Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.347
Πόντοι
1.406
Τοσες επαναληψεις εχει παιξει το Σταρ καθε Μεγαλη Εβδομαδα ολα αυτα τα χρονια με τη Κλεοπατρα και τον Καισαρα επιμορφωθηκαν τα μελη....
Τι λες ρε τυπε,ειμεθα μορφωμενοι ανθρωποι...εχουμε δει και Rome στο HBO :grin: :grin: :grin:
Σιγα μη μεναμε μονο στη Λιζ Τεϋλορ και τον Ριτσαρντ Μπαρτον  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.612
Πόντοι
5.006
για αυτο ο μαρκος αντωνιος δεν πετυχε οσα πετυχε ο ιουλιος καισαρ ή ο μεγας αλεξανδρος, γιατι αφησε μια ελληνιδα να τον παρασυρει σε εμφυλιο πολεμο με τον πρωην φιλο και καλυτερο του συμμαχο ως τοτε και κουνιαδο του. κοψε φατσα σαν τον εξυπνο μαστορα και καταφερτζη και εμπειρο γκομενιαρη που στο τελος δουλευει δεκαπενταωρα στις λαϊκες αγορες επειδη ...παντρευτηκε.

τυπε τι αλβανοφατσα ειχε αυτος ο μαρκος αντωνιος???!!!!στην κυψελη εμενε?? :S :S :S :S :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σχετικα ειναι αυτα μωρε,και η Κλεο αν ειχανε νικησει στο Ακτιο,φινα αυτοκρατειρα θα γινοτανε και λεβεντισα θα την λεγαμε οτι τον εκανε ανθρωπο τον ρεμπεσκε τον Αντωνιο και τετοια  :grin: :grin:
Εμείς σίγουρα, για το Nik δεν είμαι και τόσο βέβαιος. :grin:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ξεχασατε την Μαγδαληνή και την Λαιδα της Κορινθου. Ίσως την διασημοτερη ξεκωλοπουτανη που πήγε να βγει στον Διογενη αλλά την "γαμησε" ο γίγαντας...

Και μετά την γαμησε στην κυριολεξία...

Χο-χο!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
και τι περιμενεις για να ζητησεις διαζυγιο?
την αλλη μερα θα αισθανεσαι και θα εισαι πολυ ελευθερος.
εγω την επομενη μερα που ξυπνησα μονος ενοιωσα μια ηρεμια, μια γαληνη, μια αισθηση ελευθεριας και φρεσκαδας, τεραστια τα ψυχολογικα οφελη.

Ο άνθρωπος σκέπτεται και τα δικαστικά έξοδα, τις διατροφές κ.α.

Τα διαζύγια κοστίζουν στους άντρες που χωρίζουν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο άνθρωπος σκέπτεται και τα δικαστικά έξοδα, τις διατροφές κ.α.

Τα διαζύγια κοστίζουν στους άντρες που χωρίζουν.
Στον εγωισμό κοστίζουν κυρίως. Γιατί έχετε την αίσθηση ότι η γυναίκα που επιλέξατε είναι βόδι. Τελικά μόλις αυτή βλέπει ότι έσεις είστε το ζώο της παρέας σας πατάει την αξιοπρέπεια όπως την πατουσατε εσείς πριν και αυτό κοστίζει.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Οποιος μπορει να δωσει μια τεκμηριωμενη απαντηση, ας γραψει.

Ας υποθεσουμε οτι εχουμε εναν αντρα που τα παει καλα στο παιχνιδι με τις γυναικες, εχει καλα μουνια στη ζωη του. Γαμαει, περναει καλα, εχει το κυκλωμα του και δεν μενει ποτε απο μουνι. Δεν πειναει για μουνι, ειναι καλος παιχτης, εχει μαθει το πως παιζεται το παιχνιδι και απλα παιζει ο ανθρωπος καθημερινα.

1 Πιστευετε οτι αυτος ο αντρας μπορει να ερωτευτει;

2 Τι σημαινει ερωτευομαι;

3 Τι εστι ερωτας;

4 Του ανθρωπου της ιστοριας μας, εχει να του προσφερει κατι το να ερωτευτει μια γυναικα;

5 Εσυ, που διαβαζεις τωρα, αν ειχες διαθεσιμα στο να γαμας καλα μουνια, βγαινατε εξω, περνουσες ομορφα, δεν πεινουσες ποτε για μουνι, θα ερωτευοσουν ποτε; Αν ναι, γιατι; Τι πιστευεις οτι θα σου προσφερει κατι τετοιο; Τι ωφελος θα ειχες;

6 Μηπως οι ερωτες και οι αγαπες ειναι για τους ψυχικα αδυναμους αντρες και λεξεις "εργαλεια" στα χερια της εκαστοτε γυναικας που θελει να τα χρησιμοποιησει στο πετυχει το σκοπο της; Το ιδιο ακριβως, μηπως συμβαινει και εκ μερους των αντρων οταν εντοπισουν μια ψυχικα αδυναμη γυναικα και της λενε για ερωτες και αγαπες για να πετυχουν και αυτοι το σκοπο τους;

Οποιος θελει να απαντησει στα παραπανω ερωτηματα και να γινει ενας ομορφος διαλογος, παρακαλω, ελευθερα.

Καφριλικια ειρωνιες κτλπ...πειτε τα μονοι σας.

Σαββίδη, αν είχες ερωτευτεί κάποτε στη ζωή σου δεν θα ρωτούσες για τον έρωτα.

Ο έρωτας είναι σαν την ιλαρά: Όσο πιό νέος τον συναντήσεις τόσο πιό εύκολα τον δαμάζεις και τον ξεπερνάς.

Αν περάσεις την ιλαρά πριν τα 8 και τον έρωτα πριν τα 16, τότε δεν θα έχεις κανένα σχετικό πρόβλημα στη ζωή σου.

Εγώ πρωτοερωτεύτηκα στα 13 μου χρόνια και από τότε ερωτεύομαι κάθε 2 ή 3 χρόνια χωρίς να έχω παντρευτεί ποτέ ενώ έχω πάει με περισσότερες από 400 γυναίκες στη ζωή μου (σχεδόν όλες ήταν 7άρια, 8άρια και 9άρια, είτε ήταν πουτάνες είτε γκόμενες). Κάποια στιγμή χορταίνεις από το σεξ και θέλεις να έχεις μια πιό βαθιά και ολοκληρωμένη σχέση με μια γυναίκα. Μετά από πολλά χρόνια το μόνο που θυμάσαι δεν είναι ο αριθμός των γυναικών που πήγες ούτε τα γαμήσια που έκανες μαζί τους αλλά οι στιγμές που αισθάνθηκες ότι χάρηκε και η ψυχή σου από την ένωση 2 σωμάτων.

Υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν τον έρωτα σαν μια ιδιαίτερα επίπονη και βλαβερή αρρώστια που όλοι θέλουν να αποφύγουν αλλά λίγοι το κατορθώνουν.

Όσοι αρρωστήσουν από έρωτα σε μεγάλη ηλικία παθαίνουν ότι και οι ενήλικοι από ιλαρά: Ακόμη κι αν τα καταφέρουν να ξανασταθούν όρθιοι στα πόδια τους οι αναπόφευκτες βλάβες θα τους ακολουθούν στο υπόλοιπο της ζωής τους!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πολύ γενικεύεις. υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις...
άσε που σχεδόν ποτέ δεν φταίει ο ένας μόνο
τυχαίνει να βλέπω πολλά διαζύγια από τις δύο πλευρές. Συνήθως οι πατεράδες δεν θέλουν να δώσουν διατροφή στα ίδια τους τα παιδιά. Πρώτα τα κάνουν μετά που χωρίζουν σαν να μην έχουν ανάγκες. Αυτό είναι ανθρώπινη ξεφτίλα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.191
Πόντοι
606

Ο έρωτας είναι σαν την ιλαρά: Όσο πιό νέος τον συναντήσεις τόσο πιό εύκολα τον δαμάζεις και τον ξεπερνάς.

Αν περάσεις την ιλαρά πριν τα 8 και τον έρωτα πριν τα 16, τότε δεν θα έχεις κανένα σχετικό πρόβλημα στη ζωή σου.

Εγώ πρωτοερωτεύτηκα στα 13 μου χρόνια και από τότε ερωτεύομαι κάθε 2 ή 3 χρόνια χωρίς να έχω παντρευτεί ποτέ ενώ έχω πάει με περισσότερες από 400 γυναίκες στη ζωή μου (σχεδόν όλες ήταν 7άρια, 8άρια και 9άρια, είτε ήταν πουτάνες είτε γκόμενες). Κάποια στιγμή χορταίνεις από το σεξ και θέλεις να έχεις μια πιό βαθιά και ολοκληρωμένη σχέση με μια γυναίκα. Μετά από πολλά χρόνια το μόνο που θυμάσαι δεν είναι ο αριθμός των γυναικών που πήγες ούτε τα γαμήσια που έκανες μαζί τους αλλά οι στιγμές που αισθάνθηκες ότι χάρηκε και η ψυχή σου από την ένωση 2 σωμάτων.

Υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν τον έρωτα σαν μια ιδιαίτερα επίπονη και βλαβερή αρρώστια που όλοι θέλουν να αποφύγουν αλλά λίγοι το κατορθώνουν.

Όσοι αρρωστήσουν από έρωτα σε μεγάλη ηλικία παθαίνουν ότι και οι ενήλικοι από ιλαρά: Ακόμη κι αν τα καταφέρουν να ξανασταθούν όρθιοι στα πόδια τους οι αναπόφευκτες βλάβες θα τους ακολουθούν στο υπόλοιπο της ζωής τους!!
μετρας και τις μαλακιες να υποθεσω?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τυχαίνει να βλέπω πολλά διαζύγια από τις δύο πλευρές. Συνήθως οι πατεράδες δεν θέλουν να δώσουν διατροφή στα ίδια τους τα παιδιά. Πρώτα τα κάνουν μετά που χωρίζουν σαν να μην έχουν ανάγκες. Αυτό είναι ανθρώπινη ξεφτίλα.

Εγώ ξέρω ιστορίες από γαμιόλες, που παίρνουν παχουλές διατροφές, τα παιδιά ψοφάνε της πείνας και φοράνε αποφόρια άλλων παιδιών ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ,  καταθέτουν το 100% της διατροφής για χρόνια ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Διαπιστώνω πως η μάχη των φυλων καλά κρατεί.
Και εννοείται πως φταίνε και τα δυο φυλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ ξέρω ιστορίες από γαμιόλες, που παίρνουν παχουλές διατροφές, τα παιδιά ψοφάνε της πείνας και φοράνε αποφόρια άλλων παιδιών ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ,  καταθέτουν το 100% της διατροφής για χρόνια ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Λάκη παίζει να υπάρχει κ αυτό ως εξαιρέση. Συνήθως οι μανάδες όμως ευτυχώς η δυστυχώς τρέχουν για τα παιδιά από την άλλη οι πατεράδες που βλέπω στα ποινικά που δεν δίνουν διατροφή όλοι είναι δήθεν φτωχοί και στις δισκογραφίες μέσα φουλ τα λεφτά σε γκόμενές αυτοκίνητα πουτανες και καζίνο. Εντωμεταξύ τα παιδιά τους μεγαλώνουν στον αυτόματο.. Καλά στα δε αστικα δικαστήρια.. Εκεί να δεις. Αυτό που ξέχασε ο άλλος το φεις συνηθισμένο. Η το κινητό. Εκτυπώσεις με όλο το περιεχόμενο. Δεν ξέρετε κ να κρυφτεί τε. Μέχρι πρόγραμματα έχουν βάλει πολλές και βλέπουν τι πληκτρολογείτε. Προσοχή παιδιά.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Αν και τα ερωτημστα ειναι τουρλου θεωρίας και πράξης...
για αυτόν που περιγραφεις (και μόνο για αυτον) έχω να απαντήσω.

1- ναι μόνο αν το θέλει ο ίδιος γιατί αυτά τα άτομα δεν δίνουν χώρο αν δεν θέλουν.

2- το να βλέπεις την άλλη όπως κάνεις άλλος δεν μπορεί.
Και το περιεργο... όντως να είναι έτσι.

3 - διάλειμμα από την ενταση της εξουσίας.
Για όσο κρατήσει...και κρατάει αρκετά λόγω της υπάρχουσας έντασής (του).

4 - ναι κι αν και δεν ρωτάς το γιατί, επειδή θα νιώσει ότι υπάρχει κάτι πιο βαθύ και θα ξαφνιαστει.
Αυτό το ξαφνιασμα δεν αγοράζεται. Αν το εφτιαχνα σε σιρόπι θα το έκανα γευστική δοκιμή και μετά θα το επιναν όλοι. Μπορεί και να το χαριζα. Αλλα μόνο αν ήμουν πλούσιος.

5- ναι γιατί θα ήθελα να νιώσω και εκτός ελέγχου με όμοιες γυναίκες εκτός ελέγχου.
Αφού ζουμε εντονα έτσι θέλω να τις αφήσω ελεύθερες για να παίξουμε στα ίσα. Πρεπει να τα καταφέρω κι έτσι για να δω και τα κοτόπουλα ελ.βοσκης. Να μην με αμφισβητεί
ή φθονει κανείς κολλημένος με πουτανες
ή χεστης με τις γκομενες.
Θα ήταν ωραία...για όσο κρατούσε.

6- είναι εργαλεία μόνο όταν υπαρχει δολος.
Στο δικό μου μυαλό όταν βρίσκω εντάξει γυναικα δεν έχω δόλο.
Αλλά ξέρω και να αμυνθω αν διακρινω δολο.
Γιατί η γυναίκα είναι πονηρή εκ φυσεως.

Ουσιαστικά όλα αυτά είναι χημικές μαλακιες που κάνουν συναρτήσεις με την πουτανα διάθεση που έχουμε. Δηλαφη κάτι που σου σκάει το πρωί μπορεί το βράδυ να σου έσκαγε αλλιως. Γαμιεται η επιστήμη. Γιουπι...

:hi: :hi: :hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

:hi: :hi: :hi:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
216
Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ σχέση. Όσες προσπάθειες έκανα με αποφεύγαν. Τώρα στα 42 είναι πλέον αργά. Μπράβο σε αυτούς που είχαν κάποιες σχέσεις είναι μεγάλη υπόθεση....

Giannis_Staf

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
0
Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ σχέση. Όσες προσπάθειες έκανα με αποφεύγαν. Τώρα στα 42 είναι πλέον αργά. Μπράβο σε αυτούς που είχαν κάποιες σχέσεις είναι μεγάλη υπόθεση....
Ποτε δεν ειναι αργα φιλε.Δεν εισαι κ 60ρης!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom