canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Μπορει να ειναι της δουλειας και δεν εχει περιθωρια επιλογης
τότε πάσο
Μπορει να ειναι της δουλειας και δεν εχει περιθωρια επιλογης
Παρακαλώ σεμνά.Μα εμείς σας γαμάμε από τον κώλο για να χαίρεστε εσείς περισσότερο το σεξ και να έχετε περισσότερους οργασμούς....Δε το κάνουμε για μας
Κάποιοι τρολάρουν, μην παίρνεις όλες τις απαντήσεις στα σοβαρά. Υπάρχουν άντρες που δεν γουστάρουν καθόλου το πρωκτικό, για λόγους καθαρά υγιεινής. Άλλοι για να μην πονέσουν τη σύντροφό τους. Η Ξαβιέρα Χολάντερ έχει γράψει ένα βιβλίο στο οποίο υποστηρίζει ότι οι Έλληνες κάνουν πρωκτικό σεξ επειδή είναι παράδοση να παντρεύονται τη γυναίκα παρθένα, φυσικά μίλαγε για τη δεκαετία του 70. Για κάποιους και για κάποιες είναι ένα σίγουρο αντισυλληπτικό. Για άλλους είναι το απαγορευμένο που τους εξιτάρει. Το θέμα είναι ότι αν μια γυναίκα σου δώσει κώλο, στα έχει δώσει όλα. Γι αυτούς τους λόγους πολλοί ζητάνε και πρωκτικό σεξ.Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω γιατι εσεις οι ανδρες εχετε τοσο κολλημα με το πρωκτικο σεξ και θελετε να μας πηδατε τον κωλο; Τι ειναι αυτο που σας εξιταρει τοσο;
Μα δεν είπα κάτι κακό....Εξάλλου οντως είχα διαβάσει πως οι γυναίκες με το πρωκτικό σεξ έχουν εντονότερους και πιο συχνούς οργασμούς. Δεν είπα πως με το καλημέρα σας θα χύνει μια γυναίκα ποτάμια. Θέλει να έχει κάνει κάποιες φορές. Γι αυτό και εμείς θέλουμε να τις πηδάμε από τον κώλο....Για να αρχίσουν να χύνουν ποτάμια....Είδες τι κάνουμε τελικά γι αυτές τις γυναίκες; Και μετά μας τη λένε κιόλας!!! >Παρακαλώ σεμνά.
Το κορίτσι δεν είναι γαυρίνα! :o
δεν μπορω να το περιγραψω αλλα δεν υπαρχει μεγαλυτερη καβλα απ το να γαμας κωλο,ειδικα οταν τελειωνεις μεσα και ακους την γκομενα να ουρλιαζει
Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω γιατι εσεις οι ανδρες εχετε τοσο κολλημα με το πρωκτικο σεξ και θελετε να μας πηδατε τον κωλο; Τι ειναι αυτο που σας εξιταρει τοσο;
Υπαρχει να ουρλιαζει και να μην την γαμαςδεν μπορω να το περιγραψω αλλα δεν υπαρχει μεγαλυτερη καβλα απ το να γαμας κωλο,ειδικα οταν τελειωνεις μεσα και ακους την γκομενα να ουρλιαζει
Παλι ολοι οι γαμιάδες εδω μαζευτηκατε????
να φέρω πάπια ? ή εχετε μαθει να κατουράτε όρθιοι?
se πονεσανεEλπιζω να μην ειναι ολοι οι ανδρες σαν εσενα... Μου εχουν τυχει τετοιοι αρκετοι...
κανε ααααααααααααΠαλι ολοι οι γαμιάδες εδω μαζευτηκατε????
εσένα Μπόλτη σου αρέσουν τα κολοφαγώματα ?
Οχι. Αυτα ειναι του διαόλου. Εμενα μονο τα πάρτι μου αρέσουν.
απαντα στην ερωτηση και ασε τις απατεωνιεςΠαλι ολοι οι γαμιάδες εδω μαζευτηκατε????
do you think you can dance
απαντα στην ερωτηση και ασε τις απατεωνιες
κοριτσακι κοιτα λιγο τα pm σου..Eλπιζω να μην ειναι ολοι οι ανδρες σαν εσενα... Μου εχουν τυχει τετοιοι αρκετοι...
Ειπαμε δεν ειμαι για τέτοια εγώ. Απαντησα ... ειναι του διαβόλου