Νέα

Γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Θα μπορουσε καποιος να φοραει ενα t-shirt, ενα γυαλι, να φαινονται και καποια τατουαζ* στα ημι-γυμνασμενα χερια του και ταυτοχρονα να εχει το look του "στα αρχιδια μου ολα" και να σταζουν οι αλλες για κατι που φαινεται ως αντικομορφισμος/σταρχιδισμος/αντρισμος

Τι αντικομφορμισμός ρε ;;;;

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ;
Αυτός είναι ο παίκτης του power of love που περιγράφεις .
Πάλι καλά που δεν μας είπες σαν αντικομφορμιστικό και το μούσι αρχιμανδρίτη , που έχει κάθε  σκυλόμαγκας.

Οι τωρινές 25άρες πάντως, είναι πολύ καλύτερες από εκείνες τη δεκαετία του 1990 και του 2000 .
Το χειρότερο συνάφι ελληνίδων , είναι οι γεννημένες από το 1970 μέχρι το 1980 . ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΓΑΜΗΤΕΣ, ΨΩΝΙΣΜΕΝΕΣ, ΑΧΡΗΣΤΕΣ .

Οι πιο πριν , που σήμερα είναι gilf και οι πιο μετά , είναι πιο δεκτικές στην πούτσα και λιγότερο ψωνισμένες.
Βοηθά και το γεγονός ότι ψόφησε ο σουβλατζής με την 320 κάμπριο και ο υπάλληλος που έριχνε 150 ευρώ λουλούδια κάθε σάββατο στο διογένη .

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ , ΠΟΣΑ ΚΛΑΜΠ ΠΑΙΖΟΥΝ ;;;;;
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ;;;;

Τώρα ... στρώσαν !!!!
:heavymetalbig:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Τελικά γαμαει ο κόσμος η όλοι χούφτα σήμερον

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.438
Πόντοι
216
Γιατι μπορει να γουσταρουν αγορακια.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Οι τωρινές 25άρες πάντως, είναι πολύ καλύτερες από εκείνες τη δεκαετία του 1990 και του 2000 .
Το χειρότερο συνάφι ελληνίδων , είναι οι γεννημένες από το 1970 μέχρι το 1980 . ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΓΑΜΗΤΕΣ, ΨΩΝΙΣΜΕΝΕΣ, ΑΧΡΗΣΤΕΣ .

:heavymetalbig:

Συμφωνώ φίλε και το λέω κι εγώ στον κύκλο μου. Οι χειρότερες ελλεηνίδες από ιστορίας έθνους, απο την εποχή των πελασγών ας πούμε, είναι αυτές που έχουν γεννηθεί απο τα μέσα της δεκαετίας του 70 ώς τα μέσα της δεκαετίας του 80.
Οι σύγχρονες νεαρές καταδέχονται το αρσενικό φύλλο, κάνουν παρέα τα αγόρια και δινουν το μουνάκι τους.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Οι πιο πριν , που σήμερα είναι gilf και οι πιο μετά , είναι πιο δεκτικές στην πούτσα και λιγότερο ψωνισμένες.

Εννοείται είναι καλύτερες εμφανισιακά και καυλωτικά.Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τις προηγούμενες που είχαμε σιχαθεί τουπέ και ξινίλα.

Βέβαια,αν δεν είχαν κι αυτό το γαμημένο κόλλημα με τα κινητά και τα σόσιαλ,θα ταν καλύτερες

Επισκέπτης
Αδερφη στο υπεθα εντος ολιγου. Ε ρε τι εχουν να τραβηξουν τα φανταρακια! Οι μεγαλυτεροι κομπλεξες ειναι αυτοι.

Nick5325

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Κυριοι,

Ωραιο θεμα BTW!

Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ζητημα ευρεσης γυναικας ειναι ιδιο με το αρχαιοτητα σπορ του ψαρεματος.... Οταν ψαρευεις χρησιμοποιεις δολωμα... το δολωμα εχει να κανει παντα με την περιοχη και το ψαρι που θες να πιασεις... δεν βαζεις ψωμι οταν πας για συναγριδα, βαζεις δολωμα ζωντανο, οταν πας για γοπες βαζεις γαριδα, για τονους βαζεις πλαστικο, κλπ, κλπ, κλπ.....

Αν ξερεις η καθε περιοχη τι δολωμα θελει, και ταυτοχρονα ξερεις και τον τροπο, ποτε δεν θα μεινεις νηστικος....

Θελει δουλεια, υπομονη και δοκιμες....

Τζαστ μαι του σεντς που λενε και στο χωριο μου....

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.625
Πόντοι
11.445
Εντωμεταξυ το ιδιο trend με Μπαλατσινου ακολουθει και η μιλφαρα πρωην του Φαις που τα εχει με ενα man- whore μοντελο 25 χρονια μικροτερο . Αυτος ομως δικαιολογειται οτι πρεπει να βρει κατι για τα γεραματα αλλιως θα ψοφήσει σε κανενα παγκακι .. :grin:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Τι φταίει ρε παιδιά και αρκετοί ζορίζονται? Δεν προσπαθούν,δεν θέλουν,δεν έχουν κάποια απαραίτητα στοιχεία για
να αρέσουν,τι διάολο ρε παιδιά και ζορίζεστε πολύ κάποιοι?Το βλέπω και εδώ μέσα που μερικοί ψάχνουν χαζές δικαιολογίες
για την μη εύρεση γυναίκας.  Εν τέλει,ποιος φταίει?
Αυτο εξαρταται απο πολλες παραμετρους.. Δεν γεννηθηκαν ολοι με το κοκκαλακι της νυχτεριδας  :sunglasses:

Τύπε, έχουμε γεμίσει μπούστηδες αυνάνες, πήγαινε ενημερώσου για τους πικεριστές και θα με καταλάβεις.  :hi:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Τι φταίει ρε παιδιά και αρκετοί ζορίζονται?
Δεν προσπαθούν,δεν θέλουν,δεν έχουν κάποια απαραίτητα στοιχεία για να αρέσουν,τι διάολο ρε παιδιά και ζορίζεστε πολύ κάποιοι?
Το βλέπω και εδώ μέσα που μερικοί ψάχνουν χαζές δικαιολογίες για την μη εύρεση γυναίκας.
Εν τέλει,ποιος φταίει?

Τυπε, δεν πιστεύω στον παράγοντα τύχη,γι αυτό και δεν παίζω τυχερά παιχνίδια τζόγο ή ότι σχετικό.

Όμως,σ χει τύχει να βγαίνεις με γκόμενα συνοικέσιο φάση (από φίλους πάντα) η οποία είναι απαρτη χρόνια, ψάχνοντας κάτι και μέχρι να βγεις δεύτερο ραντεβού μαζί της να χει συνάψει σχέση; (Τα διαστήματα των ραντεβού ήταν με απόσταση μιας εβδομάδας).

Ειμασταν παρέα πιτσιρικάδες και χωθηκα σε μια άλλη παρέα με γκόμενες.Αυτη που είχα εγώ μονοτερμα είχε δώσει το τηλέφωνο της σε άλλο φίλο της παρέας γιατί εκείνον γουσταρε,κλανοντας την ο φίλος.

Η άλλη ενώ τα είχαμε, έκανε σχέση με άλλο γιατί εγώ την ωθησα, τώρα έχει λυσαξει να μείνουμε φίλοι γιατί μ εκτιμησε.Χρονια μετά με ψάχνει μέσω γνωστό του γνωστού.

Απ την άλλη έχω ένα κολλητό,ο οποίος δουλευε στην μέση του πουθενά, ρίχνανε άσφαλτο σε ένα νέο δρόμο.Οπως αντιλαμβανεσαι άσφαλτο δεν ρίχνουν τα μουνια, όλο πουτσα φάση.Ομως υπήρχε μια καντίνα για τους εργαζόμενους που δούλευε μουνακι το οποίο ριχνοταν στο κολητο και το πήρε απ όλες τις τρύπες, καθόσον και κουρασμένος.

Βρήκε μια δουλειά που του δωσε σπίτι στην μέση του πουθενά.Εκει δίπλα λοιπόν στο δάσος μέναν κάτι Αλβανοί.Η κόρη ήταν 18 χρονώ παρθένα που έδινε εξετάσεις και όλο πήγαινε σπίτι του για να την διαβάσει.Τελικα της πήρε την παρθενιά ενοσον και παντρεμένος.

Έχω πολλά ακόμη αν θες να σ πω παραδείγματα ώστε να δώσεις μια εξήγηση.Εγω έχω δώσει πια σαράντα μου.

Ζ μπουτσα μ!

Υγ,οταν συνέβαιναν αυτά εγώ είχα και δουλειά (δική μου) και λεφτά.Δεν ήμουν μπρουκλης , είχα πάντα αμάξι αλλά κινιομουν με μηχανή.Ταξιδια εγω ενω το φιλαράκι μάζευε τα ψίχουλα για να πάρει κινητό μουτατο.Δεν παίζει τίποτα ρόλο φίλος.Η σε θέλει ή δεν σε θέλει, απλά.

Πρέπει να χεις τα μάτια ανοιχτά για να καταλάβεις ότι δεν ώστε να μην έχεις ψευδαισθήσεις

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.158
Πόντοι
446
Για μένα το πρόβλημα είναι κάπου στη μέση όλων όσων έχουν αναφερθεί.
Ναι οι γυναίκες κοιτάνε να είναι ανεξάρτητες όπως βροντοφωνάζουν αλλά ανεξάρτητες στο να αγοράσουν αυτά που αυτές θέλουν μόνες τους. Οπότε ΄,τι γλυτώσουν από τους "χορηγούς" γκόμενους ή από αυτούς που τους την πέφτουν με δω΄ρα κλπ, σημαίνει χρήματα για αυτές περισσότερα από τα δικά τους. Ναι θα πάνε σε ένα μπαρ και θα ασχολούνται με την καλύτερη πόζα αν δεν τις πλησιάσει κάποιος με μπουκάλι, με σκέτο ποτό μόνο όσες θέλουν να κάνουν γύρα σε 5-6 μπαρ στην ίδια βραδια. Ναι θα κοιτάξουν τον περιποιημενο άνδρα ώστε να τον δειξουν στις φίλες τους και στον περίγυρό τους. Ναι σε όλα όσα έχετε γράψει οι περισσότεροι και που όλα τα θεωρούμε αρνητικά και λέμε ά την καριόλα τη γυναίκα κλπ κλπ.

Μήπως όμως για όλα αυτά δώσαμε εμείς τα δικαιώματα? Μήπως επειδή συνεχίζουμε να τα δίνουμε, αυτές όλο και θα ζητάνε περισσότερα? Οταν βλέπουμε στα σόσιαλ μίντια να έχει η κάθε γυναικα χιλιάδες φόλοουερς ή λαϊκς επειδή έχει δείξει λίγη σάρκα παραπάνω ή επειδή έχει αφλησει υποννοούμενο ότι θα πάρουμε μάτι ή μπορεί και να τη γαμήσουμε (διαδικτυακά ή φυσικά), θα το εκμεταλλευτεί όπως μπορεί. Και το ίδιο θα κάνει και η διπλανή της. Και η διπλανή της διπλανής της. Και όλα αυτά γιατί? Επειδή δεν υπάρχει μέτρο από εμάς. Ανοιγόμαστε φουλ ώστε να τσιμπήσουμε μια γυμνη φώτο, ένα εύκολο γαμήσι και τα συναφή. Αν είμασταν λίγο πιο δύσκολοι κι εμείς, θα άρχιζαν να τρελαίνονται κι αυτές λιγάκι. Αλλά τώρα βαράνε παλαμάκια τα αρχίδια μας σε κάθε χοντρέλω που φοράει στρινγκ, οι πιο ωραίες τι νομίζετε, δενέχουν τον ανταγωνισμό μέσα τους και απορρίπτουν όποιους βλέπουν είναι λιγούρηδες και τρέχουν πίσω απο κάθε μουνότρυπα, ας ειναι και γάτας?

Και όταν βλέπουμε κάποιον μπουχέσα να κυκλοφορεί καλό κομμάτι, κατευθείαν λέμε ότι την έριξε με τα λεφτά. Ναι δεν αντιλέγω όλοι το σκεφτομαστε. Και μπορεί όντως έτσι να είναι. Στις περιπτώσεις όμως που δεν είναι? Γιατι δε νομίζω να έχουμε τόσους λεφτάδες ξαφνικα στην Ελλάδα.

Όπως είπε ενας φιλος πιο πάνω, η μιζέρια στο πρόσωπό μας και στις κινήσεις μας, είναι αλερτ για να την κάνει μια γκόμενα. Να περάσει καλά θέλει και αυτή όπως και εμείς. Με μιζέρια δεν πας πουθενα. Όπως επίσης επειδή τα περιμένουμε και όλα να μας έρχονται εύκολα (και αναφέρομαι και στις γυναίκες) η υπομονή έχει στερέψει γενικότερα και μόνο αν κάποιος θεωρεί ότι θα έχει πιάσει την τύχη του 100% χώνεται. Αλλιώς πάει παρακάτω. Ή πλέον δε θέλει να φάει χυλόπιτα κανένας. Λογικό οι χυλόπιτες να αυξάνονται αν την πέφτουμε με τα κριτήρια του κάτω κεφαλιού μας μόνο.

Εντωμεταξύ όλοι ξέρουμε (κι ας μην το παραδεχόμαστε ευκολα) πως όταν τα φτιάξουμε με μια κοπέλα, οι πιθανότητες να βρούμε γρήγορα ευκαιρίες να αυξηθεί ο κύκλος γνωριμιών, ειναι μεγαλύτερος απο το να την πέφτουμε όπου να'ναι. Και ξέρουμε και τι σκεφτονται οι γυναίκες από την πλευρά τους.

Να καταλήξω πως δεν μειώνω τις γυναικες με τα παραπανίσια κιλά κλπ. Τα γούστα των ανθρώπων είναι πολλά. Μια που εγω τη βλέπω θεά, ο διπλανος μου μπορει να την βλέπει μπαλώτσα και τούμπαλιν. Απλα το αναφέρω σαν παράδειγμα, γιατι οι πιο παλιοι εδω μεσα λέτε από μόνοι σας καποιες φορές ότι δε σας αρέσει πχ η Βαλαβάνη αλλά στα μπουρδέλα πηδάτε χειρότερες απο τη Βαλαβάνη. Άρα η ομορφια είναι υποκειμενική πάντα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Γράφετε μερικοί για φάτσα ανδρος χαρωπή που πηδάει και φάτσα θλιμμένη που δεν πρόκειται να γαμησει ποτέ και θα πάει στον χαρωπό.

Το να πω ότι ξέρω τις γυναίκες ή όποιος άλλος, απλά θα δείξει πόσο μαλακας είναι,μιας που ούτε οι ίδιες ξέρουν τον εαυτό τους, αλλά.. εδώ υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, ότι οι γυναίκες ουδεμία σχέση έχουν μ εμάς.

Πόσες έχουμε δει να είναι με μουντρουχους, πραγματικά ωραίες γυναίκες και πόσους χαρωπους να βγάζουν τις πετσες απ το καυλι λόγω χειρογλυκανου.

Γιατί η γυναίκα όταν βλέπει έναν άνετο και χαμογελαστό σ λέει θα πάρω τ αρχιδια μ απ αυτόν.Στην πρώτη μαλακια αυτός θα εξαφανιστεί και πάει το σκυλάκι το χασα.Ομως έναν μίζερο την εξιταρει και σ λέει θα τον τσιμπήσω αυτόν και θα τον εξιμερωσω,σαν σκυλάκι και δεν πρόκειται ποτέ να μ αφήσει

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Γιατί η γυναίκα όταν βλέπει έναν άνετο και χαμογελαστό σ λέει θα πάρω τ αρχιδια μ απ αυτόν.Στην πρώτη μαλακια αυτός θα εξαφανιστεί και πάει το σκυλάκι το χασα.Ομως έναν μίζερο την εξιταρει και σ λέει θα τον τσιμπήσω αυτόν και θα τον εξιμερωσω,σαν σκυλάκι και δεν πρόκειται ποτέ να μ αφήσει
Μπράβο, γι' αυτο πολλές έχουν και κανονικό σκύλο ή θέλουν να πάρουνε γιατί δεν αντέχουνε δίπλα τους κάτι διαφορετικό από τον εαυτό τους.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αυτό πιστεύω κι εγώ.Πολλές εξιτάρονται να έχουν έναν μουνόδουλο που θα τον κάνουν ότι θέλουν,παρά έναν άνετο που δεν θα είναι του χεριού τους.Είναι μύθος αυτό που πιστεύουν κάποιοι,ότι η άνεση και η αυτοπεποίθηση βοηθάει.

Φοβούνται τους άνετους οι γυναίκες,ειδικά εαν είναι και εμφανίσιμοι.Γι'αυτό και πολλοί τέτοιοι δυσκολεύονται φοβερά να βρουν γυναίκα ή βρίσκουν τελικά κάποια κατώτερή τους.

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
65
Like
4.428
Πόντοι
13.135
Αυτό πιστεύω κι εγώ.Πολλές εξιτάρονται να έχουν έναν μουνόδουλο που θα τον κάνουν ότι θέλουν,παρά έναν άνετο που δεν θα είναι του χεριού τους.Είναι μύθος αυτό που πιστεύουν κάποιοι,ότι η άνεση και η αυτοπεποίθηση βοηθάει.

Φοβούνται τους άνετους οι γυναίκες,ειδικά εαν είναι και εμφανίσιμοι.Γι'αυτό και πολλοί τέτοιοι δυσκολεύονται φοβερά να βρουν γυναίκα ή βρίσκουν τελικά κάποια κατώτερή τους.

Σύμφωνο απόλυτα . Είναι σε αναζήτηση του τέλειου μάλακα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
δυσκολευονται γιατι αφενος θελουν καλο μουνι αφετέρου εχουν καβουρια στη τζέπη,να ταλέμε κι αυτά :humpleg:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486

Τι λες πάλι ρε άνθρωπε του Θεού; Σε λίγο θα μας πεις ότι θέλουν δίπλα τους μίζερους και άσχημους εμφανισιακά...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τι λες πάλι ρε άνθρωπε του Θεού; Σε λίγο θα μας πεις ότι θέλουν δίπλα τους μίζερους και άσχημους εμφανισιακά...

Εσύ βλέπεις πολλές όμορφες να είναι με όμορφους;Εγώ πάντως σπάνια το βλέπω.

Όπως βλέπω και πολλούς εμφανίσιμους,αντί να είναι με μουνάρες,να είναι με κάτι μπάζα 1,50.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Εστιάζει στη μισή αλήθεια. Τους μίζερους τους θέλουνε για σχέση, υποστήριξη κλπ. Τους άνετους για  :takethis:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Εσύ βλέπεις πολλές όμορφες να είναι με όμορφους;Εγώ πάντως σπάνια το βλέπω.

Όπως βλέπω και πολλούς εμφανίσιμους,αντί να είναι με μουνάρες,να είναι με κάτι μπάζα 1,50.

Απ όλα βλέπεις εκεί έξω.
Και άσχημους με άσχημες και άσχημους με εμφανίσιμες και το ανάποδο. Δεν λέει όμως κάτι αυτό.

Η μιζέρια είναι πόλος απώθησης για τις γυναίκες. Ακόμα και εμφανίσιμος να είσαι και χρήματα να έχεις αν είσαι μίζερος η γυναίκα θα στην κάνει αργά η γρήγορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom