Κάτσε να πάρεις μερικές απαντήσεις, με αφορμή τα 2 κογιότ, γιατί δε θέλησα να το συνεχίσω στο άλλο θέμα, σεβόμενος την Ελένη.
Καταρχάς, ΦΥΤΡΩΝΕΙΣ εκεί που δεν πρέπει ΩΣ παράσιτο κι αυτό ενοχλεί άτομα σαν κι εμένα. Θα είχες το δικαίωμα (άτυπα) βέβαια, αν την έβριζα/προσέβαλα/μείωνα.......
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ κι όχι στη συγκεκριμένη αλλά και σε όλες.
μελι μελι και τηγανιτα τιποτα,φροντισε να φαει και τηγανιτα.
Και σου απαντάω με κάπως ήπιο τρόπο εκεί ΝΑ ΜΗΝ ανακατεύεσαι στα προσωπικά των άλλων. Και πόσο μάλλον το τι θα κάνω εγώ με τη συγκεκριμένη. Μπορεί να θέλω να μου διαβάζει τη βιογραφία του Μπετόβεν είτε να ποντάρω στοιχήματα. Το τι θα κάνει ο κάθε πελάτης με την κάθε κοπέλα και πώς θα ξοδέψει τα χρωματιστά κωλόχαρτά του δεν αφορά κανέναν σας. Είναι θέμα συμφωνιών όλα. Εσύ πήγαινε να τις γαμήσεις όλες, εγώ συμπεριφέρομαι αλλιώτικα με ορισμένες. Και δεν έχει σχέση με έρωτες και καψούρες γιατί είμαι αρκετά μεγάλος για παιδιαρίσματα.
ωραια προσωπικα εχεις γι αυτό τα ποσταρεις δημοσια?
η μπαλιτσα που κολλαει μαν παιζεις στοίχημα και μπερδευτηκες?
Από την άλλη μεριά, μην ανησυχείς αυτά που δε θέλω να βγουν στον αέρα, στέλνω pm κι αρκετές φορές μιλάω (ποστάρω) μεταφορικά (και ξέρει αυτή γιατί).
η μπαλιτσα που κολλαει μαν παιζεις στοίχημα και μπερδευτηκες?
Κολλάει στην περίπτωση σου. Ότι δεν ΞΕΡΕΙΣ ούτε ΕΝΟΙΩΣΕΣ τι είναι αγάπη, τι είναι έρωτας....
Πρέπει να έχεις καρδιά μέσα σου, να πληγώνεται, να υποφέρει.......
Εσύ όπως παρουσίασες την περίπτωσή σου φαίνεται ΟΤΙ ΔΕΝ ξέρεις να παίζεις μπαλίτσα με τις κοπέλες που κάνεις σχέση γιαυτό είσαι δυστυχής. Όπως αρκετοί εδώ μέσα, πάω με κοπέλες του χώρου για λόγους σωματικής ανάγκης, με τη συγκεκριμένη θα γίνει κάτι διαφορετικό όπως έγραψα εμμέσως παραπάνω.
Ο χρόνος μου είναι χρήμα ;) και φυσικά δεν πρόκειται να μπω σε κόπο να δω τι απάντησες, αλλά σε ενημερώνω ότι μπήκες σε μπλακ λιστ γιατί με πρήζουν αρκετοί εδώ μέσα με μηνύματα.