Νέα

Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
δεν κλαιγομαστε διαπιστωσεις κανουμε.
οταν λεμε οτι κατα την περιοδο σας βγαινε απο το μουνι αιμα δεν ειναι καλψα ειναι παρατηρηση, ομοιως οταν παρατηρουμε το ασταθες του γυναικειου χαρακτηρα που λεει α με αυτον με τιποτα και μετα παει και του καθεται ή καθεται σε καποιον 10 φορες χειροτερο

ενω ο αντρας που μισει τα μπαζα αλλα τα γαμαει αμα δε βρει καλυτερη ειναι πιο σταθερος χαρακτηρας ε?
τεσπα εσυ αναφερεσαι σε γυναικουλες που σαφως υπαρχουν αλλα αν δεν εχεις κριση εκει θα πεφτεις συνεχεια

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Η γυναίκα νικιέται μόνο όταν είναι ερωτευμένη. Μόνο τότε της τα παίρνεις όλα μαζί με την πατουρα της.
Αν τελειώσει αυτο είναι σαν εμάς αλλά με βυζιά και μουνι. Δεν έχετε δει που κανείς δεν γαμάει την γυναίκα του αν περάσουν τα χρόνια αλλά την αγαπάει; αν ομως πάει σε άλλου που δεν την έχει βαρεθεί ή σε όποια να είναι θέλει να την ξεσκίζει στον πουτσο ενώ κι ο αλλος την έχει βαρεθεί εκείνη. Οι πιο φιλελεύθεροι πάνε μαζί με τις γυναίκες τους και τους τις γαμανε οι άλλοι. Εγω πιστεύω ότι πάνε για να βλέπουν ποιοι τις γαμανε για να νιώθουν μία ασφάλεια ας πούμε ότι ξέρουν ήδη τον γαμια. Δεν ξέρω πως το δέχονται αυτό.

Οι παντρεμένοι άντρες συνήθως εξακολουθούν να αγαπούν την γυναίκα τους ακόμα κι όταν αυτή δίνει το μουνί της και τον κώλο της σε τρίτους και όχι στους ίδιους!

Όταν δεν σου σηκώνεται με την γυναίκα σου αλλά με κάποια άλλη τότε να είσαι σίγουρος ότι η γυναίκα σου σε έχει βαρεθεί και γαμιέται με άλλους πίσω από την πλάτη σου!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ενω ο αντρας που μισει τα μπαζα αλλα τα γαμαει αμα δε βρει καλυτερη ειναι πιο σταθερος χαρακτηρας ε?
τεσπα εσυ αναφερεσαι σε γυναικουλες που σαφως υπαρχουν αλλα αν δεν εχεις κριση εκει θα πεφτεις συνεχεια
ναι ειναι σταθερος λεει γαμαω απο 4 και πανω, αν του φερεις 6ρι δεν θα σου πει α στραβωσα δεν μου μιλησε καλα και τι εννοουσε σε 1 απο τις 40 κουβεντες που αλλαξαμε στον προλογο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οι παντρεμένοι άντρες συνήθως εξακολουθούν να αγαπούν την γυναίκα τους ακόμα κι όταν αυτή δίνει το μουνί της και τον κώλο της σε τρίτους και όχι στους ίδιους!

Όταν δεν σου σηκώνεται με την γυναίκα σου αλλά με κάποια άλλη τότε να είσαι σίγουρος ότι η γυναίκα σου σε έχει βαρεθεί και γαμιέται με άλλους πίσω από την πλάτη σου!

τοτε να εισαι παντελονατος και να χωριζεις η κοροιδια ειναι πρωτα απεναντι στον εαυτο μας

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ναι ειναι σταθερος λεει γαμαω απο 4 και πανω, αν του φερεις 6ρι δεν θα σου πει α στραβωσα δεν μου μιλησε καλα και τι εννοουσε σε 1 απο τις 40 κουβεντες που αλλαξαμε στον προλογο

ασε μας ρε φιλε..μη τα πεις παραεξω αυτα

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
ναι μηπως εστριβαν γτ εβλεπαν αυτο π τελικα εισαι? Αναρωτηθηκες ποτε? Για ξεκινα κ καμια ψυχοθεραπεια δε βλαπτει!

Εσύ τελικά τι βλέπεις; (Θέλω συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη απάντηση και όχι γενικόλογα και αερολογίες).

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

η γυναικα μου, μου ειπε οτι της εβγαινε γκρινια καθημερινα γιατι χαλιοταν που δεν την ηθελε η πεθερα επειδη ηταν 6 χρονια μεγαλυτερη μου.
ανεξαρτητα τον αρχικο λογο πιστευεις υπαρχουν πολλες πεθερες που εγκρινουν την νυφη και ηταν αυτχη οποτε δικαιολογημενα την ετρωγε και της εβγαινε ή θα εβρισκε κατι αλλο ακομη και αν δεν υπηρχε πεθερα???
εγω λεω ηταν νευρωτικη και εψαχνε αφορμη.
πριν 10χρονια ειχε βρει αφορμη μια ερωτικη απογοητευση και νοσηλευτηκε με νευρικη ανορεξια.
αυριο αν της πανε λευκο ιπποτη θα την χαλαει οτι το αλογο δεν ειναι ασπρο.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εσύ τελικά τι βλέπεις; (Θέλω συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη απάντηση και όχι γενικόλογα και αερολογίες).

οταν μ λες οτι ολες σε θελαν για τα λεφτα σ κ το κορμι σου τοτε σημαινει οτι εσυ ησουν λαθος
γτ ως γνωστον εκει π κοιτας εκει θα πας
οταν λοιπον κοιτας ξεκολα ναι μεν ειναι γαμιστερα απτην αλλη ομως τους νοιαζει τι νυχια θα κανουν κ που θα βγουν το βραδυ τοτε ηθελες τα φιλε μ και ηπαθες τα
να ξερεις η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε και εν προκειμενω εσυ αρμενιζεις στραβα
οκ δε λεω να τις γαμησεις κ αυτες να κανεις τη πλακα σου αλλα να μην τις αφησεις να σε κανουν μισογυνη και υπερμαχο αυτων που λες για τις γυναικες
ευτυχως υπαρχουν εκει εξω αλλες γυναικες μορφωμενες, αξιοπρεπεσταστες δουλευταρουδες
ξεκολα απτη παγιωμενη αντιληψη που εχεις απτις γυναικουλες π συσχετιστηκες και ανοιξε τα ματια σ!
τα υπολοιπα με τη ψυχολογο σ!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

η γυναικα μου, μου ειπε οτι της εβγαινε γκρινια καθημερινα γιατι χαλιοταν που δεν την ηθελε η πεθερα επειδη ηταν 6 χρονια μεγαλυτερη μου.
ανεξαρτητα τον αρχικο λογο πιστευεις υπαρχουν πολλες πεθερες που εγκρινουν την νυφη και ηταν αυτχη οποτε δικαιολογημενα την ετρωγε και της εβγαινε ή θα εβρισκε κατι αλλο ακομη και αν δεν υπηρχε πεθερα???
εγω λεω ηταν νευρωτικη και εψαχνε αφορμη.
πριν 10χρονια ειχε βρει αφορμη μια ερωτικη απογοητευση και νοσηλευτηκε με νευρικη ανορεξια.
αυριο αν της πανε λευκο ιπποτη θα την χαλαει οτι το αλογο δεν ειναι ασπρο.

το οτι βραδιατικα με κανατε ψυχολογο λεει πολλα

φιλε σκεψου καθε φορα που σε εβλεπε η μανα της να ελεγε ειτε μπροστα σου ειτε πισω σου ασχημα λογια για σενα
προσπαθησε να μπεις λιγο στη ψυχολογια της γυναικας σου
ειναι οτι χειροτερο να μη σε θελει η οικογενεια του αγαπημενου σου να μη σε εγκρινει και να σε μειωνει

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Προσωπικά δεν με αφορά διότι δεν παντρεύτηκα ποτέ!

ο γαμος ειναι απλα μια συμβαση
οι σχεσεις οχι
εφαρμοσε το στις σχεσεις σου κ προσπαθησε να κανεις τιμιες σχεσεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το οτι βραδιατικα με κανατε ψυχολογο λεει πολλα

φιλε σκεψου καθε φορα που σε εβλεπε η μανα της να ελεγε ειτε μπροστα σου ειτε πισω σου ασχημα λογια για σενα
προσπαθησε να μπεις λιγο στη ψυχολογια της γυναικας σου
ειναι οτι χειροτερο να μη σε θελει η οικογενεια του αγαπημενου σου να μη σε εγκρινει και να σε μειωνει
εγω ξερω το 99% πεθερα με νυφη δεν συμπαθιουνται. το οτι το 90% των ζευγαριων δεν τα παει καλα ειναι ασχετο. δεν μεναμε στο ιδιο σπιτι , μια φορα την εβδομαδα βλεπομασταν και μετα το γαμο δεν εκανε κιχ η μανα μου. εγω επαιρνα το μερος της γυναικας μου και η γυναικα μου ειχε να κανει με εμενα. δεν ειχε κανενα λογο να διαμαρτυρεται για τις ακριβες ντοματες που αγορασα επειδη ταχα ειχε στο πισω μερος του μυαλου της οτι η πεθερα δεν την ηθελε.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
εγω ξερω το 99% πεθερα με νυφη δεν συμπαθιουνται. το οτι το 90% των ζευγαριων δεν τα παει καλα ειναι ασχετο. δεν μεναμε στο ιδιο σπιτι , μια φορα την εβδομαδα βλεπομασταν και μετα το γαμο δεν εκανε κιχ η μανα μου. εγω επαιρνα το μερος της γυναικας μου και η γυναικα μου ειχε να κανει με εμενα. δεν ειχε κανενα λογο να διαμαρτυρεται για τις ακριβες ντοματες που αγορασα επειδη ταχα ειχε στο πισω μερος του μυαλου της οτι η πεθερα δεν την ηθελε.

για τις ντοματες διαμαρτυρωταν ετσι κ αλλιως γτ μπορεις να βρεις καλες κ φθηνες στην λαικη
τωρα για τα αλλα μπραβο σ που τη στηριζες οπως λες αλλα κ παλι οταν γνωριζεις οτι τα πεθερικα δε σε θελουν δε σε αφηνει να χαρεις οσο θα ηθελες και να νιωθεις ανετα
τεσπα κ μη τα γενικοποιεις γτ εγω γνωριζω πολλα ζευγαρια π εχουν αριστη σχεση με τα πεθερικα

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
οταν μ λες οτι ολες σε θελαν για τα λεφτα σ κ το κορμι σου τοτε σημαινει οτι εσυ ησουν λαθος
γτ ως γνωστον εκει π κοιτας εκει θα πας
οταν λοιπον κοιτας ξεκολα ναι μεν ειναι γαμιστερα απτην αλλη ομως τους νοιαζει τι νυχια θα κανουν κ που θα βγουν το βραδυ τοτε ηθελες τα φιλε μ και ηπαθες τα
να ξερεις η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε και εν προκειμενω εσυ αρμενιζεις στραβα
οκ δε λεω να τις γαμησεις κ αυτες να κανεις τη πλακα σου αλλα να μην τις αφησεις να σε κανουν μισογυνη και υπερμαχο αυτων που λες για τις γυναικες
ευτυχως υπαρχουν εκει εξω αλλες γυναικες μορφωμενες, αξιοπρεπεσταστες δουλευταρουδες
ξεκολα απτη παγιωμενη αντιληψη που εχεις απτις γυναικουλες π συσχετιστηκες και ανοιξε τα ματια σ!
τα υπολοιπα με τη ψυχολογο σ!

Ουσιαστικά μου λες ότι όλες οι ωραίες γυναίκες είναι ξέκωλα και μόνο για τον πούτσο και το χρήμα ενώ μόνο τα μπάζα είναι για γάμο και οικογένεια! Δηλαδή, "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!".

Αν είχες το στοιχειώδες I.Q θα καταλάβαινες ότι η απάντησή σου στην ερώτησή μου επιβεβαιώνει περίτρανα όσα υποστηρίζω για τις γυναίκες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ουσιαστικά μου λες ότι όλες οι ωραίες γυναίκες είναι ξέκωλα και μόνο για τον πούτσο και το χρήμα ενώ μόνο τα μπάζα είναι για γάμο και οικογένεια! Δηλαδή, "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!".

Αν είχες το στοιχειώδες I.Q θα καταλάβαινες ότι η απάντησή σου στην ερώτησή μου επιβεβαιώνει περίτρανα όσα υποστηρίζω για τις γυναίκες.

δε μιλησα καθολου για εξωτερικη εμφανιση για χαζες κ ξεκολα μιλησα που θα βρεις παντου απο μπαζα μεχρι μουναρες

εισαι σε τελειως λαθος βαση. Περαστικα!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Το πρώτο απαράδεκτο.

Το δεύτερο εξαρτάται αλλά και δεν ελέγχεται 100% όπως ούτε κι εμείς ελεγχομαστε.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Δεν έχω γνωρίσει ωραία γυναίκα που να είναι παντρεμένη για περισσότερα από 5 χρόνια και να μην απατά συστηματικά τον άντρα της. Αυτό τα λέει όλα για τις γυναίκες!

Αυτά που λες εσύ τα λένε όλα τα μπάζα, τα οποία δεν απατούν τον άντρα τους όχι επειδή τον αγαπούν αλλά επειδή δυσκολεύονται να βρουν εμφανίσημο εραστή.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν έχω γνωρίσει ωραία γυναίκα που να είναι παντρεμένη για περισσότερα από 5 χρόνια και να μην απατά συστηματικά τον άντρα της. Αυτό τα λέει όλα για τις γυναίκες!

Αυτά που λες εσύ τα λένε όλα τα μπάζα, τα οποία δεν απατούν τον άντρα τους όχι επειδή τον αγαπούν αλλά επειδή δυσκολεύονται να βρουν εμφανίσημο εραστή.

τυπε τις αντιληψεις π εχεις κρατα τες για τη παρτη σ
δε χαλαω ουτε σαλιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι γενικεύσεις ειναι αυτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom