alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Τι τωρα ρε τύπεΠαντρεμένος άνθρωπος είναι τώρα ο Alex, εσύ γιατί του βάζεις πειρασμούς;
Μολις 20 χρονακια
Τι τωρα ρε τύπεΠαντρεμένος άνθρωπος είναι τώρα ο Alex, εσύ γιατί του βάζεις πειρασμούς;
Τι τωρα ρε τύπε
Μολις 20 χρονακια
OχιΥπάρχουν και παιδιά στη μέση;
Μη κάνεις έτσι ρε μεγάλε.ακομα το πρόβλημα μου συνεχιζετε και λυση δεν εχει υπαρξει ακομα και με επισκεψεις σε ψυχολόγους.
θα ηθελα αν καποιος συναγωνιστης εχει παθει το ιδιο και τι τροπους εχει βρει να το λυσει.
Eγω εχω μια αλλη αποριαΜη κάνεις έτσι ρε μεγάλε.
Θα σού'ρθει στη πορεία.
Έλα ντε.Eγω εχω μια αλλη απορια
Γιατι το θεωρει "προβλημα" που δεν ερωτευεται?
Καποιος αλλος μπορει να το θεωρει προσον.
Εξαλλου αν δεν εχει ερωτευθει ποτέ, πώς ξερει οτι ειναι κατι ωραιο και του λειπει?
20 χρόνια παντρεμένος χωρίς παιδιά, τύπε; Εντυπωσιακό! :oΤι τωρα ρε τύπε
Μολις 20 χρονακια
Eγω εχω μια αλλη απορια
Γιατι το θεωρει "προβλημα" που δεν ερωτευεται?
Καποιος αλλος μπορει να το θεωρει προσον.
Εξαλλου αν δεν εχει ερωτευθει ποτέ, πώς ξερει οτι ειναι κατι ωραιο και του λειπει?
και τι περιμενεις για να ζητησεις διαζυγιο?
θα έχετε μαζί κ μου νια η θα πάτε ερωτευμένοι;σαββιδης παει αυριο ραντεβου με επιταγες και μουνια στην αλφα της σταδιου?
δεν ξέρω πως να στο πω
προφανώς δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ. δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το πόσες γαμάς και πόσο όμορφες είναι.
αν σου κάτσει απλά έκατσε και στα παπάρια σου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ γυναίκες
είναι τόσο απλό
Τυπε Σαββιδη ο Μαρκος Αντωνιος,τον οποιο ψυχικα αδυνατον δεν τον ελεγες,μπορουσε να γαμησει ολες τις γυναικες του Ρωμαϊκου Ρες Παμπλικ(και πολλες τις ειχε γαμησει).Ηταν ο "καλος παιχτης" που περιγραφεις εις την νιοστη,Κυριαρχος του τοτε κοσμου.Οποιος μπορει να δωσει μια τεκμηριωμενη απαντηση, ας γραψει.
Ας υποθεσουμε οτι εχουμε εναν αντρα που τα παει καλα στο παιχνιδι με τις γυναικες, εχει καλα μουνια στη ζωη του. Γαμαει, περναει καλα, εχει το κυκλωμα του και δεν μενει ποτε απο μουνι. Δεν πειναει για μουνι, ειναι καλος παιχτης, εχει μαθει το πως παιζεται το παιχνιδι και απλα παιζει ο ανθρωπος καθημερινα.
1 Πιστευετε οτι αυτος ο αντρας μπορει να ερωτευτει;
2 Τι σημαινει ερωτευομαι;
3 Τι εστι ερωτας;
4 Του ανθρωπου της ιστοριας μας, εχει να του προσφερει κατι το να ερωτευτει μια γυναικα;
5 Εσυ, που διαβαζεις τωρα, αν ειχες διαθεσιμα στο να γαμας καλα μουνια, βγαινατε εξω, περνουσες ομορφα, δεν πεινουσες ποτε για μουνι, θα ερωτευοσουν ποτε; Αν ναι, γιατι; Τι πιστευεις οτι θα σου προσφερει κατι τετοιο; Τι ωφελος θα ειχες;
6 Μηπως οι ερωτες και οι αγαπες ειναι για τους ψυχικα αδυναμους αντρες και λεξεις "εργαλεια" στα χερια της εκαστοτε γυναικας που θελει να τα χρησιμοποιησει στο πετυχει το σκοπο της; Το ιδιο ακριβως, μηπως συμβαινει και εκ μερους των αντρων οταν εντοπισουν μια ψυχικα αδυναμη γυναικα και της λενε για ερωτες και αγαπες για να πετυχουν και αυτοι το σκοπο τους;
Οποιος θελει να απαντησει στα παραπανω ερωτηματα και να γινει ενας ομορφος διαλογος, παρακαλω, ελευθερα.
Καφριλικια ειρωνιες κτλπ...πειτε τα μονοι σας.
Ειναι πιο σκληρος καριολης,εφοσον δεν ερωτευεταιΌτι ο Σαββίδης είναι ο Μάρκος Αντώνιος...κλαίω![]()
Ειναι πιο σκληρος καριολης,εφοσον δεν ερωτευεται![]()
σκληρός μαλακας είναι που δεν έχει μάθει να σέβεται τουλάχιστον τους οικείους του.Ειναι πιο σκληρος καριολης,εφοσον δεν ερωτευεται![]()