Και τον προλάβει άλλος πριν από μας.. ισως να μην τα φέρει πότε η τυχη και να μην συναντηθούμε ποτε με τον ερώτα μας . . .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί δεν ερωτεύομαι τις σχέσεις μου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 579
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Τι ακριβώς θες να ερωτευθείς από τη γυναίκα; Θα θαμπωθείς για λίγο από τον "κουμπαρά" και το απαλό δερματάκι της και μετά θα σου περάσει. Δεν έχει τίποτα άλλο.
Κάποιοι άλλοι σοφοί σε άλλα θρεντ έχουν γράψει ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας. Πολύ σπάνιο να κρατηθεί σχέση με γυναίκα γιατί απλούστατα είναι ένα διαφορετικό είδος ανθρώπου. Μόλις ξεθωριάσει η σεξουαλική έλξη τι θα σε συνδέει με τη γυναίκα;
Ζευγάρια με μακροχρόνια σχέση, χωρίς να πιέζονται από παιδί και γάμο, είναι η εξαίρεση, κόντρα στη φύση. Αυτοί σχεδόν πάντα συνδέονται από τη δουλειά τους ή κοινά ενδιαφέροντα και έχουν μεγάλη ωριμότητα για να ανέχονται τις αντιθέσεις του φύλου του συντρόφου τους. Άντε τώρα να συνεννοηθείς εσύ με πριγκηπέσσες γιατί δεν κατουράς καθιστός.
Καλύτερα κάνε ότι σου απάντησε στην αρχή ο Σαββίδης και όλα τα άλλα λύνονται.
Κάποιοι άλλοι σοφοί σε άλλα θρεντ έχουν γράψει ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας. Πολύ σπάνιο να κρατηθεί σχέση με γυναίκα γιατί απλούστατα είναι ένα διαφορετικό είδος ανθρώπου. Μόλις ξεθωριάσει η σεξουαλική έλξη τι θα σε συνδέει με τη γυναίκα;
Ζευγάρια με μακροχρόνια σχέση, χωρίς να πιέζονται από παιδί και γάμο, είναι η εξαίρεση, κόντρα στη φύση. Αυτοί σχεδόν πάντα συνδέονται από τη δουλειά τους ή κοινά ενδιαφέροντα και έχουν μεγάλη ωριμότητα για να ανέχονται τις αντιθέσεις του φύλου του συντρόφου τους. Άντε τώρα να συνεννοηθείς εσύ με πριγκηπέσσες γιατί δεν κατουράς καθιστός.
Καλύτερα κάνε ότι σου απάντησε στην αρχή ο Σαββίδης και όλα τα άλλα λύνονται.
Istioploos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
εγώ αν δεν είναι η γκόμενα μπλεγμένη, δεν ερωτεύομαι... πρέπει να είναι τουλάχιστον αυταρχική, τοξική, ή έστω ένα εξαιρετικά αδύναμο και ανασφαλές άτομο που θα θέλω να προστατεύσω...
Τώρα ειμαι με μια κοπέλα σωστή, ισορροπημένη, έχει όλα τα καλά, αυτή ειναι φουλ ερωτευμένη μαζί μου, εμένα δεν μου καίγεται καρφί...
Τώρα ειμαι με μια κοπέλα σωστή, ισορροπημένη, έχει όλα τα καλά, αυτή ειναι φουλ ερωτευμένη μαζί μου, εμένα δεν μου καίγεται καρφί...
drizzt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 762
- Πόντοι
- 306
Στον ερωτα δεν υπάρχει σωστη-ισορροπημένη ή μπεγμενη , απλα ακολουθεις την καρδια . . . και στην ουσια κρινεται απο το ποσο πολυ την σκεφτεσαι μετα απο χρονια . . .Αν και πλεον αισθηματικα η ζωη μου ειναι σε μια πορεια και ειμαι 100% ευχαριστημενος , παντα η σκεψη μου ειναι σε μια ιδιατερη "γνωριμια" πριν απο σχεδον 9-10 χρονια που λογω συνθηκων δεν προχωρησε . . .εγώ αν δεν είναι η γκόμενα μπλεγμένη, δεν ερωτεύομαι... πρέπει να είναι τουλάχιστον αυταρχική, τοξική, ή έστω ένα εξαιρετικά αδύναμο και ανασφαλές άτομο που θα θέλω να προστατεύσω...
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
Μετα τα 32-35 παθαινεις απονευρωση, δεν προκειται να ξαναερωτευτεις.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
συνηθως ερωτευομαστε αυτο που μας "φτυνει"εγώ αν δεν είναι η γκόμενα μπλεγμένη, δεν ερωτεύομαι... πρέπει να είναι τουλάχιστον αυταρχική, τοξική, ή έστω ένα εξαιρετικά αδύναμο και ανασφαλές άτομο που θα θέλω να προστατεύσω...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
καθε αντρας ολες οι σχεσεις που εχει με τις γυναικες ειναι αντανακλαση της σχεσης με τη μητερα τουεκτος απο τα κλασσικα χιλιοπαιγμενα... δε σου εχει κατσει ακομα, αν ειναι θα το καταλαβεις, δεν εχεις βρει την καταλληλη κτλπ, εχω να σου προτεινω να το ψαξεις βαθια μεσα σου (οσο γινεται) μπας και παιζει τιποτα απο τον τροπο που σε μεγαλωσε η οικογενεια σου η' αυτοι που σε μεγαλωσανε στην τελικη.
αυτο κανω εγω τουλαχιστον και μαλλον προς τα εκει κλινω πιο πολυ.
προσωπικα και εγω ακομα δεν... παρολο που εχω κανει μεχρι στιγμης 3 "πιο σοβαρες και μακροχρονιες" σχεσεις... ας πουμε.
τις ενδιαμεσες της βδομαδας, μηνος, της μιας βραδιας και το αγοραιο... αστο, δεν πιανουν.
αγαπη-αγκαλιες-φιλια με ολα τα αναλογα παρελκομενα εχω δωσει και δινω (ετσι ειμαι δυστυχως-ευτυχως),
αλλα να ερωτευτω... (πεταλουδες, ροζ συννεφακια, να μου φυγει το μυαλο, να χασω τον ελεγχο κτλπ) ακομα δεν εχει κατσει.
το ψαχνω ομως...
lazarakos21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 1.644
- Πόντοι
- 2.391
Το πιστεύεις αλήθεια αυτό που λές;Μετα τα 32-35 παθαινεις απονευρωση, δεν προκειται να ξαναερωτευτεις.
Tremere
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Δεν ερωτεύεται κανείς, εάν οι ορμόνες που εκλύονται δεν είναι αρκετά ισχυρές. Αν ερωτεύεσαι, τότε σίγουρα κάποιο σφάλμα σχετιζόμενο με υπερπαραγωγή κάποιας χημικής ουσίας στο σώμα, φταίει. Πίσω από τα συναισθήματα, κρύβεται η χημεία του σώματος. Εκτός αυτού, ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον, αυτό φαίνεται στην εξελικτική πορεία του είδους, καθώς επίσης στη διαδρομή της ιστορίας και την κοινωνική δομή, από αρχαιοτάτων χρόνων. Οι αγαπούληδες και όσοι γαμάνε μονάχα ένα μουνί, οφείλουν αυτά όχι σε κάποια αρετή, εγκράτεια ή ανωτερότητα, αλλά σε errors του οργανισμού. Με τα συναισθήματα ντύνουμε τα ένστικτα. Τα ράσα όμως δεν κάνουν τον παπά. Γι' αυτό και απειροελάχιστοι ερωτεύονται πραγματικά και δεν πουλάν παπά.
Το άσχημο είναι όταν ερωτεύεται κανείς και δεν είναι αμοιβαίο, ιδίως όταν ερωτεύεται άτομα που τον μισούν, τον βλέπουν υποτιμητικά, τον προσβάλουν, θέλουν το κακό του, τον εκμεταλλεύονται, ή απλά γουστάρουν να γαμάνε και να δέρνουν έναν άνθρωπο που τους φαίνεται διαχειρίσιμος, χαμηλών τόνων, άπειρος ή ανίσχυρος. Σύμφωνα με το δικό μου αξίωμα, να χρησιμοποιώ πάντα το ισοζύγιο Ρίσκου / Ανταμοιβής και ταυτόχρονα να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να φοράει χρωματιστά γυαλιά ή παρωπίδες όταν βλέπω ή αλληλεπιδρώ με τον κόσμο γύρω μου, το συναίσθημα το έχω απωλέσει για το καλό μου. Υπάρχει όμως πάντοτε περιθώριο αποκλίσεως, δυστυχώς... Ιδίως αν ξεγελαστείς κι ένα άτομο στην αρχή σε βλέπει θετικά, λέει καλό λόγο για εσένα, σε παινεύει στις φίλες της κι εκείνες σκυλιάζουν κτλ. Δεν αξίζει όμως, αρκεί να θυμηθείς εγκαίρως ότι οι άνθρωποι αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου κι είσαι κομπλέ. Και στην τελική, όλα έχουν ημερομηνία λήξης, ακόμη και τα συναισθήματα. Ποιός χρειάζεται κάτι με ημερομηνία λήξης, που είναι επισφαλές για την ψυχοσωματική του υγεία, δυνητικά επιβλαβές για την εικόνα του προς τα έξω και την τσέπη του προς τα μέσα;
Το άσχημο είναι όταν ερωτεύεται κανείς και δεν είναι αμοιβαίο, ιδίως όταν ερωτεύεται άτομα που τον μισούν, τον βλέπουν υποτιμητικά, τον προσβάλουν, θέλουν το κακό του, τον εκμεταλλεύονται, ή απλά γουστάρουν να γαμάνε και να δέρνουν έναν άνθρωπο που τους φαίνεται διαχειρίσιμος, χαμηλών τόνων, άπειρος ή ανίσχυρος. Σύμφωνα με το δικό μου αξίωμα, να χρησιμοποιώ πάντα το ισοζύγιο Ρίσκου / Ανταμοιβής και ταυτόχρονα να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να φοράει χρωματιστά γυαλιά ή παρωπίδες όταν βλέπω ή αλληλεπιδρώ με τον κόσμο γύρω μου, το συναίσθημα το έχω απωλέσει για το καλό μου. Υπάρχει όμως πάντοτε περιθώριο αποκλίσεως, δυστυχώς... Ιδίως αν ξεγελαστείς κι ένα άτομο στην αρχή σε βλέπει θετικά, λέει καλό λόγο για εσένα, σε παινεύει στις φίλες της κι εκείνες σκυλιάζουν κτλ. Δεν αξίζει όμως, αρκεί να θυμηθείς εγκαίρως ότι οι άνθρωποι αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου κι είσαι κομπλέ. Και στην τελική, όλα έχουν ημερομηνία λήξης, ακόμη και τα συναισθήματα. Ποιός χρειάζεται κάτι με ημερομηνία λήξης, που είναι επισφαλές για την ψυχοσωματική του υγεία, δυνητικά επιβλαβές για την εικόνα του προς τα έξω και την τσέπη του προς τα μέσα;
Τελευταία τροποποίηση:
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
ναι, εχω ξεχασει ποτε ερωτευτηκα τελευταια φορα εντονα, να μη βλεπω μπροστα μου.Το πιστεύεις αλήθεια αυτό που λές;
Μην μπερδευεις τον ερωτα με την καυλα , πολυ μπερδευονται
Τελευταία τροποποίηση:
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.575
- Πόντοι
- 27.261
σε αλλους μπορει, αλλα δε στεκει σε μενα αυτο.καθε αντρας ολες οι σχεσεις που εχει με τις γυναικες ειναι αντανακλαση της σχεσης με τη μητερα του
ουτε μαμακιας ειμαι.
για τις επιλογες μου δε ρωταω κανεναν, ειναι καθαρα δικες μου.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.402
- Πόντοι
- 14.936
ισως φιλε νηματοθετη να σου πρηζουν την παπαρα το εχεις ψαξει?
μεγα προβλημα της εποχης.μετα τι ερωτες θελουνε και απαιτουν?
παντως σε μενα προσωπικα οσες πρηζαν πουτσ@ και να ηθελα δεν γινοταν να
τις ερωτευτω.
βαλε βεβαια οτι και οι σκληροπυρηνικοι του bou. μετα απο τετοια καριερα σε
ευγενη ιδρυματα για πολλα χρονια βλεπουμε μονο τσιγκελια με σφαχτα.
οποτε οι ερωτες και οι αγαπες ειναι για τα συμπαθη τετραποδα που υπεραγαπω
εξου και το ονομα μου.
μεγα προβλημα της εποχης.μετα τι ερωτες θελουνε και απαιτουν?
παντως σε μενα προσωπικα οσες πρηζαν πουτσ@ και να ηθελα δεν γινοταν να
τις ερωτευτω.
βαλε βεβαια οτι και οι σκληροπυρηνικοι του bou. μετα απο τετοια καριερα σε
ευγενη ιδρυματα για πολλα χρονια βλεπουμε μονο τσιγκελια με σφαχτα.
οποτε οι ερωτες και οι αγαπες ειναι για τα συμπαθη τετραποδα που υπεραγαπω
εξου και το ονομα μου.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.575
- Πόντοι
- 27.261
θα υποφερω?Ο έρωτας είναι σαν την ιλαρά! Όσο μεγαλύτερος σε ηλικία είσαι όταν ερωτευτείς για 1η φορά, τόσο περισσότερο θα υποφέρεις και θα κινδυνεύεις να υποδουλωθείς στο αντικείμενο του πόθου σου για το υπόλοιπο της ζωής σου!
θα κινδυνεψω?
θα υποδουλωθω?
για το υπολοιπο της ζωης μου?
εσυ δεν εισαι που συμφωνουσες με τις μπαρουφες του σαββιδη στο συγκεκριμενο θεμα?
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Πού το είδες αυτό;θα υποφερω?
θα κινδυνεψω?
θα υποδουλωθω?
για το υπολοιπο της ζωης μου?
εσυ δεν εισαι που συμφωνουσες με τις μπαρουφες του σαββιδη στο συγκεκριμενο θεμα?
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
συμφωνω, οσο πιο μικρος παθεις τοσο πιο γρηγορα θα μαθειςΟ έρωτας είναι σαν την ιλαρά! Όσο μεγαλύτερος σε ηλικία είσαι όταν ερωτευτείς για 1η φορά, τόσο περισσότερο θα υποφέρεις και θα κινδυνεύεις να υποδουλωθείς στο αντικείμενο του πόθου σου για το υπόλοιπο της ζωής σου!
ασε που οσο μεγαλωνεις μειωνονται οι επιλογες και η απωλεια ποναει παραπανω
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Όλοι έχουν κάποιο παράπονο από την συμπεριφορά της μάνας τους απέναντί τους και αυτό καθορίζει τις ερωτικές επιλογές τους! Εσύ δεν έχεις;σε αλλους μπορει, αλλα δε στεκει σε μενα αυτο.
ουτε μαμακιας ειμαι.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.575
- Πόντοι
- 27.261
Πού το είδες αυτό;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, με τις οποίες δεν διαφωνώ!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.575
- Πόντοι
- 27.261
οχι δεν εχω κανενα παραπονο.Όλοι έχουν κάποιο παράπονο από την συμπεριφορά της μάνας τους απέναντί τους και αυτό καθορίζει τις ερωτικές επιλογές τους! Εσύ δεν έχεις;
εσυ ειπες επισης οτι εχεις ερωτευτει 20 φορες
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
παπαφιλιπε αυτο που ειπα παει για ολους τους αντρες...μαμακηδες μη μαμακηδες-δινω λογαριασμο-δε δινωσε αλλους μπορει, αλλα δε στεκει σε μενα αυτο.
ουτε μαμακιας ειμαι.
kakaounakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2006
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Ο ερωτας ειναι σπανιο πραγμα. Μερικοι νομιζουν οτι ερωτευονται καθε φορα που πηδανε.ναι, εχω ξεχασει ποτε ερωτευτηκα τελευταια φορα εντονα, να μη βλεπω μπροστα μου.
Μην μπερδευεις τον ερωτα με την καυλα , πολυ μπερδευονται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 81