Νέα

Γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.589
Πόντοι
5.565
Τι φταίει ρε παιδιά και αρκετοί ζορίζονται?
Δεν προσπαθούν,δεν θέλουν,δεν έχουν κάποια απαραίτητα στοιχεία για να αρέσουν,τι διάολο ρε παιδιά και ζορίζεστε πολύ κάποιοι?
Το βλέπω και εδώ μέσα που μερικοί ψάχνουν χαζές δικαιολογίες για την μη εύρεση γυναίκας.
Εν τέλει,ποιος φταίει?

εδώ μέσα παίζει το εξής γελοίο. Ο ανίκανος να βρει να ζευγαρώσει με ένα θηλυκό, πληρώνει και παίζει τον έρωτα με την ενοικιαζόμενη σάρκα λες κι είναι η γκόμενά του, δωράκια, λουλουδάκια, σοκολατάκια, παπουτσάκια, σκατάκια...πυρφορίαση.
Πιο κοροϊδεμένη λακέρδα από τον αγαπούλη της πουτάνας δεν υπάρχει ρε. Ρεντίκολο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.023
Πόντοι
6.030
Πάντως ρε παιδιά, αυτό που παρατηρώ είναι οτι οι γυναίκες έχουν λυσσάξει για πούτσο. Το ότι κάποιοι δεν βρίσκουν να βρεξουν τον πούτσο τους,οφείλεται καθαρά στο κακό τους το κεφάλι.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
ενα κριτηριο για να δεις αν μια χωρα ειναι φτωχη και λουμπενιαρικη ειναι το αν οι γυναικες λυσσαν για πουτσο

στις σοσιαλδημοκρατικες βορειοευρωπαικες χωρες δεν υπαρχει κατι τετοιο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως ρε παιδιά, αυτό που παρατηρώ είναι οτι οι γυναίκες έχουν λυσσάξει για πούτσο. Το ότι κάποιοι δεν βρίσκουν να βρεξουν τον πούτσο τους,οφείλεται καθαρά στο κακό τους το κεφάλι.

Οι γυναίκες λυσσάνε να βλέπουν τους άντρες να κοιτάνε τα μπούτια και τους κώλους τους.Φτιάχνονται μόνο μ'αυτό.

Πούτσα ψάχνουν λίγες δυστυχώς και το καταλαβαίνεις εαν πας να τις μιλήσεις

Xios

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
5
Πόντοι
0
Γενικώς..ο καθείς οφείλει να πουλήσει ό,τι έχει. έχεις ωραία μούρη;..πουλα την ,έχεις λέγειν; μίλα, έχεις καλό κοινωνικό Προφιλ;εκμεταλλεύσου το.

Έχεις 7 απ'το γυμνασμένο σώμα σου και 9 που είσαι έξυπνος και 5 που τα μούτρα σου είναι μέτρια ...αθροισε τα. Ο καθένας με τα όπλα του. Αλλιώς πηδάει ο Ρουβάς Αλλιώς ο Ζουράρις.

Και γενικώς χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Όχι ψεύτικη ..Γιατί οι γυναίκες οσμιζονται την ανασφάλεια ,βλέπουν στο Μάτι την αμφιβολία. Δε χρειάζεται Ν το παιζομε γαμαω μαω, αλλά μια στρέιτ προσέγγιση που δίνει το σαφές μήνυμα αυτος ειμαι, είμαι άνετος με τον εαυτό μου, σε γουστάρω ...περνάει.αρκεί να έχεις κάτι να "πουλησεις" ..Που όλο και κάτι θετικό έχει ο καθείς.

Τέλος, δε χρειάζεται να πέφτει κανεις με τα μουτρα. Μη δείχνεις πως κρεμεσαι απο τα αρχιδια της. Το να είσαι συνεχώς διαθέσιμος τους δημιουργεί την αίσθηση πως μάλλον δεν αξίζεις και τόσο.
Πρέπει όταν ενδιαφέρεσαι να το κανεις στο μάξιμουμ αλλα να αφήνεις την εντύπωση πως έχεις κι αλλα σημαντικά στη ζωή σου. Να πιστεύει πως ειναι επιλογή σου ..Είσαι σημαντικός στα είναι κι αυτη σημαντική. Όχι πως εισαι ενα απελπισμένο μπακουρι που την πέφτει σε όλες κι αν σου κατσει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα συμφωνησω με τον Kman. Μεγαλη ανισοκατανομη μουνιου. Και το σχετικο με την αυτοβελτιωση νομιζω οτι εχει πολυ περιορισμενα περιθωρια. Τί να βελτιωσεις? Για να βαλεις λεφτα στην ακρη πρεπει να δουλευεις σαν το σκλαβο και παλι δυσκολα. Οταν δουλευεις τοσο πολυ, κουραζεσαι και δεν εχεις χρονο για να αποκτησεις αλλες εμπειριες, ή για να πας στο γυμναστηριο κτλ. Τα χρονια παιρνουν και γερνας δουλευοντας σαν το σκλαβο. Οι γκομενες οι καλες δεν προκειται ποτε να σε δουν με προοπτικη, αυτες κυνηγαν το 5% των ανωτερων που αναφερει ο kman αλλα κι αν δεν τα φτιαξουν μαζι τους τελικα εκμεταλλευονται τους υπολοιπους μεχρι να τα φτυσουν και να τους παρατησουν να πανε στον επομενο.
Δεν εχω βρει τιποτα καλο μεχρι στιγμης και ειδικα στο εξωτερικο που ζω τα τελευταια 5 χρονια

Είναι δύσκολα άμα βγεις στον ανταγωνισμό.Τίποτα δε σου χαρίζεται.Τα stakes είναι μεγάλα.
Ολοι το ίδιο σκέφτονται.Δικαιούμαι μουνάρα αν και είμαι καραφλός,κοντός,χοντρός,άσχημος,άφραγκος και μεγάλος.Αλλά δεν μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν αυτά που απαιτούνται γιατί χέζονται από τη δυσκολία.Δηλαδή αν είσαι όλα τα παραπάνω συν ψωλάς,αντικοινωνικός και unmotivated απλά δεν έχεις καμία ελπίδα.
Πρέπει να έχεις ένα δυο καλά στοιχεία τουλάχιστον για να χτυπήσεις δυνατά με αξιώσεις.Δηλαδή ή εμφάνιση ή γκαφρά ή απλά να είσαι δραστήριος και ανακατωσούρας ή κόννεμαν,κάτι πρέπει να έχεις τέλος πάντων που να σε ξεχωρίζει αλλιώς οι γκόμενες σε βλέπουν σαν άμορφη μάζα όπως βλέπουμε εμείς τις χοντρές,τις φόλες και τα μπάζα.
Συνήθως αυτοί που βγαίνουν στην πίστα κλάνουν κατά 90% από τον ανταγωνισμό,τρώνε φάπες και δεν ξαναβγαίνουν γίνονται αυνάνες,φουλ τάιμ μπορδελιάρηδες ή σαβουρογάμηδες,γενικώς τα παρατάνε τελείως μετά τα φυστίκια και τις χυλόπιττες.
Πρέπει να είσαι σταρχιδιστής τελείως,να κυνηγάς την απόρριψη και τη χυλόπιττα σαν ευκαιρία μάθησης.Μετά κάπως μαθαίνεις τις γκόμενες και καλιμπράρεσαι αναλόγως.Οσο περισσότερες χυλόπιττες τόσο καλύτερο το καλιμπράρισμα.Για αυτό και εγώ συχνά στα νέα μέρη κυνηγάω τη γρήγορη απόρριψη για να διορθωθώ γρήγορα δε θέλω να κάτσει αμέσως η γκόμενα.

Συνήθως όταν βγαίνεις στο παίγνιο πρέπει να χτυπήσεις πιο ωραίους από εσένα,πιο φραγκάτους,πιο κονεξαρισμένους και με καλύτερο μπλα μπλα και πρέπει να βρεις με ποιο τρόπο θα το πετύχεις.Πώς δηλαδή να τους νικήσεις ενώ θεωρητικά είσαι κατώτερος.Εννοείται οτι αυτοί θέλουν να σε λιώσουν,αν καταλάβουν τι κάνεις θα σε πλάκωναν στα μπουκέτα.
Γενικά δεν πρέπει να υποτιμάς την απελπισία.Αυτήν που έχεις για χυσοδοχείο της μιας βραδυάς να γλύφει τα χύσια από τη μάπα της φίλης της είναι το ρομαντικό όνειρο του άλλου για έγγαμο και ανθηρό βίο οπότε ευχαρίστως θα σε σαπακιάσει.
Γενικά χρειάζεται ανώτερη προσέγγιση να ίπτασαι συνεχώς χωρίς να δίνεις σημασία στα συγκεκριμένα μουνιά αλλά να τα αντιμετωίζεις γενικά σαν κατηγορία με διάφορα ονόματα και πρόσωπα,προσέχοντας ταυτόχρονα την αντίδραση και τον ανταγωνισμό βασικά να προσέχεις πότε θα τρελαθεί ο άλλος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικώς..ο καθείς οφείλει να πουλήσει ό,τι έχει. έχεις ωραία μούρη;..πουλα την ,έχεις λέγειν; μίλα, έχεις καλό κοινωνικό Προφιλ;εκμεταλλεύσου το.

Έχεις 7 απ'το γυμνασμένο σώμα σου και 9 που είσαι έξυπνος και 5 που τα μούτρα σου είναι μέτρια ...αθροισε τα. Ο καθένας με τα όπλα του. Αλλιώς πηδάει ο Ρουβάς Αλλιώς ο Ζουράρις.

Και γενικώς χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Όχι ψεύτικη ..Γιατί οι γυναίκες οσμιζονται την ανασφάλεια ,βλέπουν στο Μάτι την αμφιβολία. Δε χρειάζεται Ν το παιζομε γαμαω μαω, αλλά μια στρέιτ προσέγγιση που δίνει το σαφές μήνυμα αυτος ειμαι, είμαι άνετος με τον εαυτό μου, σε γουστάρω ...περνάει.αρκεί να έχεις κάτι να "πουλησεις" ..Που όλο και κάτι θετικό έχει ο καθείς.

Τέλος, δε χρειάζεται να πέφτει κανεις με τα μουτρα. Μη δείχνεις πως κρεμεσαι απο τα αρχιδια της. Το να είσαι συνεχώς διαθέσιμος τους δημιουργεί την αίσθηση πως μάλλον δεν αξίζεις και τόσο.
Πρέπει όταν ενδιαφέρεσαι να το κανεις στο μάξιμουμ αλλα να αφήνεις την εντύπωση πως έχεις κι αλλα σημαντικά στη ζωή σου. Να πιστεύει πως ειναι επιλογή σου ..Είσαι σημαντικός στα είναι κι αυτη σημαντική. Όχι πως εισαι ενα απελπισμένο μπακουρι που την πέφτει σε όλες κι αν σου κατσει.

Βασικά όλοι κλάνουνε.Σου λέει ο μορφονιός πώς θα ανταγωνιστώ τώρα το μπρατσέτο,το μπρατσέτο κλάνει από το φραγκάτο και ο φραγκάτος από τον κόννεμαν κοκ.
Δεν μπορεί κανείς βασικά να επιβάλει το δικό του πλαίσιο,οι γκόμενες είναι ελεύθερες να επιλέξουν.Εκτός αν εμφανιστεί κάποιος και τους δείρει όλους Chuck Norris φάση οπότε όλες οι γκόμενες καταλήγουν σε αυτόν αφού απλά δέρνει όλους τους ανταγωνιστές.Ελλάδα παίζει αυτή η ντεμί κουλτούρα ψαρώματος,ξύλου που ανεβάζει την αξία των Ελληνίδων στα ύψη,στην ποδιά μου σφάζονται παλουκάρια τι να λέμε τώρα.Τελικά βέβαια τη γαμάει ο Αράπακλας και ο φραγκάτος αλλά έχει ανεβάσει αρκούντως την τιμή της με τα κουτσαβάκια και τους ερωτιάρηδες οπότε γουστάρει.
Αλλά οι Ελληνίδες νιώθουν τεράστια ηδονή να έχουν πλακωθεί 3 τατουατζήδες μουσάτοι για πάρτη τους άσχετα ποιος τις πηδάει τελικά.Αυτή η επίδειξη έρωτος διακινδυνεύω ακόμα και τη ζωή μου ή την περιουσία μου γιατί είμαι περισσότερο ερωτοχτυπημένος οπότε ανεβάζω την αξία του μουνιού στα ουράνια παίζει ακόμα από τη δεκαετία του 60.
Ο πιο ερωτευμένος κερδίζει φυσικά μαχόμενος ή πεθαίνει.Η ταν ή επί τάς που λένε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.023
Πόντοι
6.030
Είστε όλοι λάθος. Κάντε καλό για τον εαυτό σας και απο εκεί κι έπειτα κοιτάξτε να περάσετε καλά και τα γκομενάκια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έρχονται. Κάτι ανταγωνιστικοί μπλαγλαδομαλάκες που προσπαθούν να σε μειώσουν μπροστά σε κοπέλες, να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα ,στο τέλος αυτοαναιρούνται και ξεμπροστιάζονται απο μόνοι τους.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
η σεξοαγορα ειναι ενα παιχνιδι μηδενικου αθροισματος

Xios

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
5
Πόντοι
0
Βασικά όλοι κλάνουνε.Σου λέει ο μορφονιός πώς θα ανταγωνιστώ τώρα το μπρατσέτο,το μπρατσέτο κλάνει από το φραγκάτο και ο φραγκάτος από τον κόννεμαν κοκ.
Δεν μπορεί κανείς βασικά να επιβάλει το δικό του πλαίσιο,οι γκόμενες είναι ελεύθερες να επιλέξουν.Εκτός αν εμφανιστεί κάποιος και τους δείρει όλους Chuck Norris φάση οπότε όλες οι γκόμενες καταλήγουν σε αυτόν αφού απλά δέρνει όλους τους ανταγωνιστές.Ελλάδα παίζει αυτή η ντεμί κουλτούρα ψαρώματος,ξύλου που ανεβάζει την αξία των Ελληνίδων στα ύψη,στην ποδιά μου σφάζονται παλουκάρια τι να λέμε τώρα.Τελικά βέβαια τη γαμάει ο Αράπακλας και ο φραγκάτος αλλά έχει ανεβάσει αρκούντως την τιμή της με τα κουτσαβάκια και τους ερωτιάρηδες οπότε γουστάρει.
Αλλά οι Ελληνίδες νιώθουν τεράστια ηδονή να έχουν πλακωθεί 3 τατουατζήδες μουσάτοι για πάρτη τους άσχετα ποιος τις πηδάει τελικά.Αυτή η επίδειξη έρωτος διακινδυνεύω ακόμα και τη ζωή μου ή την περιουσία μου γιατί είμαι περισσότερο ερωτοχτυπημένος οπότε ανεβάζω την αξία του μουνιού στα ουράνια παίζει ακόμα από τη δεκαετία του 60.
Ο πιο ερωτευμένος κερδίζει φυσικά μαχόμενος ή πεθαίνει.Η ταν ή επί τάς που λένε.
  φίλε κμαν φαίνεται να έχεις να γαμευσεις πολύν καιρό εκτός οίκων της ηδονής.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Σωστος.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.722
Πόντοι
216

Για αυτό την αρπάζεις από τα μαλλιά και της τον καρφώνεις στα όρθια.Μου έχει τύχει με τουρίστρια πάντα να έχουμε απλά κοιταχτει, να πηγαίνω κοντά, να μου χαμογελάει και κατευθείαν γλωσσοφιλο.

Κουβέντα καμιά, τουαλέτα και σκισιμο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για αυτό την αρπάζεις από τα μαλλιά και της τον καρφώνεις στα όρθια.Μου έχει τύχει με τουρίστρια πάντα να έχουμε απλά κοιταχτει, να πηγαίνω κοντά, να μου χαμογελάει και κατευθείαν γλωσσοφιλο.

Αυτό είναι το caveman style καμάκι(στυλ ανθρώπου των σπηλαίων).Πιάνει συχνά στα κλαμπ με τις ψώλες.
Οι γκόμενες γενικώς γουστάρουν πρωτογονισμό και καύλες.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.722
Πόντοι
216
Δεν ξέρω τι ειναι αυτό που λες τύπε, απλά εμπειρικά χρειάζεται στις καριολες και τέτοια συμπεριφορά.
Να της δείξεις ότι δεν έχει επιλογή περα από το να γαμηθει μαζί σου.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.434
Πόντοι
216
'Γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα;'

Κυριως λογω των παρατεταμενων προβληματων, ανεργιας, αφραγκιας, αγαμιας, ασπιτιας (δικο του), αναμαξιας, ελλειψης κοινωνικου κυκλου, κλπ

Δεδομενου οτι ΚΑΘΕ γκομενα ψαχνει ανδρα που να μην εχει προβληματα, αυτοματα ενας τετοιος τυπος μπαινει στην ακρη και εισερχεται σε περιοδο παρατεταμενης αγαμιας.

Η συνηθης καταληξη ειναι να παντρευτει καποια χοντρη κλπ, η να διοριστει μετα απο κοπους και βασανα σε καμια πυροσβετικη, λιμενικο, δημο κλπ και να παντρευτει την πρωτη που θα βγει ραντεβου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
για μια γυναικα η ευρεση ενός αντρα είναι καθαρα μια επενδυση.
δεν είναι τυχαιο ότι πολλες γυναικες εχουν απαιτησεις να βρουν τον τελιο αντρα.
πρεπει να είναι εμφανησιμος,ψηλος,μοντερνος,να εχει καλη δουλεια,να εχει χομπι,να εχει κοινωνικο κυκλο,να εχει λεφτα,να χαλαει λεφτα για παρτι της(ταξίδια,δωρα κλπ),να ειχε γκομενες στο παρελθον,να εχει περιουσια,να γαμαει καλα,να είναι πουτσαρας κλπ..
όλα αυτά τα χαρακτηριστικα τα εχει ένα 10% των αντρων αυτό το 10% γαμαει οποια ξεκωλακι βρισκει,τωρα οι υπολοιποι αυτοι που εχουν τα μισα από αυτά τα χαρακτηριστικα θα βρουν μετα βιας μια 7αρα γκομενα όχι παραπανω και θα κολλησουν μαζι της φοβοντας μην την χασουν,αλλοι τις χανουν αλλοι τις εχουν.
Τωρα η ομαδα αντρων που δεν εχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικα η εχουν μεχρι 2 από αυτά είναι η ομαδα η οποια είναι χαμενη,αυτοι που γυριζουν νυχθημερόν ψάχνοντας αριστερα δεξια και στη καλυτερη μπορει να βρουν μια 5αρα σαπιογκομενα και βγαλουν εκει το αχτι τους.
οι απαιτησεις των γυναικων.
γκομενα 9-10αρα γκομενο 10αρι
γκομενα 8αρα γκομενο 10αρι
γκομενα 7αρα γκομενο 9-10αρι
γκομενα 6αρα γκομενο 8-10αρι
γκομενα 5αρα γκομενο 7-9αρι
γκομενα 4αρα γκομενο 6-8αρι
γκομενα 3αρα γκομενο 6-7αρι
γκομενα 1-2αρα γκομενο 5αρι και πανω
γι αυτό και στο δρομο βλέπουμε κατι μπαζολες να κυκλοφορουν με καλυτερους εμφανησιακα αντρες.
ισχυει και το αντιστροφο αλλα διαθέτοντας τα υπολοιπα χαρακτηριστικα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
γι αυτό και στο δρομο βλέπουμε κατι μπαζολες να κυκλοφορουν με καλυτερους εμφανησιακα αντρες.

Οι πιο πολλές γυναίκες 7+ είναι με άντρες κατώτερης εμφάνισης από αυτές.Η εμφάνιση δεν είναι στα πρώτα τους κριτήρια.

Γι'αυτό οι εμφανίσιμοι καταλήγουν στις μπαζόλες εαν δεν έχουν λεφτά ή στάτους

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
για μια γυναικα η ευρεση ενός αντρα είναι καθαρα μια επενδυση.
δεν είναι τυχαιο ότι πολλες γυναικες εχουν απαιτησεις να βρουν τον τελιο αντρα.
πρεπει να είναι εμφανησιμος,ψηλος,μοντερνος,να εχει καλη δουλεια,να εχει χομπι,να εχει κοινωνικο κυκλο,να εχει λεφτα,να χαλαει λεφτα για παρτι της(ταξίδια,δωρα κλπ),να ειχε γκομενες στο παρελθον,να εχει περιουσια,να γαμαει καλα,να είναι πουτσαρας κλπ..
όλα αυτά τα χαρακτηριστικα τα εχει ένα 10% των αντρων αυτό το 10% γαμαει οποια ξεκωλακι βρισκει,τωρα οι υπολοιποι αυτοι που εχουν τα μισα από αυτά τα χαρακτηριστικα θα βρουν μετα βιας μια 7αρα γκομενα όχι παραπανω και θα κολλησουν μαζι της φοβοντας μην την χασουν,αλλοι τις χανουν αλλοι τις εχουν.
Τωρα η ομαδα αντρων που δεν εχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικα η εχουν μεχρι 2 από αυτά είναι η ομαδα η οποια είναι χαμενη,αυτοι που γυριζουν νυχθημερόν ψάχνοντας αριστερα δεξια και στη καλυτερη μπορει να βρουν μια 5αρα σαπιογκομενα και βγαλουν εκει το αχτι τους.
Τα συνοψισες ολα perfect μεγαλε Jean Claude ..... μετα απο αυτο το ποστ θα εισαι παντα ο Colonel Guile της καρδιας μας .....

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Ακριβως ετσι. Πολυ καλο ποστ. Μπραβο σου.

Διαβαστε το καμια 100στη φορες μηπως και καταλαβετε τι θελει να πει ο ανθρωπος. Οταν και αν καταλαβετε, ολα θα ειναι πιο απλα και ξεκαθαρα.
  Αρα εσυ Καπαμαρουκο επιτελεις ολα τα σωστα προτυπα και ολες τις δικλειδες για ευκολης ευρεση γκομενακιου , τις οποιες περιεγραψε πολυ σωστα οντως το παλικαρι και απλα τις επιβεβαιωνεις να τις μαθουμε και μεις μπας και δουμε λιγο φως ? ε Καπαμαρουκο ? σωστα δεν τα καταλαβα ? ..... Ε Ιγκανο ? ε παιδι νιντζα ? καλα δεν τα λεω ? δωσ μας παλι λιγο τα φωτα σπου ρε συ .... τα εχουμε αναγκη ρε συ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Μαγκας, ευγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom