Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το θεμα ειναι οτι εσυ θεωρεις ευφλεκτους εγκεφαλους τυπους που γαμανε πεπονια,καρπουζια,και κατσικακια,και τα εχεις θεους.οποτε δεν ειναι και δυσκολο να καταλαβει καποιος οτι εχεις θεμα χαλασμενου εγκεφαλου.

πάντα η μειοψηφούσα απόκλιση απαξιώνεται απο την ομοιόμορφη πλειοψηφία

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
δεν μπορείς να απαιτείς έναν εύφλεκτο εγκέφαλο να συμπεριφέρεται πιρφορικά παρατριβόμενος επιμακρόν στο ίδιο αντικείμενο
ούτε
έναν βραδυφλεγή εγκέφαλο να συμπεριφέρεται πορνικά , πηδώντας πόρνες στο μετάξι.

έκαστος στο είδος του
Ωραία δικαιολογία έχεις βρει και συνέχεια τη λες μπας και την πιστέψεις στο τέλος εσύ ο ίδιος  :2funny:
Είσαι μέγιστος πόρνος και μάγκας που γαμάς τις γυφτορουμάνες στο Μεταξουργείο,άξιο παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αρσενικό που επιθυμεί να γαμάει σε τρώγλες φαφούτες γύφτισες και αλβανίδες για 10 ευρώ  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ωραία δικαιολογία έχεις βρει και συνέχεια τη λες μπας και την πιστέψεις στο τέλος εσύ ο ίδιος  :2funny:
Είσαι μέγιστος πόρνος και μάγκας που γαμάς τις γυφτορουμάνες στο Μεταξουργείο,άξιο παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αρσενικό που επιθυμεί να γαμάει σε τρώγλες φαφούτες γύφτισες και αλβανίδες για 10 ευρώ  :rockon:

τουλάχιστον εγώ έχω βρεί μια δικιά μου μαλακία που την πιστεύω και γουστάρω πολύ  :fuck2:
όλοι οι άλλοι που μυρηκάζετε την κοινότυπη μαλακία της κοινωνίας σας και μιζεριάζετε,
τι καταλαβαίνετε ; βέβαια μπορεί να χαροποιείστε έτσι οπότε όλα καλά  :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τουλάχιστον εγώ έχω βρεί μια δικιά μου μαλακία που την πιστεύω και γουστάρω πολύ  :fuck2:
όλοι οι άλλοι που μυρηκάζετε την κοινότυπη μαλακία της κοινωνίας σας και μιζεριάζετε,
τι καταλαβαίνετε ; βέβαια μπορεί να χαροποιείστε έτσι οπότε όλα καλά  :thumbsup:
Τιποτα δεν πιστευεις απλα ζηλευεις που αλλοι γαμανε τρυφερα μουνακια και εσυ αναγκαζεσαι να πας να τον χωνεις σε μηχανη του κιμα που απο την πολυχρησια δεν καταλαβαινεις και τιποτα.
Βεβαια μπορει να χαροποιεισαι ετσι οποτε ολα καλα.  :rockon:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
815
Πόντοι
6.755
Το ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες του Βασίλη,δίνει απάντηση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες του Βασίλη,δίνει απάντηση.
Το οτι εκτελουν κοινωνικο εργο και ξεθυμαινουν ατομα με προβληματα,δεν το αμφισβητει κανεις.
Ηρωιδες ειναι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τιποτα δεν πιστευεις απλα ζηλευεις που αλλοι γαμανε τρυφερα μουνακια και εσυ αναγκαζεσαι να πας να τον χωνεις σε μηχανη του κιμα που απο την πολυχρησια δεν καταλαβαινεις και τιποτα.

οποιαδήποτε σχέση με το σκεύος ηδονής πρίν και μετά το σέξ μου προκαλεί αφόρητη δυσφορία
οπότε προφανώς και πιστεύω  ευφορίζομαι και χαροποιούμαι με την ελευθεριακή πορνηδονιστική δραστηριότητα και με ενοχλεί
πολύ η πιρφορική συμπεριφορά ακόμα και αν το αντικείμενο είναι πολύ όμορφο και διαθέσιμο

οπότε όντως όλα καλά  :)

Επισκέπτης
οποιαδήποτε σχέση με το σκεύος ηδονής πρίν και μετά το σέξ μου προκαλεί αφόρητη δυσφορία
οπότε προφανώς και πιστεύω  ευφορίζομαι και χαροποιούμαι με την ελευθεριακή πορνηδονιστική δραστηριότητα και με ενοχλεί
πολύ η πιρφορική συμπεριφορά ακόμα και αν το αντικείμενο είναι πολύ όμορφο και διαθέσιμο

οπότε όντως όλα καλά  :)

Μὴν ἀντιμιλᾶτε εἰς τὸν κ. πλοίαρχον.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μὴν ἀντιμιλᾶτε εἰς τὸν κ. πλοίαρχον.

μα προσπαθώ να ανιχνεύσω κάποιον , για να μου κάνει αντίλογο μπάς και οδηγηθούμε σε κανα συμπέρασμα μέσω διαλλεκτικής,
αλλά δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο, όλο κοινότυπες μαλακίες διαβάζω θιγμένων ατόμων... 

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
οπότε προφανώς και πιστεύω  ευφορίζομαι και χαροποιούμαι με την ελευθεριακή πορνηδονιστική δραστηριότητα και με ενοχλεί

οπότε όντως όλα καλά  :)

και τώρα μια προσπάθεια να αναγουλιάσω τον ρίγκο  :sunglasses:

μα γιατί δεν βρίσκεις μια καλή κοπέλα να κάνετε σχέση  ?  :grin:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
815
Πόντοι
6.755
μα προσπαθώ να ανιχνεύσω κάποιον , για να μου κάνει αντίλογο μπάς και οδηγηθούμε σε κανα συμπέρασμα μέσω διαλλεκτικής,
αλλά δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο, όλο κοινότυπες μαλακίες διαβάζω θιγμένων ατόμων...  
Οι οποιοι ποστάρουν σε πορνογραφικό site και αντιμετωπίζουν ηθικά και υπαρξιακά ζητήματα,τωρα έχω μπει σε ένα άλλο που περιμένουνε να τους σώσουν οι εξωγηίνοι Ελλαδάρα οτι να ναι.

Επισκέπτης

Εἶσθε νέος. Κάματε ὀλίγην ὑπομονήν, κερδίσατε χρήματα καὶ ἐγγράψατε δεόντως τοὺς θιχθέντας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
και τώρα μια προσπάθεια να αναγουλιάσω τον ρίγκο   :sunglasses:
μα γιατί δεν βρίσκεις μια καλή κοπέλα να κάνετε σχέση  ?   :grin:

γιατί έχω ήδη σχέση δεσμευτική με τον εαυτό μου και την απόλαυσή του
έτσι χρησιμοποιώ ευφοριστικά αντικείμενα μιας χρήσης, γι'αυτόν τον σκοπό
οπότε είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα τα ενδεχόμενα  :grin:

Εἶσθε νέος. Κάματε ὀλίγην ὑπομονήν, κερδίσατε χρήματα καὶ ἐγγράψατε δεόντως τοὺς θιχθέντας.

νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός και η στυτική ικανότητα θα φθίνει
θα χρειάζομαι ακριβότερα και καλύτερα "πορνοναρκωτικά"

Οι οποιοι ποστάρουν σε πορνογραφικό site και αντιμετωπίζουν ηθικά και υπαρξιακά ζητήματα,τωρα έχω μπει σε ένα άλλο που περιμένουνε να τους σώσουν οι εξωγηίνοι Ελλαδάρα οτι να ναι.

δεν καταλαβαίνω ακριβώς , αλλά τέλοσπάντων σου βάζω μια χαμογελαστή φατσούλα :  :)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
  :2funny:

Επισκέπτης
Διαφωνώ με όλους σας. Πιο πολύ συμφωνώ με το rigormortis, αν και όχι απόλυτα.  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
δεν χρειάζεται να πληρώσουν οι νυμφομανείς γυναίκες
άσε που ενίοτε εκείνες πληρώνονται

εξαρτάται απο την "ευφλεκτότητα" του "λιμβικού σου συστήματος"
έχουμε πεί ότι αναλόγως της νευρωνικής δομής σου , παρουσιάζεις την ανάλογη συμπεριφορά

δεν μπορείς να απαιτείς έναν εύφλεκτο εγκέφαλο να συμπεριφέρεται πιρφορικά παρατριβόμενος επιμακρόν στο ίδιο αντικείμενο
ούτε
έναν βραδυφλεγή εγκέφαλο να συμπεριφέρεται πορνικά , πηδώντας πόρνες στο μετάξι.

έκαστος στο είδος του
Εχεις πολυ μεγαλη εμπειρια απο αυτα που λες τυπε μου,Πρωτη φορα μπαινο στην διαδικασια να διαβασο αυτα που αιστανομε,και να μπορω να τα εκφρασο με λεξεις Ευγε και σε σενα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom