gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τωρα δοκιμαζει τα κολωνακιαέχει ξεχυθεί πάλι αν την Ελλάδα προς αναζήτηση κώνων σε ασφαλτοστρώσεις?
τα στρογγυλα τον ζοριζουν καπως ;D
τωρα δοκιμαζει τα κολωνακιαέχει ξεχυθεί πάλι αν την Ελλάδα προς αναζήτηση κώνων σε ασφαλτοστρώσεις?
γιατί όχι με καπότα τουλάχιστον;
φοβάσαι μην κολλήσεις κάτι;
Και να χαρείτε, μην αρχίσετε τα περί στενότητας! Γιατί την ίδια δικαιολογία προβάλλουν και οι δεντρόφιλοι! Μπρρρ!
ο δημητρακης γαμουσε καρπουζια παντως......για δροσερες καταστασεις.....τωρα με δεντρο δεν ξερω πως γινεται......τον βαζεις στην κουφαλα;έπιασες και αυτό με τους "δεντρόφιλους"
ο δημητρακης γαμουσε καρπουζια παντως......για δροσερες καταστασεις.....τωρα με δεντρο δεν ξερω πως γινεται......τον βαζεις στην κουφαλα;
μήπως εννοεί τους προσκόπους και την οικονομική στενότητα
ειναι υψηλα νοηματα αυτα μαν....δεν ειναι για μας.....εμεις γαμαμε απλα καναν κωλο αμα κατσειμήπως εννοεί τους προσκόπους και την οικονομική στενότητα
ο δημητρακης γαμουσε καρπουζια παντως......για δροσερες καταστασεις.....τωρα με δεντρο δεν ξερω πως γινεται......τον βαζεις στην κουφαλα;
τι ν τούτο πάλι;
οχι τυπε....ανοιγε κι αυτος τρυπα στο καρπουζι και το καρφωνε κανονικα.....μετα το καθαριζαν και το τρωγαν κιολας λεει στο σπιτιΠοιος δημητράκης; Ο πορνομετανάστης; Τί καρπούζια, βυζί μέγεθος καρπούζι μήπως θες να πεις;
γιατί όχι με καπότα τουλάχιστον;
φοβάσαι μην κολλήσεις κάτι;
Γιατι ειναι ανθυγιεινο το σουβλακι? τι εχει?Περίμενα ότι ως τώρα θα έχει δοθεί η σωστή απάντηση μάστοροι: Είναι γιατί μας αρέσει το βρώμικο!!! Όπως το σουβλάκι μπορεί να είναι ανθυγιεινό αλλά όλοι τρελαινόμαστε να το φάμε...
Α μιλαμε για μεγαλη μορφη ο φιλος σου...Φίλος μου είχε κολλήσει βλενόροια από ακάποτη πρωκτική επαφή με μαύρη της Γ' Σεπτέμβρη. Ο γιατρός στο Συγγρό του είπε ότι αν θέλει να κρατάει σωστή υγιεινή να μην κάνει πρωκτικό χωρίς προφύλαξη ούτε στη γυναίκα του.
Μην κοιτάτε τα ass to mouth κτλ. που δείχνουν στις τσόντες. Εκεί κάνουν κλύσμα και υπόθετο για να καθαρίσει καλά.
Φίλος μου είχε κολλήσει βλενόροια από ακάποτη πρωκτική επαφή με μαύρη της Γ' Σεπτέμβρη. Ο γιατρός στο Συγγρό του είπε ότι αν θέλει να κρατάει σωστή υγιεινή να μην κάνει πρωκτικό χωρίς προφύλαξη ούτε στη γυναίκα του.
Μην κοιτάτε τα ass to mouth κτλ. που δείχνουν στις τσόντες. Εκεί κάνουν κλύσμα και υπόθετο για να καθαρίσει καλά.
Έλα ντε!!! Αλλά πάντα λεμε πάμε για βρώμικο μάστορα...Γιατι ειναι ανθυγιεινο το σουβλακι? τι εχει?
Φίλος μου είχε κολλήσει βλενόροια από ακάποτη πρωκτική επαφή με μαύρη της Γ' Σεπτέμβρη. Ο γιατρός στο Συγγρό του είπε ότι αν θέλει να κρατάει σωστή υγιεινή να μην κάνει πρωκτικό χωρίς προφύλαξη ούτε στη γυναίκα του.