Νέα

Γιατί καταπίνουν οι γυναίκες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ούτε στο μικρό του δακτυλάκι δεν τον φθάνω.

Παρ΄ όλα αυτά δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιαίτερα οξυδερκής για να ανακαλύψει ότι στον παρόντα υπάρχουν άτομα που κάνουν προμόσιον. Μια-δυο επισκέψεις (στις οποίες τρως την φόλα) νομίζω ότι φθάνουν για να σχηματίσει κανείς άποψη.  :)

α, σκληροί "χύστες" που στην πραγματικότητα κάνουν pr και marketing μπουρδέλων χωρίς να σηκωθούν από τον καναπέ τους?

με τον πουσταλέκο τι παιζει όμως?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
μου ειπε οτι ειστε το ιδιος μλκας και εξω  :thefinge: (ολοκληρο)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup:  Καλό!!!!

α, σκληροί "χύστες" που στην πραγματικότητα κάνουν pr και marketing μπουρδέλων χωρίς να σηκωθούν από τον καναπέ τους?

Και αυτό, όπως και άλλα. Π.χ. σκληροί εκσπερματιστές που στην πραγματικότητα εκσπερματώνουν μόνον με την βοήθεια τεχνητού μέσου (φορεμένου από την παρτενέρ) που τους διεγείρει τον προστάτη...

με τον πουσταλέκο τι παιζει όμως?

Ειλικρινά δεν το ΄χω και καημό το να μάθω...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αλλες σιχανονται...αλλα ξερνανε..αλλες γουσταρουν τρελα..

αλλες δεν δεχονται καν στον προσωπο..

περι ορεξεως..

εχω χυσει 2 φορες στην ζωη μου πουτανες στο στομα και ομολογω η αισθηση ειναι υπεροχη..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Θυμαμαι με ενα call girl σε ξενοδοχειο που πανω στην καταπληκτικη πιπα τα πηρε στο στομα, και ενω πηγαινα κατευθειαν στο μπανιο για ντουζακι ακουω Μουυυ, μουυ.
Καταλαβα την μαλακια μου και χαζογελασα.  :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
μερικοι, μα τον τουτατη,

παιζει να μην εχετε πηδηξει ουδεποτε,

χωρις πληρωμη.....

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
θυμαμαι μια εποχη οτι ηθελα ακαποτο τσιμπουκι,ετρεξα λοιπον στην θρυλικη οδο φυλης και εψαξα ενα ενα τα πορνιδια για να γευτω και εγω το γυμνο τσιμπουκι,μετα απο ψαξιμο βρηκα το καταληλο μωρο,ηταν η αλεξανδα 19 χρονων τοτε,ξανθο μικροκαμομενο,δινω το παραβολο συνουσιας στην τσατσα,μπενω στο δωματιο και βγαζω τα ρουχα και περιμενω να ερθει το μουνι μεσα.Αργησε κανενα 15λεπτο,ολη αυτην την ωρα ειμουν καυλομενος στο φουλ.Ερχεται μεσα το πιπινι,με ρωταει με ή χωρις,λεω χωρις καποτα,περνει ενα μαντιλακι και μου καθαριζει τον πουτσο,την ωρα που μου τον καθαρηζει της λεω υπαρχει περιπτωση να κολλησω τιποτα,μου λεει οχι δεν κολλας τιποτα.εε και εγω ειπα ενταξει και της το βαζω στομα.πριν μου ειχε πει να μην χυσω μεσα στο στομα της.μου περνει τσιμπουκι με σαλιο σκετη κολαση,στα 2λεπτα δεν αντεξα και εχυσα στο στομα της,το καταλαβε αμεσως και τα εφτυσε στο πατωμα και μου λεει εγω δεν κανω τελιωτικο στο στομα  η αλλη κοπελα κανει...μετα παει αμεσως στο νυπτηρα πλενεται μου εριξε ενα χαστουκι στον κωλο και εφυγε

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Kαλο τελειωτικο με καταποση :pipa1: μου ειχε κανει η φιλη της πρωην μου,μιλαμε τον βιζαξε κανονικα :pipa1:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
θυμαμαι μια εποχη οτι ηθελα ακαποτο τσιμπουκι,ετρεξα λοιπον στην θρυλικη οδο φυλης...

...μου περνει τσιμπουκι με σαλιο σκετη κολαση,στα 2λεπτα δεν αντεξα και εχυσα στο στομα της,το καταλαβε αμεσως και τα εφτυσε στο πατωμα και μου λεει εγω δεν κανω τελιωτικο στο στομα  η αλλη κοπελα κανει...μετα παει αμεσως στο νυπτηρα πλενεται μου εριξε ενα χαστουκι στον κωλο και εφυγε

σαν να διαβάζω Μπουκόφσκι.

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
βρηκα και τιτλο :<<Τα απομνημονευματα του μπουρδελιαρη>>

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
λες να αρχησω να γραφω βιβλιο

αυτές είναι αναμνήσεις που μένουν χαραγμένες μέσα μας. μπορείς να τις εξωτερικεύσεις.

εγώ θυμάμαι την πρώτη (και τελευταία) μου φορά στην Φυλής. Φθινόπωρο 1995.

Γάμησα φορώντας το μπουφάν μου, τόχω γράψει σε άλλο θρεντ.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Kαλο τελειωτικο με καταποση :pipa1: μου ειχε κανει η φιλη της πρωην μου,μιλαμε τον βιζαξε κανονικα :pipa1:

some guys have all the luck.

το θέμα είναι να μας πεις γιατί το έκανε εντός αυτού του τριγώνου.

το κίνητρο της, σε γούσταρε, εκδίκηση, ήθελε να σε διεκδικήσει?

ή της αρέσει η γεύση?

αυτά τα ζητήματα αναζητούμε στο επιμορφωτικό αυτό κυριακάτικο θρεντάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom