Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ ξέρω ιστορίες από γαμιόλες, που παίρνουν παχουλές διατροφές, τα παιδιά ψοφάνε της πείνας και φοράνε αποφόρια άλλων παιδιών ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ,  καταθέτουν το 100% της διατροφής για χρόνια ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
εγω ξερω γαμιολα που τα τρωει με τον τεμπελαρο το γκομενο που εχει και το παιδι το εχει σε δευτερη μοιρα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Να ερωτευτείτε τύποι. Να το ζήσετε μέχρι το μεδούλι. Και να το αφήσετε να σας παρασύρει χωρίς έλεγχο.
Μία φορά να σου τύχει στη ζωή αρκεί.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οποιος μπορει να δωσει μια τεκμηριωμενη απαντηση, ας γραψει.

Ας υποθεσουμε οτι εχουμε εναν αντρα που τα παει καλα στο παιχνιδι με τις γυναικες, εχει καλα μουνια στη ζωη του. Γαμαει, περναει καλα, εχει το κυκλωμα του και δεν μενει ποτε απο μουνι. Δεν πειναει για μουνι, ειναι καλος παιχτης, εχει μαθει το πως παιζεται το παιχνιδι και απλα παιζει ο ανθρωπος καθημερινα.

1 Πιστευετε οτι αυτος ο αντρας μπορει να ερωτευτει;

2 Τι σημαινει ερωτευομαι;

3 Τι εστι ερωτας;

4 Του ανθρωπου της ιστοριας μας, εχει να του προσφερει κατι το να ερωτευτει μια γυναικα;

5 Εσυ, που διαβαζεις τωρα, αν ειχες διαθεσιμα στο να γαμας καλα μουνια, βγαινατε εξω, περνουσες ομορφα, δεν πεινουσες ποτε για μουνι, θα ερωτευοσουν ποτε; Αν ναι, γιατι; Τι πιστευεις οτι θα σου προσφερει κατι τετοιο; Τι ωφελος θα ειχες;

6 Μηπως οι ερωτες και οι αγαπες ειναι για τους ψυχικα αδυναμους αντρες και λεξεις "εργαλεια" στα χερια της εκαστοτε γυναικας που θελει να τα χρησιμοποιησει στο πετυχει το σκοπο της; Το ιδιο ακριβως, μηπως συμβαινει και εκ μερους των αντρων οταν εντοπισουν μια ψυχικα αδυναμη γυναικα και της λενε για ερωτες και αγαπες για να πετυχουν και αυτοι το σκοπο τους;

Οποιος θελει να απαντησει στα παραπανω ερωτηματα και να γινει ενας ομορφος διαλογος, παρακαλω, ελευθερα.

Καφριλικια ειρωνιες κτλπ...πειτε τα μονοι σας.

1. Nαι, φυσικα μπορεί να ερωτευθει. Το να νιωσεις ερωτευμενος δεν αποτρεπεται απο το αν εισαι χορτάτος απο μουνι. Δεν εχει καν σχεση με αυτο. Το σεξ ειναι κατι που γινεται ανεξαρτητως συναισθηματος. Αρα δεν "υποκαθιστα" το συναισθημα.

2. Ερωτευομαι σημαινει οτι νιωθω την εσωτερικη αναγκη να ειμαι μερος της ζωης του αλλου. Να μοιραζομαι πραγματα μαζι του. Να ειμαι πραγματικα εκει στην αναγκη του, ανιδιοτελως.

3. Ο ερωτας ειναι ενας εγωισμος πολυτελειας αλλά και μια ευγενική ταπεινωση ταυτοχρονα. Θελω να ειμαι ΕΓΩ αυτος που θα εχει σημασια για τον αλλο, θελω να με αποδεχθει, θελω να ριχνω ολες τις αμυνες μου μονο γι αυτον.

4. Φυσικα και εχει να του προσφερει. Το να γαμας καθε μερα κι αλλη ειναι ευκολο. Το να θελεις ομως να γαμιεται καποια μονο μαζι σου ειναι το δυσκολο. Κυριως εχει να του προσφερει αυτο το μοναδικο συναισθημα οτι "δεν ειμαι πια μονος".

5. Εχω ερωτευθει πολυ δυνατα. Και μαλιστα τη στιγμη που ημουν υπερπληρης σεξουαλικα. Ειναι εντελως διαφορετικο. Ειναι η αισθηση "αυτος ο ανθρωπος ειναι δικος μου, θελω να τον προστατευσω, θελω να βελτιωθει η ζωη του, θελω να νιωσει το ιδιο για μενα".

6. Ο ψυχικα αδυναμος δεν μπορει να ερωτευθει. Το πολυ πολυ να "εξαρτηθεί", που ειναι κατι πολυ διαφορετικο. Ο ερωτας ειναι πόλεμος. Με τον ιδιο τον εαυτο μας κυρίως. Ενας πολεμος ισορροπιας αναμεσα στην αδυναμια που νιωθουμε για τον αλλο, και στην αναγκη να ειμαστε δυνατοι και ομορφοι στα ματια του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τυχαίνει να βλέπω πολλά διαζύγια από τις δύο πλευρές. Συνήθως οι πατεράδες δεν θέλουν να δώσουν διατροφή στα ίδια τους τα παιδιά. Πρώτα τα κάνουν μετά που χωρίζουν σαν να μην έχουν ανάγκες. Αυτό είναι ανθρώπινη ξεφτίλα.
Αρα αφου εχεις δει πολλα διαζυγια, θα εχεις αντιληφθει οτι πολυ συχνα επισης οι γυναικες "εργαλειοποιουν" τα παιδια προκειμενου να αποκομισουν το μεγαλυτερο δυνατο οφελος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αρα αφου εχεις δει πολλα διαζυγια, θα εχεις αντιληφθει οτι πολυ συχνα επισης οι γυναικες "εργαλειοποιουν" τα παιδια προκειμενου να αποκομισουν το μεγαλυτερο δυνατο οφελος

Φταίει λίγο και η γαμημένη κοινωνία που τις βοηθάει ;;;;;
Ξέρω κερατάδες , που τα σκάνε χοντρά , οι καριόλες ζούνε αέρα με τη διατροφή
καβατζώνουν και στις τράπεζες ... και ο μαλάκας δεν έχει πάρει ούτε 1 διανυκτέρευση με το παιδί,
10 χρόνια μετά το διαζύγιο !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Φταίει λίγο και η γαμημένη κοινωνία που τις βοηθάει ;;;;;
Ξέρω κερατάδες , που τα σκάνε χοντρά , οι καριόλες ζούνε αέρα με τη διατροφή
καβατζώνουν και στις τράπεζες ... και ο μαλάκας δεν έχει πάρει ούτε 1 διανυκτέρευση με το παιδί,
10 χρόνια μετά το διαζύγιο !
Ισχύει.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Να ερωτευτείτε τύποι. Να το ζήσετε μέχρι το μεδούλι. Και να το αφήσετε να σας παρασύρει χωρίς έλεγχο.

Εμένα που μου έχει τύχει έως τώρα 20 φορές τι να πω;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ είμαι μονογαμικός. Μόνο γαμάω.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Καποτε καποιος γνωστος ειπε..υπαρχουν 2 κατηγοριες στις σχεσεις αυτοι που σπρωχνουν το καρο και αυτοι που ειναι πανω στο καρο. Εχω υπαρξει κ στα δυο αυτο ομως που ευχαριστηθηκα ηταν οταν εσπρωχνα το καρο.

Και συμφωνω απολυτα μαζι του!!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Αν εχεις ερωτευθει 20 φορες, τοτε δεν εχεις ερωτευθει καμια

Μόνο μια φορά στη ζωή τους ερωτεύονται οι γυναίκες!

Οι άντρες μπορούν να είναι ερωτευμένοι συγχρόνως και με δύο γυναίκες!

Σας έχουν γαμήσει το μυαλό με τέτοια παραμύθια οι Ελληνίδες για να σας πιάνουν κορόϊδο και να τις παντρευόσαστε!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Καποτε καποιος γνωστος ειπε..υπαρχουν 2 κατηγοριες στις σχεσεις αυτοι που σπρωχνουν το καρο και αυτοι που ειναι πανω στο καρο. Εχω υπαρξει κ στα δυο αυτο ομως που ευχαριστηθηκα ηταν οταν εσπρωχνα το καρο.

Και συμφωνω απολυτα μαζι του!!

Το κάρο το έσπρωχνες ή το τράβαγες;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μόνο μια φορά στη ζωή τους ερωτεύονται οι γυναίκες!

Οι άντρες μπορούν να είναι ερωτευμένοι συγχρόνως και με δύο γυναίκες!

Σας έχουν γαμήσει το μυαλό με τέτοια παραμύθια οι Ελληνίδες για να σας πιάνουν κορόϊδο και να τις παντρευόσαστε!

Συμφωνώ 100% σ'αυτό.

Κι εγώ το πιστεύω ότι η γυναίκα ερωτεύεται μόνο τον πρώτο της.Με τους επόμενους το παίζει

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Αν εχεις ερωτευθει 20 φορες, τοτε δεν εχεις ερωτευθει καμια

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!

Έχω κολλητό φίλο που είναι παντρεμένος-χωρισμένος με παιδιά και στη ζωή του ήταν τρελλά ερωτευμένος με 6 γυναίκες τις οποίες είχα γνωρίσει και προσωπικά.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Συμφωνώ 100% σ'αυτό.

Κι εγώ το πιστεύω ότι η γυναίκα ερωτεύεται μόνο τον πρώτο της.Με τους επόμενους το παίζει

Αυτό μου το είπε η μητέρα μου όταν έφτασα τα 40 χωρίς να έχω παντρευτεί παρά τις σχέσεις που είχα. Μου είπε επί λέξει "Να ξέρεις ότι οι γυναίκες αγαπούν μόνον έναν άντρα στη ζωή τους".

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
1. Nαι, φυσικα μπορεί να ερωτευθει. Το να νιωσεις ερωτευμενος δεν αποτρεπεται απο το αν εισαι χορτάτος απο μουνι. Δεν εχει καν σχεση με αυτο. Το σεξ ειναι κατι που γινεται ανεξαρτητως συναισθηματος. Αρα δεν "υποκαθιστα" το συναισθημα.

2. Ερωτευομαι σημαινει οτι νιωθω την εσωτερικη αναγκη να ειμαι μερος της ζωης του αλλου. Να μοιραζομαι πραγματα μαζι του. Να ειμαι πραγματικα εκει στην αναγκη του, ανιδιοτελως.

3. Ο ερωτας ειναι ενας εγωισμος πολυτελειας αλλά και μια ευγενική ταπεινωση ταυτοχρονα. Θελω να ειμαι ΕΓΩ αυτος που θα εχει σημασια για τον αλλο, θελω να με αποδεχθει, θελω να ριχνω ολες τις αμυνες μου μονο γι αυτον.

4. Φυσικα και εχει να του προσφερει. Το να γαμας καθε μερα κι αλλη ειναι ευκολο. Το να θελεις ομως να γαμιεται καποια μονο μαζι σου ειναι το δυσκολο. Κυριως εχει να του προσφερει αυτο το μοναδικο συναισθημα οτι "δεν ειμαι πια μονος".

5. Εχω ερωτευθει πολυ δυνατα. Και μαλιστα τη στιγμη που ημουν υπερπληρης σεξουαλικα. Ειναι εντελως διαφορετικο. Ειναι η αισθηση "αυτος ο ανθρωπος ειναι δικος μου, θελω να τον προστατευσω, θελω να βελτιωθει η ζωη του, θελω να νιωσει το ιδιο για μενα".

6. Ο ψυχικα αδυναμος δεν μπορει να ερωτευθει. Το πολυ πολυ να "εξαρτηθεί", που ειναι κατι πολυ διαφορετικο. Ο ερωτας ειναι πόλεμος. Με τον ιδιο τον εαυτο μας κυρίως. Ενας πολεμος ισορροπιας αναμεσα στην αδυναμια που νιωθουμε για τον αλλο, και στην αναγκη να ειμαστε δυνατοι και ομορφοι στα ματια του.

:hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom