θυμαμαι μια εποχη οτι ηθελα ακαποτο τσιμπουκι,ετρεξα λοιπον στην θρυλικη οδο φυλης και εψαξα ενα ενα τα πορνιδια για να γευτω και εγω το γυμνο τσιμπουκι,μετα απο ψαξιμο βρηκα το καταληλο μωρο,ηταν η αλεξανδα 19 χρονων τοτε,ξανθο μικροκαμομενο,δινω το παραβολο συνουσιας στην τσατσα,μπενω στο δωματιο και βγαζω τα ρουχα και περιμενω να ερθει το μουνι μεσα.Αργησε κανενα 15λεπτο,ολη αυτην την ωρα ειμουν καυλομενος στο φουλ.Ερχεται μεσα το πιπινι,με ρωταει με ή χωρις,λεω χωρις καποτα,περνει ενα μαντιλακι και μου καθαριζει τον πουτσο,την ωρα που μου τον καθαρηζει της λεω υπαρχει περιπτωση να κολλησω τιποτα,μου λεει οχι δεν κολλας τιποτα.εε και εγω ειπα ενταξει και της το βαζω στομα.πριν μου ειχε πει να μην χυσω μεσα στο στομα της.μου περνει τσιμπουκι με σαλιο σκετη κολαση,στα 2λεπτα δεν αντεξα και εχυσα στο στομα της,το καταλαβε αμεσως και τα εφτυσε στο πατωμα και μου λεει εγω δεν κανω τελιωτικο στο στομα η αλλη κοπελα κανει...μετα παει αμεσως στο νυπτηρα πλενεται μου εριξε ενα χαστουκι στον κωλο και εφυγε