P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Δεν σε χαλασε
Βρηκες ακροατηριο παλι
Ενω κατα βαθος εσυ χρειαζεσαι ψυχολογο
εγω σαν νοημων ανθρωπος πηγαινω
αλι σε εσας τους κομπλεξικους
Δεν σε χαλασε
Βρηκες ακροατηριο παλι
Ενω κατα βαθος εσυ χρειαζεσαι ψυχολογο
Ξερεις ποσο βαρετο ειναι να μπαινει εδω μεσα μια γυναικα και να μας κουναει το δαχτυλο?εγω σαν νοημων ανθρωπος πηγαινω
αν δεν πιστευετε οτι υπαρχει κατι καλο εκει εξω δε θα το προσεκλυσετε ποτε..
Τυπε θα σε απογοητεύσω αλλά μάλλον μόνο το δάχτυλο δεν φτάνει για να φράξει αυτός ο κωλοςΞερεις ποσο βαρετο ειναι να μπαινει εδω μεσα μια γυναικα και να μας κουναει το δαχτυλο?
Θα ελεγα να το βαλεις στον κωλο σου
Ξερεις ποσο βαρετο ειναι να μπαινει εδω μεσα μια γυναικα και να μας κουναει το δαχτυλο?
Θα ελεγα να το βαλεις στον κωλο σου
τυπε τις αντιληψεις π εχεις κρατα τες για τη παρτη σ
δε χαλαω ουτε σαλιο
Εγω δεν βλεπω γυναικα με τσαγανο και ταμπεραμεντο. Εχουν περασει και τετοιες απο δω. Εσυ εισαι απλως μια σπασαρχιδωδεν ειναι βαρετο αλλα ενοχλητικο
κανεις δεν ασχολειται με κατι που βαριεται αλλα με κατι που τον ενοχλει
και εγω ειμαι γυναικα με τσαγανο κ ταπεραμεντο αυτο κανεις δε μπορει να το αλλαξει
το δαχτυλο ευχαριστως να το βαλω στο κωλαρακι αλλα ειναι μικρο δε θα με ικανοποιησει
και εγω ειμαι γυναικα ...
Εγω δεν βλεπω γυναικα με τσαγανο και ταμπεραμεντο. Εχουν περασει και τετοιες απο δω. Εσυ εισαι απλως μια σπασαρχιδω
Εγω δεν βλεπω γυναικα με τσαγανο και ταμπεραμεντο. Εχουν περασει και τετοιες απο δω. Εσυ εισαι απλως μια σπασαρχιδω
εγω σαν νοημων ανθρωπος πηγαινω
Ο ψυχολόγος που πηγαίνεις και σε βλέπει από τι σου έχει πει ότι πάσχεις;
Δεν εχεις δικιο. Και ξερω τι λεω.Το έριξες στο σουρεαλισμό Άλεξ ;
Δεν έχει περάσει γυναίκα από εδώ.
Μόνο ΤΑΓΑΡΙΑ.
Τ' αρχιδια μου να μην τα πιανεις στο στομα σουσυνηθως σπαω τα αρχιδια οσον εχουν..εσυ γτ παραπονιεσαι?
Δεν εχεις δικιο. Και ξερω τι λεω.
Τυπε κανόνισε να την νευριάζεις να βάλει πάλι καμία φωτό με το κολάν να κατακρεουργησει τα ματάκια μαςΤ' αρχιδια μου να μην τα πιανεις στο στομα σου
Δεν σε πιστεύω.
Μόνο ταγάρια έμπαιναν πάντα.
Όχι εδώ.
Γενικώς σε φόρα.
Ταγάρια 100% , όχι στο περίπου.
Αντε παλιΤυπε κανόνισε να την νευριάζεις να βάλει πάλι καμία φωτό με το κολάν να κατακρεουργησει τα ματάκια μας
δεν αντέχεται να την έχεις από πάνω σου ρε τυπε συνεννοηθήκαμε τώραΑντε παλι
Εγω ποτέ δεν ειπα οτι την θεωρω ασχημη
Ασχημη δεν ειναι
Απλως ειναι ο τυπος γυναικας που δεν αντεχεται
Μπορει κι εγω το 2010 που μπηκα εδω μεσα, να πιστευα το ιδιο.
Η πραγματικοτητα με διεψευσε ευχαριστα. Και ειδικα μια-δυο φορες, πολυ ευχαριστα. Ας μην το συζητησουμε περαιτερω