Θα συμφωνησω με τον Kman. Μεγαλη ανισοκατανομη μουνιου. Και το σχετικο με την αυτοβελτιωση νομιζω οτι εχει πολυ περιορισμενα περιθωρια. Τί να βελτιωσεις? Για να βαλεις λεφτα στην ακρη πρεπει να δουλευεις σαν το σκλαβο και παλι δυσκολα. Οταν δουλευεις τοσο πολυ, κουραζεσαι και δεν εχεις χρονο για να αποκτησεις αλλες εμπειριες, ή για να πας στο γυμναστηριο κτλ. Τα χρονια παιρνουν και γερνας δουλευοντας σαν το σκλαβο. Οι γκομενες οι καλες δεν προκειται ποτε να σε δουν με προοπτικη, αυτες κυνηγαν το 5% των ανωτερων που αναφερει ο kman αλλα κι αν δεν τα φτιαξουν μαζι τους τελικα εκμεταλλευονται τους υπολοιπους μεχρι να τα φτυσουν και να τους παρατησουν να πανε στον επομενο.
Δεν εχω βρει τιποτα καλο μεχρι στιγμης και ειδικα στο εξωτερικο που ζω τα τελευταια 5 χρονια
Είναι δύσκολα άμα βγεις στον ανταγωνισμό.Τίποτα δε σου χαρίζεται.Τα stakes είναι μεγάλα.
Ολοι το ίδιο σκέφτονται.Δικαιούμαι μουνάρα αν και είμαι καραφλός,κοντός,χοντρός,άσχημος,άφραγκος και μεγάλος.Αλλά δεν μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν αυτά που απαιτούνται γιατί χέζονται από τη δυσκολία.Δηλαδή αν είσαι όλα τα παραπάνω συν ψωλάς,αντικοινωνικός και unmotivated απλά δεν έχεις καμία ελπίδα.
Πρέπει να έχεις ένα δυο καλά στοιχεία τουλάχιστον για να χτυπήσεις δυνατά με αξιώσεις.Δηλαδή ή εμφάνιση ή γκαφρά ή απλά να είσαι δραστήριος και ανακατωσούρας ή κόννεμαν,κάτι πρέπει να έχεις τέλος πάντων που να σε ξεχωρίζει αλλιώς οι γκόμενες σε βλέπουν σαν άμορφη μάζα όπως βλέπουμε εμείς τις χοντρές,τις φόλες και τα μπάζα.
Συνήθως αυτοί που βγαίνουν στην πίστα κλάνουν κατά 90% από τον ανταγωνισμό,τρώνε φάπες και δεν ξαναβγαίνουν γίνονται αυνάνες,φουλ τάιμ μπορδελιάρηδες ή σαβουρογάμηδες,γενικώς τα παρατάνε τελείως μετά τα φυστίκια και τις χυλόπιττες.
Πρέπει να είσαι σταρχιδιστής τελείως,να κυνηγάς την απόρριψη και τη χυλόπιττα σαν ευκαιρία μάθησης.Μετά κάπως μαθαίνεις τις γκόμενες και καλιμπράρεσαι αναλόγως.Οσο περισσότερες χυλόπιττες τόσο καλύτερο το καλιμπράρισμα.Για αυτό και εγώ συχνά στα νέα μέρη κυνηγάω τη γρήγορη απόρριψη για να διορθωθώ γρήγορα δε θέλω να κάτσει αμέσως η γκόμενα.
Συνήθως όταν βγαίνεις στο παίγνιο πρέπει να χτυπήσεις πιο ωραίους από εσένα,πιο φραγκάτους,πιο κονεξαρισμένους και με καλύτερο μπλα μπλα και πρέπει να βρεις με ποιο τρόπο θα το πετύχεις.Πώς δηλαδή να τους νικήσεις ενώ θεωρητικά είσαι κατώτερος.Εννοείται οτι αυτοί θέλουν να σε λιώσουν,αν καταλάβουν τι κάνεις θα σε πλάκωναν στα μπουκέτα.
Γενικά δεν πρέπει να υποτιμάς την απελπισία.Αυτήν που έχεις για χυσοδοχείο της μιας βραδυάς να γλύφει τα χύσια από τη μάπα της φίλης της είναι το ρομαντικό όνειρο του άλλου για έγγαμο και ανθηρό βίο οπότε ευχαρίστως θα σε σαπακιάσει.
Γενικά χρειάζεται ανώτερη προσέγγιση να ίπτασαι συνεχώς χωρίς να δίνεις σημασία στα συγκεκριμένα μουνιά αλλά να τα αντιμετωίζεις γενικά σαν κατηγορία με διάφορα ονόματα και πρόσωπα,προσέχοντας ταυτόχρονα την αντίδραση και τον ανταγωνισμό βασικά να προσέχεις πότε θα τρελαθεί ο άλλος.