Νέα

Γιατί καταπίνουν οι γυναίκες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Γιατι ρε καυλιαρη? Ειδικα αν εισαι σε κανενα αμαξι και δε θες να τα κανεις ολα πουτανα της λες χυνω χυνω παρτα στο στομα! Ε μετα αφου τα παρει τι θα κανει θα ανοιγει πορτες να φτυνει εξω? Γινεται κ αυτο αλλα ειναι πολυ πιο βολικο και ευκολο να τα πιει επιτοπου και να τελειωνει η υποθεση! Ετσι μου τα ηπιε και μια που ελεγε οτι δε τα εχει πιει ποτε κ μετα μου ελεγε ποσο αθλιο ηταν.. σαν να εχει ανοιχτη τη χλωρινη κ να της ερχονται οι αναθυμιασεις ενα πραγμα.. ετσι το περιεγραψε  :2funny:
Της προσεφερα νερακι αλλα δε το ηθελε.. προτιμησε τις αναθυμιασεις  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Γιατι ρε καυλιαρη? Ειδικα αν εισαι σε κανενα αμαξι και δε θες να τα κανεις ολα πουτανα της λες χυνω χυνω παρτα στο στομα! Ε μετα αφου τα παρει τι θα κανει θα ανοιγει πορτες να φτυνει εξω? Γινεται κ αυτο αλλα ειναι πολυ πιο βολικο και ευκολο να τα πιει επιτοπου και να τελειωνει η υποθεση! Ετσι μου τα ηπιε και μια που ελεγε οτι δε τα εχει πιει ποτε κ μετα μου ελεγε ποσο αθλιο ηταν.. σαν να εχει ανοιχτη τη χλωρινη κ να της ερχονται οι αναθυμιασεις ενα πραγμα.. ετσι το περιεγραψε  :2funny:
Της προσεφερα νερακι αλλα δε το ηθελε.. προτιμησε τις αναθυμιασεις   :grin:

τυπε αυτη μπορει να ηταν συνηθησμενη στις αναθυμιασεις.μπορει να δουλευε στην φαμπρικα  :2on1: :pipa2: :pipa1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
ενώ το νικ/άβαταρ πως στον πούτσο το λένε με το ζευγάρι του Bareback, ε σόρρυ, Brokeback Mountain, το ξεπερνάς χαλαρά.  :cheesy:

Μπορεί να είναι Σίνεφιλ. Άλλωστε και το δικό σας άβαταρ, από κινηματογραφική ταινία προέρχεται.  :)

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μπορεί να είναι Σίνεφιλ. Άλλωστε και το δικό σας άβαταρ, από κινηματογραφική ταινία προέρχεται.  :)

ναι, και από όλες τις ταινίες διάλεξε το Brokeback Mountain και την σκηνή όπου αγκαλιάζονται οι δύο πρωταγωνιστές.

αλλά ναι ξέχασα, την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση οι δυο μας για την σχέση εικόνας μας εδώ μέσα και πραγματικής προσωπικότητας μας οπότε ας το σταματήσουμε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
ναι, και από όλες τις ταινίες διάλεξε το Brokeback Mountain και την σκηνή όπου αγκαλιάζονται οι δύο πρωταγωνιστές.

αλλά ναι ξέχασα, την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση οι δυο μας για την σχέση εικόνας μας εδώ μέσα και πραγματικής προσωπικότητας μας οπότε ας το σταματήσουμε.

:thumbsup:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

για πες μου και μενα που ειμαι περιεργος ,που καταληξατε?

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
για πες μου και μενα που ειμαι περιεργος ,που καταληξατε?

Ο άγιος λέει οτι μπορείς να είσαι κάποιος άλλος από αυτό που βγαίνει εδώ μέσα από αυτά που γράφεις ή από το νικ/άβαταρ σου. δηλαδή να είσαι γυναίκα ενώ είσαι άνδρας, πούστης ενώ είσαι στρέιτ, ανελέητος χύστης γαμιάς σε μπουρδέλο ή εκτός ενώ στην πραγματικότητα την παίζεις αποκλειστικά. και τα αντίστροφα όλων αυτών.

εγώ λέω πως δεν μπορείς να ξεφύγεις κατά πολύ από αυτό που είσαι.

έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν αποδεικνύεται οπότε...

εσύ τι λες?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Ο άγιος λέει οτι μπορείς να είσαι κάποιος άλλος από αυτό που βγαίνει εδώ μέσα από αυτά που γράφεις ή από το νικ/άβαταρ σου. δηλαδή να είσαι γυναίκα ενώ είσαι άνδρας, πούστης ενώ είσαι στρέιτ, ανελέητος χύστης γαμιάς σε μπουρδέλο ή εκτός ενώ στην πραγματικότητα την παίζεις αποκλειστικά. και τα αντίστροφα όλων αυτών.

εσύ τι λες?

Ο Άγιος ισχυρίζεται ότι σε οιαδήποτε "εικονική" πραγματικότητα  ο κάθε "εικονικός" χαρακτήρας έχει την δυνατότητα να αραδιάζει ότι παραμυθάκι γουστάρει. Και ότι το διαδύκτιο είναι το πλέον προσοδοφόρο έδαφος για τέτοιου είδους ενέργειες. 

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο Άγιος ισχυρίζεται ότι σε οιαδήποτε "εικονική" πραγματικότητα  ο κάθε "εικονικός" χαρακτήρας έχει την δυνατότητα να αραδιάζει ότι παραμυθάκι γουστάρει. Και ότι το διαδύκτιο είναι το πλέον προσοδοφόρο έδαφος για τέτοιου είδους ενέργειες. 

το ίδιο έγραψα και εγώ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Συμφωνω με Αγιo παντως. Το ιντρενετ προσφερεται στο να ζησεις το ανεκπληρωτο ονειρο σου. live your myth in bou com ενα πραγμα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
το ίδιο έγραψα και εγώ.

Θυμάμαι κάποτε που η εκλεκτή κ. Άλληντιζα, έκανε το προφίλ ορισμένων μελών του παρόντος. Επειδή είχα την τύχη να γνωρίσω προσωπικά δύο (τουλάχιστον) από αυτά τα μέλη, σας λέγω μετά λόγου γνώσεως : Καμία σχέση.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Συμφωνω με Αγια παντως. Το ιντρενετ προσφερεται στο να ζησεις το ανεκληρωτο ονειρο σου. live your myth in bou com ενα πραγμα.

Όπως επίσης προσφέρεται για να δημιουργήσεις έναν "μύθο" γύρω από το νικ σου και μετά να κάνεις τον "πλασίε"  :)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

εσύ τι λες?
προφανως ειναι συνδυασμος.δλδ εγω εξω δεν ειμαι οπως εδω  :grin: αλλα το αβαταρ μου δειχνει πχ τι ανθρωπους θαυμαζω. πιστευω παιζουν ολα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Σόρρυ ρε Αϊνστάιν.

Ούτε στο μικρό του δακτυλάκι δεν τον φθάνω.

Παρ΄ όλα αυτά δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιαίτερα οξυδερκής για να ανακαλύψει ότι στον παρόντα υπάρχουν άτομα που κάνουν προμόσιον. Μια-δυο επισκέψεις (στις οποίες τρως την φόλα) νομίζω ότι φθάνουν για να σχηματίσει κανείς άποψη.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom