ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.186
- Πόντοι
- 3.656
ρε παιδια, εγω εχω γνωστο μου, σχεδον 50 χρονών, που ειναι φουλ μπουρδελιαρης και εργενης. της προάλες πήγαιμε μπουρδελότσαρκα, γάμησε για ενα δεκάλεπτο, και μετά πήγε μόνος του στο άδειο του σπίτι και κοιμήθηκε....δεν είναι κάπως καταθλιπτικό αυτό? Αλλό να γαμάς γκομενάκι που σε γουστάρει πραγματικά, και να το γαμάς και στο σπιτάκι σου, και αλλο σε μπουρδελο
Είναι σαφές ότι αγνοείς τη σημερινή πραγματικότητα στην Ελλάδα. Ο εν λόγω πήγε, γάμισε ένα μουνί που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να καμακώσει. Δεν της πλήρωσε τον καφέ, το ποτό ή οτιδήποτε άλλο. Δεν του έσπασε τα αρχίδια με τις απαιτήσεις της και τη γκρίνια της. Αυτά σχετικά γκόμενα. Αν είχε παντρευτεί και είχε κάνει και παιδιά. Θα είχε πιθανότητες 60% να είχε χωρίσει. Η Γυναίκα του θα είχε κρατήσει την οικοσκευή, το σπίτι, τα παιδιά, θα της πλήρωνε διατροφή και αν γούσταρε θα του έδινε τα παιδιά, τα οποία συνήθως χρησιμοποιούν σαν όπλα και τα δηλητηριάζουν ενάντια στον πατέρα. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο καταθληπτικό τώρα;