Φιλε μου ευχαριστω πολυ.Καταρχας να σου πω οτι δεν ειμαι κανενας ανδρας παλιας κοπης.Παιδακι ειμαι στα 24 με καποιες εμπειριες και καθημερινα βιωματα.Αλλα επειδη ειμαι απο μικρος στο χωρο του σεξ(πουτανες,βιζιτες,ξεπετες,φασωματα κλπ) γνωριζω καλα τις σημερινες Ελληνιδες και γενικοτερα την Ελληνικη κοινωνια.Δεν λεω εχω υπαρξει και εγω μεγαλος μαλακας να ριχνω ακυρα σε καλα κοριτσια με οχι τοσο δυνατη εμφανιση,η ακομα και κοπελες οι οποιες ηταν εμφανισιακα καλες αλλα ειχαν συμπεριφορα μιξοπαρθενας και δεν μου εδιναν το κατι παραπανω(στα 20-24 κοιτας να μαμησεις).Σχεσεις και τετοια παντα τα βαριομουνα.Ομως αυτο που βλεπω εκει εξω ειναι οτι οι Ελληνες ανδρες ιδιως στη Βορεια Ελλαδα οπου και μενω(Θεσσαλονικη) φτυνουν δεκα λιτρα αιμα για να ριξουν μουνι.Φυσικα δεν αναφερομαι στον μεγαλοαστο λεφτα με τα φραγκα του μπαμπα που βγαινει μια βολτα και μαζευει 4 τηλ και εχει καβατζα αλλες δυο πουτανες που δουλεουν μπαρ,πορτα,υποδοχη κλπ.Αναφερομαι στον απλο μικροαστο-working class μεροκαματιαρη Ελληνα ο οποιος ζει ακομα με την μαμα και τον μπαμπα.Αυτον που δεν μπορει να δωσει πολλα, διοτι το οικονομικο του δεν τον αφηνει.Γενικοτερα στην κοινωνια κυριαρχει το lifestyle.Αυτη η μαλακια με το instagram εχει τρελανει τις πουτανες τις Ελληνιδες.Βλεπουν καποιο πορνιδιο που πηγε εξωτερικο η καποια αλλη που πηρε σκαφακι και βγηκε αιγαιο και παθαινουν μαλακινση.Ολες νομιζουν οτι ειναι πριγκίπισσες που θα βρουν τον γλυκουλη πριγκηπα με το λευκο αλογο να τις εχει στα γουστα.Ολα αυτα οπως εγραψα προερχονται απο τις μανες τους τις παλιοπουτανες οι οποιες τις εκαναν συνεχως να απαιτουν.Οτι εισαι εσυ και καμμια αλλη.Καλα αυτον τον μεροκαματιαρη θα παρεις?Ακομα και αν καποια της αρεσεις στο εμφανισιακο αλλα και στο θεμα του χαρακτηρα αν δεν προυποθετεις ενα ταδε εισοδημα τοτε οι πιθανοτητες να μεινει μαζι σου ειναι ελαχιστες.Θα βγαλει καποια γουστα και μετα αντιος.Η πλακα με ολο αυτο ειναι οτι αντε πες...το 10αρι να εχει απαιτησεις(ειμαι ομορφη,θελω γουστα).Εδω μιλαμε ομως για παρταλια με εμφανιση 5,6,7 οι οποιες κουβαλανε τουπε,υφακι και ζητανε εξισου γουστα και καλη ζωη.Δλδ η ολη φαση ειναι για γελια και για κλαματαΠροσωπικα φιλε μου και θελω και την γνωμη σου πανω σε αυτο...εχω σταματησει να ασχολουμαι με μαλακισμενες οι οποιες με το που μπω στο instagram τους βλεπω οτι προκειται περι καριολας που το παιζει μοντελο και θελει την luxury life.ΕξΩ αν βγω για ποτο η καφε δεν την μπαινω πουθενα αν δεν παρω ο ιδιος το okay.Πλεον αφηνω αυτες να παιξουνε.Αν δω ματιες κλπ θα ανταποκριθω.Αν δω οτι ενα μουνι μου κωλοτριβεται η ερχεται στον χωρο μου εξισου θα παιξω μπαλα.Το yolo φλερτ και το παρακαλι τα εχω αφησει προ πολλου.Η πλακα ειναι οτι κανω κουβεντα με την μανα μου και παντα μου λεει την ιδια μαλακια.Ο ανδρας κανει το πρωτο βημα παντα(πραγμα που στο εξωτερικο δεν ισχυει).Δεν δινω αξια σε κανενα πορνιδιο που εκει εξω νομιζει οτι ειναι κατι επειδη τυγχάνει να δουλευει πορτα,μπαρ,υποδοχη η να εχει 5χιλ λιγουρια να την κανουν follow στο ιnstagram...πραγματικα στα αρχιδια μου.Οποια θελει και γουσταρει εχει καλως.Απλα νευριαζω και με τον εαυτο μου που εριξα ακυρα παλαιοτερα σε κοριτσια τα οποια αξιζαν ενω ετρεχα πισω απο πορνιδια τα οποια περα απο φραγκα δεν κοιτανε τιποτα αλλο.
Ελα μου ντε ρε φιλε
Αυτο παλι με.το instagram ποτε δε το καταλαβα
Το παιζουν ολες ιστορια και καποιοι τους κανουν comment like λες και θα γλυψουν κανα κοκκαλο
Ποσο πιθηκες
Εχω καταληξει πως αυτοι που γαμανε ευκολα ειναι οι εξης
-αλητεια δηθεν υποκοσμος που το παιζουν ιστοριες με τις τατουαζιες τα μουσια και το ξυρισμενο κεφαλι.
-φραγκατοι που εχουν πολυ ακριβο οχημα ντυσιμο γουστα
-δημοφιλεις
Αν τα χεις και τα 3 μαζι ακομη πιο καλα
Για αυτους προοριζονται τα 8αρια,9αρια,10 αρια
Δε θα ξεχασω που καποτε χρονια πριν εβγαλα εξω ενα 8 αρι μουνετο
Βγηκαμε 3 ραντεβου
Στο 2 τη γαμησα.
Ειχα ενθουσιαστει και ελεγα μεσα μου "την καναμε την τυχη μας"
Τι ηταν να το πω.Το ματιασα.
Μετα το 3ο ραντεβου ενω κλεισαμε καλα και ολα καλα...η τυπισσα αρχισε να αραιωνει
Της ειπα να ξαναβγουμε
Και ακουγα "μωρε πεθανε η γιαγια της γειτονισας...και δεν μπορω...θα παω στο μνηνοσυνο"
Και αλλα τετοια κουλα
Ωσπου τελικα αρχισε να μ αποφευγει τελειως και μου ειπε οτι θελει χρονο να σκεφτει
Μετα απο μια βδομαδα σκεψης ανεβαζει στο fb φιλια και αγκαλιες με τατουαζακια μουτρο σφιχτερ μαν
Να τρωνε καρπουζι στην παραλια
Καταλαβες τι λεω μαγκα;