Νέα

Γιατί δεν εκτιμώ τις γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Σε σχέση με τα όσα είπε ο φίλος πιο πάνω, έχω εμπειρία από ξένες και ισχύει ότι οι βορειο-ευρωπαίες είναι ακομπλεξάριστες κι αν τους αρέσεις κάνουν παιχνίδι. Δυστυχώς η κατάσταση στην Ελλάδα δεν προβλέπεται να αλλάξει σύντομα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Το βασικό που είπε ο φίλος και προσυπογράφω είναι το "φτιάξτε χαρακτήρα".

Με λίγα λόγια αυτό που συμβουλεύω εγώ είναι: συμβιβάσου με την κατάσταση (υπάρχει πολύ σκουπίδι σε κάθε κοινωνία - δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, επίσης οι καλές είναι συνήθως πιασμένες), δέξου ότι αν δε γίνεις χαλί για καμία μπορεί και να μείνεις μόνος σου και προχώρα έτσι. Τα πεσίματα να τα κάνεις στον "ελεύθερο χρόνο", να μην ξοδεύεις ούτε πολλή ενέργεια ούτε πολύ χρόνο για να πηδήξεις, και να επενδύεις όσο μπορείς στον εαυτό σου.

Προσωπικά όσο ασχολήθηκα το σπορ με τις εκδιδόμενες απομυθοποίησε το πήδημα, του έβαλε και ένα αντίτιμο το οποίο είναι αντικειμενικό κριτήριο/μέτρο. Αν ξέρεις ότι με 150/ώρα μπορείς να πάρεις εύκολα ένα 8άρι/9άρι, την επόμενη φορά που θα δεις το 8άρι/9άρι δεν πας να μιλήσεις με την ψυχολογία που λέει "σου δίνω όλα τα γελάδια". Επίσης βάζεις κάτω τις ώρες που δουλεύεις για να βγάλεις τα ΧΥ χρήματα για να πηδήξεις την εκδιδόμενη, και μετά ρυθμίζεις το πόσο χρόνο είναι λογικό να δαπανήσεις στο ψήσιμο. Η αλήθεια είναι ότι μια τέτοια οπτική έχει μεγάλη δόση κυνισμού, αλλά σε βοηθάει να μην είσαι θύμα.

Τι ακριβως εννοεις με το οι καλες ειναι πιασμενες?Καλες σε τι ακριβως?

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Τι ακριβως εννοεις με το οι καλες ειναι πιασμενες?Καλες σε τι ακριβως?

οι άνω του μετρίου εμφανίσιμενες (καλές σε εμφάνιση) και οι χωρίς ή με λίγα ψυχολογικά (καλές και στο ρετιρέ - είτε αυτός το λες νοοτροπία είτε συμπεριφορά)

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Εγώ πάλι σιχαίνομαι, το ότι ακόμα και η πιο άσχημη εκεί έξω έχει εκατοντάδες επιλογές από άντρες, ενώ οι δικές μας είναι πολύ λίγες και για να τις διατηρήσουμε πρέπει να τις κυνηγάμε.

Σιχαίνομαι που το κάθε φρόκαλο, πιστεύει για τον εαυτό της, ότι το αιδοίο της είναι από χρυσάφι και ότι της αξίζει ο καλύτερος άντρας που υπάρχει, με χλιδή λεφτά και κύρος.

Σιχαίνομαι την κάθε πατσαβούρα που τυλίγει έναν άνδρα με κύρος διότι αυτός ο αφελής πιστεύει, ότι επειδή η συγκεκριμένη είναι άσχημη, θα τον σεβαστεί και θα του είναι πιστή, γιατί δεν την παίρνει να κάνει αλλιώς.

Σιχαίνομαι, που αν θα πηδήξουμε ή όχι εξαρτάται από την διάθεση της καθεμιάς άχρηστης, αν την πλήγωσε κάποιος, αν ντεμέκ είναι σε φάση και μπερδεμένη, αν μας εγκρίνουν οι φίλες της και δεν συμμαζεύεται. Και πιστέψτε με είναι αηδιαστικό να εξαρτάται ο οποιοσδήποτε άντρας, από την γυναικεία διάθεση.

Σιχαίνομαι που δεν τις κόβει το μυαλό να επιλέξουν σωστό ερωτικό σύντροφο και βλέπω καθημερινά τις όμορφες με κάτι κακομούτσουνους, κοντούς, χοντρούς, μυτόγκες, καραφλούς, που ούτε να αρθρώσουν μια σωστή κουβέντα δεν μπορούν, επειδή δεν τις θίγουν την αυταρέσκεια και την ωραιοπάθειά τους.

Σιχαίνομαι που την σημερινή εποχή ο άντρας για να πηδήξει κάποια πρέπει να αναπτύξει κωδικούς συμπεριφοράς με χιούμορ και μαλακίες, για να της αποδείξει ότι αξίζει. BULLSHIT

Γενικώς σιχαίνομαι και μου την δίνει ο πιθικήσιος γυναικείος εγκέφαλος

Κατάλαβες νηματοθέτη ότι αυτά που σιχαίνεσαι εσύ δεν είναι τίποτα?

κοσμοπολιταν το κανες το σαι τυπε

κατα κανονα, αν δε γαμας, ξεκινα κοιτωντας τον εαυτο σου στον καθρεφτη με 100% ειλικρινια

οι άνω του μετρίου εμφανίσιμενες (καλές σε εμφάνιση) και οι χωρίς ή με λίγα ψυχολογικά (καλές και στο ρετιρέ - είτε αυτός το λες νοοτροπία είτε συμπεριφορά)

να βλεπεις τι εννοω .. κραζεις τις τιγκα στα ψυχολογικα. Εσυ ουτε μυρωδια δε παιρνεις τι ψυχολογικα βγαζεις

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι καλυτερες σκεψεις για τις γυναικες ειναι να μην εχεις σκεψεις,

Να λες οτι σκεφτεσαι, οπως το σκεφτεσαι και να μη σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου. Οσο λιγοτερο σε νοιαζει τοσο πιο πιθανο να σου κατσει

Και ναι υπαρχουν τυπο, φλωροι, ασχημοι, κοντοι, λεπροι που τις εχουν γκομενες αλλα κατα βαθος για οσους τους γαμανε τον εγωισμο χυνουν

Κοιταχτε να κανετε τον εαυτο σας καλυτερο και να εχετε αυτοσεβασμο και τα μουνια ερχονται

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Το ιδιο και οι αντρες. Γουσταρουμε τακουνι, μινι, τιγκα μακιγιαζ, αρωματα, κωλαρες, κλπ

Αν περασει διπλα μας μια κοπελα με μακρυα φουστα, πουκαμισο, γυαλακια, και αβαφη, θα ξενερωσουμε

Δε θα το γενικευα. Εμενα προσωπικα δε μ'ενδιαφερει το περιτυλιγμα. Μη σου πω οτι με ξενερωνει περισσοτερο το περιτυλιγμα γιατι πουλαει περσονα ντιβας.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Οι καλες σε εμφανιση θα πανε κυριως με δυνατο πορτοφολι.Τυπου ποδοσφαιριστη,επιχειρηματια και καποιον με διασημοτητα.Μιλαω για 9αρι,10αρι.Προσωπικα εχω παιξει μπαλιτσα με πολυ ομορφες γυναικες για τα ελληνικα στανταρ αλλα λογο της εμφανισης μου(χωρις να θελω το παιξω ALEN DELON).Απο οικονομικης αποψεως ειμαι μικρομεσσαιος και αυτος ειναι ο λογος που ποτε δεν μπορεσα να κρατησω πολυ δυνατο μουνι διπλα μου.Καταλαβαινα οτι προσφερω λιγα!!!Βασικα για να ειμαι δικαιος αν δεν ειχα την εξωτερικη εμφανιση ισως και να μην γαμουσα ποτε μου.Δεν ειχα ποτε κοινωνικοτητες διοτι απλα δεν γουσταρα.Ποτε δεν παρακαλαγα και ποτε δεν γουσταρα τις σχεσεις.Το θεωρουσα κατι σαν τον γαμο.Ημουν παντα του ελευθερου.Δλδ βρισκομαστε,παμε για κανα ποτακι,τα λεμε,γαμιομαστε ως εκει.Γι αυτο και ειμαι 24 και δεν εχω σταυρωσει σχεση ακομα.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1

κατα κανονα, αν δε γαμας, ξεκινα κοιτωντας τον εαυτο σου στον καθρεφτη με 100% ειλικρινια
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι είσαι φεμινοπουστάκι, που τρέχει να υπερασπιστεί γυναίκες, όπου δει άσχημη κριτική για δαύτες? Μεγάλε άσε τα κηρύγματα σε μένα και μη μου πουλάς δασκαλίκι. Αν έχεις να πεις κάτι πάνω στο θέμα πες το. Το να πουλάς ανωτερότητα σε άτομα που δεν γνωρίζεις, δεν σε κάνει διαφορετικό, ούτε θα σε εξυψώσει στα μάτια των αφεντικών σου, των γυναικών δηλαδή. Μάζεψε την ξιπασμένη σου κριτική και τράβα αλλού. Όχι σε μένα . Ή ακόμα καλύτερα φτύσε την αλαζονεία σου στο πεζοδρόμιο, να τσουλάν και οι γάτοι πιο εύκολα.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26

να βλεπεις τι εννοω .. κραζεις τις τιγκα στα ψυχολογικα. Εσυ ουτε μυρωδια δε παιρνεις τι ψυχολογικα βγαζεις

φίλε στα λέει καμμένος, και πίστεψέ με αν καείς δε βγαίνεις ποτέ ο ίδιος/νορμάλ από μια τέτοια φάση.

Ψυχολογικά έχουμε όλοι μας, αλλά κάποιοι τα δουλεύουν και κάποιοι όχι. Αν βρεις εμφανίσιμη άνω των 30 να είναι μόνη της, οι πιθανότητες να παίζει κάποιο θέμα είναι αυξημένες.

Εδώ η κουβέντα γίνεται για το πώς κάποιος να μην την πατήσει, δε με απασχολεί αν φαίνομαι ότι δεν είμαι συμπαθής σε όσες έχουν θέματα

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι είσαι φεμινοπουστάκι, που τρέχει να υπερασπιστεί γυναίκες, όπου δει άσχημη κριτική για δαύτες? Μεγάλε άσε τα κηρύγματα σε μένα και μη μου πουλάς δασκαλίκι. Αν έχεις να πεις κάτι πάνω στο θέμα πες το. Το να πουλάς ανωτερότητα σε άτομα που δεν γνωρίζεις, δεν σε κάνει διαφορετικό, ούτε θα σε εξυψώσει στα μάτια των αφεντικών σου, των γυναικών δηλαδή. Μάζεψε την ξιπασμένη σου κριτική και τράβα αλλού. Όχι σε μένα . Ή ακόμα καλύτερα φτύσε την αλαζονεία σου στο πεζοδρόμιο, να τσουλάν και οι γάτοι πιο εύκολα.

Ο τυπας ειτε ειναι τρολακι ειτε ειναι οντως πουστρακι.Ακομα και στο νημα με την Τουνη κραζει τους παντες.Μαλλον γκει η τραβελι...

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Οι καλες σε εμφανιση θα πανε κυριως με δυνατο πορτοφολι.Τυπου ποδοσφαιριστη,επιχειρηματια και καποιον με διασημοτητα.Μιλαω για 9αρι,10αρι.Προσωπικα εχω παιξει μπαλιτσα με πολυ ομορφες γυναικες για τα ελληνικα στανταρ αλλα λογο της εμφανισης μου(χωρις να θελω το παιξω ALEN DELON).Απο οικονομικης αποψεως ειμαι μικρομεσσαιος και αυτος ειναι ο λογος που ποτε δεν μπορεσα να κρατησω πολυ δυνατο μουνι διπλα μου.Καταλαβαινα οτι προσφερω λιγα!!!Βασικα για να ειμαι δικαιος αν δεν ειχα την εξωτερικη εμφανιση ισως και να μην γαμουσα ποτε μου.Δεν ειχα ποτε κοινωνικοτητες διοτι απλα δεν γουσταρα.Ποτε δεν παρακαλαγα και ποτε δεν γουσταρα τις σχεσεις.Το θεωρουσα κατι σαν τον γαμο.Ημουν παντα του ελευθερου.Δλδ βρισκομαστε,παμε για κανα ποτακι,τα λεμε,γαμιομαστε ως εκει.Γι αυτο και ειμαι 24 και δεν εχω σταυρωσει σχεση ακομα.

φίλε δεν αμφισβητώ αυτά που λες, κάθε άλλο. Απλώς ο άντρας μετράει διαφορετικά μετά τα 30. Στα 35 κάπου έχει την ικανότητα με την εμπειρία και το πορτοφόλι και κοινωνικό στάτους που έχει καταφέρει να φτιάξει να χτυπήσει την 25άρα της αρεσκείας του.

Από εδώ και πέρα οι συνομήλικές σου  θα θέλουν πιο σοβαρά πράγματα οπότε αν δεν έχεις χρήματα από τους γονείς σου και δεν έχεις καλή καριέρα θα αρχίσεις να βαράς περισσότερες μύγες.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
φίλε δεν αμφισβητώ αυτά που λες, κάθε άλλο. Απλώς ο άντρας μετράει διαφορετικά μετά τα 30. Στα 35 κάπου έχει την ικανότητα με την εμπειρία και το πορτοφόλι και κοινωνικό στάτους που έχει καταφέρει να φτιάξει να χτυπήσει την 25άρα της αρεσκείας του.

Από εδώ και πέρα οι συνομήλικές σου  θα θέλουν πιο σοβαρά πράγματα οπότε αν δεν έχεις χρήματα από τους γονείς σου και δεν έχεις καλή καριέρα θα αρχίσεις να βαράς περισσότερες μύγες.

Ετσι ειναι φιλε οπως τα γραφεις.Μονο οι πιτσηρικες πλεον με κοιτανε γιατι θελουν γουστα αλλα πλεον εχω κουραστει με αυτα.Ασε που τα κοριτσακια ειναι χαζοχαρουμενα και φτανω σε μια ηλικια που θελω κατι σοβαρο διπλα μου.Χορτασα πουτανες,βιζιτες,call girls,φασωματα,γαμησια κλπ.Νομιζω οτι μου λειπει μια σοβαρη σχεση.Αλλα ειναι δυσκολα να βρεις καποια ποου να σου αρεσει και εμφανισιακα αλλα και να ταιριαζετε σε χαρακτηρα,τροπο ζωης.Και οικονομικα ειμια απλα υπαλληλος του ιδιωτικου τομεα.Μην φανταστεις καμμια τρελη ζωη.Τα βασικα....ποτα,βολτες,κανα φαγητο εξω και κανα ταξιδι που και που.Δεν μπορω να προσφερω γουστα αλλα και για να ειμαι δικαιος με τον εαυτο μου δεν γουσταρω να εχω διπλα μου γυναικα που να με θελει μονο και μονο για τα φραγκα η γιατι μπορω να τις προσφερω καλοπεραση.Θελω καποια διπλα μου να με θελει για την εμφανιση μου και για τον χαρακτηρα μου..με λιγα λογια αυτο που ειμαι.Ξερω φιλαρακια και γνωστους με λεφτα που στο τελος την πατησαν και εφαγαν μεγαλο καημο.Τα φραγκα κατα την γνωμη μου χρειαζονται αλλα αν δεν εχεις και το υπολοιπο κομματι τυπου εμφανισης,συμπεριφορας,χαρακτηρα αργα η γρηγορα θα την πατησεις.Οποτε θελει μετρο νομιζω και ενα συνολο που να τα περιεχει ολα.Καλη δουλεια,χαρακτηρα,εμφανιση,συμπεριφορα κλπ.Παντως ολοι μου οι γνωστοι και φιλοι ειναι μπακουρια.Οι περισσοτεροι εφαγαν τα κεφαλια τους με σχεσεις που ειχαν,αλλοι βαρεθηκαν να παρακαλανε και στο τελος κουραστηκαν και αλλοι ειδαν οτι το μουνι θελει τρεξιμο και γενκα χρονο και την βγαζουν με πουτανες,call girl και βιζιτες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν βρεις εμφανίσιμη άνω των 30 να είναι μόνη της, οι πιθανότητες να παίζει κάποιο θέμα είναι αυξημένες.

Αυτές είτε έχουν φάει χιλιόμετρα πούτσων από μικρές,είτε τα είχαν χρόνια με κάποιον,χώρισαν αλλά είναι ακόμα κολλημένες.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
μάγκες τα πράματα είναι απλά... οποιανού δεν του αρέσουν οι γυναίκες....ας το γυρίσει σε ντίζελ!!!

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

Την αληθεια σου πα τυπε. Παντα ο αντρας ηταν ο κυνηγος. Απο εποχες σπηλαιων, δεν ειναι καινουργιο. Παντα ο αντρας προσαρμοζοταν. Στις σπηλιες πηδαγε ο πιο ρωμαλεος, γιατι αυτος ειχε τις καλυτερες πιθανοτητες να φερει φαι στη σπηλια. Ο αδυναμος/καχεκτικος δε πηδαγε ποτε και πεθαινε μονος. Αυτος ηταν και ο τροπος που επεζησαν τα καλυτερα γονιδια, τα αλλα χαθηκαν.Τωρα εσυ ζεις σε μια εποχη που το πηδημα εχει αποενοχοποιηθει, δε χρειαζεται να περιμενεις να σου βρει η φαμιλια προξενιο για να γαμισεις την μια και μοναδικη γυναικα που θα παντρευτεις και με την οποια θα περασεις το υπολοιπο της ζωης σου, οπως γινοταν μια δυο γενιες πισω, ανοιγεις τιντερ και γαμας. Αν νοιωθεις οτι δεν υπαρχουν επιλογες τοτε μαλλον εσυ εχεις θεμα. Κι αν αυτα τα βρισκεις φεμινιστικα τοτε εισαι και ηλιθιος.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Την αληθεια σου πα τυπε. Παντα ο αντρας ηταν ο κυνηγος. Απο εποχες σπηλαιων, δεν ειναι καινουργιο. Παντα ο αντρας προσαρμοζοταν. Στις σπηλιες πηδαγε ο πιο ρωμαλεος, γιατι αυτος ειχε τις καλυτερες πιθανοτητες να φερει φαι στη σπηλια. Ο αδυναμος/καχεκτικος δε πηδαγε ποτε και πεθαινε μονος. Αυτος ηταν και ο τροπος που επεζησαν τα καλυτερα γονιδια, τα αλλα χαθηκαν.Τωρα εσυ ζεις σε μια εποχη που το πηδημα εχει αποενοχοποιηθει, δε χρειαζεται να περιμενεις να σου βρει η φαμιλια προξενιο για να γαμισεις την μια και μοναδικη γυναικα που θα παντρευτεις και με την οποια θα περασεις το υπολοιπο της ζωης σου, οπως γινοταν μια δυο γενιες πισω, ανοιγεις τιντερ και γαμας. Αν νοιωθεις οτι δεν υπαρχουν επιλογες τοτε μαλλον εσυ εχεις θεμα. Κι αν αυτα τα βρισκεις φεμινιστικα τοτε εισαι και ηλιθιος.
Επειδή όλοι οι άσχετοι χρησιμοποιείτε την πρωτόγονη εποχή χωρίς να γνωρίζετε, μάθε λοιπόν κατηχητή της δεκάρας, ότι ο άντρας τότε κηνυγούσε ζώα και θηράματα αλλά ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Οι γυναίκες ερχόντουσαν από μόνες τους στον πιο δυνατό χωρίς αυτός να τις κηνυγάει. Το αντιλαμβάνεσαι αυτό ή το ανύπαρκτο μυαλό σου νομίζει ότι τότε ο άντρας κηνυγούσε τις γυναίκες?

Και ναι είσαι τρολάκι και ναι αυτά που λες είναι φεμινιστικά. Μπαίνεις σε ένα αντρικό σάιτ να κατηγορήσεις όποιον γράφει κακή κριτική για τις γυναίκες και μας το πλασσάρεις σαν αληθινό. Ουστ ρε! Γαμημένε attention whore. Άντε αυτοκτόνα και απάλλαξε τον ανδρικό πληθυσμό από την ροπή σου προς την μαλακία και τάση σου να υπηρετείς τα θηλυκά όπου σταθείς και όπου βρεθείς.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Επειδή όλοι οι άσχετοι χρησιμοποιείτε την πρωτόγονη εποχή χωρίς να γνωρίζετε, μάθε λοιπόν κατηχητή της δεκάρας, ότι ο άντρας τότε κηνυγούσε ζώα και θηράματα αλλά ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Οι γυναίκες ερχόντουσαν από μόνες τους στον πιο δυνατό χωρίς αυτός να τις κηνυγάει. Το αντιλαμβάνεσαι αυτό ή το ανύπαρκτο μυαλό σου νομίζει ότι τότε ο άντρας κηνυγούσε τις γυναίκες?

Και ναι είσαι τρολάκι και ναι αυτά που λες είναι φεμινιστικά. Μπαίνεις σε ένα αντρικό σάιτ να κατηγορήσεις όποιον γράφει κακή κριτική για τις γυναίκες και μας το πλασσάρεις σαν αληθινό. Ουστ ρε! Γαμημένε attention whore. Άντε αυτοκτόνα και απάλλαξε τον ανδρικό πληθυσμό από την ροπή σου προς την μαλακία και τάση σου να υπηρετείς τα θηλυκά όπου σταθείς και όπου βρεθείς.

πω ρε τυπε, απο δρομοκαιτειο την κοπανησες?

υγ κανεις δε ξερει τι ακριβως κανανε οι γκομενες των σπηλαιων ... οπως πιθανως εχει πεσει στην αντιληψη σου δεν υπαρχουν ιστορικα στοιχεια, υποθεσεις υπαρχουν. Και πουθενα δεν υπαρχουν υποθεσεις οτι οι γυναικες κυνηγαγανε αντρες. Το αντιθετο. Υποθετουν οτι την πλειοψηφια των θυληκων μωρων τα εξαφανιζαν, γιατι δε παρηγαγαν τιποτα εκτος απο μωρα, και κρατουσαν λιγα για αναπαραγωγη. Και για να υπαρξει αναπαραγωγη, υπηρχε ανταγωνισμος. Μεταξυ αντρων. Αυτα αν τα πεις σε φεμινιστη/τρια θα βγαλει φλυκταινες. Οποτε εισαι διαπιστωμενα ΚΑΙ ηλιθιος.

υγ2 σου ξαναματαλεω, αν σημερα που το σεξ ειναι το πιο ελευθερο που εχει υπαρξει στην ανθρωπινη εξελιξη, δε γαμας, κοιτα καθρεφτη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Θελω καποια διπλα μου να με θελει για την εμφανιση μου και για τον χαρακτηρα μου..με λιγα λογια αυτο που ειμαι.

Βαψου μαυρος τυπε σα τον ironman στο "tropic thunder", θα κανεις σουξε. Απλα οπως ειπε "don't go full retard" :grin:

5e283a23ab49fd57597fe752

Οι γκομενες αδιαφορουν αν ειναι επαγγελματικα ναυαγια, αν μενουν με αλλους 5 σε 30τμ, αν εχουν "κοινωνικο κυκλο", αν εχουν αμαξι, αν εχουν λεφτα, κτλ κτλ. Αρκει που ναι μαυροι...

Ειδα ενα ξανθο καυλακι, 8αρι, με ενα μαυρο ναυαγιο... λεω αμα ηταν ελληνας θα του ζηταγε Ε9 > 1εκ ευρω. Με το μαυρο αρκει που ναι μαυρος... δλδ ενα κριτηριο που ικανοποιουν >1 δις ανθρωποι.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
πω ρε τυπε, απο δρομοκαιτειο την κοπανησες?

υγ κανεις δε ξερει τι ακριβως κανανε οι γκομενες των σπηλαιων ... οπως πιθανως εχει πεσει στην αντιληψη σου δεν υπαρχουν ιστορικα στοιχεια, υποθεσεις υπαρχουν. Και πουθενα δεν υπαρχουν υποθεσεις οτι οι γυναικες κυνηγαγανε αντρες. Το αντιθετο. Υποθετουν οτι την πλειοψηφια των θυληκων μωρων τα εξαφανιζαν, γιατι δε παρηγαγαν τιποτα εκτος απο μωρα, και κρατουσαν λιγα για αναπαραγωγη. Και για να υπαρξει αναπαραγωγη, υπηρχε ανταγωνισμος. Μεταξυ αντρων. Αυτα αν τα πεις σε φεμινιστη/τρια θα βγαλει φλυκταινες. Οποτε εισαι διαπιστωμενα ΚΑΙ ηλιθιος.

υγ2 σου ξαναματαλεω, αν σημερα που το σεξ ειναι το πιο ελευθερο που εχει υπαρξει στην ανθρωπινη εξελιξη, δε γαμας, κοιτα καθρεφτη.
Τελικά είχε δίκιο ο Βαν Μπάστεν. Τρολάκι είσαι. Όντως δεν αξίζει να έλθει κάποιος σε αντιπαράθεση μαζί σου. Σαν δεκαπεντάχρρονο κάνεις. Στο λέω για τελευταία φορά. Να αυτοκτονήσεις μπας και ανέβει λίγο ο μέσος όρος IQ σε αυτόν τον ντουνιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom