Νέα

Γιατί καταπίνουν οι γυναίκες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ώπα??
Αρχηγέ μου, ρουφάω τη μύξα μου κι αποχωρώ ηττημένος..
Περνάν' τα χρόνια το φελέκι μου μέσα..

ανοίγω επιμορφωτικά θέματα πάντως, 500 αναγνώσεις σε μιάμισι ώρα.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τι λέω, 541 ήδη, ο λαός διψάει για επιστημονική γνώση.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
απλά βίτσιο..
έχω γνωρίσει τέτοια κοπέλα.νυμφομανείς του κερατά...
άλλες όμως συχαίνονται πάρα πολύ.

Βιτσιο? Νυμφομανης? Επειδη καταπινει? Μας δουλευειες ετσι?  :headbang: :uglystupid:

Επισης πολυ για το μπουτσο η γκομενα στο βιντεο και οι μαλακιες που λεει! Οπως επισης για το μπουτσο εντελως ολα τα βιντεο που εχει στο καναλι της στο youtube με συμβουλες του κωλου για αγαμητα 13χρονα! Προφανως το βιντεακι απευθυνεται σε εξισου ζωα  :idiot:

Με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση,
ο ανθρωπος που δεν εχει γνωρισει ουτε μια γυναικα στη ζωη του που να μην πινει τα φλοκια,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :sunglasses:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Βιτσιο? Νυμφομανης? Επειδη καταπινει? Μας δουλευειες ετσι?   :headbang: :uglystupid:

Επισης πολυ για το μπουτσο η γκομενα στο βιντεο και οι μαλακιες που λεει! Οπως επισης για το μπουτσο εντελως ολα τα βιντεο που εχει στο καναλι της στο youtube με συμβουλες του κωλου για αγαμητα 13χρονα! Προφανως το βιντεακι απευθυνεται σε εξισου ζωα  :idiot:

Με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση,
ο ανθρωπος που δεν εχει γνωρισει ουτε μια γυναικα στη ζωη του που να μην πινει τα φλοκια,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :sunglasses:

ουτε μια??

μηπως μας δουλευεις φιλε?

μηπως μας λες αρκουδες?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
ανοίγω επιμορφωτικά θέματα πάντως, 500 αναγνώσεις σε μιάμισι ώρα.

τι λέω, 541 ήδη, ο λαός διψάει για επιστημονική γνώση.

Μην ξιπάζεστε.

Όσο για την επιστημονική τεκμηρίωση έχουμε ακομα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν έχουν αναφερθρεί ακόμα οι τυχόν παρενέργειες, καθώς και τα συγκριτικά αποτελέσματα από μακρόχρονη κατάποση-μη κατάποση.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Μην ξιπάζεστε.

Όσο για την επιστημονική τεκμηρίωση έχουμε ακομα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν έχουν αναφερθρεί ακόμα οι τυχόν παρενέργειες, καθώς και τα συγκριτικά αποτελέσματα από μακρόχρονη κατάποση-μη κατάποση.

αγαπητέ, με ενδιαφέρει κυρίως η ψυχολογική, αν θέλετε φροϋδική διάσταση της πρακτικής, γιατί αναζητούμε ή καβλώνουμε οι άνδρες με κάτι τέτοιο και γιατί το κάνουν οι γυναίκες.

οι καθαρά ιατρικές πτυχές καλύπτονται στο δεύτερο βίντεο που έβαλα από το αφροαμερικανικό σούργελο.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σπανιο να μην τα πινει καποια! Μα καλα που ζειτε δηλαδη? Σας φαινεται σπανιο εσας να τα πινουν?
Πραγματικα σπανιο ειναι να βρεις μια γκομενα που να μπορει να κανει καλη βαθια πιπα λαρυγγατη και να τον παιρνει ολο μεσα με φτυσιματα κλπ! Να χυνεις κατω στο φαρυγγα ειναι ολα τα λεφτα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom