Δεν γινεται αλλιως.......γνωμη μου! ;)Φιλαράκι, όταν μπαίνεις στη διαδικασία συμβιβασμού έχεις χάσει απ'τ'αποδυτήρια.
Γνώμη μου..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 325K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Η έκφραση γάμος=συμβιβασμός είναι ΛΑΘΟΣ. Βέβαια όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής σου πρέπει σε κάποιες καταστάσεις να συμβιβάζεσαι, έτσι γίνεται και εδώ.. Αν τώρα είσαι μόνιμα στο συμβιβασμό και δεν κάνεις ποτέ αυτό που σου λέει η ψυχή σου ουσιαστικά έχεις γαμήσει τη ζωή σου..
Επισκέπτης
Δεν γινεται αλλιως.......γνωμη μου! ;)
Διαφωνώ.
ΠΑΝΤΑ γίνεται κι αλλιώς. Σε όλους τους τομείς.
Αυτό προϋποθέτει βέβαια να είσαι ξεκάθαρος από την αρχή, να κάνεις ότι κάνεις επειδ΄το θες κι όχι σαν κοινωνική ανάγκη και το σπουδαιότερο, όλα αυτά που θα στερηθείς από μία καμπή της ζωής σου κι έπειτα στην ουσία να μην τα στερηθείς διότι τα έχεις χορτάσει.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Φιλαρακι,γαμος=συμβιβασμος. Αλλου κερδιζεις και αλλου χανεις.....
δεν θελω να στο χαλασω αλλα και ζωη=συμβιβασμος...το θεμα ειναι πώς θα χειριστεις τους συμβιβασμους γυρω σου
εγω απορω γιατι μερικοι ανθρωποι πληρωνουν (οπως το παιδι πιο πανω) 2 χιλιαρικα μηνιαιως τη γκομενα/γυναικα/συντροφο γουοτεβα...εννοω γιατι το δεχονται? υπο την εννοια οτι υποθετω δουλευουν και οι δυο...αλλα και να μην δουλευουν 2 χιλιαρικα??? μα 2 χιλιαρικα το μηνα? που στο καλο τα ξοδευει???
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
παλι εδω μουνιτσα? απ το πρωι στο μεροκαματο βλεπωδεν θελω να στο χαλασω αλλα και ζωη=συμβιβασμος...το θεμα ειναι πώς θα χειριστεις τους συμβιβασμους γυρω σου
εγω απορω γιατι μερικοι ανθρωποι πληρωνουν (οπως το παιδι πιο πανω) 2 χιλιαρικα μηνιαιως τη γκομενα/γυναικα/συντροφο γουοτεβα...εννοω γιατι το δεχονται? υπο την εννοια οτι υποθετω δουλευουν και οι δυο...αλλα και να μην δουλευουν 2 χιλιαρικα??? μα 2 χιλιαρικα το μηνα? που στο καλο τα ξοδευει???
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
παλι εδω μουνιτσα? απ το πρωι στο μεροκαματο βλεπω
και συ το ιδιο βλεπω σου κολλανε και ενσημα εσενα γιατι εγω τα παιρνω μαυρα...
Giorgos46sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δικη μου η μαλακια γιατι επειδη ειχε καλυτερη δουλεια αυτη της εδινα πολλα για να μη συγκρινει και κοπαναει οτι βγαζει περισσοτερα.και η πλακα ειναι οτι τελικα αυτη εκανε αιτηση διαζυγιου.οταν της ελεγα για πρωκτικο μου ελεγε αυτα ειναι ανωμαλιες.χοχοχο
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δικη μου η μαλακια γιατι επειδη ειχε καλυτερη δουλεια αυτη της εδινα πολλα για να μη συγκρινει και κοπαναει οτι βγαζει περισσοτερα.και η πλακα ειναι οτι τελικα αυτη εκανε αιτηση διαζυγιου.οταν της ελεγα για πρωκτικο μου ελεγε αυτα ειναι ανωμαλιες.χοχοχο
Γιατί παντρευτήκατε?
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Για να δω αν καταλαβα καλα... εβγαζε παραπανω απο σενα και της εδινες κι εσυ επιπλεον λεφτα? Σου χω ενα θεμα ταμαμ για την παρτη σου www.bourdela.com/forum/index.php?topic=136628.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=136628.0[/url]
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μπραβο τυπε εισαι το κοροιδο του μηνα
οποιος κανει υπερβολες με γκομενες για να δειξει
την καλη του καρδια και καλα ειναι τελειως μαλακας.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
12 χρονια ε??? με αυτες τις συνθηκες??? γιατι ρε φιλε...
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
12 χρονια ε??? με αυτες τις συνθηκες??? γιατι ρε φιλε...
[URL unfurl="true"]http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82[/url]
oι αντρες πληρωνουν για να γαμησουν για να μην πεσουν
σε καμια υπερ φακλανα που λεγεται μουνιτσα
Τυπε μου γιατι τετοια επιθεση στη μουνιτσα τελευταια? Δε λεω απο εσενα μονο, γενικα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
[URL unfurl="true"]http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82[/url]
Τυπε μου γιατι τετοια επιθεση στη μουνιτσα τελευταια? Δε λεω για σενα μονο, γενικα.
Δεν κανω καμια επιθεση εγω προσωπικα παικτη
απλα γελαω.
Giorgos46sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τοτε απο ερωτα δε το σκεφτηκαμε και πολυ 8 μηνες ειμασταν μαζι μετα απο 1 Χρονο αρχισε να χαλαει η μαγια στα 12 ειμασταν σχεδον εχθροιΓιατί παντρευτήκατε?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
πικρα τυπετοτε απο ερωτα δε το σκεφτηκαμε και πολυ 8 μηνες ειμασταν μαζι μετα απο 1 Χρονο αρχισε να χαλαει η μαγια στα 12 ειμασταν σχεδον εχθροι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
πικρα τυπε
Καμια πικρα τυπε μου
ηθελε να παντρευτει και το εκανε
τωρα τι μετανιωνει? Να κοιταξει
να δει πως μπορει να στειλει στο διαολο
την πατσαβουρα οσο πιο αναιμακτα γινεται
και τελειωσε το παραμυθι. ;) Αλλα να μην μετανιωνει
για πραγματα που ηθελε και εκανε... δειχνει ανισοροπια.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.085
- Πόντοι
- 1.686
oι αντρες πληρωνουν για να γαμησουν για να μην πεσουν
σε καμια υπερ φακλανα που λεγεται μουνιτσα
Πόσα κιλά να είναι η Μουνίτσα ?
Ογδόντα ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Πόσα κιλά να είναι η Μουνίτσα ?
Ογδόντα ?
Αλλος την ειπε ετσι τυπε οχι εγω
αλλα ηταν γαματο "κατι βρωμοελλεηνιδες λεει υπερφακλανες που το παιζουνε γαματες και ομιλιτικες " ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ τι θεος ηταν αυτος ο τυπος και δεν ξερω και σε ποιο θρεντ το γραψε να το ψαξω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις