το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
οχιεσύ ο ίδιος δεν αισθανεσαι πιο καλά όταν το πέτυχες λόγω αυτού που είσαι και όχι λόγο χρημάτων?
οχιεσύ ο ίδιος δεν αισθανεσαι πιο καλά όταν το πέτυχες λόγω αυτού που είσαι και όχι λόγο χρημάτων?
ο μεσος χρηστης του ιστοτοπου δλδ...ψηλος ξανθος εκατομμυριουχος με θεληματικο πηγουνι μαν...
στο πλατος ομως τυπε...να τα λεμε ολατυπε στο μπου.κομ ειχε γινει γκαλοπ ποσο τον εχουμε και ειχε βγει μεσος ορος 22 εκατοστα :S
τυπε μουναρες 18-23 ετων χωρις λεφτα γαμαει ο μεσος χρηστης του μπου.κομΆμα κολλήσει μαζί σου η μουνάρα,κάθεται και χωρίς λεφτά.Απλά πρέπει να την γνωρίσεις μεταξύ 18-23.
διαφωνω
ειναι θεμα χρονου και χρηματος που ο καθενας ειναι διατεθειμενος να ξοδεψει
για να γαμησεις μια πουτανα μουναρα θελεις 50 ευρω και 15 λεπτα
για να γαμησεις μια γκομενα μουναρα θελεις καμια 150αρια ευρω για αρχη και κανα μηνα ψησιμο με ποσοστο επιτυχιας 10%
καλως τα αρχιδια μας τα 2Γιατι ρε σου εχει κατσει ποτε γκομενα για να ξέρεις?
Πες δεν ξερω
#Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια σου απαντάω!!!
ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ....
φίλε μου δεν είμαι κανένας θεός. νορμάλ τύπος εμφανησιακά.
45άρης
ξέρω τι γινόταν πριν 25 χρονια όταν για να γαμήσεις έξω "ίδρωνες". και περίμενες το καλοκαίρι για καμιά τουρίστρια...
επίσης ξέρω τι γίνεται τα τελευτάια 10-15 χρόνια, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγα χρόνια αν και τιποτα δεν έχει αλλάξει.
αν είσαι εμφανησιακά νορμάλ, με φυσιολογική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες και όχι πέφτουλας του κώλου, και μπορείς να κεράσεις και δύο ποτά (δεν μιλάμε για περιουσίες) ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ από εύκολα έως πολύ εύκολα αν έχεις χρόνο. δεν θα σου κάτσει αυτό το σ/κ, θα βρεις το άλλο...
το έχω κάνει τα προηγούμενα χρόνια και μιλάω από προσωπική εμπειρία.
όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ...
καλως τα αρχιδια μας τα 2
ελα ψηνω καφε να μας πεις παλι την ιστορια που ειχες παει ελβετια σε σαλε 300 ευρω η διανυκτερευση να γαμησεις εκεινη τη γερμανιδα μοντελο που σε παρακαλαγε
η γκομενα που σε περιμενει πιλοτεΗ ιδια περιμενει τωρα να γυρισω απο τον περσικο για να παμε καλοκαιρινες διακοπες
ΠΟΝΑΣ
τυπε μην ειρωνευεσαιεδωσε συμβουλη στον αλλον
κερνα λεει και μη γαμας
καποτε θα σου κατσει σαν το τζοκερ ενα πραμα
εδωσε συμβουλη στον αλλονΜου εξηγείς γιατί, από άποψη καθαρά κόστους, συμφέρει κάποιον να πληρώσει δύο ποτά για την πάρτυ του, να κεράσει δύο ποτά μια γκόμενα και να πληρώσει ξενοδοχείο αντί να πάει σε ένα στούντιο και να ξεμπερδεύει;
χμμμ...είναι μια ιδέα αλλά δε νομίζω να πετύχει...
παρτο αλλοιώς. βγες τις βολτούλες σου, οι παρέες γυναικών είναι άπεορες πια, κέρασε κανά ποτάκι, φλέρταρε χαλαρά κι όχι λιγούρικα (δε λέω ότι κάνεις κάτι τέτοιο απλώς διευκρινίζω) και αργα ή γρήγορα κάτι θα σου κάτσει...
εδωσε συμβουλη στον αλλον
κερνα λεει και μη γαμας
καποτε θα σου κατσει σαν το τζοκερ ενα πραμα
κλασικο γιωτομπαλο που στο σχολειο δεν τον εκανε κανεις παρεα και ειχε φανταστικους φιλουςΑν ησουν ο τυπος της φωτο πιστευεις οτι θα την εβγαζες με κουκλες?
Ποσο εχεις καψει?
η γκομενα που σε περιμενει πιλοτε
ειναι ωραιο πραμα να γαμας χωρις λεφτατυπε μην ειρωνευεσαι
μπορει με να μη γαμησει αμεσως 10 διαφορετικες μουναρες αλλα με αυτα τα λεφτα θα επενδυσει σε ποτα και εξοδους και ετσι μετα απο προσπαθειες δυο τριων μηνων η κοντοχοντρη ελλεεινιδα το μαρακι μπορει να τον αφησει να της πιασει το μπουτι μεσα στο αυτοκινητο και ετσι θα αισθανθει σημαντικος γιατι το μαρακι πηγε μαζι του για αυτον και οχι επειδη την πληρωσε
να τα λεμε ολα
ειναι ωραιο πραμα να γαμας χωρις λεφτα
να τα λεμε ολα
το αλλο αξιοθαυμαστο ειναι οτι κερνας αγνωστη σε μαγαζι
αλλα χαλαρα οχι λιγουρικα
μειτζορ λιγουρια να κερασεις αγνωστη που δεν εχετε πει λεξη
παιζει και το ενδεχομενο να φας και πλατη μετα το κερασμα
μειτζορ λιγουρια να κερασεις αγνωστη που δεν εχετε πει λεξηΑκριβώς αυτό εννοώ. 1ον. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα γαμήσεις αν κεράσεις τα ποτά. Πολλές θα σου δώσουν ένα φιλι΄στο μάγουλο, γεμάτο υποσχέσεις για να ξαναπληρώσεις, χωρίς να σου δώσουν ΤΙΠΟΤΑ.
2ον. Ακόμα κι αν σου κάτσει με τη μία, και πάλι το κόστος είναι δυσανάλογο με την απόδοση του πηδήματος. Μπόνους, όχι γκρίνια, σπασαρχιδισμός, απαιτήσεις