Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Συγχαρητήρια για την στάση σου.

Τεράστιος!

Είδες που τελικά ο άλλος μπορεί να στην πήρε αλλά και καλύτερα για σένα που την κράτησε. Έτσι είναι αν δίνεις λεφτά συνέχεια. Σχεδον παντα χανεις.
Εσύ δεν εχασες τίποτα σοβαρό.
Μόνο εμείς θα γαμιόμαστε με άλλες.
Αυτές όχι. Κανένας εγωισμός σε αυτό.
Δεν μπορούν να τα καταφέρουν εξίσου καλά με 2-3-4-5 πουτσες. Ενώ εμεις άρχοντες.
Και εκατό γυναίκες να γαμήσουμε, μία αγαπάμε. Κι αυτή για όσο κρατήσει.

Για πλάκα το ξεχωρίζουμε.

Γίγαντες...

Στο γαμήσι την εύρισκε πολύ μαζί μου και ήταν διατεθειμένη να παραμείνει μαζί μου για 2-3 χρόνια ακόμα αν της φερόμουν σαν αρραβωνιαστικός που σκοπεύει να την παντρευτεί σύντομα και όχι σαν γκόμενος. Όταν της ξεκαθάρισα ότι δεν σκοπεύω να παντρευτώ πριν περάσω τα 35 (δηλαδή μετά από 7 χρόνια από τότε) αυτή άλλαξε αμέσως συμπεριφορά απέναντί μου και μετά από μερικές εβδομάδες χωρίσαμε οριστικά.

Το να παντρευτώ για το γαμήσι και μόνο ενώ για μένα δεν είχε κανένα νόημα για αυτήν είχε τεράστιο! Πούλησε έρωτα στον καληνυχτάκια και όταν αυτός μετά από 8 χρόνια γάμου κατάλαβε τη μαλακία του την χώρισε σαν κύριος με συνοπτικές διαδικασίες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μετά το έτος 2.000 στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο τα Μ.Μ.Ε προάγουν το τρίτο φύλο εις βάρος των παραδοσιακών αντρών και γυναικών. Στο χώρο της δημοσιογραφίας σήμερα οι περισσότεροι/ες είναι είτε συκιές, είτε μπινέδες, είτε λεσβίες, είτε φεμινίστριες ενώ οι απαγορευμένες ουσίες καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες.

Χθες στο ξευτιλισμενο Μεταξουργείο δίπλα στον κλειστό ( rip ) Κεραμικού 28
είχε μάζωξη από ναυάγια.
Ολόκληροι μαλακες και πουτανες κι έλεγαν για δενδροφυτεύσεις ενώ πολλοί ήταν λιαρδα με μπύρες μπακλερ.
Πως μεθας με μπακλερ; πως γίνεται αυτό;
Μαραζωμενες φάτσες.
Πλήρης απονευρωση.
Καμια ανθρωπινη σχέση. Ένα κενό πράγμα.

Εκει θέλει ναπαλμ...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στο γαμήσι την εύρισκε πολύ μαζί μου και ήταν διατεθειμένη να παραμείνει μαζί μου για 2-3 χρόνια ακόμα αν της φερόμουν σαν αρραβωνιαστικός που σκοπεύει να την παντρευτεί σύντομα και όχι σαν γκόμενος. Όταν της ξεκαθάρισα ότι δεν σκοπεύω να παντρευτώ πριν περάσω τα 35 (δηλαδή μετά από 7 χρόνια από τότε) αυτή άλλαξε αμέσως συμπεριφορά απέναντί μου και μετά από μερικές εβδομάδες χωρίσαμε οριστικά.

Το να παντρευτώ για το γαμήσι και μόνο ενώ για μένα δεν είχε κανένα νόημα για αυτήν είχε τεράστιο! Πούλησε έρωτα στον καληνυχτάκια και όταν αυτός μετά από 8 χρόνια γάμου κατάλαβε τη μαλακία του την χώρισε σαν κύριος με συνοπτικές διαδικασίες.

Άλλη μία απόδειξη ότι όταν η γυναίκα πλάσει κάτι στο γαμήδι της θέλει πρόβα και πρώτη προβολή.
Αρκεί να ακουει ότι την βλέπεις σοβαρά
κι όχι μόνο για πουτσο.
Δεν τους αρέσει αυτό.
Γι αυτό λοιπόν μόνο ψέμματα σε πουτανες και μη.
Πάλι αποδείχθηκε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και βγαίνουν κιόλας να αρνηθούν ότι είναι έτσι πράγματα γνωστά εδώ και πολλά χρόνια. Κι ολο μας λένε κομπλεξικους.
Δεν είναι γελοιες;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Άλλη μία απόδειξη ότι όταν η γυναίκα πλάσει κάτι στο γαμήδι της θέλει πρόβα και πρώτη προβολή.
Αρκεί να ακουει ότι την βλέπεις σοβαρά
κι όχι μόνο για πουτσο.
Δεν τους αρέσει αυτό.
Γι αυτό λοιπόν μόνο ψέμματα σε πουτανες και μη.
Πάλι αποδείχθηκε.

Eνώ αυτή στην πραγματικότητα δεν είχε εξ'αρχής οποιοδήποτε αίσθημα αγάπης για μένα και με ήθελε μόνο για το γαμήσι, η ίδια απαιτούσε από μένα ερωτική πίστη, λουλούδια και βέρες!

Λίγο πριν χωρίσουμε μου ζήτησε να την παντρευτώ και όταν έγώ της είπα ότι δεν αισθανόμουν ακόμα ώριμος για γάμο (τότε ήμουν 28 ετών και στην αρχή της επαγγελματικής μου πορείας) αυτή μου απάντησε ότι αν την αγαπούσα αληθινά θα την παντρευόμουν. Όμως μετά από μια εβδομάδα, όταν χωρίσαμε και της είπα ότι φέρεται σαν πουτάνα, εκείνη μου απάντησε ότι ποτέ δεν μου είπε ότι με αγαπούσε και συνεπώς ήταν φυσιολογικό να με χωρίσει όποτε αυτή ήθελε!

Συμπερασματικά, οι γυναίκες όταν σου δίνουν το μουνί τους απαιτούν να τις αγαπάς ή και να τις πληρώνεις ακόμα κι όταν οι ίδιες σε βλέπουν σαν σκεύος ηδονής!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Και βγαίνουν κιόλας να αρνηθούν ότι είναι έτσι πράγματα γνωστά εδώ και πολλά χρόνια. Κι ολο μας λένε κομπλεξικους.
Δεν είναι γελοιες;

Γενικά, οι γυναίκες είναι ψεύτρες, υποκρίτριες, εγωΐστριες και συμφεροντολόγες!

Πάντοτε σκέπτονται τι θα πάρουν από σένα στο μέλλον και ποτέ τι τους έχεις προσφέρει εσύ στο παρελθόν. 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λίγο πριν χωρίσουμε μου ζήτησε να την παντρευτώ και όταν έγώ της είπα ότι δεν αισθανόμουν ακόμα ώριμος για γάμο (τότε ήμουν 28 ετών και στην αρχή της επαγγελματικής μου πορείας) αυτή μου απάντησε ότι αν την αγαπούσα αληθινά θα την παντρευόμουν. Όμως μετά από μια εβδομάδα, όταν χωρίσαμε και της είπα ότι φέρεται σαν πουτάνα, εκείνη μου απάντησε ότι ποτέ δεν μου είπε ότι με αγαπούσε και συνεπώς ήταν φυσιολογικό να με χωρίσει όποτε αυτή ήθελε!

Ή πιεση για γάμο ειναι εγκεφαλική νόσος μη θεραπευσιμη. Παρουσιάζεται μόνο σε γυναίκες.
Συνιστάται ακάποτο πρωκτικό προς χαλάρωση της ασθενούς και κατόπιν ζεστές κομπρεσες με χαμομήλι στην σουφρα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Γενικά, οι γυναίκες είναι ψεύτρες, υποκρίτριες, εγωΐστριες και συμφεροντολόγες!

Πάντοτε σκέπτονται τι θα πάρουν από σένα στο μέλλον και ποτέ τι τους έχεις προσφέρει εσύ στο παρελθόν. 

Πραττω ομοίως για να μην μπορούν να βρουν δικαιολογία.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εχω να νιωσω αυτον τον σπαρταριστο ερωτα 3 χρονια..

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Εχω να νιωσω αυτον τον σπαρταριστο ερωτα 3 χρονια..

Ο έρωτας (ουσιαστικό αρσενικού γένους!) είναι αποκλειστικά αντρικό αίσθημα και μόνον!

Οι γυναίκες αποκαλούν έρωτα την ζωώδη έλξη-λαγνεία (ουσιαστικό θηλυκού γένους!) που αισθάνονται για κάποιο ή κάποια αρσενικά και η οποία δεν έχει καμμία σχέση με τον έρωτα αλλά με την αναπαραγωγή!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ο έρωτας (ουσιαστικό αρσενικού γένους!) είναι αποκλειστικά αντρικό αίσθημα και μόνον!

Οι γυναίκες αποκαλούν έρωτα την ζωώδη έλξη-λαγνεία (ουσιαστικό θηλυκού γένους!) που αισθάνονται για κάποιο ή κάποια αρσενικά και η οποία δεν έχει καμμία σχέση με τον έρωτα αλλά με την αναπαραγωγή!

μαλλον τα μπερδευεις..οι γυναικες κατα βαση ειναι συναισθηματικα οντα. Οι αντρες αποκαλουν ερωτα το χωσιμο των πουλιων τους οταν αυτο καλυφθει η γυναικα μπαινει σε δευτερη μοιρα.
Εν αντιθεσει μια σωστη γυναικα που ερωτευται δινεται ψυχη τε και σωματι..αν απορεις για αυτα που λεω τοτε δεν επεσες πανω σε σωστη γυναικα ως τωρα
παντως για να μην ειμαι απολυτη υπαρχουν και καποιοι σωστοι αντρες.. ελαχιστοι αλλα υπαρχουν..η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

ο αντρας οταν ερωτευεται απο μια γυναικα ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ μονο να ειναι μαζι της θελει και να κανει ερωτα.
η γυναικα που ειναι με εναν αντρα ειτε ειναι ερωτευμενη μαζι του ειτε οχι του ζηταει:
να της δινει σημασια
να της κανει δωρα αγιου βαλεντινου
να σεβεται τα θελω της
να σεβεται της αποψεις της
να της μιλαει καλα
να της δειχνει εμπιστοσυνη
να την συνοδευει οποτε θελει αυτη
να τον συνοδευει οποτε θελει αυτη
να προσεχει τι λεει μπροστα στις φιλες της
να ειναι σοβαρος αλλα ταυτοχρονα με χιουμορ
να ειναι ανοικτοχερης
να συγχρονιζεται με την περιοδο της
να δειχνει κατανοηση στα ψυχολογικα της
να την βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου αλλα να ειναι και αρρενωπος φορωντας την ποδια για το πλυσιμο των πιατων
να μην βαζει το μπρικι στην λαθος πλευρα
να αλλαζει παντοφλες οταν ερχεται απο εξω
να μασουλαει με κλειστο το στομα
να ξεπλενει καλα τα πηρουνια
να μην χασκογελαει μπροστα στην κουμπαρα
και αλλα 372, αν φυσικα ειναι τυχερος και δεν χασει στην πορεια ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ που την εκανε να παει μαζι του αλλα δεν ειναι κατι συγκεκριμενο που μπορει να ειπωθει

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Να συμπληρώσω ότι ο έρωτας είναι ένα φοβερά δυνατό αίσθημα ή έστω συναίσθημα κατά το οποίο νιώθεις μοναδικά.

Στην αρχή υπάρχει ενθουσιασμός και μετά έρχεται ο έρωτας ο οποίος διαρκεί λιγο για να δώσει την θέση του στην αγάπη.
Υπό την αίρεση ότι όλα κυλουν νορμαλ.

Κάποιες φορές που μου έχει συμβεί με γυναίκες νιώθω υπέροχα. Είναι ο μόνος λόγος μαζί με την αγάπη και τα ακάποτα γαμησια που γουσταρω τις γκομενες.
Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν αυτά θα τους πετούσα πέτρες στον δρόμο.
Κατά κάποιο τρόπο με ελέγχουν με αυτά.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
μαλλον τα μπερδευεις..οι γυναικες κατα βαση ειναι συναισθηματικα οντα. Οι αντρες αποκαλουν ερωτα το χωσιμο των πουλιων τους οταν αυτο καλυφθει η γυναικα μπαινει σε δευτερη μοιρα.
Εν αντιθεσει μια σωστη γυναικα που ερωτευται δινεται ψυχη τε και σωματι..αν απορεις για αυτα που λεω τοτε δεν επεσες πανω σε σωστη γυναικα ως τωρα
παντως για να μην ειμαι απολυτη υπαρχουν και καποιοι σωστοι αντρες.. ελαχιστοι αλλα υπαρχουν..η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια

Οι γυναίκες λένε ψέμματα ακόμα και στον εαυτό τους για να δικαιολογούν την συμπεριφορά τους απέναντι στους άντρες. Το χώσιμο των πουλιών τους οι άντρες το λένε γαμήσι και όχι έρωτα (έτσι το λένε οι γυναίκες και οι συκιές).

Έχω γνωρίσει πολύ καλά εκατοντάδες γυναίκες από όλο τον κόσμο. Οι γυναίκες ερωτεύονται το πολύ μια φορά στη ζωή τους και αυτό σε εφηβική ηλικία ενώ μετά από αυτό το μυαλό τους είναι συνεχώς στο χρήμα, στο γαμήσι και στην τεκνοποίηση. Ό,τι κάνουν με τους άντρες όταν περάσουν την ηλικία των 25 ετών το κάνουν από ανάγκη και όχι από αγάπη!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

ο αντρας οταν ερωτευεται απο μια γυναικα ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ μονο να ειναι μαζι της θελει και να κανει ερωτα.

Διαφωνω. Δεν γίνεται να κάνεις συνέχεια έρωτα γιατί αυτό ειναι σαν τελετή.
Θες και να την γαμησεις σαν κτήνος.
Εξάλλου πόσο θα κρατήσει μέχρι να γίνει συνήθεια;
μετα θα βριζεστε και θα τσακωνεστε.
Αρα θα μείνει η αγάπη.
Επίσης έχω παρατηρησει ότι όταν υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σε σχέση λογω καθημερινότητας το σεξ χάνει πολύ σε ισχύ. Τότε η γυναίκα γίνεται σκροφα
κι ο άνδρας ξενοπηδαει. Δεν υπάρχει σωτηρία. Μην ακούτε τα καθυστερια στις εκπομπές η τους φιλόσοφους.
Αυτοί είναι όλοι ανώμαλοι κι αγαμητοι.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
αν δεν πιστευετε οτι υπαρχει κατι καλο εκει εξω δε θα το προσεκλυσετε ποτε..
κλαφτητε ανετα..οπως πολυ καλα ξερετε να κανετε

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η γυναίκα νικιέται μόνο όταν είναι ερωτευμένη. Μόνο τότε της τα παίρνεις όλα μαζί με την πατουρα της.
Αν τελειώσει αυτο είναι σαν εμάς αλλά με βυζιά και μουνι. Δεν έχετε δει που κανείς δεν γαμάει την γυναίκα του αν περάσουν τα χρόνια αλλά την αγαπάει; αν ομως πάει σε άλλου που δεν την έχει βαρεθεί ή σε όποια να είναι θέλει να την ξεσκίζει στον πουτσο ενώ κι ο αλλος την έχει βαρεθεί εκείνη. Οι πιο φιλελεύθεροι πάνε μαζί με τις γυναίκες τους και τους τις γαμανε οι άλλοι. Εγω πιστεύω ότι πάνε για να βλέπουν ποιοι τις γαμανε για να νιώθουν μία ασφάλεια ας πούμε ότι ξέρουν ήδη τον γαμια. Δεν ξέρω πως το δέχονται αυτό.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλό εκεί έξω για να περάσω μερικές ευχάριστες ώρες στο κρεββάτι.

Γιατί να κλάψω;

Έπαψα να είμαι παρθένος από τα 13 μου χρόνια.

Έχω ερωτευτεί αληθινά περισσότερες από 20 γυναίκες στη ζωή μου ενώ έχω γαμήσει τουλάχιστον 400.

Οι περισσότερες με τις οποίες ήμουν ερωτευμένος μου πουλούσαν έρωτα είτε επειδή περνούσαν καλά μαζί μου στο κρεββάτι και δεν ήθελαν να χάσουν τα γαμήσια, είτε επειδή έψαχναν για πλούσιο, μορφωμένο και ωραίο γαμπρό. Αυτές μόλις καταλάβαιναν ότι δεν αγόραζα έστριβαν στην πρώτη γωνία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν κλαιγομαστε διαπιστωσεις κανουμε.
οταν λεμε οτι κατα την περιοδο σας βγαινε απο το μουνι αιμα δεν ειναι καλψα ειναι παρατηρηση, ομοιως οταν παρατηρουμε το ασταθες του γυναικειου χαρακτηρα που λεει α με αυτον με τιποτα και μετα παει και του καθεται ή καθεται σε καποιον 10 φορες χειροτερο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλό εκεί έξω για να περάσω μερικές ευχάριστες ώρες στο κρεββάτι.

Γιατί να κλάψω;

Έπαψα να είμαι παρθένος από τα 13 μου χρόνια.

Έχω ερωτευτεί αληθινά περισσότερες από 20 γυναίκες στη ζωή μου ενώ έχω γαμήσει τουλάχιστον 400.

Οι περισσότερες με τις οποίες ήμουν ερωτευμένος μου πουλούσαν έρωτα είτε επειδή περνούσαν καλά μαζί μου στο κρεββάτι και δεν ήθελαν να χάσουν τα γαμήσια, είτε επειδή έψαχναν για πλούσιο, μορφωμένο και ωραίο γαμπρό. Αυτές μόλις καταλάβαιναν ότι δεν αγόραζα έστριβαν στην πρώτη γωνία.

ναι μηπως εστριβαν γτ εβλεπαν αυτο π τελικα εισαι? Αναρωτηθηκες ποτε? Για ξεκινα κ καμια ψυχοθεραπεια δε βλαπτει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom