου φαινεται
που κανει κωλοτουμπες να προσελκησει το μουνι

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο περσικος στα παπαρια μου
δουλακι εισαι σε περιφερουν σε ολους τους υπαναπτυκτους για 1500 ευρω το μηνα
με τη γερμανιδα μοντελο θελω να ποσταρεις φωτο σε καλοκαιρινες διακοπες

Δεχεσαι το στοιχημα? Θα κανεις οτι σου πω?
Η εταιρεία μου ειναι ευρωπαικη. Εδω παιρνω ΕΞΤΡΑ 200 ευρω την μερα ενω μου καλυπτουν ξενοδοχειο και φαγητο σε αυτο
Παλι ΠΟΝΑΣ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεχεσαι το στοιχημα? Θα κανεις οτι σου πω?
Η εταιρεία μου ειναι ευρωπαικη. Εδω [size=20pt]παιρνω ΕΞΤΡΑ 200 ευρω την μερα[/size] ενω μου καλυπτουν ξενοδοχειο και φαγητο σε αυτο
Παλι ΠΟΝΑΣ
:2funny: :2funny: :2funny:

παιρνεις και διατακτικες κουπονια για να φαρμακωσεις;  :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αν το λες για μενα εισαι βαθια νυχτωμενος

κανας λιγουρης θα εισαι μου φαινεται
που κανει κωλοτουμπες να προσελκησει το μουνι

Μπα τυπε. Στο τελευταιο μου  off στην θεσσαλονικη γαμησα αμεσα απο fb. Ποτο και καπακι γαμησι στο πρωτο ραντεβου

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μπα τυπε. Στο τελευταιο μου  off στην θεσσαλονικη γαμησα αμεσα απο fb. Ποτο και καπακι γαμησι στο πρωτο ραντεβου
και αυτα το ΣΚ της θεσσαλονικης
γιατι οπως ειπαμε στη Γερμανια τον περιμενει η αλλη του η γκομενα το μοντελο που τον παρακαλαει να παει να τη γαμησει

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς. Ναι, όταν ήμουν φοιτητής μου συνέβησαν τα πιο πάνω. Γοητεύτηκαν κάποια κορίτσια και ήρθαν μαζί μου μόνο για μένα, αφού δεν είχα τιποτα να τους προσφέρω. Παντρεύτηκα κάποια που την εκτίμησα και με εκτίμησε από τον τρόπο που  φερόμασταν στη δουλειά (8 ώρες δίπλα με κάποιον για ένα χρόνο είναι αρκετός για να τον μάθεις και από την καλή και από την ανάποδη). Όταν όμως χώρισα και προσπάθησα να κάνω σχέση, ανακάλυψα ότι οι γυναίκες που διεκδικούν γκόμενο (όχι αυτές που περιμένουν να τους γνωρίσει κάποιος από κοινό γνωστό) ψάχνουν χορηγό. Αφού έσπασα αρκετές φορές τα μούτρα μου, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να δω την πραγματικότητα. Αν θέλεις περαιτέρω εξήγηση, ρώτα

Αν εξαιρεσουμε τον γαμο τα υπολοιπα τα εχω βιωσει και εγω οποτε καταλαβαινω..
Αλλα πιστευω πως αξιζει το τιμημα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Καλα λεω πως αν σου καθόταν ενα μουνι θα το παντρευοσουν αμεσως
Ναι τυπε εχουμε μουναρες γκομενες και τις κερατωνουμε ακόμα και με υποδιαιστερες ετσι για αλλαγη και για ποικιλία

xalima.jpg

και με υποΔΙΑΙστερες
ρε το μαλακα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
και αυτα το ΣΚ της θεσσαλονικης
γιατι οπως ειπαμε στη Γερμανια τον περιμενει η αλλη του η γκομενα το μοντελο που τον παρακαλαει να παει να τη γαμησει

Καλα λεω πως αν σου καθόταν ενα μουνι θα το παντρευοσουν αμεσως
Ναι τυπε εχουμε μουναρες γκομενες και τις κερατωνουμε ακόμα και με υποδιαιστερες ετσι για αλλαγη και για ποικιλία

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τι γελας ρε βλακα, για τα ferry flights το μεροκάματο ειναι στο χιλιαρικο
βγαζει μεροκαματο χιλιαρικο και εχει νοικιασει σε περιοχη που οι γυφτοι του κλεψανε τις χαλκοσωληνες
εχω κανει καινουργιο συκωτι

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
διαφωνω
ειναι θεμα χρονου και χρηματος που ο καθενας ειναι διατεθειμενος να ξοδεψει
για να γαμησεις μια πουτανα μουναρα θελεις 50 ευρω και 15 λεπτα
για να γαμησεις μια γκομενα μουναρα θελεις καμια 150αρια ευρω για αρχη και κανα μηνα ψησιμο με ποσοστο επιτυχιας 10%
ειναι σαν να λες οτι μονο ο αντρας που βγαινει με το τουφεκι στο βουνο 6 η ωρα το πρωι να χτυπησει το αγριογουρουνο ικανοποιειται απο το γευμα τους και οχι αυτος που παει στο χασαπη, σκαει 20 ευρω και παιρνει ετοιμες καθαρισμενες και κομμενες χοιρινες μπριζολαρες και τις μασαμπουκωνει
μια χαρα ικανοποιηση παιρνει και ο πρωτος και ο δευτερος
Θα βγω λίγο off topic αλλά στην περίπτωση που δεν καταφέρει να χτυπήσει το αγριογούρουνο , είναι και αρκετά πιθανό το αγριογούρουνο να τον ξεκοιλιάσει μετά ... δεν έχω καθόλου εμπειρία απο κηνυγι , απλά υποθέτω :P

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Αν εξαιρεσουμε τον γαμο τα υπολοιπα τα εχω βιωσει και εγω οποτε καταλαβαινω..
Αλλα πιστευω πως αξιζει το τιμημα

Κι αν σου πω ότι η τελευταία γυναίκα που υγράνθηκε μόνο  και μόνο επειδή την αγκάλιασα (άφησε στάμπα στο σεντόνι) και την χάιδεψα ήταν πόρνη κι όχι και καλά τίμια, τι θα πείς; αν σου πω ότι είχα να δω αυτή τη σκηνή από τα 20 μου χρόνια; θα πεις ότι πουλάω φίδια; Πηγαίνω εκεί που με αποδέχονται

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θα βγω λίγο off topic αλλά στην περίπτωση που δεν καταφέρει να χτυπήσει το αγριογούρουνο , είναι και αρκετά πιθανό το αγριογούρουνο να τον ξεκοιλιάσει μετά ... δεν έχω καθόλου εμπειρία απο κηνυγι , απλά υποθέτω :P
ισχυει τυπε μου
εχω ακουσει κι εγω για γιωταδες που πηγαν μονοι τους για κυνηγι, αστοχησαν με το μονοβολο και μετα τους γαμησε καλα το αγριογουρουνο  :-

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
τυπε μουναρες 18-23 ετων χωρις λεφτα γαμαει ο μεσος χρηστης του μπου.κομ
Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως δεν έχουν κλείσει ακόμα τα μπουρδέλα. Μάλλον τα συντηρουν αυτοί που δεν έχουν γραφτεί στο σάιτ :P

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως δεν έχουν κλείσει ακόμα τα μπουρδέλα. Μάλλον τα συντηρουν αυτοί που δεν έχουν γραφτεί στο σάιτ :P
τυπε υπαρχουν και τυποι που εχουν μοντελα γκομενες που τους περιμενουν στο εξωτεριικο, γαμανε απο παρεες και φεισμπουκ αβερτα γιατι ειναι αεροσυνοδοι και μπαινουν και στο μπου και γαμανε στα ρεπα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom