φίλε κμαν φαίνεται να έχεις να γαμευσεις πολύν καιρό εκτός οίκων της ηδονής.
ο κμαν δεν γαμευσε εβερ "εκτός οίκων της ηδονής"
εσυ τωρα,
φίλε κμαν φαίνεται να έχεις να γαμευσεις πολύν καιρό εκτός οίκων της ηδονής.
Ανεβηκε λιγο η θερμοκρασια τις τελευταιες βδομαδες και γινεται μουνοθυελλα εξω... πολλα δε ειναι απο λιγο ως μακραν καλυτερα απo το 60-70% των ακριβοπληρωμενων εσκορτ σε εμφανιση, εκτος απο καποια χαρακτηριστικα οπως η ποιοτητα του δερματος στο οποιο οι ρωσιδες εχουν βαρβατο πλεονεκτημα.
Στην ουσια δεν ειναι δυσκολο για τη νεα ελληνιδα να ειναι ομορφη... αν προσεχει τι τρωει για να ειναι σε νορμαλ κιλα, φτιαξει ή ισιωσει το μαλλι, βαλει ενα ελαφρο makeup, φορεσει και ενα αναλαφρο φορεματακι, μια αναλαφρη παντελονα ή ενα καυτο σορτς, τελος... απ'τη φρεσκαδουρα της νεοτητος και μονο το χει.
Και αυτο ακριβως ειναι το προβλημα... δημιουργειται oversupply ξεκωλων και δεν υπαρχουν αντρες να τις γαμησουν... Αυτο δε το λεω αριθμητικα αλλα ποιοτικα.
Αν το δειτε απ'τη πλευρα τους θα γελασετε με αυτο που θα δειτε: Παρατηρηστε τους αντρες σε ενα δεδομενο σημειο... πχ σε ενα δρομο αυτοι που περνανε, σε ενα σουπερμαρκετ τι ατομα ειναι μεσα, σε ενα μεσο μαζικης μεταφορας αυτοι που πανε στη δουλεια, κτλ κτλ... κανουν μπαμ καθημερινοτητα και μιζερια. Μετριοτητα. Συμβιβασμο...
Δηλαδη υπαρχει μια μεγαλη μαζα ατομων που εχουν κοπει με το καλημερα. Λεει τωρα η αλλη απο μεσα της... εγω ειμαι εμφανισιμη/ομορφη/μουναρα (μετριο ως μεγαλο value), γιατι να παω με το μιζερο-μετριο-κτλ (χαμηλο ως μετριο value)? Και αν παει, ειναι απλα προσωρινα ανεκτο μεχρι να βρει κατι καλυτερο.
Η πλακα ειναι οτι αν δεν εχεις το look που προανεφερα τοτε ιντριγκαρονται. Σου λεει τι γινεται εδω... καλο φαινεται αυτο... και κανουν διαφορα κολπα. Για να διευκρινισω: Το διαφορετικο look δεν ειναι απαραιτητα το "καλο" look. Πχ αν καποιος ο οποιος αντι να παει στη δουλεια του με ενα απλο ντυσιμο ξαφνικα βαλει ενα καλυτερο κουστουμι, δε λεει κατι αν το φοραει σαν κακομοιρης (σκεφτειτε την εικονα του Τσακαλωτου του υπουργου για παραδειγμα) ή συνεχιζει να εχει εκφραση κακομοιρη. Εκπεμπει μιζερια.
Θα μπορουσε καποιος να φοραει ενα t-shirt, ενα γυαλι, να φαινονται και καποια τατουαζ* στα ημι-γυμνασμενα χερια του και ταυτοχρονα να εχει το look του "στα αρχιδια μου ολα" και να σταζουν οι αλλες για κατι που φαινεται ως αντικομορφισμος/σταρχιδισμος/αντρισμος, ακομα και αν εκεινη τη στιγμη ο ιδιος τυπος ειναι καθοδον για τη δουλεια του οπου πηγαινει να κουβαλησει κιβωτια για τρεις και εξηντα.
* Το τατουαζ δεν ειναι απαραιτητο, ουτε το προτεινω γιατι σε λιγο καιρο το ζητουμενο θα ειναι ακριβως το αναποδο - δλδ να μην εχεις - αφου θα παιξει κορεσμος στο συγκεκριμενο trend.
Αν δειτε γενικα το κοσμο γυρω σας και πειτε υποθετικα "αν ημουν γυναικα με ποιους απ'αυτους θα εκανα κατι?", θα παθετε σοκ με την ελλειψη επιλογων. Και θα καταλαβετε και τα λαθη που γινονται.
Τα συνοψισες ολα perfect μεγαλε Jean Claude ..... μετα απο αυτο το ποστ θα εισαι παντα ο Colonel Guile της καρδιας μας .....
Αρα εσυ Καπαμαρουκο επιτελεις ολα τα σωστα προτυπα και ολες τις δικλειδες για ευκολης ευρεση γκομενακιου , τις οποιες περιεγραψε πολυ σωστα οντως το παλικαρι και απλα τις επιβεβαιωνεις να τις μαθουμε και μεις μπας και δουμε λιγο φως ? ε Καπαμαρουκο ? σωστα δεν τα καταλαβα ? ..... Ε Ιγκανο ? ε παιδι νιντζα ? καλα δεν τα λεω ? δωσ μας παλι λιγο τα φωτα σπου ρε συ .... τα εχουμε αναγκη ρε συ
μεγαλε κμαν η κουλτουρα ξυλου για τις γκομενες παιζει δυτικη ευρωπη; στο μπλοκ παιζει πιο πολυ απο εδωΒασικά όλοι κλάνουνε.Σου λέει ο μορφονιός πώς θα ανταγωνιστώ τώρα το μπρατσέτο,το μπρατσέτο κλάνει από το φραγκάτο και ο φραγκάτος από τον κόννεμαν κοκ.
Δεν μπορεί κανείς βασικά να επιβάλει το δικό του πλαίσιο,οι γκόμενες είναι ελεύθερες να επιλέξουν.Εκτός αν εμφανιστεί κάποιος και τους δείρει όλους Chuck Norris φάση οπότε όλες οι γκόμενες καταλήγουν σε αυτόν αφού απλά δέρνει όλους τους ανταγωνιστές.Ελλάδα παίζει αυτή η ντεμί κουλτούρα ψαρώματος,ξύλου που ανεβάζει την αξία των Ελληνίδων στα ύψη,στην ποδιά μου σφάζονται παλουκάρια τι να λέμε τώρα.Τελικά βέβαια τη γαμάει ο Αράπακλας και ο φραγκάτος αλλά έχει ανεβάσει αρκούντως την τιμή της με τα κουτσαβάκια και τους ερωτιάρηδες οπότε γουστάρει.
Αλλά οι Ελληνίδες νιώθουν τεράστια ηδονή να έχουν πλακωθεί 3 τατουατζήδες μουσάτοι για πάρτη τους άσχετα ποιος τις πηδάει τελικά.Αυτή η επίδειξη έρωτος διακινδυνεύω ακόμα και τη ζωή μου ή την περιουσία μου γιατί είμαι περισσότερο ερωτοχτυπημένος οπότε ανεβάζω την αξία του μουνιού στα ουράνια παίζει ακόμα από τη δεκαετία του 60.
Ο πιο ερωτευμένος κερδίζει φυσικά μαχόμενος ή πεθαίνει.Η ταν ή επί τάς που λένε.
Κάπου διάβαζα οι Έλληνες είμαστε ο λαός με τους περισσότερους μοναχικούς στην Ευρώπη.
Δεν απέχει και πολύ απ'την πραγματικότητα.Ελλάδα άπαξ και χαθείς με πρώην συμμαθητές,συμφοιτητές κλπ,δύσκολα ξανακάνεις παρέες.Ακόμα και στα 40-50,οι ίδιοι με τους ίδιους κάνουν παρέα
Γι'αυτό και πολλοί μοναχικοί κάνουν σχέση και κρέμονται σ'αυτήν,αφού δεν έχουν κανέναν άλλο
διαφωνω!!! δλδ τι μου λες οτι πορευομαστε στη ζωη μονο με τους φιλους απτο σχολειο? συγνωμη εσυ δε κυκλοφορεις εξω, δε μιλας στο κοσμο, δε συμμετεχεις σε συλλογους, δε κανεις δραστηριοτητες?
μα ειναι δυνατον? ακομα κ στο λεωφορειο κ στη παραλια μπορεις να κανεις παρεες και φιλους!
ενας κοινωνικα υγιης ανθρωπος δεν βαλτωνει ποτε κ συνεπως ουτε οι σχεσεις του βαλτωνουν!
Σηκωθειτε απτα ντιβανομπαουλα επιτελους και δραστηριοποιηθειτε!!
μπερδευεις τους γνωστους με τους φιλους...
φιλοι ειναι μονο αυτοι που κανεις μεχρι 22-23 χρονωνδιαφωνω!!! δλδ τι μου λες οτι πορευομαστε στη ζωη μονο με τους φιλους απτο σχολειο? συγνωμη εσυ δε κυκλοφορεις εξω, δε μιλας στο κοσμο, δε συμμετεχεις σε συλλογους, δε κανεις δραστηριοτητες?
μα ειναι δυνατον? ακομα κ στο λεωφορειο κ στη παραλια μπορεις να κανεις παρεες και φιλους!
ενας κοινωνικα υγιης ανθρωπος δεν βαλτωνει ποτε κ συνεπως ουτε οι σχεσεις του βαλτωνουν!
μα απτη παρεα ξεκινας κ καταληγεις να κανεις φιλους!
αν δε γνωρισεις νεες παρεες δε θα κανεις νεους φιλους!
δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν μετα τα 18.. αυτη ειναι η πικρη αληθεια εντε να βρεις 1 αντε 2 φιλους και αυτοι θα ειναι για λιγο και στην μεγαλη αναγκη θα σου γυρισουν την πλατη.. γι αυτο μετα τα 18 δεν εχεις φιλους εχει μονο γνωστους .. οχι οτι και αυτοι που ειχες για φιλους μεχρι τα 18 ειναι στανταρακια απλα εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να ειναι φιλοι/
διαφωνω!!! δλδ τι μου λες οτι πορευομαστε στη ζωη μονο με τους φιλους απτο σχολειο? συγνωμη εσυ δε κυκλοφορεις εξω, δε μιλας στο κοσμο, δε συμμετεχεις σε συλλογους, δε κανεις δραστηριοτητες?
Αφού στην Ελλάδα έτσι είναι.Σε άλλη χώρα ζούμε;Βλέπεις κανέναν έξω να επιζητά επαφή με άτομα εκτός της παρέας του;
Η γυναίκα βέβαια κοινωνικοποιείται πολύ πιο εύκολα γιατί δεν χτυπάει άσχημα το να είναι μόνη της.Ενώ ο άντρας αν είναι μόνος και ψάχνει παρέα ή γκόμενα,τον έχουν όλοι για προβληματικό.
με τετοια αρνητικοτητα φυσικα κ δε θα βρεις κανεναν!
εγω προσωπικα συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο, με καποιους εχω ερθει πιο κοντα και μπορω να τους αξιολογησω καλυτερα. Επειτα μεσα απτη καθημερινοτητα κ τις δυσκολιες της ζωης βλεπεις ποιος ειναι διπλα σ κ ποιος οχι!
Παντως μετακομιζω συχνα κ σε καθε πολη που παω κανω παρεες κ εν τελει καταληγω με πολυ καλους φιλους!
ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ γιατι φλερταρω οπου βρω?Αφού στην Ελλάδα έτσι είναι.Σε άλλη χώρα ζούμε;Βλέπεις κανέναν έξω να επιζητά επαφή με άτομα εκτός της παρέας του;
Η γυναίκα βέβαια κοινωνικοποιείται πολύ πιο εύκολα γιατί δεν χτυπάει άσχημα το να είναι μόνη της.Ενώ ο άντρας αν είναι μόνος και ψάχνει παρέα ή γκόμενα,τον έχουν όλοι για προβληματικό.
Ρε τύπε για τι κύκλους μιλάς ; Μαθητών ;;;;;
Το βασικό πρόβλημα ανδρών που δεν κάνουν τίποτε, είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ.
Αν δεν γαμάς , βρωμάς από μακριά. Σε μυρίζονται οι γκόμενες και σε αποφεύγουν .
Ακόμη και σε κύκλο ζάμπλουτων να σε βάλουν , που μοντελέ γκόμενες , παρακαλάνε να χύσουν μέσα τους,
για να κάνουν ζωάρα τα επόμενα 35 χρόνια , μέχρι το μούλικο να τελειώσει 7phd ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΑΣ.
Γιατί μυρίζεις αγαμία.
ΑΝ ΓΑΜΑΣ ΤΑΚΤΙΚΑ , ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, δεν σε νοιάζουν ούτε παρέες, ούτε μαλακίες, τίποτε.
Την πέφτεις σε ό,τι έχει μουνί , μέχρι να τον βρέξεις.
Και εστιάζεις μόνο στις επιτυχίες.
Οι αποτυχίες γίνονται delete.
Έχω ακούσει μαλάκες στα 40 , να κλαίγονται για μια χυλόπιτα που έφαγαν στη δουλειά στα 35, μία άλλη στο πανεπιστήμιο στα 23 και την πρώτη , στο λύκειο στα 15,5 .
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ.
Εσύ που είσαι πιο ναυάγιο από το στόλο τιτανικού, βρετανικού , σάμινα και κόστα κονκόρντια,
ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ , ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ,
μετά με άνεση θα πας να την πέσεις σε γκόμενες στο σούπερ μάρκετ ,
σε μαγαζί που πουλάει σώβρακα ή σε καφετέρια το πρωί μόνος σου.
Αλλά την αγαμία σου, τη μυρίζονται οι γκόμενες σε παραλία της κρήτης, όταν εσύ είσαι σε ξενάγηση στο οχυρό ρούπελ,
στα ελληνοβουλγαρικά.
Αλλο να εχει καποιος φιλους, αλλο παρεες κι αλλο αν γαμαει. Εγω οσο ζουσα στην Αθηνα ειχα 2-3 καλους φιλους και πολλες και διαφορες παρεες. Πηγαιναμε καθε καλοκαιρι στα νησια και η παρεα αποτελουταν απο 4-5 ατομα, αντρες γυναικες το στενο πυρηνα ας πουμε κι αλλοι τοσοι/ες που απλα εκατσε και ηρθαν μαζι.Και μπορει να ξανα βρισκομαστε μετα απο μηνες. Με καποιους/ες καποιες ομως δενεις, ταιριαζεις και η φιλια μπορει να κρατησει χρονια. Οταν γυρισα στο χωριο για μονιμα πολλοι ησαν που με επισκευτονταν τους φιλοξενουσα κτλ. Αλλα δεν ημασταν πλεον οπως στην Αθηνα. Εγω ειχα αλλες παρεες, αλλα ενδιαφεροντα, διαφορετικο τροπο ζωης αλλη καθημερινοτητα. Και με τον καιρο χαθηκαμε. Οι παρεες και οι φιλιες εχουν να κανουν και με τη συγκεκριμενη περιοδο και φαση που βρισκομαστε.
Στη Γερμανια που βρισκομαι τωρα αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα, οι παρεες. Ισως φταει οτι μεγαλωσα, ισως οι αποστασεις στο Βερολινο, ισως δεν μιλαω καλα τη γλωσσα. Παντως δεν βλεπω την ωρα να φυγω απο εδω.