Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
Διότι πολλές φορές θέλουμε να επικεντρωθούμε στην δική μας ηδονή και όχι στης παρτενέρ, θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις δικιές μας καύλες και στον μπούτζον μας αν χύσει η καριόλα η δεν χύσει, διότι μετά το sex δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις "υποφέρω υποφέρεις", διότι πάνω απ όλα θέλουμε ποικιλία καθώς δεν γίνεται να τρως κάθε μέρα μόνο φασολάδα η αστακό, διότι ο άνδρας εάν δεν πληρώσει δεν μπορεί να έχει όποια θέλει και όποτε θέλει σε αντίθεση με την γυναίκα που μπορεί ανά πάσα στιγμή,  ο άνδρας πάντα θα θέλει καυλιάρικα γούστα διότι είναι στην φύση του.

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Πληρώνουμε για να εχουμε την ησυχία μας μετά!Αυτήν πληρώνουμε!

tzitzifiogo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2015
Like
173
Πόντοι
0
γιατι οι πουτανες ζητανε ΜΟΝΟ ενα πραγμα ΛΕΦΤΑ!! τιποτε αλλο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Γιατί συχνάζεις εδώ που αλλάζουμε πληροφορίες αποκλειστικά για πουτάνες, αφού  το βρίσκεις εύκολα τσάμπα;

Έτερον εκάτερον φίλτατε

Πληροφόρησέ με λοιπόν (χωρίς κάποια παροιμία) γιατί κάποιος που γαμάει γκόμενες, από τις οποίες έχει λιγότερες πιθανότητες να κολλήσει κάποιο Αφροδίσιο Νόσημα και που μπορεί να διασκεδάσει με πολλούς τρόπους με αυτές ζητάει πληροφορίες για τις σεξεργάτριες. Εγώ όταν μέτραγα, δεν πήγαινα με αυτές. Βέβαια οι τοτινές πόρνες ήταν απαίσιες και ξεπέτες, οι υπηρεσίες έχουν αλλάξει προς το καλύτερο εδώ και καιρό

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
εγώ γιατί θέλω να περάσω καλά 1-2 ώρες και μετά να μην μ  ενοχλεί καμία με τηλέφωνα , SMS κλπ

δηλαδή για να μη μου τα πρήζει....

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
992
Πόντοι
1.011
για τον ιδιο λογο που παραγγελνει φαγητο αντι να κατσει να φτιαξει, ενω μπορει εννοειτε!

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι η θέση σου στο ζήτημα του πληρωμένου σεξ ή έρωτα, όπως θέλει να το δει ο καθένας.Ειναι επιλήψιμο να πληρώσεις μια γυναίκα για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της μόνιμης σχέσης;να "βγάλεις" γούστα που δεν στα ικανοποιεί η "κανονική" σου γυναίκα;να μην την παίζεις μόνος σου αν για κάποιο μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορείς να έχεις σταθερό μουνί;
Ελα ντε!!!!! δεν καταλαβαινω και εγω γιατι πειραζει να πληρωσεις,γιατι καποιοι καταπιεζονται ντε και καλα να γαμησουν τσαμπα

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
992
Πόντοι
1.011
τσαμπα δε γαμας ουτε τη σχεση σου! Πληρωνεις με αλλους τροπους και εκει!

Σατυρος.

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Διότι πολλές φορές θέλουμε να επικεντρωθούμε στην δική μας ηδονή και όχι στης παρτενέρ, θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις δικιές μας καύλες και στον μπούτζον μας αν χύσει η καριόλα η δεν χύσει, διότι μετά το sex δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις "υποφέρω υποφέρεις", διότι πάνω απ όλα θέλουμε ποικιλία καθώς δεν γίνεται να τρως κάθε μέρα μόνο φασολάδα η αστακό, διότι ο άνδρας εάν δεν πληρώσει δεν μπορεί να έχει όποια θέλει και όποτε θέλει σε αντίθεση με την γυναίκα που μπορεί ανά πάσα στιγμή,  ο άνδρας πάντα θα θέλει καυλιάρικα γούστα διότι είναι στην φύση του.
Αξιος και σωστοτατος

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Πληροφόρησέ με λοιπόν (χωρίς κάποια παροιμία) γιατί κάποιος που γαμάει γκόμενες, από τις οποίες έχει λιγότερες πιθανότητες να κολλήσει κάποιο Αφροδίσιο Νόσημα και που μπορεί να διασκεδάσει με πολλούς τρόπους με αυτές ζητάει πληροφορίες για τις σεξεργάτριες. Εγώ όταν μέτραγα, δεν πήγαινα με αυτές. Βέβαια οι τοτινές πόρνες ήταν απαίσιες και ξεπέτες, οι υπηρεσίες έχουν αλλάξει προς το καλύτερο εδώ και καιρό

Δεν καταλαβαινω τι σχέση έχουν όλα αυτα. Τις ιερόδουλες τις έχουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η γυναίκα/γκόμενα/σύντροφος σού κάνει καλό κρεββάτι, δύσκολα πας αλλού.

Απλά οι σημερινές γυναίκες δεν το καταλαβαίνουν αυτό και οι άντρες πάνε με ιερόδουλες για πάρα πολύ σωστούς, κατ'εμέ λόγους.

Προσωπικά, μία-δύο ώρες με μία ιερόδουλη προσφέρει πιο πολλά από μία εξωσυζυγική σχέση.

Π

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Δεν καταλαβαινω τι σχέση έχουν όλα αυτα. Τις ιερόδουλες τις έχουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η γυναίκα/γκόμενα/σύντροφος σού κάνει καλό κρεββάτι, δύσκολα πας αλλού.

Απλά οι σημερινές γυναίκες δεν το καταλαβαίνουν αυτό και οι άντρες πάνε με ιερόδουλες για πάρα πολύ σωστούς, κατ'εμέ λόγους.

Προσωπικά, μία-δύο ώρες με μία ιερόδουλη προσφέρει πιο πολλά από μία εξωσυζυγική σχέση.

Π
Συμφωνω ,ειδικα με το τελευταιο,μια-δυο ωρες με μια ιεροδουλη (η και με δυο)προσφερει πολλα.Δυστυχως υπαρχουν πολλοι που δεν μπορουν να το καταλαβουν

exemi8os

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0

Το αντίθετο συμβαίνει. Πιο πιθανό είναι να κολλήσεις με μία "γκόμενα" παρά με μια επαγγελματία. Φτάνει να είναι επαγγελματίας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το αντίθετο συμβαίνει. Πιο πιθανό είναι να κολλήσεις με μία "γκόμενα" παρά με μια επαγγελματία. Φτάνει να είναι επαγγελματίας.
ισχυει
γιατι στη γκομενα δε μπορεις να πεις φερε μου το βιβλιαριο σου να δω ποτε περασες γιατρους
και θα φας στη μαπα το χυσαμολι και το σκουλαμεντο του προηγουμενου
τουλαχιστον οι πουτανες περνανε καθε 15 απο γιατρο

duckyduck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Κριτικές
9
Like
474
Πόντοι
280
ο καθενασ εχει διαφορετικους λογους. εγω προσωπικα αρχισα να ασχολουμαι με βιζιτες οταν μια γκομενα που ειχα δεν μου καθοταν πια. ετσι αρχισα να γαμαω βιζιτες που κ που. στην συνεχεια προφανως χωρισα με την αλλη κ συνεχισα να γαμω πουτανες γτ μου αρεσε. τωρα μπορει να εχω γκομενα κ απλα να εχω ορεξη για κατι διαφορετικο η απλα να μην εχω γκομενα κ να μην μου αρκει  η μαλακια. πολλοι ειναι κ εθισμενοι σε αυτο κ δεν μπορουν να το κοπσουν. ο καθενας μπορει να εχει κ διαφορετικο λογο που το κανει. κ προφανως οταν με τρωει η αγαμια γαμαω παραπανω βιζιτες απο οτι αν θα ειχα γκομενακι

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η γκομενα αν ειναι αρρωστη δεν ξερεις τη θα σου φερει ειναι μια λογικη τη θα της πεις φερε το βιβλιαριο

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
423
Πόντοι
301
Γιατί μας αρέσει η ποικιλία δεν παιζει σαν λόγος;;;;

Το καλύτερο μουνί να έχεις δίπλα σου πάντα κοιτάς το ξένο