Νέα

Γιατι οι αντρες αγαπατε τοσο πολυ το πρωκτικο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elisavett
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
Καλα πολυγαμιαδες,γαμηστε κανα μουνι πρωτα να παρετε το κολαι και μετα πατε και στον κωλο.
Εχω περιεργεια ποσοι εχετε στειλει στον ελισαβετο πμ  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μλκ γιατι εχεις εμμονη με το κωλο  :huh:
σου κανανε τιποτα οταν ησουν μικρος  :zfuck:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε μλκ γιατι εχεις εμμονη με το κωλο  :huh:
σου κανανε τιποτα οταν ησουν μικρος  :zfuck:
Ειδα που βιασανε κατι ιωνικοι εναν γαυρο ρε οταν ειχα παει σε ματς ιωνικος ολυμπιακος
και απο τοτε σιχαθηκα.Δεν πιστευω να πηγαινες νεαπολη μπαρουλη;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
Ειδα που βιασανε κατι ιωνικοι εναν γαυρο ρε οταν ειχα παει σε ματς ιωνικος ολυμπιακος
και απο τοτε σιχαθηκα.Δεν πιστευω να πηγαινες νεαπολη μπαρουλη;
μη μιλας για βιασμους
τον πρωκτο σας τον εχουμε κανει αποχετευση  :zfuck:

Επισκέπτης
Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω γιατι εσεις οι ανδρες εχετε τοσο κολλημα με το πρωκτικο σεξ και θελετε να μας πηδατε τον κωλο; Τι ειναι αυτο που σας εξιταρει τοσο;

είναι απλό δεν το χετε καταλάβει ακόμα;

κάθε τρύπα στο γυναικείο κορμί στην οποία χωράει το ανδρικό πέος, εξιτάρει

αν ο αφαλός, το αυτί, και το ρουθούνι ήταν μεγαλύτερα θα σας γαμούσαμε κι από κει  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Λες η Ελισαβετ να τους βγει κανενας Σαββας   :2funny:  :2funny:  :2funny:
Στην ερωτηση του Μαστερ δεν απαντησε κανεις . Μαλλον ολοι εστειλαν  :2funny:  :2funny:  :2funny:
είναι απλό δεν το χετε καταλάβει ακόμα;

κάθε τρύπα στο γυναικείο κορμί στην οποία χωράει το ανδρικό πέος, εξιτάρει

αν ο αφαλός, το αυτί, και το ρουθούνι ήταν μεγαλύτερα θα σας γαμούσαμε κι από κει  :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
 Το έχω κάνει μία φορά, δεν έγινε τίποτα άσχημο ή βρωμερό, απλά ερώτησα: "γιατί τούτο το κόλλημα;".
Ακόμα να το απαντήσω, αλλά μετά από εκείνη το μεσημέρι, μπορούσα να ειπώ, βάσει των ελληνικών δεδομένων
ότι καιρός μου ήταν να γίνω εραστής, και ας ήταν η τρίτη φορά που έκανα σεξ. Έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα, άμα
με ρωτήσετε θα ειπώ ότι το κόλλημα βγαίνει από την εμμονή των ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου με το πρωκτικό
σεξ, μάλλον για λόγους ηδονοβλεπτικούς, τους οποίους οι πρώτες ταινίες αυτού του τύπου πλήρως δικαιολογούν.
Την εποχή που είχανε πρωτοβγεί οι ταινίες πορνό, το πρωκτικό σεξ ήταν ταμπού, ήταν το κάτι εκτός του συνιθησμένου.
Πιθανολογώ ότι οι πιο πετυχημένες, από τις πρώιμες αυτές τσόντες, το περιείχαν καθαρά για να προκαλέσουν πιο
δυνατό ηδονοβλεπτικό αίσθημα, δεν είναι δυνατό για το γραφών, να το πάει κάπου αλλού.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
  Το έχω κάνει μία φορά, δεν έγινε τίποτα άσχημο ή βρωμερό, απλά ερώτησα: "γιατί τούτο το κόλλημα;".
Ακόμα να το απαντήσω, αλλά μετά από εκείνη το μεσημέρι, μπορούσα να ειπώ, βάσει των ελληνικών δεδομένων
ότι καιρός μου ήταν να γίνω εραστής, και ας ήταν η τρίτη φορά που έκανα σεξ. Έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα, άμα
με ρωτήσετε θα ειπώ ότι το κόλλημα βγαίνει από την εμμονή των ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου με το πρωκτικό
σεξ, μάλλον για λόγους ηδονοβλεπτικούς, τους οποίους οι πρώτες ταινίες αυτού του τύπου πλήρως δικαιολογούν.
Την εποχή που είχανε πρωτοβγεί οι ταινίες πορνό, το πρωκτικό σεξ ήταν ταμπού, ήταν το κάτι εκτός του συνιθησμένου.
Πιθανολογώ ότι οι πιο πετυχημένες, από τις πρώιμες αυτές τσόντες, το περιείχαν καθαρά για να προκαλέσουν πιο
δυνατό ηδονοβλεπτικό αίσθημα, δεν είναι δυνατό για το γραφών, να το πάει κάπου αλλού.
:thumbsup:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
"17. Μπορεί μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό με πρωκτικό σεξ;

Η απάντηση είναι «ναι», βεβαίως και μπορεί να φτάσει. Ο πρωκτός ο ίδιος όμως δεν έχει οργασμική κορύφωση. Ο πρωκτός έχει νευρικές απολήξεις και στα δύο φύλα, δηλαδή μπορεί να φέρει οργασμό και στα δύο φύλα. Όταν τώρα μια γυναίκα νιώθει ηδονή, καθώς διεγείρεται διαμέσου του πρωκτού, η οργασμική της κορύφωση είναι αντανακλαστικού τύπου: μεταδίδεται νευρογενώς από την περιοχή του πρωκτού στην κλειτορίδα ή τον κόλπο."  αυτα λεει η επιστημη κυριοι ... και κυριες που λετε οτι δε το γουσταρεται ("αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις" - συνηθως πιανει)

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
εγω γουσταρω να φοραει ρομπα...να μου τηγανιζει κεφτεδακια αλλα να τα αργει...και να θελει να γκρινιαξει......ε τοτε παμε για το κωλαρακι της στα ορθια....!!

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
αν ειναι εξυπνη και δεν θελει "σκαψιματα" ..κανει μια πιπα οσο αργουν τα κεφτεδακια...ρε πιτσιρικαδες δωστες ρολους στις γυναικες το θελουν...τι μαλακιες κανετε και καθεστε και μιλατε..με τις ωρες...με αυτες αλλο θελουν...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλησπέρα σε όλους!
Μας αρέσει γιατί σας αρέσει....και μας αρέσουν και οι γκόμενες που τους αρέσει...
Είναι θέμα εξουσίας νομίζω, είναι πιο στενά και, κακά τα ψέματα, την ψιλοβρίσκουμε όταν πονάτε όσο την βρίσκετε και εσείς....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω γιατι εσεις οι ανδρες εχετε τοσο κολλημα με το πρωκτικο σεξ και θελετε να μας πηδατε τον κωλο; Τι ειναι αυτο που σας εξιταρει τοσο;

Δεν έχουν όλοι οι άντρες κόλλημα με το πρωκτικό σεξ. Εμένα δεν με εξιτάρει. Άσε που είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο για την υγεία και τη δική μας και της κοπέλας αν δεν λαμβάνεται προφύλαξη.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν έχουν όλοι οι άντρες κόλλημα με το πρωκτικό σεξ. Εμένα δεν με εξιτάρει. Άσε που είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο για την υγεία και τη δική μας και της κοπέλας αν δεν λαμβάνεται προφύλαξη.

τους ξενέρωσες τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom