Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
όχι δεν τους αρεσε μονο μια.
αναφέρομαι σε πολλους συμφοιτητες μου που ειχαν ένα σωρο προσοντα εμφανισιακά και πτυχια και αμαξια και δουλεια και μιλαγαν σε γυναικες αλλα οι τύπισσες τους γράφανε και ανεβαιναν στο μηχανακι του τυπου που τους ζητουσε λεφτα για βενζινη και ηταν και κοντος και χοντρος με λιγα μαλια...

Όλες οι γυναίκες σε νεαρή ηλικία φτιάχνουν ένα ερωτικό σενάριο στο μυαλό τους που τις καυλώνει αφάνταστα και μετά ψάχνουν για τον πρωταγωνιστή με τον οποίο θα το ζήσουν.

Όταν ήμουν 27 ετών έκανα ένα καλοκαιρινό απόγευμα καμάκι στη Σταδίου μια 30άρα Ελληνοαμερικάνα που έμοιαζε καταπληκτικά με γνωστή σταρ του Χόλλιγουντ (9άρη γκόμενα για τους απαιτητικούς κριτές!). Μετά από μπλα-μπλα 5 λεπτών, ραντεβού έξω από το Ταχυδρομείο Συντάγματος μετά από 5 ημέρες και 5 εξόδους σε καφετέριες και κινηματογράφο όπου με απαίτησή μου πλήρωνε όλα τα έξοδά της, έμαθα ότι έψαχνε κάποιον να μοιάζει με τον τραγουδιστή Ξυλούρη ή με κάποιον οδηγό μοτοσυκλέτας σαν τον Πήτερ Φόντα που πρωταγωνιστούσε στο Easy Rider to 1969.

Το θετικό για μένα ήταν ότι έμοιαζα αρκετά και στους δύο και το αρνητικό ότι ούτε μηχανή οδηγούσα ούτε έπαιζα κάποιο μουσικό όργανο.

Όταν της ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω να την βλέπω αν δεν κάνουμε έρωτα και πείστηκε από την συμπεριφορά μου για την απόφασή μου, με κάλεσε την μεθεπόμενη μέρα σπίτι της το μεσημέρι για φαγητό. Εκεί αμέσως μετά το φαγητό έπεσε και το πρώτο γαμήσι περιμένοντας την αδελφή της να έλθει από την εργασία της.

Την ξέσκιζα για ένα ολόκληρο χρόνο έως ότου έπεισε κάποιον από τους καληνυχτάκηδες με τους οποίους έβγαινε επί χρόνια τα βράδια και της πλήρωναν όλα τα έξοδα να την παντρευτεί.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
ναι βέβαια τίτλος τιμής τα γαμησια σας. Όχι η αξία σας σαν άντρες, η ντροπροσυνη, η δυναμη, η ωραία ομιλία, η σωστή σκέψη, η εξυπνάδα το να πιάνουν τα χέρια σας το να είστε ευγενικοί με σεβασμό κτλ. Το αν γαματε μετράει πολλές. Κούνια που σας κουναγιε. Μετά η άλλη βλέπει ότι είστε κύμβαλα σας παρατάει κ κλαίτε. Εντωμεταξύ οι περισσότεροι που δήθεν γαματε κ πολλές είστε κ μάπα στο σεξ. Κάτσε πες εσύ τον Σαντ αρρωστο ενώ εσύ είσαι μυαλαρα και ψυχικά ισορροπημενος

Θέλησα να κάνω λάικ σ' αυτό το σχόλιο αλλά το σάιτ δεν μου δίνει τη δυνατότητα αυτή, οπότε δηλώνω ότι μ' αρέσει αναδημοσιεύοντάς το.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Διαβάζω το φόρουμ αρκετό καιρό και έκανα λογαριασμό για να δώσω την ευγνωμοσύνη μου στο παλικάρι / κοπελιά που έγραψε αυτό εδώ. Παιδιά είστε πολλοί που είστε για φάρμακα και σας αφήνουν να λέτε διάφορα για σεξ, σχέσεις και καριέρα, είναι απίστευτο. Τέλοσπάντων, καλώς σας βρήκα.

Δεν είναι για φάρμακα και δεν τους έχει "αφήσει" κανείς. Δεν είναι ψυχιατρικό το ζήτημα αλλά κοινωνικό, όχι ότι λέω κάτι συγκεκριμένο βέβαια μ' αυτή τη λέξη πασπαρτού.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Τις γυναίκες είτε θα τις γλύφεις καλά και θα τις πληρώνεις καλά, είτε θα τις γαμάς καλά, τσάμπα, και θα σε γλύφουν ακόμα καλύτερα!

Διαλέγεις και παίρνεις!

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Το ότι δεν είναι ψυχιατρικό το ζήτημα που έθιξε ο Αλέξανδρος Χατζημιχαήλ αλλά κοινωνικό, δεν καθιστά τους υπό συζήτηση ανθρώπινους τύπους καλύτερους από αυτούς που χρειάζονται φάρμακα. Μην παρεξηγηθούμε.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.613
Πόντοι
506
ναι βέβαια τίτλος τιμής τα γαμησια σας. Όχι η αξία σας σαν άντρες, η ντροπροσυνη, η δυναμη, η ωραία ομιλία, η σωστή σκέψη, η εξυπνάδα το να πιάνουν τα χέρια σας το να είστε ευγενικοί με σεβασμό κτλ. Το αν γαματε μετράει πολλές. Κούνια που σας κουναγιε. Μετά η άλλη βλέπει ότι είστε κύμβαλα σας παρατάει κ κλαίτε. Εντωμεταξύ οι περισσότεροι που δήθεν γαματε κ πολλές είστε κ μάπα στο σεξ. Κάτσε πες εσύ τον Σαντ αρρωστο ενώ εσύ είσαι μυαλαρα και ψυχικά ισορροπημενος
εγω γιατι νομιζα οτι καθε φορα που μια γυναικα λεει ευγενικος ή ευγενικος και καλο παιδι ειναι σα να λεει μαλακα;
εκτος απο αυτο, μετα το ευγενικος, κρυβεται και ενα αλλα

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Παράθεση από: erinal  (σήμερα στις 13:04)

Όλοι αυτοί στους οποίους αναφέρθηκε ο Χατζημιχαήλ μιλώντας για ψυχιατρική φροντίδα, αυτοί οι ίδιοι στους οποίους αναφέρομαι κι εγώ μιλώντας για κοινωνικό ζήτημα,

είναι ανθρώπινοι τύποι με τους οποίους έχω συγχρωτιστεί και συνεχίζω να συγχρωτίζομαι στα κοινωνικά πεδία όπου δραστηριοποιούμαι.

Το μόνο λοιπόν που έχει να προσφέρει όλος αυτός ο κόσμος στον εαυτό του και στους συνανθρώπους του είναι ο οίκτος. Εγώ δεν κάνω τίποτα άλλο απ' το να τους λυπάμαι και να τους οικτίρω.

Αλλά ο πολύς οίκτος καταντάει να είναι, εκτός από κουραστικός, και απρεπής, προσβλητικός, ανάρμοστος.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε υποχρεώνει να νιώθεις για κάποιον συνέχεια οίκτο, ούτε καν αυτός τον οποίο λυπάσαι.

Ε, τα λόγια της erinal, της οποίας δεν έχω διαβάσει άλλα σχόλια και αύριο μεθαύριο μπορεί και να τσακωνόμαστε για αυτό ή για  άλλο ζήτημα, έχουν το ύφος και τον τόνο του ανθρώπου που αρνείται να συνεχίσει να είναι συνένοχος σ' ό,τι συμβαίνει.

Δεν ήρθα σ' αυτό τον κόσμο για να συγχωρώ συνέχεια τους βλάκες, σκέφτεσαι. Δεν ήρθα εδώ για να γελάω συνέχεια με τους ηλίθιους.

Δεν ήρθα εδώ για να τους λυπάμαι.

Ήρθα για να γράψω δυο λόγια...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
όπως λεει και ο τιτλος το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν ερωτεύομαι τις κοπελες που κανω σχεση,εχω κανει κάμποσες σχεσεις και ποτε δεν εχω ερωτευτεί ειτε κεραυνοβολα ειτε κανονικα καμια κοπελα,μετα το αντιλαμβάνονται ότι δεν τις γουστάρω η καλυτερα ότι δεν τις αγαπαω και φευγουν.εχει συμβει σε κανενα αυτό το θεμα?αν ναι το αντιμετωπισαν και πως?επισης δεκτες και οι εμπειριες περι του ιδιου προβλήματος από συναγωνιστες.
επειδη εχεις μαθει με τις πουτανες σε επαγγελματικα γαμησια
οι γκομενες θελουν συνεχεια να τις κυνηγας να κανεις το μαλακα να τις καταλαβαινεις παντα και αυτες στη μουναρα τους αν δεν εχεις φραγκα σηκωνουν μπαιρακι αν εχεις καθονται σουζα
οποτε καλυτερα με τις τανες πιο φτηνα σου ρχονται φευγουν μετα το σεξ και κοιμασαι και διαγωνια

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όλες οι γυναίκες σε νεαρή ηλικία...

Καταρχήν μπράβο σου γιατί εγώ μόνο
με αυτά τα ποστ χαίρομαι ως άνδρας. Δηλαδή όταν βλέπω τον άλλον να γαμάει
την γυναίκα στα ίσα. Και αυτό στο λέω εγώ που γαμάω γυναίκες όλων των κατηγοριών αλλα με κόπο και ζόρι.
Ναι κουραζομαι αλλά αξίζει.
Συνήθως από 5 μέχρι βία 7 με εξαίρεση
το 8 αφού έτσι τις βσθμολογείτε. Για 9 και 10 το έχω ξεχάσει.
Ο λόγος είναι ότι το 9 και το 10 έχει πάψει να με ελκύει στην σημερινή εποχή. Δεν έχει φυσικοτητα πλέον δεν έχει θηλυκότητα παρά μόνο σεξ και δεν μπορώ
να την δω ως γυναίκα. Τοτε δεν έχω δύναμη άσε που χαλιέμαι και νευριάζω. Θέλω να την φτυσω μέσα στο στόμα.
Δεν υπάρχει όμως καμία γυναίκα να μας κοντράρει στον πλανήτη. Απλά αν κάνεις λάθος δεν θα την γαμησεις. Και λάθη γίνονται πολλά.

Θέλω να μου πεις όμως αν αυτή που γαμούσες, την γαμούσες ακάποτα. Δεν το διευκρίνισες κι όπως καταλαβαίνεις
το κείμενο είναι απλά όμορφο.
Μόνο με την λέξη ακαποτα γίνεται ρεαλιστικό.
Αν απαντήσεις μην μου πεις για αρρώστειες και μαλακιες. Αυτα είναι γνωστά.
Αλλά δεν μπορεί και να γαμούσες ένα χρόνο γκόμενα με καποτα. Απλά αυτό δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Εκτός αν το απεφυγες για να τα εχεις καλά με όσους γαμανε μόνο πουτανες κι αρα κατά βάση με καποτα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εγω γιατι νομιζα οτι καθε φορα που μια γυναικα λεει ευγενικος ή ευγενικος και καλο παιδι ειναι σα να λεει μαλακα;
εκτος απο αυτο, μετα το ευγενικος, κρυβεται και ενα αλλα

Εκεί έχεις αποτύχει και φεύγεις.
Δεν λες τίποτα. Πας στην επόμενη.
Είναι αναρίθμητες.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Διαβάζω το φόρουμ αρκετό καιρό και έκανα λογαριασμό για να δώσω την ευγνωμοσύνη μου στο παλικάρι / κοπελιά που έγραψε αυτό εδώ. Παιδιά είστε πολλοί που είστε για φάρμακα και σας αφήνουν να λέτε διάφορα για σεξ, σχέσεις και καριέρα, είναι απίστευτο. Τέλοσπάντων, καλώς σας βρήκα.

τύπε καλά να περάσεις

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Είναι όμως τρομερό...

Πολλές γυναίκες σήμερα μοιάζουν με τραβελια.
Δεν έχουν ουτε την απλη ζεστασιά που βγάζει το κούτσουρο από το τζάκι.
Δεν έχουν το ταμπεραμέντο της καυλιαρας που σφουγγαριζει με τακούνι και σε καυλωνει με το τικ.
Ένα μουνι ξερό έχουν κι ένα κραγιόν
για να σβήνουν την ατερμονη θλίψη τους.
Γυροβολανε σε εκδηλώσεις με ανεραστους
και κρύβουν την καταντια τους σε ψεύτικες στιγμές που μπεμπεκίζουν με παιδιά άλλων μιας που αυτές δεν κάνουν, λόγω καριέρας στο κλαρινο. Αν το βρουν κι αυτό.
Δεν ξέρω κι αν δίνουν κώλο όπως παλιά...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Καταρχήν μπράβο σου γιατί εγώ μόνο
με αυτά τα ποστ χαίρομαι ως άνδρας. Δηλαδή όταν βλέπω τον άλλον να γαμάει
την γυναίκα στα ίσα. Και αυτό στο λέω εγώ που γαμάω γυναίκες όλων των κατηγοριών αλλα με κόπο και ζόρι.
Ναι κουραζομαι αλλά αξίζει.
Συνήθως από 5 μέχρι βία 7 με εξαίρεση
το 8 αφού έτσι τις βσθμολογείτε. Για 9 και 10 το έχω ξεχάσει.
Ο λόγος είναι ότι το 9 και το 10 έχει πάψει να με ελκύει στην σημερινή εποχή. Δεν έχει φυσικοτητα πλέον δεν έχει θηλυκότητα παρά μόνο σεξ και δεν μπορώ
να την δω ως γυναίκα. Τοτε δεν έχω δύναμη άσε που χαλιέμαι και νευριάζω. Θέλω να την φτυσω μέσα στο στόμα.
Δεν υπάρχει όμως καμία γυναίκα να μας κοντράρει στον πλανήτη. Απλά αν κάνεις λάθος δεν θα την γαμησεις. Και λάθη γίνονται πολλά.

Θέλω να μου πεις όμως αν αυτή που γαμούσες, την γαμούσες ακάποτα. Δεν το διευκρίνισες κι όπως καταλαβαίνεις
το κείμενο είναι απλά όμορφο.
Μόνο με την λέξη ακαποτα γίνεται ρεαλιστικό.
Αν απαντήσεις μην μου πεις για αρρώστειες και μαλακιες. Αυτα είναι γνωστά.
Αλλά δεν μπορεί και να γαμούσες ένα χρόνο γκόμενα με καποτα. Απλά αυτό δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Εκτός αν το απεφυγες για να τα εχεις καλά με όσους γαμανε μόνο πουτανες κι αρα κατά βάση με καποτα.

Την γαμούσα από την πρώτη φορά και πάντοτε ακάποτα! Της έρριχνα 4-5 καβλιά την εβδομάδα.  Όταν χωρίσαμε έμαθα ότι την πηδούσε από πριν 1-2 φορές τον μήνα και ο καληνυχτάκιας που παντρεύτηκε αργότερα και τον οποίον είχε γνωρίσει λίγα χρόνια πριν από μένα.

Αυτός ήταν εξίσου εμφανίσημος με μένα αλλά της έκανε διάφορα δώρα και πλήρωνε τα πάντα όποτε αυτή ήταν μαζί του.

Την χώρισε μετά από 8 χρόνια γάμου επειδή αυτή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά (το ήξερα από την αρχή της γνωριμίας μας).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πώς τα καταφερες ρε τύπε να μπαναρισθείς σε λιγοτερο απο τρεις ωρες από τη στιγμη που εκανες εγγραφη?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πώς τα καταφερες ρε τύπε να μπαναρισθείς σε λιγοτερο απο τρεις ωρες από τη στιγμη που εκανες εγγραφη?

Yποπτεύομαι πως ηταν εκείνος ο Τόνι που είχε μπει πρό ολίγων μηνών

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Είναι όμως τρομερό...

Πολλές γυναίκες σήμερα μοιάζουν με τραβελια.
Δεν έχουν ουτε την απλη ζεστασιά που βγάζει το κούτσουρο από το τζάκι.
Δεν έχουν το ταμπεραμέντο της καυλιαρας που σφουγγαριζει με τακούνι και σε καυλωνει με το τικ.
Ένα μουνι ξερό έχουν κι ένα κραγιόν
για να σβήνουν την ατερμονη θλίψη τους.
Γυροβολανε σε εκδηλώσεις με ανεραστους
και κρύβουν την καταντια τους σε ψεύτικες στιγμές που μπεμπεκίζουν με παιδιά άλλων μιας που αυτές δεν κάνουν, λόγω καριέρας στο κλαρινο. Αν το βρουν κι αυτό.
Δεν ξέρω κι αν δίνουν κώλο όπως παλιά...

Ακριβως αυτο! ειναι γυναικες στο φύλο αλλα δεν είναι γυναικες στο χαρακτηρα και τη συμπεριφορα

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Αν είσαι εμφανίσημος και έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο τότε οι σχολές χορού προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για καμάκι με μικρό χρηματικό κόστος!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Την γαμούσα από την πρώτη φορά και πάντοτε ακάποτα! Της έρριχνα 4-5 καβλιά την εβδομάδα.  Όταν χωρίσαμε έμαθα ότι την πηδούσε από πριν 1-2 φορές τον μήνα και ο καληνυχτάκιας που παντρεύτηκε αργότερα και τον οποίον είχε γνωρίσει λίγα χρόνια πριν από μένα.

Αυτός ήταν εξίσου εμφανίσημος με μένα αλλά της έκανε διάφορα δώρα και πλήρωνε τα πάντα όποτε αυτή ήταν μαζί του.

Την χώρισε μετά από 8 χρόνια γάμου επειδή αυτή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά (το ήξερα από την αρχή της γνωριμίας μας).

Συγχαρητήρια για την στάση σου.

Τεράστιος!

Είδες που τελικά ο άλλος μπορεί να στην πήρε αλλά και καλύτερα για σένα που την κράτησε. Έτσι είναι αν δίνεις λεφτά συνέχεια. Σχεδον παντα χανεις.
Εσύ δεν εχασες τίποτα σοβαρό.
Μόνο εμείς θα γαμιόμαστε με άλλες.
Αυτές όχι. Κανένας εγωισμός σε αυτό.
Δεν μπορούν να τα καταφέρουν εξίσου καλά με 2-3-4-5 πουτσες. Ενώ εμεις άρχοντες.
Και εκατό γυναίκες να γαμήσουμε, μία αγαπάμε. Κι αυτή για όσο κρατήσει.

Για πλάκα το ξεχωρίζουμε.

Γίγαντες...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ακριβως αυτο! ειναι γυναικες στο φύλο αλλα δεν είναι γυναικες στο χαρακτηρο και τη συμπεριφορα

Μετά το έτος 2.000 στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο τα Μ.Μ.Ε προάγουν το τρίτο φύλο εις βάρος των παραδοσιακών αντρών και γυναικών. Στο χώρο της δημοσιογραφίας σήμερα οι περισσότεροι/ες είναι είτε συκιές, είτε μπινέδες, είτε λεσβίες, είτε φεμινίστριες ενώ οι απαγορευμένες ουσίες καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ακριβως αυτο! ειναι γυναικες στο φύλο αλλα δεν είναι γυναικες στο χαρακτηρο και τη συμπεριφορα

Ακριβώς! Και δεν βάφονται και σωστά.
Προτείνω σπέρμα στην μαπα με μυστρί.
Έχεις παρατηρήσει ότι θέλουν να μοιάζουν η μια στην άλλη κσι κάνουν παρέα
βαση των κιλών τους;

Άχρηστα δίποδα που το παίζουν ανεξάρτητες ενώ γυρευουν προξενιό.
Όταν όμως θες τα παπάρια της ισότητας, παιρνεις δώρο και τον πουτσο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom