Προς το παρον ομως σπαμε πλακα εμεις μαζι σου που υποστηριζεις τη ποινικοποιηση της πορνειας, την αυτοβουλη δηλαδη και επι χρημασι ερωτικη επαφη δυο ενηλικων ανθρωπων.
Σε ζηλεύω που μπορείς να γελάς (κι όχι μόνο, αφού φτάνεις στο σημείο να σπας πλάκα).
Εγώ δεν μπορώ. Κι αυτό πάρ'το όπως θες.
Αν δεν μπορείς τώρα να κάνεις διάλογο (κι επίτρεψέ μου να μην θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο να στον μάθει), μη μου ζητάς να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν είναι τρόπος αυτός. Και βλέπεις ότι δεν σε χαρακτηρίζω.
Γιατί ποτέ δεν υποστήριξα την ποινικοποίηση της πορνείας.
Και αν την υποστήριξα, σε παρακαλώ να μου το υποδείξεις.
Ούτε συμφώνησα πουθενά ότι η πορνεία συνιστά ""αυτοβουλη και επι χρημασι ερωτικη επαφη δυο ενηλικων ανθρωπων". Το σημειώνω γιατί κάθε καλόπιστος αναγνώστης θα μπορούσε να πιστέψει ότι συμφωνώ.
Δεν είναι αυτό η πορνεία.
Και πάλι δεν θεωρώ τον εαυτό μου υποχρεωμένο να σου μάθει τι ακριβώς είναι.
Παρ' ότι λοιπόν έβαλες στο στόμα μου λόγια που δεν είπα (κι αυτό είναι παρόμοιο με το να ρίχνεις λάσπη σε ανεμιστήρα), βλέπεις πόσο κόσμια σου μιλάω.
Παρ' ότι προσπάθησες να ψαρέψεις την τοποθέτησή μου και στα δύο παραπάνω σημεία (είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, και δεν χαρακτηρίζω ούτε τη μία περίπτωση ούτε την άλλη), εγώ τοποθετήθηκα.
Αν χρειάζεσαι κάτι άλλο, κάνε σε παρακαλώ μία απόπειρα να σκεφτείς και να πράξεις ευθέως.