Νέα

Γιατί καταπίνουν οι γυναίκες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σπανιο να μην τα πινει καποια! Μα καλα που ζειτε δηλαδη? Σας φαινεται σπανιο εσας να τα πινουν?
Πραγματικα σπανιο ειναι να βρεις μια γκομενα που να μπορει να κανει καλη βαθια πιπα λαρυγγατη και να τον παιρνει ολο μεσα με φτυσιματα κλπ! Να χυνεις κατω στο φαρυγγα ειναι ολα τα λεφτα  :rockon:

μωρη πουστρα τωρα προσεξα το νικ σου

οταν λες κοπελα που τα καταπινει εννοεις "κοπελα"

οξω πουστη κι ασχημε  :s&m_3:

gregnil

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
εγώ πάντως είχα γνωρίσει γκόμενα που είχε απαίτηση να τα πίνει κάθε φορά. ΓΟΥΣΤΑΡΕ. πολλές τα πίνουν αλλά πάνω στην καύλα της στιγμής. εκείνη γούσταρε περισσότερο να σε πιπώσει και να της τα δώσεις στο στόμα παρά να την γαμήσεις. Κρίμα ήμουν μικρός τότε και την έστειλα μετά από λίγο. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
εγώ πάντως είχα γνωρίσει γκόμενα που είχε απαίτηση να τα πίνει κάθε φορά. ΓΟΥΣΤΑΡΕ. πολλές τα πίνουν αλλά πάνω στην καύλα της στιγμής. εκείνη γούσταρε περισσότερο να σε πιπώσει και να της τα δώσεις στο στόμα παρά να την γαμήσεις. Κρίμα ήμουν μικρός τότε και την έστειλα μετά από λίγο. Στερνή μου γνώσει να σε είχα πρώτα

οταν ησουνα μικρος φαινεται γαμαγες πολυ

και δεν ειχες χρονο για να μαθεις ορθογραφια  :2funny:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• Jake_Gyllenhaal_.jpg
    Jake_Gyllenhaal_.jpg
    68 KB · Εμφανίσεις: 12

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.881
Πόντοι
25.467
Κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σπανιο να μην τα πινει καποια! Μα καλα που ζειτε δηλαδη? Σας φαινεται σπανιο εσας να τα πινουν?
Πραγματικα σπανιο ειναι να βρεις μια γκομενα που να μπορει να κανει καλη βαθια πιπα λαρυγγατη και να τον παιρνει ολο μεσα με φτυσιματα κλπ! Να χυνεις κατω στο φαρυγγα ειναι ολα τα λεφτα  :rockon:

Δείτε αξιότιμε.

Ίσως ο κ. Τζιτζιγκασμπας να μην το κατέστησε σαφές, αλλά το νήμα αναφέρεται σε εκ γενετής γυναίκες.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
εκτος απο μια κατηγορια που ειναι σιχαδιαρες οι περισσοτερες προτιμουν να τα καταπινουν.
Οι λογοι ειναι εξης:
1)το νιωθουν πιο ερωτικο σαν πραξη (πινω τον καρπο του ερωτα του συντροφου μου) σε σχεση με το να τα παρουν στη μαπα, που εμπεριεχει μια εννοια εξεφτελισμου. (για τον ιδιο ομως λογο καποιες τα προτιμουν στη μαπα, για να νιωσουν τον εξευτελισμο που τις εξιταρει)
2) ειναι πιο καθαρο σαν πραξη. Αν τα παρουν στο προσωπο, τους χαλαει το μακιγιαζ, καθαριζονται δυσκολα, μπορει να παει στα μαλλια, μπορει να τους ξεφυγει καποιο υπολειμμα και να τις δει καποιος, μπορει να λερωσουν τα ρουχα τους.
3) αν αφορα καθαρα την ολοκληρωση στοματικου ερωτα, αναγκαστικα το φυσικο επακολουθο ειναι να τα καταπιουν, αλλιως απλα να τραβηχτει κ να σε μαλακισει μεχρι να χυσεις πανω σου, η αλλη καταλαβαινει ποσο ξενερωτη ειναι.
Προσωπικα το καλυτερο τελειωμα για μενα ειναι να μαλακισει η αλλη τον πουτσο μου μεχρι να τα παρει μονη της στη μαπα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εκτος απο μια κατηγορια που ειναι σιχαδιαρες οι περισσοτερες προτιμουν να τα καταπινουν.
Οι λογοι ειναι εξης:
1)το νιωθουν πιο ερωτικο σαν πραξη (πινω τον καρπο του ερωτα του συντροφου μου) σε σχεση με το να τα παρουν στη μαπα, που εμπεριεχει μια εννοια εξεφτελισμου. (για τον ιδιο ομως λογο καποιες τα προτιμουν στη μαπα, για να νιωσουν τον εξευτελισμο που τις εξιταρει)
2) ειναι πιο καθαρο σαν πραξη. Αν τα παρουν στο προσωπο, τους χαλαει το μακιγιαζ, καθαριζονται δυσκολα, μπορει να παει στα μαλλια, μπορει να τους ξεφυγει καποιο υπολειμμα και να τις δει καποιος, μπορει να λερωσουν τα ρουχα τους.
3) αν αφορα καθαρα την ολοκληρωση στοματικου ερωτα, αναγκαστικα το φυσικο επακολουθο ειναι να τα καταπιουν, αλλιως απλα να τραβηχτει κ να σε μαλακισει μεχρι να χυσεις πανω σου, η αλλη καταλαβαινει ποσο ξενερωτη ειναι.
Προσωπικα το καλυτερο τελειωμα για μενα ειναι να μαλακισει η αλλη τον πουτσο μου μεχρι να τα παρει μονη της στη μαπα.

εμένα μου αρέσει ή στο στόμα της ή μέσα της.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οι λογοι ειναι εξης:

ενώ το ξεκίνησες ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΒΛΑ

στο τέλος το γάμησες.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε μηπως εισαι πορνοσταρ;  :grin: μονο ετσι εξηγειται να στα καταπινουν ολες.η εκτος εαν μενεις μονιμα στο LA.που κι εκει δεν παιζει δηλαδη ολες να τα καταπινουν

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μια κολλητή μου γουστάρει να τα πίνει και να τα τρώει και στη μάπα για να ικανοποιεί τον άντρα...άλλες πάλι σιχαίνονται πολύ !! γουστα είναι αυτά !                        Πάντως απο μια έρευνα που είχα διαβάσει,πάνω απο τις μισές Ελληνίδες τα έχουν φάει στη μάπα έστω και μια φορά για την εμπειρία....

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ουτε μια??

μηπως μας δουλευεις φιλε?

μηπως μας λες αρκουδες?

Απο οσες εχυσα στο στομα παντως ολες τα ηπιαν! Παλι καλα δηλαδη γιατι το θεωρω μεγαλη αγενια να τα δινεις στο στομα κ να μη τα πινουν τα πουτανακια!!!! Ευτυχως σε μενα ηταν ολες ευγενεστατες!  :pipa1:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
τυπε μηπως εισαι πορνοσταρ;  :grin: μονο ετσι εξηγειται να στα καταπινουν ολες.η εκτος εαν μενεις μονιμα στο LA.που κι εκει δεν παιζει δηλαδη ολες να τα καταπινουν

Γιατι ρε καυλιαρη? Ειδικα αν εισαι σε κανενα αμαξι και δε θες να τα κανεις ολα πουτανα της λες χυνω χυνω παρτα στο στομα! Ε μετα αφου τα παρει τι θα κανει θα ανοιγει πορτες να φτυνει εξω? Γινεται κ αυτο αλλα ειναι πολυ πιο βολικο και ευκολο να τα πιει επιτοπου και να τελειωνει η υποθεση! Ετσι μου τα ηπιε και μια που ελεγε οτι δε τα εχει πιει ποτε κ μετα μου ελεγε ποσο αθλιο ηταν.. σαν να εχει ανοιχτη τη χλωρινη κ να της ερχονται οι αναθυμιασεις ενα πραγμα.. ετσι το περιεγραψε  :2funny:
Της προσεφερα νερακι αλλα δε το ηθελε.. προτιμησε τις αναθυμιασεις  :grin:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
του Jake Gyllenhaal είναι όλα τα λεφτά...

καυλιαρη τελικα αλλος εχει το ονομα κ αλλος εχει τη χαρη μου φαινεται! κανονισε να μας βγεις κρυφοπουστρακι!!!  :2funny:

Δείτε αξιότιμε.

Ίσως ο κ. Τζιτζιγκασμπας να μην το κατέστησε σαφές, αλλά το νήμα αναφέρεται σε εκ γενετής γυναίκες.

Κ εγω για γυναικες μιλαω, και συγκεκριμενα για μικρα κ ατακτα πουτανακια της κακιας ωρας στα οποια εχω κ μια ιδιαιτερη αδυναμια!!!
Μην ψαρωνεις με το ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ! Απλα ειναι κ γαμω τα ονοματα  :dancing:

μωρη πουστρα τωρα προσεξα το νικ σου

οταν λες κοπελα που τα καταπινει εννοεις "κοπελα"

οξω πουστη κι ασχημε  :s&m_3:

:birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.881
Πόντοι
25.467
Κ εγω για γυναικες μιλαω, και συγκεκριμενα για μικρα κ ατακτα πουτανακια της κακιας ωρας στα οποια εχω κ μια ιδιαιτερη αδυναμια!!!
Μην ψαρωνεις με το ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ! Απλα ειναι κ γαμω τα ονοματα  :dancing:

Δεν "ψαρώνω" με το ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ.

Το "καραμπουζουκλής" είναι αυτό που μου δημιουργεί ερωτηματικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom