Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν το πιστεύω αυτό, ούτε είναι σύμφωνο με την θεωρία των υψηλών αιχμών απόλαυσης μέσω χρήσης διαφορετικών αντικειμένων "μιας φοράς"
(coolidge effect ,συμπεριφορά dom juan )

αν ξανα πάς με την ίδια γυναίκα , πιστεύεις ότι αυτή έχει κάτι το αναντικατάστατο
το οποίο δεν μπορείς να αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο "αντικείμενο".

για μένα είναι πιρφορία αυτό, τπτ δεν είναι αναντικατάστατο και τπτ δεν είναι ικανό να σε δεσμεύσει στην επανάληψη χρήσης του

(εκτός φυσικά αν οι περιστάσεις είναι τέτοιες που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα πολλαπλών αντικειμένων ή είσαι εγκλωβισμένος κάπου, αν όμως οι περιστάσεις είναι ευνοϊκές δεν υπάρχει λόγος επανάληψης, τουλάχιστον όπως βλέπω εγώ
τα πράγματα)

Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα φίλε, είναι έμψυχα όντα. Όταν πας με μια γυναίκα δεύτερη-τρίτη φορά συνήθως δημιουργείται καλύτερη χημεία στο σεξ και η εμπειρία είναι ανώτερη από εκείνη της πρώτης φοράς. Όταν μου αρέσει πολύ μια πουτάνα φυσικά θα πάω μαζί της και 10 και 20 και 30 φορές!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
: Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
Σαν να λεμε....γιατι η γη περιστρεφεται;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
: Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
Σαν να λεμε....γιατι η γη περιστρεφεται;
Εχει  απαντηθει προ  6ετιαs πετυχημενα 

Όπως λέει και ο παππούς ενός μεγάλου παίχτη....δεν πληρώνουμε για να γαμήσουμε, πληρώνουμε για να φύγουν αφού τις γαμήσουμε.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγω ξερω οτι οποιος παει συχνα σε μπουρδελα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ουτε τα λεφτα ειναι ουτε αγαπουλες και οι μαλακιουλες που λετε μερικοι. Απλα βαρεθηκαν να την παιζουν μονοι τους και πανε και πληρωνουν για να τους την παιξουν   :uglystupid: :2funny:

Δεν την παίζουν μόνο. Γλείφουν και καμιά πατούσα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα φίλε, είναι έμψυχα όντα. Όταν πας με μια γυναίκα δεύτερη-τρίτη φορά συνήθως δημιουργείται καλύτερη χημεία στο σεξ και η εμπειρία είναι ανώτερη από εκείνη της πρώτης φοράς. Όταν μου αρέσει πολύ μια πουτάνα φυσικά θα πάω μαζί της και 10 και 20 και 30 φορές!

όλα τα "έμψυχα" όντα είναι αντικείμενα , όλοι είμαστε απλά σαρκία που κάποια στιγμή θα αποσυντεθούμε.

στην ουσία ψάχνουμε ένα αντικείμενο ως μέσο έκλυσης αμινών στον εγκέφαλο , και άρσης της διάτασης των σπερμοκύστεων
μέσω εκκένωσης, τίποτε παραπάνω.

πολλοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι μόνο ένα συγκεκριμένο αντικείμενο/πρόσωπο , έχει την ικανότητα να ενεργοποίησης του οργαστικού αντανακλαστικού , και έτσι προσκολλάται σάυτό /το ερωτεύεται /το αγαπάει κτλ κτλ

έιναι αθώα ψευδαίσθηση , αλλά εξακολουθεί να είναι ψευδαίσθηση
εξάλλου γιατί να χαραμίσουμε σπέρμα ενέργεια και χρόνο για την επανάληψη της παράτριψης στο ίδιο αντικείμενο
όταν μπορούμε να επιλέξουμε διαφορετικά για τον ίδιο σκοπό?

Επισκέπτης
Δεν είναι καθόλου αντικείμενα τα έμψυχα όντα. Αν τα θεωρείς αντικείμενα, καλύτερα κάτσε σπίτι σου και τράβα μαλακία. Θα σου έρχεται και φτηνότερα.

Το σεξ με τις γυναίκες για τον άντρα αποτελεί επιβεβαίωση της αρσενικής του ανωτερότητας και επιβολή στο ασθενές φύλο. Γι' αυτό δεν μας αρκεί να μαλακιζόμαστε ή να το χώνουμε σε άψυχα αντικείμενα αλλά έχουμε ανάγκη να γαμάμε γυναίκες.  :-*

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.234
Πόντοι
3.820
δεύτερη φορά με την ίδια γυναίκα σημαίνει ότι έχεις κάποια "σχέση" μαζί της , "πιρφορική σχέση" για την ακρίβεια
άσχετα αν εσύ την ονομάζεις : "έχω γκόμενα , μόνο για γαμήσι"  , προκειται δλδ για πορνική ονομασία μιας πιρφορικής
συμπεριφοράς.
αυτό το φαινόμενο είναι πολύ σύνηθες , δλδ πιρφόροι να το παίζουν πορνοκαταδρομείς
δηλαδη με πουτανα σε μπουρδελο η στουντιο που εχω περασει καλα και εχω παει πανω απο 2 φορες σημαινει οτι εχω καποια σχεση?δεν νομιζω...το να μην εισαι πιρφορος δεν εχει να κανει μονο με την σεξουαλικη σου συμπερφορα,το εξιδικευεις εκει και καπου το χανεις νομιζω.αυτος που περναει καλα σεβομενος πανω απο ολα τον ευατο του,τις προτιμησεις του,και πραγματοποιωντας τις επιθυμιες του ειτε αυτο ειναι γαμησι,ξενυχτια ,χαρτια και αλλα "χομπι",χωρις να επιτρεπει σε οποιαδηποτε καριολα να παρεμβενει στη ζωη του, τοτε πιστευω ειναι ευτυχης,ασχετα το οτι δεν υπαρχει καμμια γυναικα, ειδικα εδω στην ελλαδα, που θα ανεχτει εναν τετοιο "ελευθερο"ανδρα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν είναι καθόλου αντικείμενα τα έμψυχα όντα. Αν τα θεωρείς αντικείμενα, καλύτερα κάτσε σπίτι σου και τράβα μαλακία. Θα σου έρχεται και φτηνότερα.

Το σεξ με τις γυναίκες για τον άντρα αποτελεί επιβεβαίωση της αρσενικής του ανωτερότητας και επιβολή στο ασθενές φύλο. Γι' αυτό δεν μας αρκεί να μαλακιζόμαστε ή να το χώνουμε σε άψυχα αντικείμενα αλλά έχουμε ανάγκη να γαμάμε γυναίκες.  :-*

1)τα έμψυχα όντα που λές, είναι ανθρώπινα σαρκία , και τουλάχιστον για όσους ασχολούμαστε για βιοποριστικούς λόγους
με την λειτουργία τους , είναι αντικείμενα , μελέτης/δουλειάς ή ξέρω γώ όπως θές πές το...
δεν μπορούμε να το δούμε με την χριστιανική έννοια ή ξερώ γώ μέσω κάποιας κοινωνικής ηθικής , ο άνθρωπος είναι ένα κρέας που ανθίσταται για λίγο (όσο διαρκεί η ζωή του) της αποσύνθεσης...τίποτε άλλο δεν υπάρχει όλα τα άλλα είναι ψευδαισθήσεις.

2)όσον αφορά την "μαλακία" ,μελέτες έχουν δείξει ότι η παράτριψη με ένα ανθρώπινο κρέας εκτός του δικού σου , παράγει περισσότερη σεροτονίνη και προλακτίνη (ας πούμε ορμόνες της ικανοποίησης) σε σύγκριση με την αυτοπαράτριψη , έτσι δεν ικανοποιείσαι το ίδιο , χρειάζεσαι κάποιο "αντικείμενο" εκτόνωσης.
όχι όμως για λόγους "έρωτα" ή όπως αλλιώς θέλει να τα παρουσιάσει η ισχύουσα σεξουαλική νόρμα , είναι απλά θέμα της "νευροφυσιολογίας της ικανοποίησης" , τίποτε άλλο και εδώ.

3) με την κοκκινισμένη πρόταση συμφωνώ , είναι πορνική  ;)

δηλαδη με πουτανα σε μπουρδελο η στουντιο που εχω περασει καλα και εχω παει πανω απο 2 φορες σημαινει οτι εχω καποια σχεση?δεν νομιζω...το να μην εισαι πιρφορος δεν εχει να κανει μονο με την σεξουαλικη σου συμπερφορα,το εξιδικευεις εκει και καπου το χανεις νομιζω.αυτος που περναει καλα σεβομενος πανω απο ολα τον ευατο του,τις προτιμησεις του,και πραγματοποιωντας τις επιθυμιες του ειτε αυτο ειναι γαμησι,ξενυχτια ,χαρτια και αλλα "χομπι",χωρις να επιτρεπει σε οποιαδηποτε καριολα να παρεμβενει στη ζωη του, τοτε πιστευω ειναι ευτυχης,ασχετα το οτι δεν υπαρχει καμμια γυναικα, ειδικα εδω στην ελλαδα, που θα ανεχτει εναν τετοιο "ελευθερο"ανδρα.

κι'όμως θα συμφωνήσω μαζί σου ,γιατί ακριβώς δεν το εξειδικεύω ,... απλά στιγματίζω κάποιες πιρφορικές συμπεριφορές , πιο πολύ επειδή με ψυχαγωγεί το όλο θέμα  :grin:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
1)τα έμψυχα όντα που λές, είναι ανθρώπινα σαρκία , και τουλάχιστον για όσους ασχολούμαστε για βιοποριστικούς λόγους
με την λειτουργία τους , είναι αντικείμενα , μελέτης/δουλειάς ή ξέρω γώ όπως θές πές το...
δεν μπορούμε να το δούμε με την χριστιανική έννοια ή ξερώ γώ μέσω κάποιας κοινωνικής ηθικής , ο άνθρωπος είναι ένα κρέας που ανθίσταται για λίγο (όσο διαρκεί η ζωή του) της αποσύνθεσης...τίποτε άλλο δεν υπάρχει όλα τα άλλα είναι ψευδαισθήσεις.

Φίλε μου ο άνθρωπος έχει το εξής χωρίς ηθικολογίες και λοιπές έννοιες:

Το συναίσθημα είναι μια σύνθετη υποκειμενική συνειδητή εμπειρία: ο συνδυασμός νοητικών καταστάσεων, ψυχοσωματικών εκφράσεων και βιολογικών αντιδράσεων του σώματος. Είναι αυτό που ένας άνθρωπος «αισθάνεται», όχι ως απλή αίσθηση αλλά ως κάτι βαθύ, εσωτερικό, που επιδρά στο σώμα (πχ καρδιακός ρυθμός) και την «ψυχή» του και σχεδόν πάντα εκφράζεται (στο πρόσωπο, στη φωνή, στη στάση του σώματος) και είναι παρατηρήσιμο από τους άλλους.
Το συναίσθημα συναντάται σε όλα τα θηλαστικά, όχι μόνο στον άνθρωπο. Είναι αποτέλεσμα περίπλοκων ορμονικών επιδράσεων και του ασυνείδητου νου. Τα συναισθήματα είναι πολύ δύσκολο να ελέγχονται, με συνειδητή προσπάθεια. Προκαλούν την αλλαγή συμπεριφοράς στα θηλαστικά ανάλογα με την κατάσταση στην οποία αυτά βρίσκονται. Στον άνθρωπο τα συναισθήματα πολλές φορές γίνονται αιτία να μη μπορεί να ζει κανείς με λογικά αποδεκτό τρόπο.

Ανθρώπινα συναισθήματα είναι: η αγάπη, η στοργή, η ευτυχία, η λαγνεία, ο έρωτας, το πάθος, ο ζήλος, το δέος, ο θαυμασμός, η περηφάνεια, η έκσταση, η έξαψη, η χαρά, η συμπόνια, το έλεος, η γαλήνη, η ευχαρίστηση, η ικανοποίηση, η πληρότητα, η αρμονία, η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη, η ανακούφιση, η απορία, η συγκίνηση, η αμηχανία, η αδιαφορία, το άγχος, η ανυπομονησία, η έκπληξη, ο φόβος, ο τρόμος, η φρίκη, ο θυμός, η ντροπή, η συστολή, η ενοχή, οι τύψεις, η απόρριψη, η δυστυχία, η απελπισία, το πένθος, η λύπη, η θλίψη, η μοναξιά, η εχθρότητα, η έχθρα, το μίσος, ο φθόνος, η δυσπιστία, η απογοήτευση, η περιφρόνηση, η αηδία, η ανηδονία, η ανία, η αγωνία, η ζήλεια, κ.ά.

Και σε πληροφορώ δεν είναι καθόλου ψευδαίσθηση.

Αν δεν έχει κάποιος συναισθήματα είναι άψυχο αντικείμενο.

Επισκέπτης

2)όσον αφορά την "μαλακία" ,μελέτες έχουν δείξει ότι η παράτριψη με ένα ανθρώπινο κρέας εκτός του δικού σου , παράγει περισσότερη σεροτονίνη και προλακτίνη (ας πούμε ορμόνες της ικανοποίησης) σε σύγκριση με την αυτοπαράτριψη , έτσι δεν ικανοποιείσαι το ίδιο , χρειάζεσαι κάποιο "αντικείμενο" εκτόνωσης.
όχι όμως για λόγους "έρωτα" ή όπως αλλιώς θέλει να τα παρουσιάσει η ισχύουσα σεξουαλική νόρμα , είναι απλά θέμα της "νευροφυσιολογίας της ικανοποίησης" , τίποτε άλλο και εδώ.

Και πάλι διαφωνώ τελείως μαζί σου. Τα έμψυχα όντα αισθάνονται ότι τα γαμάς, ενώ αν γαμήσεις το τραπέζι ή το κρεβάτι σου δεν θα αισθανθεί τίποτα. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά μεταξύ του σεξ και της μαλακίας. Ακόμα και η πουτάνα που έχει βάλει στο μουνί της μισό κιλό κρέμα, ξέρει ότι τη στιγμή εκείνη η πούτσα σου γαμάει το μουνί της. Πιστεύω ότι είσαι τελείως λάθος στο θέμα αυτό και ότι πρέπει να το ξανασκεφτείς.  :-*

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Picker το αντικείμενο δεν το εννοώ με την έννοια της έλλειψης αισθητικότητας
maximillian έχω αρκετά ικανοποιητικό ιατρικό υπόβαθρο ευχαριστώ πάντωςγια την πληροφόρηση.

τέλοσπάντων , ας μην το προχωρήσουμε άλλο, ακόμη και σ'ένα απελευθερωμένο site όπως εδώ
βλέπω ότι ακόμη και η απλή αναφορά των φυσικών νόμων του ανθρώπινου κρέατος , θίγουν
και ίσως θεωρούνται "κυνικοί" κτλ κτλ

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
        ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

''Αυτοι που κανουν σχεσεις/γαμους <<δεν πληρωνουν>> για να γαμησουν''

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

Πληρωνουν τα παντα,ολα τα εξοδα.
   Αν χρεωκοπησουν τους παραταει η γκομενα/γυναικα τους.
   Για τους παντρεμενους οταν τους χωρισουν ο λογαριασμος ερχεται στο τελος,ξερετε εσεις.....        

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
Προ αμνημονεύτων χρόνων εκεί που αποχαυνωνόμαστε εμπρός στην τηλεοράση με την τότε σχέση μου,εντελώς ξαφνικά μου αρπάζει τα αρχιδια, με ξεβρακώνει και αρχιζει να πεοθηλάζει το κοιμώμενο μικρό πουλι μου. Το θηλυ με έπιασε εξ απηνης, το πέος μου δεν έλεγε να σηκωθεί με τίποτα,η πίπα ήταν αψογη, ολοκληρωτικη, βαθιά, μεστή, οπότε δεν έφταιγε αυτό..Εκλεισα τα μάτια και αρχισα να φαντασιώνομαι διάφορα, ότι με πιπωνουν άλλα θήλεα (φίλες της,φίλες μου,θείες μου,ξαδέλφες της,δικές μου,μόνες,όλες μαζι...) τίποτα, τζίφος

όταν αρχισα να φαντασιώνομαι ρυπαρά μπουρδελα,φτηνά κατοσέντονα μπουρδελοκλίνης του Μεταξίου,πληρωμένες πουτάνες ,με το μωρομάντηλο και το listerine,ανα χείρας, αυθωρεί καύλωσα και έχυσα παραχρήμα..

Τότε, κατάλαβα..

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
όλα τα "έμψυχα" όντα είναι αντικείμενα , όλοι είμαστε απλά σαρκία που κάποια στιγμή θα αποσυντεθούμε.

στην ουσία ψάχνουμε ένα αντικείμενο ως μέσο έκλυσης αμινών στον εγκέφαλο , και άρσης της διάτασης των σπερμοκύστεων
μέσω εκκένωσης, τίποτε παραπάνω.

πολλοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι μόνο ένα συγκεκριμένο αντικείμενο/πρόσωπο , έχει την ικανότητα να ενεργοποίησης του οργαστικού αντανακλαστικού , και έτσι προσκολλάται σάυτό /το ερωτεύεται /το αγαπάει κτλ κτλ

έιναι αθώα ψευδαίσθηση , αλλά εξακολουθεί να είναι ψευδαίσθηση
εξάλλου γιατί να χαραμίσουμε σπέρμα ενέργεια και χρόνο για την επανάληψη της παράτριψης στο ίδιο αντικείμενο
όταν μπορούμε να επιλέξουμε διαφορετικά για τον ίδιο σκοπό?

Φιλε Ριγκορ,

Ποια ψευδαισθηση? Πολλοι αντρες, οταν ωριμασουν, θεωρουν το σεξ ως μεσο επικοινωνιας με την συντροφο τους.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φιλε Ριγκορ,

Ποια ψευδαισθηση? Πολλοι αντρες, οταν ωριμασουν, θεωρουν το σεξ ως μεσο επικοινωνιας με την συντροφο τους.
το θεμα ειναι οτι οι γυναικες το θεωρουν μεσω συναλλαγης

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φιλε Ριγκορ,

Mικρος ειναι,θα μεγαλωσει και θα νοιωσει και αυτος. :rockon:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Φιλε Ριγκορ,

Εμένα πάντως φίλοι μου παντρεμένοι με παιδιά, μου λένε ότι από ένα σημείο και μετά το σεξ είναι κάτι εντελώς δευτερεύον στη σχέση.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φιλε Ριγκορ,

η συνεννόηση και όχι η επικοινωνία γίνεται μέσω της σκέψης
αυτή είναι η σχέση με τον άλλο

το σέξ είναι μια απολαυστική παράτριψη και άν γίνεται με πολλαπλά αντικείμενα είτε μαζί είτε ένα την φορά τόσο αυξάνει
η απόλαυση

όλα τα άλλα είναι για τα άτομα της κοινωνίας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η συνεννόηση και όχι η επικοινωνία γίνεται μέσω της σκέψης
αυτή είναι η σχέση με τον άλλο

το σέξ είναι μια απολαυστική παράτριψη και άν γίνεται με πολλαπλά αντικείμενα είτε μαζί είτε ένα την φορά τόσο αυξάνει
η απόλαυση

όλα τα άλλα είναι για τα άτομα της κοινωνίας

ρε δάσκαλε δεν θα βγεις να πιεις κανα ποτάκι αποψεε? θα μεινεις εδω να δώσεις διάλεξη?  :think:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Εμένα πάντως φίλοι μου παντρεμένοι με παιδιά, μου λένε ότι από ένα σημείο και μετά το σεξ είναι κάτι εντελώς δευτερεύον στη σχέση.

Αρχιδια.....

Θηλυκοποιημενοι κοιλαραδες καταληγουν αυτοι........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom