Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μα αυτο λεγαμε οτι στουντιο=μουναρες που εξω θα μας εψηναν το ψαρι στα χειλη
μονο για να την καταφερουμε να βγει για ποτο μαζι μας

στα υπολοιπα συμφωνω
ειπα και απο την αρχη αλλο το ενα αλλο το αλλο
και τα 2 το σκοπο τους

Επίσης δεν ισχύει (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα). Η ωραιότερη γκόμενα που έχω γαμήσει ήταν "τσάμπα", ενώ οι ασχημότερες που έχω γαμήσει ήταν επι πληρωμή.

βαριεμαι νέες διενέξεις....
τις καλησπέρες μου

Καλησπέρα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
λοιπον, ο σκοπος του ανθρωπου ειναι να κανει μια σωστη οικογενεια με παιδια
για να γινει αυτο πρεπει να βρει μια γυναικα που να ειναι σωστος ανθρωπος, ηθικη, νοικοκυρα και συννενοησιμη και να την παντρευτει
εαν για οποιονδηποτε λογο δεν θελει ακομα να παντρευτει η θελει να παντρευτει αλλα δεν εχει βρει μια γυναικα σαν κι αυτη που περιγραφω παραπανω, για να ικανοποιησει τις σεξουαλικες του αναγκες εχει 2 τροπους α) να βρει γκομενα, β) να πηγαινει στις επαγγελματιες του σεξ
τα υπολοιπα για συναισθηματικη καλυψη, ερωτες, καρδουλες και λουλουδια, οταν δεν εχεις σκοπο τη σοβαρη σχεση, το γαμο και τα παιδια εγω προσωπικα τα ακουω βερεσε και οταν τα ακουω απο αντρες με εκνευριζουν κι ολας
τωρα για τις σεξουαλικες αναγκες αλλος θελει να το παιξει κυνηγος, να φαει 10 χυλοπιτες και να γαμησει την 11η μεση ελλεεινιδα "με την αξια του"
αλλος θελει σημερα να γαμησει μια 18χρονη, αυριο μια 40αρα, μεθαυριο μια με μεγαλα βυζια και παραμεθαυριο μια με πεταχτο κωλο και οταν χυσει να εχει το κεφαλι του ησυχο χωρις τα επακολουθα των σχεσεων (τηλεφωνα, εξοδους, πρηξοπουτσι, καυγαδες, μουτρα κλπ)
ουτε το ενα ειναι κατακριτεο, ουτε το αλλο, ειναι θεμα επιλογων και ποσο χρονο και χρημα ειναι διατεθειμενος να ξοδεψει καποιος για να γαμησει

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Πάλι μαδομουνι στο θρεντακι

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
στην αφρικη που εισαι εχεις γαμησει ποτε μαυρη;
Ημουν Αφρικη
Οχι δεν εχω γαμησει μαυρη
Πουλακι θα ψοφησεις καποτε χωρις να εχεις γευτει μουνοζουμα πανω στον πουτσο σου
Ειναι κριμα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θα μπορουσες να κρινεις αν γουσταρεις μαυρες μονο αν ειχες μετρο συγκρισης
Δεν ειχες ποτε μαυρη γκομενα οποτε δεν μπορεις να ξερεις την διαφορα
Σαν αυτους που δεν εχουν παει ποτε με μαυρη γκομενα και κρινουν το γαμησι με μαυρες
:birdman:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
λοιπον, ο σκοπος του ανθρωπου ειναι να κανει μια σωστη οικογενεια με παιδια
για να γινει αυτο πρεπει να βρει μια γυναικα που να ειναι σωστος ανθρωπος, ηθικη, νοικοκυρα και συννενοησιμη και να την παντρευτει
εαν για οποιονδηποτε λογο δεν θελει ακομα να παντρευτει η θελει να παντρευτει αλλα δεν εχει βρει μια γυναικα σαν κι αυτη που περιγραφω παραπανω, για να ικανοποιησει τις σεξουαλικες του αναγκες εχει 2 τροπους α) να βρει γκομενα, β) να πηγαινει στις επαγγελματιες του σεξ
τα υπολοιπα για συναισθηματικη καλυψη, ερωτες, καρδουλες και λουλουδια, οταν δεν εχεις σκοπο τη σοβαρη σχεση, το γαμο και τα παιδια εγω προσωπικα τα ακουω βερεσε και οταν τα ακουω απο αντρες με εκνευριζουν κι ολας
τωρα για τις σεξουαλικες αναγκες αλλος θελει να το παιξει κυνηγος, να φαει 10 χυλοπιτες και να γαμησει την 11η μεση ελλεεινιδα "με την αξια του"
αλλος θελει σημερα να γαμησει μια 18χρονη, αυριο μια 40αρα, μεθαυριο μια με μεγαλα βυζια και παραμεθαυριο μια με πεταχτο κωλο και οταν χυσει να εχει το κεφαλι του ησυχο χωρις τα επακολουθα των σχεσεων (τηλεφωνα, εξοδους, πρηξοπουτσι, καυγαδες, μουτρα κλπ)
ουτε το ενα ειναι κατακριτεο, ουτε το αλλο, ειναι θεμα επιλογων και ποσο χρονο και χρημα ειναι διατεθειμενος να ξοδεψει καποιος για να γαμησει

Αερολογιες
Σαν να μιλαει για πουτανες καποιος που δεν εχει παει ποτε σε μπουρδελα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πάλι μαδομουνι στο θρεντακι
LastingDefiniteArmyworm-size_restricted.gif

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δηλαδη μας λες πως δεν εχεις γαμησει ΠΟΤΕ γκομενα επειδη ετσι γουσταρεις

Στα 17,18,19κλπ ΔΕΝ γουσταρες

Καλα μας επεισες

Και μην αλλαζεις τα ποστ των αλλων στρακι
επεσες στον ιδιο σου τον λακο μυθομανη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ακαποειρας: γαμιεσαι με αντρες;
πουλι: οχι

Θα μπορουσες να κρινεις αν σου αρεσει να γαμιεσαι με αντρες μονο αν ειχες μετρο συγκρισης
Δεν εχεις γαμηθει ποτε με αντρα οποτε δεν μπορεις να ξερεις την διαφορα
Σαν αυτους που δεν εχουν παει ποτε με αντρα και κρινουν το γαμησι με αντρες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
καθολου αερολογιες
ειναι ακριβως ετσι οπως τα γραφω
Οτι εχεις ακουσει γραφεις παπαρακο
Υπαρχουν και γκομενες που δεν στα σπανε και εχουν χιλια δυο καλα
Απλα οταν τις βαριομαστε μας ενοχλουν τα παντα σε αυτες
Αλλα που να ξερεις..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σας αφηνω, με παρακαλεσε μια αεροσυνοδος να της παω τον φορτιστη στο δωματιο της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom