Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.186
Πόντοι
3.656
ρε παιδια, εγω εχω γνωστο μου, σχεδον 50 χρονών, που ειναι φουλ μπουρδελιαρης και εργενης. της προάλες πήγαιμε μπουρδελότσαρκα, γάμησε για ενα δεκάλεπτο, και μετά πήγε μόνος του στο άδειο του σπίτι και κοιμήθηκε....δεν είναι κάπως καταθλιπτικό αυτό? Αλλό να γαμάς γκομενάκι που σε γουστάρει πραγματικά, και να το γαμάς και στο σπιτάκι σου, και αλλο σε μπουρδελο

Είναι σαφές ότι αγνοείς τη σημερινή πραγματικότητα στην Ελλάδα. Ο εν λόγω πήγε, γάμισε ένα μουνί που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να καμακώσει. Δεν της πλήρωσε τον καφέ, το ποτό ή οτιδήποτε άλλο. Δεν του έσπασε τα αρχίδια με τις απαιτήσεις της και τη γκρίνια της. Αυτά σχετικά γκόμενα. Αν είχε παντρευτεί και είχε κάνει και παιδιά. Θα είχε πιθανότητες 60% να είχε χωρίσει. Η Γυναίκα του θα είχε κρατήσει την οικοσκευή, το σπίτι, τα παιδιά, θα της πλήρωνε διατροφή και αν γούσταρε θα του έδινε τα παιδιά, τα οποία συνήθως χρησιμοποιούν σαν όπλα και τα δηλητηριάζουν ενάντια στον πατέρα. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο καταθληπτικό τώρα; 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
ρε παιδια, εγω εχω γνωστο μου, σχεδον 50 χρονών, που ειναι φουλ μπουρδελιαρης και εργενης. της προάλες πήγαιμε μπουρδελότσαρκα, γάμησε για ενα δεκάλεπτο, και μετά πήγε μόνος του στο άδειο του σπίτι και κοιμήθηκε....δεν είναι κάπως καταθλιπτικό αυτό? Αλλό να γαμάς γκομενάκι που σε γουστάρει πραγματικά, και να το γαμάς και στο σπιτάκι σου, και αλλο σε μπουρδελο
σωστα τα λες αλλο το ενα αλλο το αλλο
και τα 2 εχουν την καυλα τους

για να φας γκομενα εξω με τη μια (χωρις κερασματα εξοδους κλπ)
που θα φας σε στουντιο απλα επειδη σου αρεσε
πρεπει να εισαι ο κανακης

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πού αλλού ο 50αρης θα γαμήσει γκόμενα με τα μισά του χρόνια εκτός από μπουρδέλο;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
Πού αλλού ο 50αρης θα γαμήσει γκόμενα με τα μισά του χρόνια εκτός από μπουρδέλο;
σε φαση ποσο-τοσο φερε το μουνι σου οπως στα μπουρδελα

δεν γαμαει κανεις ουτε 20ρης ουτε 50ρης

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
σωστα τα λες αλλο το ενα αλλο το αλλο
και τα 2 εχουν την καυλα τους

για να φας γκομενα εξω με τη μια (χωρις κερασματα εξοδους κλπ)
που θα φας σε στουντιο απλα επειδη σου αρεσε
πρεπει να εισαι ο κανακης
Ο Κανάκης ή ο Μαρτάκης ρε τυπε? Με μπερδεψες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ενω το να γινεσαι χορηγος, κεραστης, ταριφας, μαστορας και συνοδος σε σουργελοθεαματα προκειμενου να ριξεις ενα μπουτσο ειναι αντικαταθλιπτικο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
Ο Κανάκης ή ο Μαρτάκης ρε τυπε? Με μπερδεψες.
ο κανακης με τη σαγονα και τα φυτευτα μαλλια και το χιουμορ 11χρονου
γαμαει πολυ (μα πολυ) μουνι τυπε
ουρες ξεροσταλιαζουν στα μαγαζια του

για μαρτακη δεν ξερω μπορει και να τον τρωει που & που

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
χμμμ...είναι μια ιδέα αλλά δε νομίζω να πετύχει...

παρτο αλλοιώς. βγες τις βολτούλες σου, οι παρέες γυναικών είναι άπεορες πια, κέρασε κανά ποτάκι, φλέρταρε χαλαρά κι όχι λιγούρικα (δε λέω ότι κάνεις κάτι τέτοιο απλώς διευκρινίζω) και αργα ή γρήγορα κάτι θα σου κάτσει...
γιατι συμβαινει αυτο αραγες;  :dunno:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μάλλον η νεολαία (κι όχι μόνο) δεν την πολυπέφτει...
επίσης οι γυναίκες βγαίνουν πολύ πιο εύκολα μόνες (δεσμευμένες ή μη)
και ψάχνονται περισσότερο
βάλε ότι γεμίσαμε και από "άντρες" ροζουλί με γιασεμιά...
βάλε και την κρίση που κρατάει πολλούς άντρες λόγω ελλείψεως ρευστού...(που να κεράσει έστω και καφέ ο φοιτητάκος)
πολλά στη μεση φίλε

μακάρι να είχα χρόνο. και όρεξη που δεν υπάρχει πλέον...
τυπε μου με διαφορα ακριβως μιας ωρας εχεις γραψει αυτα

μια χαρά το δίνουν...
οι παρέες γυναικών είναι άπειρες πια

με βαση τη λογικη θα ισχυει ειτε το ενα, ειτε το αλλο
δηλαδη ειτε η νεα γενια το δινει ευκολα αρα υπαρχουν πολλα ζευγαρια, αρα δεν κυκλοφορουν απειρες γυναικοπαρεες
ειτε η νεα γενια δεν το δινει και τοσο ευκολα οσο νομιζεις, αρα δεν υπαρχουν και τοσα πολλα ζευγαρια, αρα οι γυναικοπαρεες ειναι απειρες
να συμβαινουν και τα 2 ταυτοχρονα ειναι κομματι δυσκολο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
χμμμ...είναι μια ιδέα αλλά δε νομίζω να πετύχει...

παρτο αλλοιώς. βγες τις βολτούλες σου, οι παρέες γυναικών είναι άπεορες πια, κέρασε κανά ποτάκι, φλέρταρε χαλαρά κι όχι λιγούρικα (δε λέω ότι κάνεις κάτι τέτοιο απλώς διευκρινίζω) και αργα ή γρήγορα κάτι θα σου κάτσει...
σφιχτηκε η καρδια μου ρε τυπε...
:-

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
ο κανακης με τη σαγονα και τα φυτευτα μαλλια και το χιουμορ 11χρονου
γαμαει πολυ (μα πολυ) μουνι τυπε
ουρες ξεροσταλιαζουν στα μαγαζια του

για μαρτακη δεν ξερω μπορει και να τον τρωει που & που
Είναι και οι Θεσσαλονικιες τυπε που γαμιουνται πιο εύκολα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το βλέπεις από λάθος οπτική
οι νέες γυναικες το δίνουν εύκολα, οι άντρες δεν κάνουν την "δουλειά τους"...
για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω
γι αυτό πολλές αγάμητες γυναικοπαρέες...
καλα... χαιρετισματα...
θα εχει ο αλλος το μουνι στο πιατο και δε θα γαμαει γιατι στη γιουροβιζιον βγηκε η κοντσιτα και προωθουνται οι γκευ
η γιατι επεσε επιδημια και ενω η αλλη το δινει ευκολα αυτος δεν την πεφτει
νταξει μη λεμε οτι να ναι τωρα...
υπαρχει λογος που γινεται ολο αυτο

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
το βλέπεις από λάθος οπτική
οι νέες γυναικες το δίνουν εύκολα, οι άντρες δεν κάνουν την "δουλειά τους"...
για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω
γι αυτό πολλές αγάμητες γυναικοπαρέες...
Οι νέες γυναίκες το δίνουν δύσκολα τυπε γιατί έχουν μεγάλη ζήτηση και
συνεπώς την πολυτέλεια να επιλέγουν γαμια. Οι πιο μεγάλες 35+ που μένουν στα αζητητα το δίνουν εύκολα σε όποιον τους την πέσει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
φίλε μου δεν είμαι κανένας θεός. νορμάλ τύπος εμφανησιακά.
45άρης
ξέρω τι γινόταν πριν 25 χρονια όταν για να γαμήσεις έξω "ίδρωνες". και περίμενες το καλοκαίρι για καμιά τουρίστρια...
επίσης ξέρω τι γίνεται τα τελευτάια 10-15 χρόνια, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγα χρόνια αν και τιποτα δεν έχει αλλάξει.
αν είσαι εμφανησιακά νορμάλ, με φυσιολογική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες και όχι πέφτουλας του κώλου, και μπορείς να κεράσεις και δύο ποτά (δεν μιλάμε για περιουσίες) ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ από εύκολα έως πολύ εύκολα αν έχεις χρόνο. δεν θα σου κάτσει αυτό το σ/κ, θα βρεις το άλλο...
το έχω κάνει τα προηγούμενα χρόνια και μιλάω από προσωπική εμπειρία.
όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ...
δε θελω να σε θιξω τυπε μου αλλα μου θυμιζεις κατι μπαρμπαδες που λενε συνεχεια "ααα, τα δικα μας τα χρονια ητανε δυσκολα. τωρα..."
λες πριν απο 25 χρονια ιδρωνες για να γαμησεις, δηλαδη το (2018-25=) 1993 οι γυναικες δεν καθονταν ευκολα
το 1993 ξερεις τι ελεγαν οι μπαρμπαδες;
σημερα οι γυναικες το δινουν πανευκολα. πριν 25 χρονια, το 1968, δε βλεπαμε ουτε μπουτι
και το 1968 ξερεις τι ελεγαν οι μπαρμπαδες;
σημερα οι γυναικες με την επανασταση των λουλουδιων, τους τεντυμποισμους και τα κλαμπ το δινουν πανευκολα, πριν 25 χρονια, το 1943, δεν υπηρχε ουτε θηλυκη γατα
και ετσι καθε γενια λεει οτι τα χρονια της ηταν δυσκολα και τωρα οι πιτσιρικαδες ειναι μαλακες που δε γαμανε
παντα οι πιτσιρικαδες φταινε που δε γαμανε...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
περασανε δυο δυσκολες 10ετιες λογω ειντζ τυποι...
80 και 90 ολοι προτιμουσαν σταθερη σχεση για ασφαλεια....
κατα τα αλλα παντα το ιδιο ευκολο ητανε
οτι η ελληνιδα μανα μεγαλωνει τη μοναχοκορη της με τη νοοτροπια οτι εχει χρυσο μουνι επειδη φοβαται μην κολλησει ειτζ και οχι για να βρει τον πριγκηπα πανω στο ασπρο αλογο - πλουσιο γαμπρο απο καλη οικογενεια που θα την εξασφαλισει για μια ζωη και θα κορδωνεται στη συννυφαδα της οτι την καλοπαντρεψε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.956
Πόντοι
5.506
περασανε δυο δυσκολες 10ετιες λογω ειντζ τυποι...
80 και 90 ολοι προτιμουσαν σταθερη σχεση για ασφαλεια....
κατα τα αλλα παντα το ιδιο ευκολο ητανε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.956
Πόντοι
5.506
οτι η ελληνιδα μανα μεγαλωνει τη μοναχοκορη της με τη νοοτροπια οτι εχει χρυσο μουνι επειδη φοβαται μην κολλησει ειτζ και οχι για να βρει τον πριγκηπα πανω στο ασπρο αλογο - πλουσιο γαμπρο απο καλη οικογενεια που θα την εξασφαλισει για μια ζωη και θα κορδωνεται στη συννυφαδα της οτι την καλοπαντρεψε
αυτο ομως δεν την εμποδιζει την κορη (προς μεγαλης μας χαρας) να ειναι παρτολα....
οταν παντρευετε τεως γκομενα εγω παντα στηριζα οτι ειναι παρθενα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.144
Πόντοι
3.715
κάποιοι πληρώνουν γιατί γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν ένα κορίτσι κι έτσι αισθάνονται πιο άνετα με τον αγοραίον έρωτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom