Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
όχι δεν τους αρεσε μονο μια.
αναφέρομαι σε πολλους συμφοιτητες μου που ειχαν ένα σωρο προσοντα εμφανισιακά και πτυχια και αμαξια και δουλεια και μιλαγαν σε γυναικες αλλα οι τύπισσες τους γράφανε και ανεβαιναν στο μηχανακι του τυπου που τους ζητουσε λεφτα για βενζινη και ηταν και κοντος και χοντρος με λιγα μαλια...
Όλες οι γυναίκες σε νεαρή ηλικία φτιάχνουν ένα ερωτικό σενάριο στο μυαλό τους που τις καυλώνει αφάνταστα και μετά ψάχνουν για τον πρωταγωνιστή με τον οποίο θα το ζήσουν.
Όταν ήμουν 27 ετών έκανα ένα καλοκαιρινό απόγευμα καμάκι στη Σταδίου μια 30άρα Ελληνοαμερικάνα που έμοιαζε καταπληκτικά με γνωστή σταρ του Χόλλιγουντ (9άρη γκόμενα για τους απαιτητικούς κριτές!). Μετά από μπλα-μπλα 5 λεπτών, ραντεβού έξω από το Ταχυδρομείο Συντάγματος μετά από 5 ημέρες και 5 εξόδους σε καφετέριες και κινηματογράφο όπου με απαίτησή μου πλήρωνε όλα τα έξοδά της, έμαθα ότι έψαχνε κάποιον να μοιάζει με τον τραγουδιστή Ξυλούρη ή με κάποιον οδηγό μοτοσυκλέτας σαν τον Πήτερ Φόντα που πρωταγωνιστούσε στο Easy Rider to 1969.
Το θετικό για μένα ήταν ότι έμοιαζα αρκετά και στους δύο και το αρνητικό ότι ούτε μηχανή οδηγούσα ούτε έπαιζα κάποιο μουσικό όργανο.
Όταν της ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω να την βλέπω αν δεν κάνουμε έρωτα και πείστηκε από την συμπεριφορά μου για την απόφασή μου, με κάλεσε την μεθεπόμενη μέρα σπίτι της το μεσημέρι για φαγητό. Εκεί αμέσως μετά το φαγητό έπεσε και το πρώτο γαμήσι περιμένοντας την αδελφή της να έλθει από την εργασία της.
Την ξέσκιζα για ένα ολόκληρο χρόνο έως ότου έπεισε κάποιον από τους καληνυχτάκηδες με τους οποίους έβγαινε επί χρόνια τα βράδια και της πλήρωναν όλα τα έξοδα να την παντρευτεί.