Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Τυπε μου τι λες;
Αν είχες κάνει πολύμηνες σχέσεις με τουλάχιστον 30 γυναίκες στη ζωή σου όπως εγώ, τότε μόνο θα είχε αξία η άποψή σου!
Τυπε μου τι λες;
Αποφθεύγματα ζωής. Του είπε η μάνα του παιδί μου οι γυναίκες ερωτεύονται μια φορά. Τι να πω αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν κιολας. ευτυχως που δεν εχει σκοπό να κάνει παιδιά.Τυπε μου τι λες;
εχεις πηδήξει 400 ? ή μας τρως τον χρονο;εγω ερωτευθηκα παλι τωρα :-
οχι ερι δυστυχως > :-εχεις πηδήξει 400 ? ή μας τρως τον χρονο;
Πρώτη φορά βλέπω να γίνεται κίνημα η πεσμένη ή μικρή πούτσα.Άντε και εις ανώτερα.Ενα σχετικό βίντεο απο greek mgtow με κάποιους που ερωτευτηκαν και την πατησαν , αν θελει να το δει κανεις.
Πρώτη φορά βλέπω να γίνεται κίνημα η πεσμένη ή μικρή πούτσα.Άντε και εις ανώτερα.
είχα καιρό να διαβάσω τα θρεντάκια τετοιου αλλά ο ξεπεσμός καλά κρατεί.Μιλαμε τοσα ναυαγια που εχουν μαζευτει εδω μεσα δεν πρεπει να εχει ουτε ο βυθος του Ατλαντικου....απο το δοκιμασε μια φορα να παντρευτεις για την εμπειρια,τα κλανιδια σε γκομενες μεχρι αναλυσεις ιστορικες για τα "μουνια" που κατεστρεψαν γαμιαδες της αρχαιοτητας.
δίνει και ραντεβού στις τράπεζες να δούμε ποιος εχει πιο πολλα λεφταΟ αλλος παιχτης τρομερος γαμαει τα "μουνια" το ενα μετα το αλλο και στη δουλεια του τρομερα επιτυχημενος βγαζει πακτωλο χρηματων αλλα παρολαυτα ψωλαρμενιζει εδω μεσα και καθε του μηνυμα ξεχειλιζει απο καταθλιψη και απογνωση.
δίνει και ραντεβού στις τράπεζες να δούμε ποιος εχει πιο πολλα λεφτα
Ακριβως , όποιος δεν συμφωνει με το συστημα είναι ειτε μισογυνης , ειτε μικροτσουτσουνος , είτε μισάνθρωπος .... δεν ξερω μηπως ξέχασα τίποτα.Πρώτη φορά βλέπω να γίνεται κίνημα η πεσμένη ή μικρή πούτσα.Άντε και εις ανώτερα.
Μιλαμε τοσα ναυαγια που εχουν μαζευτει εδω μεσα δεν πρεπει να εχει ουτε ο βυθος του Ατλαντικου....απο το δοκιμασε μια φορα να παντρευτεις για την εμπειρια,τα κλανιδια σε γκομενες μεχρι αναλυσεις ιστορικες για τα "μουνια" που κατεστρεψαν γαμιαδες της αρχαιοτητας.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, με τις οποίες δεν διαφωνώ! Η μόνη περίπτωση που παίζει να γίνει στο μέλλον κάτι προς αυτή την κατεύθυνση είναι για την αποκατάσταση ενός παιδιού που ενδεχομένως προκύψει από μια "ιδανική" ερωτική σχέση.
Βεβαίως υπάρχει προς μελέτη και το σύμφωνο συμβίωσης!