Νέα

Γιατί δεν εκτιμώ τις γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.098
Πόντοι
25.467
Συνήθως δεν σκέφτομαι και πολλά όταν είμαι πάνω τους.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αισχρος αγιος  :wanker: :wanker:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω συνηθως ειμαι πισω τους

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Ειλικρινά όσο και αν προσπαθώ να μην είμαι μισογύνης τις σιχάθηκα τις καριόλες

Με το τουπέ τους

Την έλλειψη μπέσας

Το δικαίωμα να θίγουν την αξιοπρέπειά σου και αν αντιδράσεις να είσαι εσύ ο κακός

Δε σέβονται τίποτα
Εγώ πάλι σιχαίνομαι, το ότι ακόμα και η πιο άσχημη εκεί έξω έχει εκατοντάδες επιλογές από άντρες, ενώ οι δικές μας είναι πολύ λίγες και για να τις διατηρήσουμε πρέπει να τις κυνηγάμε.

Σιχαίνομαι που το κάθε φρόκαλο, πιστεύει για τον εαυτό της, ότι το αιδοίο της είναι από χρυσάφι και ότι της αξίζει ο καλύτερος άντρας που υπάρχει, με χλιδή λεφτά και κύρος.

Σιχαίνομαι την κάθε πατσαβούρα που τυλίγει έναν άνδρα με κύρος διότι αυτός ο αφελής πιστεύει, ότι επειδή η συγκεκριμένη είναι άσχημη, θα τον σεβαστεί και θα του είναι πιστή, γιατί δεν την παίρνει να κάνει αλλιώς.

Σιχαίνομαι, που αν θα πηδήξουμε ή όχι εξαρτάται από την διάθεση της καθεμιάς άχρηστης, αν την πλήγωσε κάποιος, αν ντεμέκ είναι σε φάση και μπερδεμένη, αν μας εγκρίνουν οι φίλες της και δεν συμμαζεύεται. Και πιστέψτε με είναι αηδιαστικό να εξαρτάται ο οποιοσδήποτε άντρας, από την γυναικεία διάθεση.

Σιχαίνομαι που δεν τις κόβει το μυαλό να επιλέξουν σωστό ερωτικό σύντροφο και βλέπω καθημερινά τις όμορφες με κάτι κακομούτσουνους, κοντούς, χοντρούς, μυτόγκες, καραφλούς, που ούτε να αρθρώσουν μια σωστή κουβέντα δεν μπορούν, επειδή δεν τις θίγουν την αυταρέσκεια και την ωραιοπάθειά τους.

Σιχαίνομαι που την σημερινή εποχή ο άντρας για να πηδήξει κάποια πρέπει να αναπτύξει κωδικούς συμπεριφοράς με χιούμορ και μαλακίες, για να της αποδείξει ότι αξίζει. BULLSHIT

Γενικώς σιχαίνομαι και μου την δίνει ο πιθικήσιος γυναικείος εγκέφαλος

Κατάλαβες νηματοθέτη ότι αυτά που σιχαίνεσαι εσύ δεν είναι τίποτα?

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εγώ πάλι σιχαίνομαι, το ότι ακόμα και η πιο άσχημη εκεί έξω έχει εκατοντάδες επιλογές από άντρες, ενώ οι δικές μας είναι πολύ λίγες και για να τις διατηρήσουμε πρέπει να τις κυνηγάμε.

Σιχαίνομαι που το κάθε φρόκαλο, πιστεύει για τον εαυτό της, ότι το αιδοίο της είναι από χρυσάφι και ότι της αξίζει ο καλύτερος άντρας που υπάρχει, με χλιδή λεφτά και κύρος.

Σιχαίνομαι την κάθε πατσαβούρα που τυλίγει έναν άνδρα με κύρος διότι αυτός ο αφελής πιστεύει, ότι επειδή η συγκεκριμένη είναι άσχημη, θα τον σεβαστεί και θα του είναι πιστή, γιατί δεν την παίρνει να κάνει αλλιώς.

Σιχαίνομαι, που αν θα πηδήξουμε ή όχι εξαρτάται από την διάθεση της καθεμιάς άχρηστης, αν την πλήγωσε κάποιος, αν ντεμέκ είναι σε φάση και μπερδεμένη, αν μας εγκρίνουν οι φίλες της και δεν συμμαζεύεται. Και πιστέψτε με είναι αηδιαστικό να εξαρτάται ο οποιοσδήποτε άντρας, από την γυναικεία διάθεση.

Σιχαίνομαι που δεν τις κόβει το μυαλό να επιλέξουν σωστό ερωτικό σύντροφο και βλέπω καθημερινά τις όμορφες με κάτι κακομούτσουνους, κοντούς, χοντρούς, μυτόγκες, καραφλούς, που ούτε να αρθρώσουν μια σωστή κουβέντα δεν μπορούν, επειδή δεν τις θίγουν την αυταρέσκεια και την ωραιοπάθειά τους.

Σιχαίνομαι που την σημερινή εποχή ο άντρας για να πηδήξει κάποια πρέπει να αναπτύξει κωδικούς συμπεριφοράς με χιούμορ και μαλακίες, για να της αποδείξει ότι αξίζει. BULLSHIT

Γενικώς σιχαίνομαι και μου την δίνει ο πιθικήσιος γυναικείος εγκέφαλος

Κατάλαβες νηματοθέτη ότι αυτά που σιχαίνεσαι εσύ δεν είναι τίποτα?
Μάγκα μου είσαι ΑΚΡΙΒΩΣ μες το μυαλό μου

R E S P E C T τα είπες όλα

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τυπε ουτε σε ταινιες δεν γινονται αυτα..σοβαρευτειτε και βρειτε καμια που να ταιριαζετε σε ολα, να κανεις σχεση και ασε τις μλκ που γραφουν μερικοι..γιατι αυτοι να ξερεις δεν μπορουν να πιασουν γκομενα ουτε με αιτηση.
Επίσης το πλάσμα "να ταιριάζεις σε όλα" δεν υπάρχει ούτε στις ταινίες

Αλλά και να.υπήρχε η σχέση μάγκα μου είναι αυτό ακριβώς που ΔΕ θέλω

Να γαμήσω θέλω.Όχι να συντροφεύσω.

Γιατί αυτή η συντροφικότητα αλλοιώνει την ευτυχία μου όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι

Η γυναίκα είναι καλή για.ένα 3 ωρακι μια φορα τη βδομαδα.Εξω για ποτακι και μετα για γαμησι σε καποιο χοτελ.

Ουτε συγκατοικησεις ουτε εκδρόμες ουτε γνωριμια με φιλους φιλες της κτλ

Και φυσικα εναλλαγη κατα το εφικτο.Μια ποικιλλια.

Να.γαμας το ιδιο μουνι για καιρο ειναι πικρα

Βαρετο

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ναι παιδιά μου!
Κόψτε το γαμήσι, και πάτε με πουτάνες.
Να δω μετά πόσες θα γαμάμε εμείς οι περίεργοι που προτιμούμε τις γυναικες από τις πουτάνες...
Μα αυτο ειναι και το θεμα του νηματος.ΟΛΙΚΗ αποχη απο τις κανονικες γυναικες!

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Επίσης το πλάσμα "να ταιριάζεις σε όλα" δεν υπάρχει ούτε στις ταινίες

Αλλά και να.υπήρχε η σχέση μάγκα μου είναι αυτό ακριβώς που ΔΕ θέλω

Να γαμήσω θέλω.Όχι να συντροφεύσω.

Γιατί αυτή η συντροφικότητα αλλοιώνει την ευτυχία μου όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι

Η γυναίκα είναι καλή για.ένα 3 ωρακι μια φορα τη βδομαδα.Εξω για ποτακι και μετα για γαμησι σε καποιο χοτελ.

Ουτε συγκατοικησεις ουτε εκδρόμες ουτε γνωριμια με φιλους φιλες της κτλ

Και φυσικα εναλλαγη κατα το εφικτο.Μια ποικιλλια.

Να.γαμας το ιδιο μουνι για καιρο ειναι πικρα

Βαρετο
Μη το λες αυτό τύπε.
Άλλα ναυάγια καυλώνουν με το ίδιο μουνί επί δεκαετία και το παίζουν εμπειρία :S

Προσωπικά, μετά απο 10 χρόνια συμβίωσης, μου σηκώνεται με το που βλέπω γυμνή την γυναίκα μου. Και αυτό συμβαίνει διότι της λέω τι θέλω και μου λέει τι θέλει.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Τυπε ουτε σε ταινιες δεν γινονται αυτα..σοβαρευτειτε και βρειτε καμια που να ταιριαζετε σε ολα, να κανεις σχεση και ασε τις μλκ που γραφουν μερικοι..γιατι αυτοι να ξερεις δεν μπορουν να πιασουν γκομενα ουτε με αιτηση.
Ενώ εσύ τις έχεις στην ουρά και σε περιμένουν

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.413
Πόντοι
27.261
Που σαι ρε παιχτουρα μου;;

Τι πικρα κι αυτη που εφαγα αλλα οχι ιδιαιτερα

Τα οσα γραφω ειναι μια γενικη σουμα αποψεων για τις γυναικες

Ακομη κι αν σε γουσταρουν και σου καθονται η σου πουλουν αγαπουλες ειναι ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ μαγκα μου

νομιζω κανεις λανθασμενες σκεψεις, οι οποιες σου τρωνε τα σωθηκα φιλε αργα και σταθερα να ξερεις. το πας λαθος το κολπο πιστευω, ενω ολα τα πραγματα ειναι απλουστατα, φτανει να εχεις σφαιρικη αποψη (γνωμη μου).
ολα ξεκινανε απο εμας και το τι εκπεμπουμε.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Έζησα τη ταινία γλυκός Νοέμβρης, πρόσφατα, με μια μελλοθάνατη. Πέρα το ψυχολογικό κόστος που κουβαλάω, νομίζω πρώτη φορά στη ζωή μου συνάντησα γυναίκα που φέρθηκε όμορφα, ντόμπρα, χωρίς υποκρισία και μπαμπεσιά. Να βγεί το εμβόλιο του κοροϊδοιού να το κάνουν όλες, μπας δούμε άσπρη μέρα. Το προηγούμενο εμβόλιο των κονδυλωμάτων κτλ δεν τις έπιασε καλά. Τελικά μόνο η συνειδητότητα του θανάτου και προθεσμία λήξης του εγώ τους, τις κάνει ανθρώπους με συναισθήματα, διαφορετικά είναι το κέντρο του σύμπαντος και το μουνι τους η μεγαλύτερη μαύρη τρύπα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Διαβασα ολα τα σχολια.Μαλακες αυτο που ζειτε συμβαινει μονο στο ξεκωλοβιζιτισταν σε καμμια αλλη χωρα του πλανητη.Κανονικη βαλκανικη μπανανια με οθωμανικου επιπεδου κουλτουρα σε ολα ακομα και στο γκομενικο κομματι.Πουταναρες του κερατα ειναι οι σημερινες ελληνιδες και σε αυτο φταινε οι μαλακισμενες οι μανες μας.Ποιος τις μεγαλωσε ολες αυτες ρε χαιβαναδες?Η ελληνιδα η μαλακισμενη μανα την εκανε να απαιτει και να θελει παντα το καλυτερο.Οτι ειναι αυτη και κανενας αλλος στον πλανητη.Εχετε βγει απο τα χωρια σας ρε βλαχοι να δειτε πως ειναι οι γυναικες στο εξωτερικο?Που εχετε τα ζωα τις ελλεηνιδες να σας πουλανε τρελα και τουπε.Ακομα και το πιο ασχημο μπαζο,ακομα και η πιο χοντρη νομιζει οτι ειναι μοντελακι της βικτοριας σικρετ και εχει την μυτη στο θεο.Αυτα τα ξεφτιλικια μονο στο Ελλαδισταν κακομοιρηδες μου θα τα δειτε πουθενα αλλου.Στο τελευταιο μου ταξιδι στην Ολλανδια καταλαβα οτι για ολα φταινε οι πουτανες οι δικες μας οσο αφορα το γκομενικο κομματι και γιατι εμεις εδω περα φτυνουμε αιμα για να γαμησουμε.Στην Ολλανδια οι γυναικες αν και ειναι κρυες(γενικα σαν λαος ειναι αρκετα απομακροι) αν καποια τις αρεσεις θα παιξει μπαλιτσα μαζι σου.Με ματιες,με χαμογελο και προσπαθησει να ερθει κοντα σου να πιασετε κουβεντα.Δυσκολα θα δεις γκομενα με τουπε,οι περισσοτερες ειναι σοβαρες και down to earth.Τα ξεκολα τους ειναι ευχαριστα και μιλανε με διαθεση ιδιως αν πιουνε ολα μετα γινονται ευκολα.Φατε μαλακες τα ζωα τις ελληνιδες που ειναι για σουτια.Με το υφακι χιλλιων καρδιναλιων και το ξερεις ποια ειμαι εγω?Που και να της αρεσεις εμφανισιακα αλλα και ως χαρακτηρας οφειλεις να την παρακαλεσεις μεχρι να κατεβει ο Τζεσουα στη γη.Οι Ελληνες σε αλλη χωρα θα γαμουσαν καθε μερα απο 3 με 4 μουνια ο καθενας.Σε βορεια κρατη η ακομα και σε αγγλοι-σαξωνικες πρωην αποικες τυπου Αυστραλια,Καναδα,Αμερικη κλπ θα γαμουσε ο καθενας οτι μουνι ηθελε.Γιατι εκει η γυναικα δεν πουλαει τρελα,ουτε τουπε εχει και ουτε ζηταει να την παρακαλανε.Ακομα και σε αυτο το κομματι η Ελλαδα ειναι χωριουδακι.Το παιζουν και liberal και δυναμικες με φεμινισμο κλπ μαλακιες ενω αν δεν πας εσυ να μηλισεις παιχνιδι δεν γινεται.Στο εξωτερικο ολα αυτα ειναι ξεπερασμενα.Στην Σουηδια ερχονται μουνια και σου μιλανε....!Φατε εσεις αγαθιαρηδες τα ανωριμα της ελληνιδες που ζητανε τον πριγκηπα με το λευκο αλογο.Να εχεις λεφτα,να εισαι ομορφος,να εχεις μεγαλη πουτσα,να εχεις συναισθηματα,να εχεις δυναμισμο,να παιρνεις πρωτοβουλιες,να μην εισαι τεμπελης και αλλα 100 χαρακτηριστικα που ζητανε οι τσοντες.Αλλα ειπαμε ετσι τις εκαναν οι μανες τους οι οποιες αυτες μανες ειναι και δικες σας.Για ολα φταινε οι μαλακισμενες οι ελληνδες μανες.Ζωαδια που μεγαλωνουν ζωαδια...

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Και τα 2 φυλλα κανουν ακριβως το ιδιο λαθος:
Ελκονται απο τα λαθος ατομα.

Οι γκομενες γουσταρουν μπαρμεν με μουσια και τατουαζ, γυμναστηρια, τουπε, κλπ και αν τις την πεσει καποιος φοιτητακος με πουκαμισο-γιλεκο γυαλια, θα ξενερωσουν

Το ιδιο και οι αντρες. Γουσταρουμε τακουνι, μινι, τιγκα μακιγιαζ, αρωματα, κωλαρες, κλπ

Αν περασει διπλα μας μια κοπελα με μακρυα φουστα, πουκαμισο, γυαλακια, και αβαφη, θα ξενερωσουμε

Και ομως, ειναι ακριβως αυτα τα ατομα που μπορουν να σου προσφερουν τη μεγαλυτερη ευτυχια ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ

Οι σωστες γυναικες δε βρισκονται Σαββατοβραδο στο Γκαζι, αλλα Δευτερα στις 07:00 το πρωι στα Everest και στα Starbucks (στην ουρα)

σωστός φίλε. Εγώ σε φίλους λέω χρόνια αυτό ακριβώς ότι τη γυναίκα τους πρέπει να τη γνωρίσουν άβαφτη και πρωί και όχι βράδυ σε club. Απλά να παρακαλάς να είσαι τυχερός μην πέσεις στην club/μπουζουκό-βια που έττχε και δε βγήκε την προηγούμενη.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Περα απο το sex δεν τις χρειαζομαι ... αυτη ειναι η αληθεια ...

Τουπε ... καριολιες ... πουτανιες ... δεν πληρωνω

Ειναι δικαιωμα τους να μαλακιζονται ... οπως ειμαι και δικο μου δικαιωμα να τις γραφω στα αρχιδια μου...

Αν καταφερουν και σας πιασουν μαλακες ... προβλημα σας ... θα πληρωνεται το μουνι μια ζωη χρυσαφι ...

Φτιαξτε χαρακτηρα εσεις πρωτοι ... απο τα μουνια μην περιμενεται τιποτα ...!

Το βασικό που είπε ο φίλος και προσυπογράφω είναι το "φτιάξτε χαρακτήρα".

Με λίγα λόγια αυτό που συμβουλεύω εγώ είναι: συμβιβάσου με την κατάσταση (υπάρχει πολύ σκουπίδι σε κάθε κοινωνία - δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, επίσης οι καλές είναι συνήθως πιασμένες), δέξου ότι αν δε γίνεις χαλί για καμία μπορεί και να μείνεις μόνος σου και προχώρα έτσι. Τα πεσίματα να τα κάνεις στον "ελεύθερο χρόνο", να μην ξοδεύεις ούτε πολλή ενέργεια ούτε πολύ χρόνο για να πηδήξεις, και να επενδύεις όσο μπορείς στον εαυτό σου.

Προσωπικά όσο ασχολήθηκα το σπορ με τις εκδιδόμενες απομυθοποίησε το πήδημα, του έβαλε και ένα αντίτιμο το οποίο είναι αντικειμενικό κριτήριο/μέτρο. Αν ξέρεις ότι με 150/ώρα μπορείς να πάρεις εύκολα ένα 8άρι/9άρι, την επόμενη φορά που θα δεις το 8άρι/9άρι δεν πας να μιλήσεις με την ψυχολογία που λέει "σου δίνω όλα τα γελάδια". Επίσης βάζεις κάτω τις ώρες που δουλεύεις για να βγάλεις τα ΧΥ χρήματα για να πηδήξεις την εκδιδόμενη, και μετά ρυθμίζεις το πόσο χρόνο είναι λογικό να δαπανήσεις στο ψήσιμο. Η αλήθεια είναι ότι μια τέτοια οπτική έχει μεγάλη δόση κυνισμού, αλλά σε βοηθάει να μην είσαι θύμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom