thefemalecoach89
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2019
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Σωστη.
Αρχιζω να σε συμπαθω
Ποσο χρονων ειναι η αδερφη σου;
Εγω ειχα συμφοιτητη, που μου ειχε εκμυστηρευτει οτι δεν του αρεσει το σεξ, το βρισκει βαρετο ως ενασχοληση. Μολις ορκιστηκε εφυγε για Αγιο Ορος
Είναι στα 29. Και έμενα μου χε πει κάτι αντίστοιχο ότι αν δεν βρει κάποιον άξιο για δημιουργία οικογένειας θα πάει σε Μοναστήρι γιατί λόγω ηλικίας παντρειάς δέχετε πολλές πιέσεις να μπαξιώσει κάποιον τελευταία από συγγενείς και φίλους. Μου έχει πει επίσης εκμυστηρευτεί ότι έκανε σεξ μόνο 2-3 φορές και δεν της άρεσε καθόλου.
Τα μοναστήρια είναι ο παράδεισος των ασέξουαλ (πλην μιας μικρής μερίδας που είναι καταπιεσμένες κρυφοανωμαλάρες με απωθημένα) γιατί απλά οι φυσικοί πειρασμοί στο μυαλό τους δεν υπάρχουν και δεν πηγαίνουν κόντρα στην φύση τους. Απλά δεν τους νοιάζει...μπορεί να είναι ήρεμοι και happy με άλλες ασχολίες. Ασχετά με το αν τους θεωρούν πολλοί παράξενους ή βαρετούς, στα τέτοια τους μας γράφουν. Δεν είναι ανώμαλοι ή δυστυχισμένοι, είναι απλά διαφορετικοί και δεν πειράζουν και κανέναν κιόλας. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορούν να συζητήσουν για σεξ και έρωτα όπως οι υπόλοιποι στην παρέα, αυτό.