The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.098
- Πόντοι
- 25.467
Συνήθως δεν σκέφτομαι και πολλά όταν είμαι πάνω τους.
αισχρος αγιος
εγω συνηθως ειμαι πισω τους
Και τρέχετε να τις προφτάσετε;
τι εστι Πουσκιν;κανας αριστεραντζας;Εσείς δηλαδή, τι σκέπτεστε όταν είστε πάνω τους;
Τα ποιήματα του Πούσκιν;
τι εστι Πουσκιν;κανας αριστεραντζας;
πολύ το προχώρησες...
κανένα νέο τσιτάτο του Τσίπρα θα σκέπτεται...
Εγώ πάλι σιχαίνομαι, το ότι ακόμα και η πιο άσχημη εκεί έξω έχει εκατοντάδες επιλογές από άντρες, ενώ οι δικές μας είναι πολύ λίγες και για να τις διατηρήσουμε πρέπει να τις κυνηγάμε.Ειλικρινά όσο και αν προσπαθώ να μην είμαι μισογύνης τις σιχάθηκα τις καριόλες
Με το τουπέ τους
Την έλλειψη μπέσας
Το δικαίωμα να θίγουν την αξιοπρέπειά σου και αν αντιδράσεις να είσαι εσύ ο κακός
Δε σέβονται τίποτα
Μάγκα μου είσαι ΑΚΡΙΒΩΣ μες το μυαλό μουΕγώ πάλι σιχαίνομαι, το ότι ακόμα και η πιο άσχημη εκεί έξω έχει εκατοντάδες επιλογές από άντρες, ενώ οι δικές μας είναι πολύ λίγες και για να τις διατηρήσουμε πρέπει να τις κυνηγάμε.
Σιχαίνομαι που το κάθε φρόκαλο, πιστεύει για τον εαυτό της, ότι το αιδοίο της είναι από χρυσάφι και ότι της αξίζει ο καλύτερος άντρας που υπάρχει, με χλιδή λεφτά και κύρος.
Σιχαίνομαι την κάθε πατσαβούρα που τυλίγει έναν άνδρα με κύρος διότι αυτός ο αφελής πιστεύει, ότι επειδή η συγκεκριμένη είναι άσχημη, θα τον σεβαστεί και θα του είναι πιστή, γιατί δεν την παίρνει να κάνει αλλιώς.
Σιχαίνομαι, που αν θα πηδήξουμε ή όχι εξαρτάται από την διάθεση της καθεμιάς άχρηστης, αν την πλήγωσε κάποιος, αν ντεμέκ είναι σε φάση και μπερδεμένη, αν μας εγκρίνουν οι φίλες της και δεν συμμαζεύεται. Και πιστέψτε με είναι αηδιαστικό να εξαρτάται ο οποιοσδήποτε άντρας, από την γυναικεία διάθεση.
Σιχαίνομαι που δεν τις κόβει το μυαλό να επιλέξουν σωστό ερωτικό σύντροφο και βλέπω καθημερινά τις όμορφες με κάτι κακομούτσουνους, κοντούς, χοντρούς, μυτόγκες, καραφλούς, που ούτε να αρθρώσουν μια σωστή κουβέντα δεν μπορούν, επειδή δεν τις θίγουν την αυταρέσκεια και την ωραιοπάθειά τους.
Σιχαίνομαι που την σημερινή εποχή ο άντρας για να πηδήξει κάποια πρέπει να αναπτύξει κωδικούς συμπεριφοράς με χιούμορ και μαλακίες, για να της αποδείξει ότι αξίζει. BULLSHIT
Γενικώς σιχαίνομαι και μου την δίνει ο πιθικήσιος γυναικείος εγκέφαλος
Κατάλαβες νηματοθέτη ότι αυτά που σιχαίνεσαι εσύ δεν είναι τίποτα?
Επίσης το πλάσμα "να ταιριάζεις σε όλα" δεν υπάρχει ούτε στις ταινίεςΤυπε ουτε σε ταινιες δεν γινονται αυτα..σοβαρευτειτε και βρειτε καμια που να ταιριαζετε σε ολα, να κανεις σχεση και ασε τις μλκ που γραφουν μερικοι..γιατι αυτοι να ξερεις δεν μπορουν να πιασουν γκομενα ουτε με αιτηση.
Μα αυτο ειναι και το θεμα του νηματος.ΟΛΙΚΗ αποχη απο τις κανονικες γυναικες!Ναι παιδιά μου!
Κόψτε το γαμήσι, και πάτε με πουτάνες.
Να δω μετά πόσες θα γαμάμε εμείς οι περίεργοι που προτιμούμε τις γυναικες από τις πουτάνες...
Μη το λες αυτό τύπε.Επίσης το πλάσμα "να ταιριάζεις σε όλα" δεν υπάρχει ούτε στις ταινίες
Αλλά και να.υπήρχε η σχέση μάγκα μου είναι αυτό ακριβώς που ΔΕ θέλω
Να γαμήσω θέλω.Όχι να συντροφεύσω.
Γιατί αυτή η συντροφικότητα αλλοιώνει την ευτυχία μου όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι
Η γυναίκα είναι καλή για.ένα 3 ωρακι μια φορα τη βδομαδα.Εξω για ποτακι και μετα για γαμησι σε καποιο χοτελ.
Ουτε συγκατοικησεις ουτε εκδρόμες ουτε γνωριμια με φιλους φιλες της κτλ
Και φυσικα εναλλαγη κατα το εφικτο.Μια ποικιλλια.
Να.γαμας το ιδιο μουνι για καιρο ειναι πικρα
Βαρετο
Προσωπικά, μετά απο 10 χρόνια συμβίωσης, μου σηκώνεται με το που βλέπω γυμνή την γυναίκα μου. Και αυτό συμβαίνει διότι της λέω τι θέλω και μου λέει τι θέλει.
Ενώ εσύ τις έχεις στην ουρά και σε περιμένουνΤυπε ουτε σε ταινιες δεν γινονται αυτα..σοβαρευτειτε και βρειτε καμια που να ταιριαζετε σε ολα, να κανεις σχεση και ασε τις μλκ που γραφουν μερικοι..γιατι αυτοι να ξερεις δεν μπορουν να πιασουν γκομενα ουτε με αιτηση.
Που σαι ρε παιχτουρα μου;;
Τι πικρα κι αυτη που εφαγα αλλα οχι ιδιαιτερα
Τα οσα γραφω ειναι μια γενικη σουμα αποψεων για τις γυναικες
Ακομη κι αν σε γουσταρουν και σου καθονται η σου πουλουν αγαπουλες ειναι ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ μαγκα μου
Και τα 2 φυλλα κανουν ακριβως το ιδιο λαθος:
Ελκονται απο τα λαθος ατομα.
Οι γκομενες γουσταρουν μπαρμεν με μουσια και τατουαζ, γυμναστηρια, τουπε, κλπ και αν τις την πεσει καποιος φοιτητακος με πουκαμισο-γιλεκο γυαλια, θα ξενερωσουν
Το ιδιο και οι αντρες. Γουσταρουμε τακουνι, μινι, τιγκα μακιγιαζ, αρωματα, κωλαρες, κλπ
Αν περασει διπλα μας μια κοπελα με μακρυα φουστα, πουκαμισο, γυαλακια, και αβαφη, θα ξενερωσουμε
Και ομως, ειναι ακριβως αυτα τα ατομα που μπορουν να σου προσφερουν τη μεγαλυτερη ευτυχια ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ
Οι σωστες γυναικες δε βρισκονται Σαββατοβραδο στο Γκαζι, αλλα Δευτερα στις 07:00 το πρωι στα Everest και στα Starbucks (στην ουρα)
Περα απο το sex δεν τις χρειαζομαι ... αυτη ειναι η αληθεια ...
Τουπε ... καριολιες ... πουτανιες ... δεν πληρωνω
Ειναι δικαιωμα τους να μαλακιζονται ... οπως ειμαι και δικο μου δικαιωμα να τις γραφω στα αρχιδια μου...
Αν καταφερουν και σας πιασουν μαλακες ... προβλημα σας ... θα πληρωνεται το μουνι μια ζωη χρυσαφι ...
Φτιαξτε χαρακτηρα εσεις πρωτοι ... απο τα μουνια μην περιμενεται τιποτα ...!