Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Καποτε καποιος γνωστος ειπε..υπαρχουν 2 κατηγοριες στις σχεσεις αυτοι που σπρωχνουν το καρο και αυτοι που ειναι πανω στο καρο. Εχω υπαρξει κ στα δυο αυτο ομως που ευχαριστηθηκα ηταν οταν εσπρωχνα το κάρο.

Εσύ είσαι το κάρο  :vomit:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Λάκη παίζει να υπάρχει κ αυτό ως εξαιρέση. Συνήθως οι μανάδες όμως ευτυχώς η δυστυχώς τρέχουν για τα παιδιά από την άλλη οι πατεράδες που βλέπω στα ποινικά που δεν δίνουν διατροφή όλοι είναι δήθεν φτωχοί και στις δισκογραφίες μέσα φουλ τα λεφτά σε γκόμενές αυτοκίνητα πουτανες και καζίνο. Εντωμεταξύ τα παιδιά τους μεγαλώνουν στον αυτόματο.. Καλά στα δε αστικα δικαστήρια.. Εκεί να δεις. Αυτό που ξέχασε ο άλλος το φεις συνηθισμένο. Η το κινητό. Εκτυπώσεις με όλο το περιεχόμενο. Δεν ξέρετε κ να κρυφτεί τε. Μέχρι πρόγραμματα έχουν βάλει πολλές και βλέπουν τι πληκτρολογείτε. Προσοχή παιδιά.
Ποιο προγραμμα?? Στειλε πμ αν δεν θες απο δω

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ποιο προγραμμα?? Στειλε πμ αν δεν θες απο δω

Key logger παντα στην αναζητηση και θα σου βγαλει δεκαδες τετοιου τυπου προγραμματα καθως και πολλα τυπου spy που ειναι πιο δυνατα.

Συνηθως τα καλα ειναι τα επι πληρωμη, τα δωρεαν ειναι οτι να ναι δεν δουλευουν παντα.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Αυτό μου το είπε η μητέρα μου όταν έφτασα τα 40 χωρίς να έχω παντρευτεί παρά τις σχέσεις που είχα. Μου είπε επί λέξει "Να ξέρεις ότι οι γυναίκες αγαπούν μόνον έναν άντρα στη ζωή τους".
γι αυτο οι γυναικες εχουν παρθενια και εμεις οχι για να ξερει ο αλλος ειναι δικια μου η ειμαι μαλακας?

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Για αυτό δεν παντρεύτηκα ποτέ!
δεν θέλω να στο χαλάσω το όνειρο αλλά η μητέρα σου δεν θα πεθάνει όταν σταματήσει να αναπνέει,αλλά όταν εσύ πεθάνεις χωρίς παιδιά,και στην Ελλάδα παιδια και γάμος πάνε πακέτο

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Γιατί πρέπει να σώνει και καλα να ερωτευόμαστε τις σχέσεις μας;;;;άλλο και τούτο.

Philippus Aureolus

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
να  μην ξαναερωτευτει κανεις και  τιποτα σε αυτην τη γαμημενη  ζωη !

παρτακιδες συμφεροντολογοι και  σκουληκια ολοι μαζι  στην  ιδια διαδρομη .

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
γι αυτο οι γυναικες εχουν παρθενια και εμεις οχι για να ξερει ο αλλος ειναι δικια μου η ειμαι μαλακας?

Ούτε παρθένα βολεύει.
Θελουμε να είναι απλά κανονική.
Κάτι...πολύ δύσκολο.
Αν είναι παρθένα στερείται αντικειμενικότητας κι αν ειναι ξεσκισμένη
ας πάει στα μπουρδελα.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Το ενδεχόμενο να είναι ο poster ασέξουαλ, το χει ψάξει κανείς??. Εμένα η αδελφή μου έχει κάνει μόνο 2 σχέσεις στην ζωή της και μερικοί την περνάγανε για λεσβία αλλά στην πραγματικότητα είναι ασέξουαλ. Μου έχει εκμυστηρευτεί ότι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ της άνδρα πραγματικά και ότι δεν αποζητά την ερωτική η ρομαντική επαφή γενικά (αλλά δεν είναι λεσβία καρατσεκκάρισμένο, απλά δεν την νοιάζουν όλα αυτά).

Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ασέξουαλ ανδρών και γυναικών που δεν νιώθουν σεξουαλική έλξη και βαθιά συναισθηματική ταύτιση με κάποιον γιατί ο εγκέφαλος τους απλά λειτουργεί διαφορετικά από τον μέσο όρο. Μπορεί να φλερτάρουν ή να τους αρέσει κάποια/ος επιφανειακά αλλά ως εκεί, δεν θέλουν να το πάρουν παραπέρα γιατί απλά ΔΕΝ νιώθουν.

Υπάρχει βέβαια και μια πιθανότητα να μην έχει βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα κάνει κλικ στον άλλο. Σύμφωνα με στατιστικές τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ερωτεύονται πραγματικά 3 φορές στην ζωή τους κατά μέσο όρο και σε απρόβλεπτους χρόνους. Δεν περιμένεις τον έρωτα και σου ρχετε ουρανοκατέβατος, δηστυχώς.

Προσωπικά έχω ερωτευτεί πραγματικά 2 φορές στην ζωή μου και αν και πληγώθηκα βαθιά, είμαι ευγνώμων που το έζησα και αυτό γιατί είναι κόλαση και παράδεισος μαζί. Σε κάνει να νιώθεις ζωντανός εστώ και αν είνα τα πράγματα επώδυνα.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Το ενδεχόμενο να είναι ο poster ................. Σε κάνει να νιώθεις ζωντανός εστώ και αν είνα τα πράγματα επώδυνα.

Τυπισσα βγαλε καμια φωτο η κανα λαιβ να τον πετσωσουμε βραδιατικα να γινεις και εσυ δημοσιογραφος και ασε μαλακιες και τα κοπυ παστε απο αλλα παλαιοτερα περιοδικα, ολο το μπου θα σε υποστηριξει  :bigdick:

ΥΣ μπορω να σε κανω γρηγοροτερα αυτο που θελεις  :knockinb: :fuck2: αν δεν εισαι μπαζο στειλε πμ  :S

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Τυπισσα βγαλε καμια φωτο η κανα λαιβ να τον πετσωσουμε βραδιατικα να γινεις και εσυ δημοσιογραφος και ασε μαλακιες και τα κοπυ παστε απο αλλα παλαιοτερα περιοδικα, ολο το μπου θα σε υποστηριξει  :bigdick:

ΥΣ μπορω να σε κανω γρηγοροτερα αυτο που θελεις  :knockinb: :fuck2: αν δεν εισαι μπαζο στειλε πμ  :S

θα σου στείλω και μετά θα φας ένα μπλοκ όλο δικό σου. Καλά να πάθεις αν γουστάρεις αυτό που είδες. Ούτε να κάνεις άλλο λογαριασμό δεν σε ζώσει (θα το μάθω). Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσα...καλύτερα βολέψου με τα τραβέλια και τις φτωχές πουτανίτσες β'κατηγορίας εδώ μέσα που ψαρέυουν πελατάκια σαν και εσένα. Κρίμα είναι...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.913
Πόντοι
606
θα σου στείλω και μετά θα φας ένα μπλοκ όλο δικό σου. Καλά να πάθεις αν γουστάρεις αυτό που είδες. Ούτε να κάνεις άλλο λογαριασμό δεν σε ζώσει (θα το μάθω). Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσα...καλύτερα βολέψου με τα τραβέλια και τις φτωχές πουτανίτσες β'κατηγορίας εδώ μέσα που ψαρέυουν πελατάκια σαν και εσένα. Κρίμα είναι...
:tired:

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το ενδεχόμενο να είναι ο poster ασέξουαλ, το χει ψάξει κανείς??. Εμένα η αδελφή μου έχει κάνει μόνο 2 σχέσεις στην ζωή της και μερικοί την περνάγανε για λεσβία αλλά στην πραγματικότητα είναι ασέξουαλ. Μου έχει εκμυστηρευτεί ότι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ της άνδρα πραγματικά και ότι δεν αποζητά την ερωτική η ρομαντική επαφή γενικά (αλλά δεν είναι λεσβία καρατσεκκάρισμένο, απλά δεν την νοιάζουν όλα αυτά).

Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ασέξουαλ ανδρών και γυναικών που δεν νιώθουν σεξουαλική έλξη και βαθιά συναισθηματική ταύτιση με κάποιον γιατί ο εγκέφαλος τους απλά λειτουργεί διαφορετικά από τον μέσο όρο. Μπορεί να φλερτάρουν ή να τους αρέσει κάποια/ος επιφανειακά αλλά ως εκεί, δεν θέλουν να το πάρουν παραπέρα γιατί απλά ΔΕΝ νιώθουν.

Υπάρχει βέβαια και μια πιθανότητα να μην έχει βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα κάνει κλικ στον άλλο. Σύμφωνα με στατιστικές τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ερωτεύονται πραγματικά 3 φορές στην ζωή τους κατά μέσο όρο και σε απρόβλεπτους χρόνους. Δεν περιμένεις τον έρωτα και σου ρχετε ουρανοκατέβατος, δηστυχώς.

Προσωπικά έχω ερωτευτεί πραγματικά 2 φορές στην ζωή μου και αν και πληγώθηκα βαθιά, είμαι ευγνώμων που το έζησα και αυτό γιατί είναι κόλαση και παράδεισος μαζί. Σε κάνει να νιώθεις ζωντανός εστώ και αν είνα τα πράγματα επώδυνα.
δεν είμαι ασεξουαλ γιατι καταφευγω στον αγοραιο ερωτα,π.χ 2 με 3 φορες τη βδομαδα παω σε οικους ανοχης αλλα πανω από 2 η 3 φορες ποτε δεν παω με την ιδια ιεροδουλη οσο καλα και να είναι,μου αρεσει παντοτε να πηγαινω με καινούργιες.
επισης ισχυει αυτό που εγραψα στο νημα ότι οσες σχεσεις και να κανω δεν μπορω να τις ερωτευτω και ταυτόχρονα ερωτικα μετα από 2 με 3 φορες δεν νιωθω άλλη ελξη και οι κοπελες το αντιλαμβάνονται,λογικο να φευγουν γιατι καταλαβαινουν ότι δεν είμαι ερωτευμενος και συναμα ερωτικα δεν τις ποθω και οσες φορες εκανα σεξ μαζι τους ηταν για μενα αγγαρεια και ολες μου λενε γιατι δεν εισαι όπως τις πρωτες φορες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Υπάρχει βέβαια και μια πιθανότητα να μην έχει βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα κάνει κλικ στον άλλο.
Αυτο και μονο..τα αλλα που γραφεις ειναι μπουρδες.Οταν βρει το αλλο της μισο..θα ερωτευτει.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
δεν είμαι ασεξουαλ γιατι καταφευγω στον αγοραιο ερωτα,π.χ 2 με 3 φορες τη βδομαδα παω σε οικους ανοχης αλλα πανω από 2 η 3 φορες ποτε δεν παω με την ιδια ιεροδουλη οσο καλα και να είναι,μου αρεσει παντοτε να πηγαινω με καινούργιες.
επισης ισχυει αυτό που εγραψα στο νημα ότι οσες σχεσεις και να κανω δεν μπορω να τις ερωτευτω και ταυτόχρονα ερωτικα μετα από 2 με 3 φορες δεν νιωθω άλλη ελξη και οι κοπελες το αντιλαμβάνονται,λογικο να φευγουν γιατι καταλαβαινουν ότι δεν είμαι ερωτευμενος και συναμα ερωτικα δεν τις ποθω και οσες φορες εκανα σεξ μαζι τους ηταν για μενα αγγαρεια και ολες μου λενε γιατι δεν εισαι όπως τις πρωτες φορες.
Xμμμ από όσο γνωρίζω δίχως να είμαι και σίγουρη αν ανήκεις σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει μια υποκατηγορία ασέξουαλ ατόμου που λέγεται "μη ρομαντικός ασέξουαλ". Οι συγκεκριμένοι τύποι και τύπισσες κάνουν περιστασιακά σεξ και το απολαμβάνουν κιόλας αλλά ως ωμή πράξη και ως φυσική ευχαρίστηση.
Δεν νιώθουν κάποια βαθιά έλξη ή συναισθηματική ταύτιση με κανένα άτομο που κάνουν σεξ. Αν αυτό σε εκφράζει και ενιώσες με όλες τις γυναίκες που πήγες το ίδιο πάνω κάτω μάλλον είσαι ασέξουαλ αυτής της κατηγορίας.

Eγώ ας πούμε θεωρώ τον εαυτό μου ως "demisexual". M'αρέσει να φλερτάρω και βρίσκω αρκετούς άνδρες ελκυστικούς αλλά δεν ερεθίζομαι καθόλου εύκολα εκτός σχέσης και αν δεν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο πρωτίστως με το άτομο που θα κάνω σεξ. Είναι ακριβώς το αντίθετο του μη ρομαντικού ασέξουαλ--ο ένας επιζητεί το σεξ αλλά χωρίς δέσιμο (ή βαθύ συναίσθημα) και ο άλλος επιζητεί αυστηρά και μόνο το σεξ εντός σχέσης ή τουλάχιστον συναισθηματικού δεσίματος. Οι περισσότεροι κάνουν σεξ και εντός και εκτός και σχέσης αλλά ταυτόχρονα επιζητούν και το συναισθηματικό δέσιμο με άλλους επιλεκτικά.

Δεν είμαι ψυχολόγος, απλή coach είμαι αλλά σου συνιστώ να το ψάξεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι ασεξουαλ και μαλακιες?Αν εισαι αντρας και εχεις τεστοστερονη καυλωνεις.
Οι γυναίκες εχουν πολυ λιγοτερη τεστοστερονη οποτε καυλωνουν πολυ λιγότερο.
Αν οι γκομενες ειχαν την ίδια τεστοστερόνη με εμας θα ηταν συνέχεια με το μουνι στη χούφτα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Σωστη.
Αρχιζω να σε συμπαθω
Ποσο χρονων ειναι η αδερφη σου;

Εγω ειχα συμφοιτητη, που μου ειχε εκμυστηρευτει οτι δεν του αρεσει το σεξ, το βρισκει βαρετο ως ενασχοληση. Μολις ορκιστηκε εφυγε για Αγιο Ορος

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Τι ασεξουαλ και μαλακιες?Αν εισαι αντρας και εχεις τεστοστερονη καυλωνεις.
Οι γυναίκες εχουν πολυ λιγοτερη τεστοστερονη οποτε καυλωνουν πολυ λιγότερο.
Αν οι γκομενες ειχαν την ίδια τεστοστερόνη με εμας θα ηταν συνέχεια με το μουνι στη χούφτα.

Oι γυναίκες όντως είναι στην φύση τους πιο δύσκολο να ερεθιστούν λόγω χαμηλής τεστοστερόνης--αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν επιζητούν το σεξ εντός ή εκτός σχέσης. Επίσης εμείς οι γυναίκες έχουμε διακυμάνασεις στην λίμπιτο αναλόγως κύκλου. Mια μικρή μερίδα όμως γυναικών δεν επηρεάζεται από τις ορμόνες της γιατί αναζητά άλλα πράγματα εκτός της φυσικής επαφής.

Ασεξουάλ μπορεί είσαι ακόμα και αν κάνεις σεξ κάθε μέρα για φυσική ευχαρίστηση. Αν δεν ένιωσες όμως ποτέ με καμία ή κανένα συναισθηματικό δέσιμο και δεν έχεις ερωτευτεί ή νιώσει βαθιά έλξη για κάποιο άτομο, δεν έχεις ποτέ κάνει μακροχρόνια σχέση και όλες οι επαφές σου πάνω κάτω ήταν οι ίδιες (απλή μόνο ευχαρίστηση, τίποτα άλλο) μάλλον ανήκεις σε υποκατηγορία ασέξουαλ.

Ψάξε το στο Google, ασέξουαλ δεν είναι μόνο όσοι/ες δεν καυλώνουν και δεν κάνουν ποτέ σεξ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom