ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.408
- Πόντοι
- 4.006
Εβιβες τυπε μου πιες ενα και για μεναΜαγκες παω να πιω ποτακι, τα λεμε αργοτερα!
Εβιβες τυπε μου πιες ενα και για μεναΜαγκες παω να πιω ποτακι, τα λεμε αργοτερα!
και 2 και 3 και 4 καλο ειναι να ξαλαφρωνης τυπε,αναλογος βεβαια με της ορμες του καθενος.....Και με αυτή την άποψη διαφωνώ απόλυτα. Εδώ ίσως διαφωνώ και με το rigormortis, καθώς εγώ δε νιώθω καθόλου εθισμένος στο σεξ. Η επαναλαμβανόμενη συνουσία για εμένα είναι μια μαλακία και μισή. Βασικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνω σεξ δύο φορές την ίδια μέρα. Η ηδονή είναι πολύ μεγαλύτερη όταν κάνεις σεξ περίπου 1 φορά στις 2 μέρες. :-*
260 σελίδες για αυτούς που πληρώνουν για να γαμίσουν. Αυτό μας μάρανε; Εδώ τόσοι και τόσοι σε στριπ και κωλόμπαρα πληρώνουν για να ΜΗ γαμίσουν.
260 σελίδες για αυτούς που πληρώνουν για να γαμίσουν. Αυτό μας μάρανε; Εδώ τόσοι και τόσοι σε στριπ και κωλόμπαρα πληρώνουν για να ΜΗ γαμίσουν.
και 2 και 3 και 4 καλο ειναι να ξαλαφρωνης τυπε,αναλογος βεβαια με της ορμες του καθενος.....
μερικοί κάνουν 2-3 καταθέσεις την ημέρα τύπε,εκτός και αν λένε ψέματα... :SΈχεις δίκιο, ο καθένας είναι διαφορετικός. Όμως, η μέση συχνότητα εκσπερμάτωσης ενός 25-χρονου άντρα σύμφωνα με έρευνα του 2004 είναι 15,1 φορές το μήνα. Άρα, 1 φορά στις 2 μέρες είναι μία πολύ νορμάλ συχνότητα για σεξ. Από εκεί και πέρα ξεκινούν οι υπερβολές.
μερικοί κάνουν 2-3 καταθέσεις την ημέρα τύπε,εκτός και αν λένε ψέματα... :S
Έχεις δίκιο, ο καθένας είναι διαφορετικός. Όμως, η μέση συχνότητα εκσπερμάτωσης ενός 25-χρονου άντρα σύμφωνα με έρευνα του 2004 είναι 15,1 φορές το μήνα. Άρα, 1 φορά στις 2 μέρες είναι μία πολύ νορμάλ συχνότητα για σεξ. Από εκεί και πέρα ξεκινούν οι υπερβολές.
μερικοί κάνουν 2-3 καταθέσεις την ημέρα τύπε,εκτός και αν λένε ψέματα... :S
ποιος την εκανε την ερευνα?
επιστημονικη ακουγεται
αν ήταν επιστημονική δε θα έλεγε εκσπερμάτ-Ω-ση αλλά εκσπερμάτ-Ι-σηποιος την εκανε την ερευνα?
επιστημονικη ακουγεται
τυπε,αν εχεις γκομενα που την εχεις σαν πουτανα,δηλ μονο για το γαμησι,της το χεις ξεκαθαρισει και δεν την πειραζει,αν γαμας και πουτανες ειναι λαθος τοτε?Το να έχεις γκόμενα και να γαμάς παράλληλα πουτάνες στα κρυφά δεν είναι καθόλου αντρίκιο. Για την ακρίβεια είναι σιχαμερό. :S
Βασικά, όπως είπε και ο rigormortis, εσύ δεν είσαι πραγματικός μπουρδελιάρης όπως εμείς αλλά ντεμί και μούφα μπουρδελιάρης γιατί στην πραγματικότητα δεν αντέχεις χωρίς γκόμενα, την οποία βέβαια δεν σέβεσαι καθόλου αφού συνεχώς τη φλομώνεις στο ψέμα. :S
δεύτερη φορά με την ίδια γυναίκα σημαίνει ότι έχεις κάποια "σχέση" μαζί της , "πιρφορική σχέση" για την ακρίβειατυπε,αν εχεις γκομενα που την εχεις σαν πουτανα,δηλ μονο για το γαμησι,της το χεις ξεκαθαρισει και δεν την πειραζει,αν γαμας και πουτανες ειναι λαθος τοτε?
τυπε,αν εχεις γκομενα που την εχεις σαν πουτανα,δηλ μονο για το γαμησι,της το χεις ξεκαθαρισει και δεν την πειραζει,αν γαμας και πουτανες ειναι λαθος τοτε?
αν ήταν επιστημονική δε θα έλεγε εκσπερμάτ-Ω-ση αλλά εκσπερμάτ-Ι-ση
δεύτερη φορά με την ίδια γυναίκα σημαίνει ότι έχεις κάποια "σχέση" μαζί της , "πιρφορική σχέση" για την ακρίβεια
άσχετα αν εσύ την ονομάζεις : "έχω γκόμενα , μόνο για γαμήσι" , προκειται δλδ για πορνική ονομασία μιας πιρφορικής
συμπεριφοράς.
αυτό το φαινόμενο είναι πολύ σύνηθες , δλδ πιρφόροι να το παίζουν πορνοκαταδρομείς
δεν το πιστεύω αυτό, ούτε είναι σύμφωνο με την θεωρία των υψηλών αιχμών απόλαυσης μέσω χρήσης διαφορετικών αντικειμένων "μιας φοράς"Ρε φίλε είσαι τελείως ακραίος εσύ. :S
Η δεύτερη φορά με οποιαδήποτε γυναίκα είναι συνήθως καλύτερη από την πρώτη.