Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άστο τυπε μου. Κατάλαβα....
Διάβασα και κάτι επικά για Γερμανοεβραιους που έγραψες αλλού και ανθίστηκα. Ότι πεις...
Εγώ την κάνω με ελαφρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:think: Τυπε μου τι λες;  
Αποφθεύγματα ζωής. Του είπε η μάνα του παιδί μου οι γυναίκες ερωτεύονται μια φορά. Τι να πω αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν κιολας. ευτυχως που δεν εχει σκοπό να κάνει παιδιά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
εγω ερωτευθηκα παλι τωρα :-

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Ενα σχετικό βίντεο απο greek mgtow με κάποιους που ερωτευτηκαν και την πατησαν , αν θελει να το δει κανεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Μιλαμε τοσα ναυαγια που εχουν μαζευτει εδω μεσα δεν πρεπει να εχει ουτε ο βυθος του Ατλαντικου....απο το δοκιμασε μια φορα να παντρευτεις για την εμπειρια,τα κλανιδια σε γκομενες μεχρι αναλυσεις ιστορικες για τα "μουνια" που κατεστρεψαν γαμιαδες της αρχαιοτητας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μιλαμε τοσα ναυαγια που εχουν μαζευτει εδω μεσα δεν πρεπει να εχει ουτε ο βυθος του Ατλαντικου....απο το δοκιμασε μια φορα να παντρευτεις για την εμπειρια,τα κλανιδια σε γκομενες μεχρι αναλυσεις ιστορικες για τα "μουνια" που κατεστρεψαν γαμιαδες της αρχαιοτητας.
είχα καιρό να διαβάσω τα θρεντάκια τετοιου αλλά ο ξεπεσμός καλά κρατεί.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ο αλλος παιχτης τρομερος γαμαει τα "μουνια" το ενα μετα το αλλο και στη δουλεια του τρομερα επιτυχημενος βγαζει πακτωλο χρηματων αλλα παρολαυτα ψωλαρμενιζει εδω μεσα και καθε του μηνυμα ξεχειλιζει απο καταθλιψη και απογνωση.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο αλλος παιχτης τρομερος γαμαει τα "μουνια" το ενα μετα το αλλο και στη δουλεια του τρομερα επιτυχημενος βγαζει πακτωλο χρηματων αλλα παρολαυτα ψωλαρμενιζει εδω μεσα και καθε του μηνυμα ξεχειλιζει απο καταθλιψη και απογνωση.
δίνει και ραντεβού στις τράπεζες να δούμε ποιος εχει πιο πολλα λεφτα :2funny:

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Η αποψη και η γνωμη ειναι σαν την κλανια. Ολοι εχουν απο μια ασχετος αν γνωριζουν η οχι.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ................. ΚΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Πρώτη φορά βλέπω να γίνεται κίνημα η πεσμένη ή μικρή πούτσα.Άντε και εις ανώτερα.
Ακριβως , όποιος δεν συμφωνει με το συστημα είναι ειτε μισογυνης , ειτε μικροτσουτσουνος , είτε μισάνθρωπος .... δεν ξερω μηπως ξέχασα τίποτα.

Ασε που για να δημιουργηθηκε ενα κάποιο κίνημα , προφανως θα υπηρχε και κάποια αιτία ... θα μου πεις απο την άλλη υπάρχει και ο φεμινισμός στην δυση , οπότε μάλλον άκυρο αυτό που γράφω πιό πάνω.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ενώ η erinal με την οποία κάνεις διάλογο για να ναυάγια άνδρες,
θεωρεί ότι μας έπεισε ότι είναι ντίβα από ερωτική ταινία του andrew blake .
Βάζει και σχετικά άβαταρ και αρκετοί που έχουν 70.000 ένσημα βαρέα και ανθυγιεινα στη μαλακία μέχρι τα 30 ,
τσιμπάνε.

51ji7r5yJkL._AC_.jpg

405258.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
Ωχ έσκασε μύτη και το βαρύ πυροβολικό των ναυαγίων.  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, με τις οποίες δεν διαφωνώ! Η μόνη περίπτωση που παίζει να γίνει στο μέλλον κάτι προς αυτή την κατεύθυνση είναι για την αποκατάσταση ενός παιδιού που ενδεχομένως προκύψει από μια "ιδανική" ερωτική σχέση.

Βεβαίως υπάρχει προς μελέτη και το σύμφωνο συμβίωσης!

Ιδανική δεν υπάρχει ποτέ. Ούτε και "ιδανική".
Αυτά είναι μαλακίες που γράφονται (και ξέρω ότι δεν πιστεύεις) για να έχουν δουλειά
οι συμβουλάτορες που στραπονάρονται ή γαμάνε μια φορά το δίμηνο μια πατσαβούρα με μουνί χοάνη
την οποία δυστυχώς αποθεώνουν επειδή κινούνται μόνο ρομαντικά.
Άρα είναι κι ανολοκλήρωτοι!

Μα...δεν έχεις δει πολλές πουτάνες που από το γαμήσι ως κύριο αντικείμενο, έχουν περάσει
στην φάση της υποδοχής σαν να δουλεύουν p.r;;; και πάνε οι δικοί μας κι αντί να κοιτούν
με κάθε τρόπο να περάσουν καλά, το παίζουν εραστές;;; και στις γκόμενες το ίδιο κάνουν!

Παίρνεις λοιπόν (όταν παίρνεις) την λιγότερη επώδυνη γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει ιδανική.
Περνάς καλά και όταν το πράγμα σαπίσει, επιλέγεις το μέλλον με μια κίνηση ως γίγαντας!

Μην λέμε και μαλακίες ότι δεν έχουμε περάσει ή περνάμε καλά.
Για να μην είμαστε υπερβολικοί, δεν παίρνουμε την γυναίκα για να ζήσουμε μόνο όμορφα
αλλά γιατί απλώς περνάμε όμορφα στο μεσοδιάστημα. Ξέρω ότι σε πολλά δεν συμφωνούμε εδώ μέσα
αλλά πως να το πω;
δεν υπάρχει καμία γυναίκα στον πλανήτη που να μπορεί να βάλει πλάτη έναν άνδρα σε κανέναν τομέα.
Όσοι καταστράφηκαν (γενικώς μιλάω) τις άφησαν και το έκαναν επειδή ήθελαν ενδόμυχα να καταστραφούν.
Εγώ αυτό πιστεύω.
Έτσι κάνουν σχεδόν όλες τότε και το γράφω έτσι όχι από υποστήριξη αλλά για να μην είμαι απόλυτος.
Προσωπικά και χωρίς φιγούρα, όπως άλλοι άνδρες, δεν καταστραφήκαμε από γυναίκες γιατί δεν υπήρχε περίπτωση
να γίνει αυτό. Το νιώθεις αυτό όταν πάει να γίνει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Κι αυτό σας το λέω εγώ, που είμαι ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναικείας φιλαρέσκειας και ματαιοδοξίας.
Μιλάμε για τόσο πορωμένο εχθρό που όταν δω γυναικεία επίθεση, δεν υπάρχει έλεος.
Μόνο έτσι επιβιώνεις όμως.
Μπορώ να φτάσω να μου πετάνε οι φλέβες αλλά δεν το δείχνω. Δεν δίνω σημασία για να νιώθουν κόμπλεξ.
Το θέμα είναι να έχεις σχέδιο όταν τα πράγματα στραβώνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom