Το ενδεχόμενο να είναι ο poster ασέξουαλ, το χει ψάξει κανείς??. Εμένα η αδελφή μου έχει κάνει μόνο 2 σχέσεις στην ζωή της και μερικοί την περνάγανε για λεσβία αλλά στην πραγματικότητα είναι ασέξουαλ. Μου έχει εκμυστηρευτεί ότι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ της άνδρα πραγματικά και ότι δεν αποζητά την ερωτική η ρομαντική επαφή γενικά (αλλά δεν είναι λεσβία καρατσεκκάρισμένο, απλά δεν την νοιάζουν όλα αυτά).
Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ασέξουαλ ανδρών και γυναικών που δεν νιώθουν σεξουαλική έλξη και βαθιά συναισθηματική ταύτιση με κάποιον γιατί ο εγκέφαλος τους απλά λειτουργεί διαφορετικά από τον μέσο όρο. Μπορεί να φλερτάρουν ή να τους αρέσει κάποια/ος επιφανειακά αλλά ως εκεί, δεν θέλουν να το πάρουν παραπέρα γιατί απλά ΔΕΝ νιώθουν.
Υπάρχει βέβαια και μια πιθανότητα να μην έχει βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα κάνει κλικ στον άλλο. Σύμφωνα με στατιστικές τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ερωτεύονται πραγματικά 3 φορές στην ζωή τους κατά μέσο όρο και σε απρόβλεπτους χρόνους. Δεν περιμένεις τον έρωτα και σου ρχετε ουρανοκατέβατος, δηστυχώς.
Προσωπικά έχω ερωτευτεί πραγματικά 2 φορές στην ζωή μου και αν και πληγώθηκα βαθιά, είμαι ευγνώμων που το έζησα και αυτό γιατί είναι κόλαση και παράδεισος μαζί. Σε κάνει να νιώθεις ζωντανός εστώ και αν είνα τα πράγματα επώδυνα.