Νέα

Γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Απ όλα βλέπεις εκεί έξω.
Και άσχημους με άσχημες και άσχημους με εμφανίσιμες και το ανάποδο. Δεν λέει όμως κάτι αυτό.

Η μιζέρια είναι πόλος απώθησης για τις γυναίκες. Ακόμα και εμφανίσιμος να είσαι και χρήματα να έχεις αν είσαι μίζερος η γυναίκα θα στην κάνει αργά η γρήγορα...

Ενώ αυτές που είναι εξαρτημένες απ'τα κινητά και τα σόσιαλ,καθόλου μιζέρια μιλάμε.

Αλλά απ'τη στιγμή που όλοι ψάχνουν για ένα μουνί όπως να'ναι και ότι'να ναι,η δική τους 'μιζέρια' περνάει στα ψιλά.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
τελικά ωπος διαβασα σε ενα θρεντ ποιο πισω,με απλα λιγα λογια "εμεις οι αντρεςς φταιμε"που της εχουμε δειξη στο ΕΠΑΚΡΟ το λεγομενο "ασπρο δοντι"για να δουμε εστω ελαχιστα βιζακη-μπουτακι ειτε δυαδικτιακα,ειτε live.εμεις φταιμε με την ηλιθια "γεναιοδωρια μας"που πλησιαζουμε ποτακι,μπουκαλι,δωρα κτλπ.ναι θα την κάνεις και το δωρακι της (αφου την φας)και μπουζουκακια κτλπ αλλα αλλα με ΤΟ ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ!!!!!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!ο αντρας παντα να εχει κινητο,ακινητο,αυτοκινητο και πουλι ευκινητο(αυτα ειναι αυτονοιτα)αλλα ο τροπος προσεγκισεις ειναι ναι μεν.....Α'ΒΗΜΑ αλλα τελος ! ! !μεχρι εκει!!!ενοιτε δεν θα εισαι και χαλια ντυμενος,ενα σκετο τζιν και ενα μπλουζακι,.ωπος και ο κολλητος μου που περιμενει με σκιζμενη μασχαλι να βρει γκομενα!!!αν ειναι δυνατον!!!η με "φαρδουλα τζιν" και ντεμοντε χτενισμα.ΣΑΣ ΕΙΠΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ,ΑΚΙΝΗΤΟ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΠΟΥΛΙ ΕΥΚΙΝΙΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.589
Πόντοι
5.565
οι γυναίκες επιλέγουν κι όχι το αντίστροφο.
έτσι, αυτοί που δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα μάλλον δυσκολεύονται να βρεθούν από γυναίκα κι ο λόγος είναι ότι δεν αποτελούν δυνατή επιλογή.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Η γυναίκα είναι δυσνόητο υποκείμενο.Δεν έχει γραφτεί πουθενά θέλει αυτό ή θέλει εκείνο,ως οδηγός χρήσης, γιατί ακόμη δεν έχει ανακαλυφθεί... όπως για τον άντρα που θέλει μουνι πρώτα απ όλα και αν είναι και περιποιημένο ακόμη καλύτερα.Ισως γι αυτό και υπάρχουν μπουρδέλα με κωλομπαρα, γιατί είναι γνωστό το τι θέλει ο άντρας.

Για τις γυναίκες απ την άλλη έχουν ιδρυθεί τόσες και τόσες επιχειρήσεις τύπου ζαρα, Χόντος,μπερσκα κλπ μιας που αυτά κινεί η γυναίκα και όχι να πάνε να δούνε πορνους ή να γαμιουνται στα μπουρδέλα για γυναίκες.

Εαν κάποιος όμως νομίζει, ότι μια γυναίκα αντιλαμβανεται ότι είναι μουναρα είναι βαθιά νυχτωμενος.Οι γυναίκες λόγω της φύσης τους έχουν τόσες ανασφάλειες που δεν καταλαβαίνουν πότε είναι μουναρες ώστε να το παίξουν ανάλογα, αντιθέτως πάνε παστωνονται, φουσκώνουν χίλια, βυζιά,οι οικονομικά άνετες και οι άλλες ξημεροβραδιαζουν στο χοντο για να τις μακιγιαρουν τσάμπα.

Εν ολίγοις ο άντρας είναι γνωστό τι θέλει και κινεί την πορνοβιομηχανια και η γυναίκα είναι επίσης γνωστό τι θέλει και κινεί ότι έχει σχέση με ματαιοδοξία.Ο άντρας δίπλα της,επιρεαζεται και υπάρχει και γι αυτόν ένα απειροελαχιστο κομμάτι στην αγορά γι αυτόν για να ψωνίσει ρουχα, και διάφορα αρχιδιλικια.

Σε έναν φανταστικό κόσμο εάν ερωτονταν οι άντρες τι θα θέλαν να αποτελείται η φύση, όλοι θα ανάφεραν την λέξη καθημερινό γαμησι με διαφορετικές γυναίκες κάθε φορά, ρόδα, αλκοόλ, χρήμα.

Εάν ερωτονταν οι γυναίκες από τι θα θελαν να κυριαρχείται η φύση, πλανήτης, υδρόγειος ξέρω γω, αυτές θα έλεγαν άντρες για να τους προσφέρουν τσαμπα τα παραπάνω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι μεγαλες σε ηλικια ανω των 30 δηλαδη κοιτανε λεφτα, δουλεια
οι μικρες να εισαι αξυριστος με τατου και παλιοτερα και σκουλαρικι.
το σκεφτομαι να αφησω γενια και να κανω καμμια χενα μπουαχαχαχα

πιο σιγουρα πας με το αντιτιμο με μια που εσυ επιλεγεις απο τα μαγαζια και την πεφτεις στο περιβαλλον σου, αν δεν εχεις περιβαλλον βρισκεις περιβαλλον, γυμανστηριο-κολυμβητηριο-σχολη χορου-συλλογος ορειβασιας-συλλογος παρατηρησης αγριων πουλιων-γιογκα-οτι μαλακια πανε και γραφονται οι γυναικες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Συμφωνώ φίλε και το λέω κι εγώ στον κύκλο μου. Οι χειρότερες ελλεηνίδες από ιστορίας έθνους, απο την εποχή των πελασγών ας πούμε, είναι αυτές που έχουν γεννηθεί απο τα μέσα της δεκαετίας του 70 ώς τα μέσα της δεκαετίας του 80.
Οι σύγχρονες νεαρές καταδέχονται το αρσενικό φύλλο, κάνουν παρέα τα αγόρια και δινουν το μουνάκι τους.

Οι συγχρονες νεαρες εχουν σοβαρη ελλειψη θηλυκοτητας (ας πουμε σε μεγαλυτερα ποσοστα απο παλια). Ανοιγουν το στομα τους και ξερνας :vomit:

Ισως ειναι απ'τη πολυ παρεα με τ'αγορια :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Αυτό πιστεύω κι εγώ.Πολλές εξιτάρονται να έχουν έναν μουνόδουλο που θα τον κάνουν ότι θέλουν,παρά έναν άνετο που δεν θα είναι του χεριού τους.Είναι μύθος αυτό που πιστεύουν κάποιοι,ότι η άνεση και η αυτοπεποίθηση βοηθάει.

Φοβούνται τους άνετους οι γυναίκες,ειδικά εαν είναι και εμφανίσιμοι.Γι'αυτό και πολλοί τέτοιοι δυσκολεύονται φοβερά να βρουν γυναίκα ή βρίσκουν τελικά κάποια κατώτερή τους.

Παντρευονται εν τελει τον ΜΑΛΑΚΑ, αλλα σκεφτονται διακαως τον ΑΡΡΕΝΩΠΟ,
κι οχι τον μπουλη που επελεξαν για κουβαλητη διπλα τους.

Αλλα ετσι ειναι η ζωη.
Αλλοι προτιμουν το ρολο του ΜΠΟΥΛΗ,
κι αλλοι ειναι Α-Αρσενικα, με Α κεφαλαίο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Ελληνίδες σε βάζουν σε κατηγορίες.Σου λένε είσαι αλήτρας,περιπετειώδης,σκουλαρικάς γενειοφόρος,μηχανάκιας να με κάνεις να νιώσω περιπέτεια,δράμα,συναισθήματα,έντονες συγκινήσεις,κολοσσιαία γαμήσια?αν όχι,είσαι τουλάχιστον γκαφράτος να μπορώ να βγάζω φωτός Μύκονο Σαντορίνη στο κότερο και να σκάνε οι φίλες μου από ζήλεια?Αν όχι ρε μαλάκα είσαι τουλάχιστον ικανός να έχεις συστάσεις από τον κύκλο μου οτι είσαι καλό παιδί και θα με παντρευτείς?
Αν όχι σπάσε.
Οπότε πολλοί μένουν αγάμητοι και το ρίχνουν στα μπορδέλα ή στη φουλ τάιμ μαλακία των Mgtow,ήτοι μαλάκας εκ πεποιθήσεως μέχρι να αλλάξουν οι γκόμενες να πάψουν να γουστάρουν ωραίους,φραγκάτους,bad boys,δικτυωμένους και να γουστάρουν εμένα τον κοιλαρά,καραφλό,μεσήλικα,άφραγκο μπίχλα.Εχω και εγώ δικαίωμα στην αγάπη.
Φυσικά τα αρχίδια σου πιάνεις έτσι ειδικά με το διεθνή ανταγωνισμό που πέφτουν όλοι οι σκύλοι παγκοσμίως να γαμήσουνε τα λίγα αξιόλογα μουνέτα που κυκλοφορούν και τινάζουν την αξία τους στο υπερπέραν.Οι γκόμενες πάντα ελπίζουν στο καλύτερο πιο πολλά φράγκα,πιο εμφανίσιμο,πιο ντούρο καυλί πάντα ψάχνουν το ανώτερο και δε συμβιβάζονται οπότε ο μέσος άντρας καταντά απλώς μετριότητα και ανεπαρκής συνεπώς έμπλεος οργής που δεν μπορεί να γαμήσει μέσο όρο γυναίκας και πρέπει να γαμάει μπαζάκια,χοντρές ή να γίνει φουλ τάιμ αυνάνας Mgtow η πουσταίος ή φανατικός μπορδελιάρης.Ρίχνει την ευθύνη στις γκόμενες ενώ τον ξεσκίζει ο ανταγωνισμός και η παγκοσμιοποίηση.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.081
Πόντοι
216
Ο Ελληνίδες σε βάζουν σε κατηγορίες.Σου λένε είσαι αλήτρας,περιπετειώδης,σκουλαρικάς γενειοφόρος,μηχανάκιας να με κάνεις να νιώσω περιπέτεια,δράμα,συναισθήματα,έντονες συγκινήσεις,κολοσσιαία γαμήσια?αν όχι,είσαι τουλάχιστον γκαφράτος να μπορώ να βγάζω φωτός Μύκονο Σαντορίνη στο κότερο και να σκάνε οι φίλες μου από ζήλεια?Αν όχι ρε μαλάκα είσαι τουλάχιστον ικανός να έχεις συστάσεις από τον κύκλο μου οτι είσαι καλό παιδί και θα με παντρευτείς?
Αν όχι σπάσε.
Οπότε πολλοί μένουν αγάμητοι και το ρίχνουν στα μπορδέλα ή στη φουλ τάιμ μαλακία των Mgtow,ήτοι μαλάκας εκ πεποιθήσεως μέχρι να αλλάξουν οι γκόμενες να πάψουν να γουστάρουν ωραίους,φραγκάτους,bad boys,δικτυωμένους και να γουστάρουν εμένα τον κοιλαρά,καραφλό,μεσήλικα,άφραγκο μπίχλα.Εχω και εγώ δικαίωμα στην αγάπη.
Φυσικά τα αρχίδια σου πιάνεις έτσι ειδικά με το διεθνή ανταγωνισμό που πέφτουν όλοι οι σκύλοι παγκοσμίως να γαμήσουνε τα λίγα αξιόλογα μουνέτα που κυκλοφορούν και τινάζουν την αξία τους στο υπερπέραν.Οι γκόμενες πάντα ελπίζουν στο καλύτερο πιο πολλά φράγκα,πιο εμφανίσιμο,πιο ντούρο καυλί πάντα ψάχνουν το ανώτερο και δε συμβιβάζονται οπότε ο μέσος άντρας καταντά απλώς μετριότητα και ανεπαρκής συνεπώς έμπλεος οργής που δεν μπορεί να γαμήσει μέσο όρο γυναίκας και πρέπει να γαμάει μπαζάκια,χοντρές ή να γίνει φουλ τάιμ αυνάνας Mgtow η πουσταίος ή φανατικός μπορδελιάρης.Ρίχνει την ευθύνη στις γκόμενες ενώ τον ξεσκίζει ο ανταγωνισμός και η παγκοσμιοποίηση.

Ο sad man σιγουρα mgtow ειναι χαχα  και περιμενει να αλλαξουν οι γκομενες για να γαμησει.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Αν όχι σπάσε.

Ωραία, συνειδητοποιημένη ανάλυση που δεν συνάδει με το ανώριμο χούι της σπονσορέτας. Οφείλεται άραγε σε γονιδιακό ανεξίτηλο αποτύπωμα; Ποιός ξέρει, πολύ πιθανόν...

Μου θυμίζει ένα προϊστάμενο που έπαιζε τζόγο και τον ρώτησα:
- Καλά ρε συ, μορφωμένο παιδί, δεν καταλαβαίνεις ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον σου και νομοτελειακά θα οδηγηθείς στην καταστροφή;
- Ναι το ξέρω αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω...

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
πείτε και σε εμάς τους αμόρφωτους τι σημαίνει mgtow

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.081
Πόντοι
216
πείτε και σε εμάς τους αμόρφωτους τι σημαίνει mgtow

Ειναι ο full time αυνανας δηλαδη ο τυπος που εφαγε μερικες σφαλιαρες στην προσπαθεια του να ζευγαρωσει η αυτος που δεν προσπαθησε καν ποτε σε ολη την ζωη του και εχει βρει απειρες δικαιολογιες για αυτη του την ανικανοτητα πχ φταινε οι γκομενες,οι παρεες του ,τα λεφτα κτλ και το εχει ριξει στον αυνανισμο και στην φιλοσοφια.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Αυτοί που ζευγαρώνουν μόνο με πουτάνες και δεν μπορούν να βρουν γκόμενα για έναν ή περισσότερους λόγους (αφραγκία, υστέρηση σε εμφάνιση κτλ) είναι mgtow;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
τυπε k απαιτουν μουνί χωρις να διαθετουν πυραύλους....

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.081
Πόντοι
216
Αυτοί που ζευγαρώνουν μόνο με πουτάνες και δεν μπορούν να βρουν γκόμενα για έναν ή περισσότερους λόγους (αφραγκία, υστέρηση σε εμφάνιση κτλ) είναι mgtow;

Οι mgtow μισουν τις γυναικες οποτε σιγα μην τις πληρωσουν κιολας ενω κανονικα οι γυναικες (οι μουναρες εννοειται τα 9,10) επρεπε να κανουν ουρα κατω απο τα σπιτια τους και να παιρνουν κουπονι προτεραιοτητας για να γαμηθουν μαζι τους χαχα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

τυπε μονο πικεριστες μην γινουν
απο την συνεχη απορριψη περασαν στο να τους γαμανε τραβελια(βαν νορντεν) και λαθρομεταναστες ( πουλι )

ο αρχηγος πικερ κατα δηλωση του εμεινε μονο στα κωλοδακτυλα απο πουτανες αλλα εχει ποσταρει τον κωλο του προς πωληση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι mgtow,φουλ τάιμ αυνάνες κτλ είναι η αντίδραση των γυναικών συν αυτή των πουσταίων.Σου λένε οι γκόμενες κάτσε ρε φίλες θες να γαμάς ενώ είσαι μπάμιας,άφραγκος,άσχημος,κοιλαράς,καράφλας άρα και εγώ θα μπορώ αντίστοιχα να είμαι χοντρέλω,αμακιγιάριστη,βρωμύλω με αράχνες στο μουνί,ξυνή,υστέρω με παντόφλες και ρούχα της λαικής και να κάνω άθλια πίπα.Ετσι θα βρεις το ταίρι σου.Δεν είναι δυνατό να έχεις απαιτήσεις σε επίπεδο γκόμενας όταν ο ίδιος αρνείσαι να αυτοβελτιωθείς.
Συν την προοπτική των πουσταίων.Αντί ρε φίλε να τα σκας για να γαμάς μια ωόφια που ούτε πίπες δεν ξέρει να κάνει ή να γαμάς κανά μπαζάκι που δε θες να βλέπεις ζωγραφιστό και να σου πρήζει τα αρχίδια με τις υστερίες σου δες το μέλλον,προτίμησε αντρικό κωλαράκι και
1.Αποφεύγεις τα έξοδα αφού είναι τζάμπα οπότε γίνεσαι πλούσιος
2.Εχεις τέλεια πίπα,γλυφοκώλι με το καλημέρα αφού ο άλλος ξέρει τι κάνει δεν είναι καμιά ηλίθια κοπελίτσα
3.Αποφεύγεις γυναικείες υστερίες,μαλακίες,μπερδέματα κτλ και είσαι άρχοντας
4.Εχεις όλη την κοινωνική υποστήριξη συν υποστήριξη από το αδερφάτο αντί να είσαι αποσυνάγωγος.
Συνεπώς οι αυνάνες,Mgtow κτλ τον πίνουν γενικώς από τη συμμαχία φεμιστριών,πουστέ που έχουν κοινά συμφέροντα ενώ το 5% του αντρικού πληθυσμού δηλαδή οι ανώτεροι από πλευράς οικονομικής,εμφάνισης,δύναμης κυριολεκτικά αλωνίζουν,ποτέ δεν είχαν τόσο μουνί στο τραπέζι τους.Μιλάμε για κραυγαλέα ανισοκατανομή μουνιού.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Φυσικά τα αρχίδια σου πιάνεις έτσι ειδικά με το διεθνή ανταγωνισμό που πέφτουν όλοι οι σκύλοι παγκοσμίως να γαμήσουνε τα λίγα αξιόλογα μουνέτα που κυκλοφορούν και τινάζουν την αξία τους στο υπερπέραν.

Ειναι μυθος οτι ειναι λιγα τα αξιολογα μουνετα. Τουλαχιστον στην Ελλαδα εχει παρα πολλες ωραιες γκομενες και πολλες απ'αυτες ειναι μονες και ψαχνονται. Τις βλεπεις και στα dating apps... λες αυτη γιατι δεν εχει γκομενο? Εχει αναγκη το dating app? Και ομως...

Και θα ειχε ακομα περισσοτερες ωραιες γκομενες αν οι μισες υπερβαρες δεν το ριχναν στο φαϊ απ'τα ψυχολογικα τους κυριως.

Τα νιατα απο μονα τους παρεχουν φυσικη ομορφια που με λιγα απλα πραματακια στο μαλλι, το ντυσιμο το makeup σε κανουν να δειχνεις θεα για τους 30ρηδες/40αρηδες κτλ (για τους 20αρηδες θεες ειναι αυτες που ειναι στο τοπ των 20ρηδων γυναικων).

Οσο πανε τα χρονια η προσφορα του ωραιου μουνιου πληθωριζεται γιατι τα παιδια που γενιουνται ειναι ολοενα και πιο ομορφα - αποτελεσμα γονιων που ματσαριστηκαν συνυπολογιζοντας ως κριτηριο την ομορφια.

green88

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2018
Like
3
Πόντοι
0
Θα συμφωνησω με τον Kman. Μεγαλη ανισοκατανομη μουνιου. Και το σχετικο με την αυτοβελτιωση νομιζω οτι εχει πολυ περιορισμενα περιθωρια. Τί να βελτιωσεις? Για να βαλεις λεφτα στην ακρη πρεπει να δουλευεις σαν το σκλαβο και παλι δυσκολα. Οταν δουλευεις τοσο πολυ, κουραζεσαι και δεν εχεις χρονο για να αποκτησεις αλλες εμπειριες, ή για να πας στο γυμναστηριο κτλ. Τα χρονια παιρνουν και γερνας δουλευοντας σαν το σκλαβο. Οι γκομενες οι καλες δεν προκειται ποτε να σε δουν με προοπτικη, αυτες κυνηγαν το 5% των ανωτερων που αναφερει ο kman αλλα κι αν δεν τα φτιαξουν μαζι τους τελικα εκμεταλλευονται τους υπολοιπους μεχρι να τα φτυσουν και να τους παρατησουν να πανε στον επομενο.
Δεν εχω βρει τιποτα καλο μεχρι στιγμης και ειδικα στο εξωτερικο που ζω τα τελευταια 5 χρονια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.373
Πόντοι
6.256
Θα συμφωνησω με τον Kman. Μεγαλη ανισοκατανομη μουνιου. Και το σχετικο με την αυτοβελτιωση νομιζω οτι εχει πολυ περιορισμενα περιθωρια. Τί να βελτιωσεις? Για να βαλεις λεφτα στην ακρη πρεπει να δουλευεις σαν το σκλαβο και παλι δυσκολα. Οταν δουλευεις τοσο πολυ, κουραζεσαι και δεν εχεις χρονο για να αποκτησεις αλλες εμπειριες, ή για να πας στο γυμναστηριο κτλ. Τα χρονια παιρνουν και γερνας δουλευοντας σαν το σκλαβο. Οι γκομενες οι καλες δεν προκειται ποτε να σε δουν με προοπτικη, αυτες κυνηγαν το 5% των ανωτερων που αναφερει ο kman αλλα κι αν δεν τα φτιαξουν μαζι τους τελικα εκμεταλλευονται τους υπολοιπους μεχρι να τα φτυσουν και να τους παρατησουν να πανε στον επομενο.
Δεν εχω βρει τιποτα καλο μεχρι στιγμης και ειδικα στο εξωτερικο που ζω τα τελευταια 5 χρονια

Τυπε τωρα που ανοιξες νημα στο σαι για πουτανες και ζητας βοηθεια και συμβουλες ειμαι σιγουρος οτι θα λυσεις το προβλημα σου και τα μουνια θα πεφτουν στα ποδια σου.... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom