Νέα

Γιατί δεν εκτιμώ τις γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 706
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Εμάς γιατί είναι λάθος να μας ελκύουν τα μίνι και τα ξέκωλα;Στο κάτω κάτω,σ'εμας παίζει πρωτεύοντα ρόλο να μας καυλώνει η γυναίκα.Με το πουκάμισο και τη φούστα ως στον αστράγαλο τί να την κάνω;

Γιατι το ξεκωλο κατα 99% θα σου φερθει σκατα σε καποια φαση αργοτερα. Μιλαμε παντα για ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ. Για ενα, δυο, πεντε, εικοσι βραδια, αντε 1-2 χρονια καλα ειναι. Αλλα αμα παντρευτεις ξεκωλο, να εισαι ετοιμος για τα χειροτερα.

Εχω δυστυχως πολλες ιστοριες να διηγηθω απο ατομα του περιγυρου μου που παντρευτηκαν ξεκωλιαρες

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Γιατι το ξεκωλο κατα 99% θα σου φερθει σκατα σε καποια φαση αργοτερα. Μιλαμε παντα για ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ. Για ενα, δυο, πεντε, εικοσι βραδια, αντε 1-2 χρονια καλα ειναι. Αλλα αμα παντρευτεις ξεκωλο, να εισαι ετοιμος για τα χειροτερα.

Εχω δυστυχως πολλες ιστοριες να διηγηθω απο ατομα του περιγυρου μου που παντρευτηκαν ξεκωλιαρες

πες καμια ιστορια με τυπους που παντρευτηκαν τετοιες αν δε βαριεσαι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
πες καμια ιστορια με τυπους που παντρευτηκαν τετοιες αν δε βαριεσαι

Διαζυγια με ασχημο τροπο στην πλειοψηφια τους. Δε θελω να πω λεπτομερειες γιατι ο κοσμος ειναι μικρος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τα ξεκωλα λειτουργουν σαν την πρεζα. Σαν την "παραμυθα" οπως την λενε στην πιατσα.

Σε τυλιγει στα διχτυα της και αρχιζει να σε λιωνει σιγα σιγα μεχρι να σε αποτελειωσει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Για ποιο λόγο να παντρευτείς;Άμα μπορείς να γνωρίζεις και να γαμάς ξεκωλιάρες για ένα χ ψ διάστημα,γάμους θα σκέφτεσαι;Μόνο όσοι φοβούνται ότι δεν θα βρουν άλλη πάνε και παντρεύονται

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
ρε μπαγάσηδες με κάνετε και γελάω/απορώ...
είτε γιατί τρολάρετε, είτε γιατί είστε απελπισμένοι, είτε γιατί φοβάστε τις γυναίκες, είτε γιατί κάποια-κάπου-κάποτε σας πλήγωσε πολύ, είτε είτε είτε, λέτε ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ...

ας πούμε ότι μαγικά όλοι οι άντρες στην Ελλάδα σε ακούνε και κάνουν πράξη αυτό που λες.
βήμα πρώτο λοιπόν
σταματάμε να γαμάμε οποιαδήποτε άλλη παρά μόνο εκδιδόμενες
βήμα δεύτερο
περίπου 5.500.000 άντρες στρεφόμαστε σε μερικές χιλιάδες (στην καλύτερη) εκδιδόμενες ανά την επικράτεια (να σε πληροφορήσω ότι αν μέσα στο μπου μετρήσεις γραφεια/ανεξάρτητες κολ γκιρλ, στούντιο, μασάζ, μπουρδέλα, στριπτιζούδες, φοβάμαι ότι τις 1000 κοπέλες δεν τις προσεγγίζεις καν)
βήμα τρίτο
δεν βρικουμε ούτε για πλάκα επαγγελματία να γαμήσουμε και βάζουμε γνωστούς για να πάρουμε νούμερο για μετά από 2-3 μήνες, και τα κορίτσια σύντομα σηκώνουν ψηλά τα χέρια...(αντί τα πόδια)
βήμα τέταρτο
επειδή ο νόμος προσφοράς/ζήτησης ισχύει παντού στο σύμπαν, οι εκδιδόμενες εν ριπη οφθαμού αναπροσαρμόζουν τα τιμολόγια ως εξής
μπουρδέλα 100 ευρώ/3λεπτο και η καπότα δική σου
στούντιο 300 ευρώ/10λεπτο, δεν ακουμπάς, δε μιλάς
μασάζ 400/15λεπτο, 10 λεπτά μασάζ με γάντια, 5 λεπτά πίπα με και αν σου αρέσει
κολ γκιρλ  κοντά στο χιλιάρικο τα μαμποκόριτσα/θείτσες, συμβολαιογράφο για μεταβίβαση ακινήτου οι εικοσάρες και πάντα αφού έχεις χαρτί μη-κορωνοιού πρόσφατο βδομάδος και εξομολόγου ότι είσαι καθαρός στην ψυχή και το πνεύμα...
βήμα πέμπτο
γυρνάτε στις γυναίκες σας παρακαλώντας κανά γαμησάκι έστω και μια φορά το μήνα και γιουβαρλάκια κάθε πέμπτη...

αυτά
Δεν νομίζω οτι θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα , οτι δηλαδη θα κλείνεις ραντεβου με call girl η σε στουντιο και θα σου κλείνουν για μετά έναν μηνα , ούτε οτι θα ανέβαιναν οι τιμές , και αυτό γιατί είναι ηδη ακριβά ... οπότε αν δεν υπάρξουν "ουρές" δεν θα υπάρξει και αύξηση τιμών , γνώμη μου βέβαια μπορεί να κάνω λάθος.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
ρε μπαγάσηδες με κάνετε και γελάω/απορώ...
είτε γιατί τρολάρετε, είτε γιατί είστε απελπισμένοι, είτε γιατί φοβάστε τις γυναίκες, είτε γιατί κάποια-κάπου-κάποτε σας πλήγωσε πολύ, είτε είτε είτε, λέτε ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ...

ας πούμε ότι μαγικά όλοι οι άντρες στην Ελλάδα σε ακούνε και κάνουν πράξη αυτό που λες.
βήμα πρώτο λοιπόν
σταματάμε να γαμάμε οποιαδήποτε άλλη παρά μόνο εκδιδόμενες
βήμα δεύτερο
περίπου 5.500.000 άντρες στρεφόμαστε σε μερικές χιλιάδες (στην καλύτερη) εκδιδόμενες ανά την επικράτεια (να σε πληροφορήσω ότι αν μέσα στο μπου μετρήσεις γραφεια/ανεξάρτητες κολ γκιρλ, στούντιο, μασάζ, μπουρδέλα, στριπτιζούδες, φοβάμαι ότι τις 1000 κοπέλες δεν τις προσεγγίζεις καν)
βήμα τρίτο
δεν βρικουμε ούτε για πλάκα επαγγελματία να γαμήσουμε και βάζουμε γνωστούς για να πάρουμε νούμερο για μετά από 2-3 μήνες, και τα κορίτσια σύντομα σηκώνουν ψηλά τα χέρια...(αντί τα πόδια)
βήμα τέταρτο
επειδή ο νόμος προσφοράς/ζήτησης ισχύει παντού στο σύμπαν, οι εκδιδόμενες εν ριπη οφθαμού αναπροσαρμόζουν τα τιμολόγια ως εξής
μπουρδέλα 100 ευρώ/3λεπτο και η καπότα δική σου
στούντιο 300 ευρώ/10λεπτο, δεν ακουμπάς, δε μιλάς
μασάζ 400/15λεπτο, 10 λεπτά μασάζ με γάντια, 5 λεπτά πίπα με και αν σου αρέσει
κολ γκιρλ  κοντά στο χιλιάρικο τα μαμποκόριτσα/θείτσες, συμβολαιογράφο για μεταβίβαση ακινήτου οι εικοσάρες και πάντα αφού έχεις χαρτί μη-κορωνοιού πρόσφατο βδομάδος και εξομολόγου ότι είσαι καθαρός στην ψυχή και το πνεύμα...
βήμα πέμπτο
γυρνάτε στις γυναίκες σας παρακαλώντας κανά γαμησάκι έστω και μια φορά το μήνα και γιουβαρλάκια κάθε πέμπτη...

αυτά
Σεβαστή η άποψη και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία

Ωστόσο διαφωνώ

Ο αριθμός όσων γαμάνε ιερόδουλες δε θα αυξηθεί τρομερά

Αναλογίσου πόσοι που είναι σε σχέση ή παντρεμένοι πάνε με ιερόδουλες.

Μεγάλο ποσοστό.

Δεν είναι δηλαδή πως θα γίνει καμμιά σοβαρή μετακίνηση πληθυσμού από τις κανονικές προς τις ιερόδουλες

Εγώ και οι φίλοι μου πάντα γαμάμε πόρνες

Εγώ έχω δεν έχω σχέση και οι φίλοι παντρεμένοι κι αυτοί άνετα τον ρίχνουν

Αρα ήδη ένας τεράστιος αριθμός ανδρών γαμάει ιερόδουλες.

Απλα οσοι γαμουν ιεροδουλες και κανονικες θα κοψουν τις δευτερες αφηνοντας τε σαν καλαμιες στον καμπο

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ακομα σκεφτεσαι την προηγουμενη γκομενα που σου πηραν οι φουσκωτοι εεε???
Που σαι ρε παιχτουρα μου;;

Τι πικρα κι αυτη που εφαγα αλλα οχι ιδιαιτερα

Τα οσα γραφω ειναι μια γενικη σουμα αποψεων για τις γυναικες

Ακομη κι αν σε γουσταρουν και σου καθονται η σου πουλουν αγαπουλες ειναι ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ μαγκα μου

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εμάς γιατί είναι λάθος να μας ελκύουν τα μίνι και τα ξέκωλα;Στο κάτω κάτω,σ'εμας παίζει πρωτεύοντα ρόλο να μας καυλώνει η γυναίκα.Με το πουκάμισο και τη φούστα ως στον αστράγαλο τί να την κάνω;
Εμεις εχουμε το εντσικτο της καβλας

Οι γυναικες της αναπαραγωγης

Κι ετσι γαμιεται το συμπαν

Γιατι για να απολαυσουμε αυτο το μπουτι η γυναικα μας ασκει ψυχολογικο εκβιασμο

"Αγαπα με,θελε με,στηριξε με,κανε μου παιδια" αν θες να απολαυσεις

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Λυχνίας σβεσθείσης, πάσα γυνή ομοία.
(Στο σκοτάδι όλες οι γυναίκες είναι όμοιες.)

Διογένης, 410-323 π.Χ., Κυνικός φιλόσοφος.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
δεν φαντάζεσαι...μάλιστα
5.500.000 άντρες αν θέλουν να κάνουν σεξ έστω και μια φορά την εβδομάδα (για ΜΙΑ λέω, όχι παραπάνω) σημαίνει 22.000.000 φορές το μήνα. αν έχουμε 5000 εκδιδόμενες (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ), σημαίνει ότι κάθε μια τους πρέπει να κάνει σεξ 4400 φορές το μήνα, για 22 "εργάσιμες" (έχουν και περίοδο τα κορίτσια) χωρίς να κάθονται/ξεκουράζονται άλλη μέρα, σημαίνει 200 φορές την ημέρα...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ NON STOP...
πως το βλέπεις?
Απο αυτους τους 5.500.000 βγαλε

Ηλικιες κατω απο 14 η πανω απο 70 οποτε σου μενουν 3500000 προχειρα προχειρα βαση δημογραφικων στοιχειων πληθ κατανομης

Απο αυτους τους 3500000 βγαλε τους γενετικα η νοητικα ανηνπορους αλλα και απο τους υγιεις εξαιρεσε τους ομοφυλοφιλους

Θα μεινεις με 2500000

Οποτε το 200 αρι σου θα γινει 90 αρι περιπου.

Υπαρχουν επισης ατομα που δε γαμουν τοσο συχνα οσο 1 φορα τη βδομαδα για διαφορους λογους οποτε οι αριθμοι θα εχουν μικρη διαφορα απο αυτους που ηδη ισχυουν

Αλλα ακομη και να υπαρξει ενας διπλασιασμος της δουλειας των κοριτσιων αυτο σιγουρα δε θα ανεβασει τις τιμες μια και θα κονομανε διπλα ηδη με τις παλιες τιμες

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
μπούρδες.
άπειρες γυναίκες όλων των ηλικίων γουστάρουν και βρίσκουν κάποιον που τους κάνει κλικ και γαμιούνται. ons ή εφήμερη σχέση, ή χαλαρή σχέση...
βγέστε έξω και κυνηγήστε. ΜΗΝ τα θέλετε όλα στο πιάτο (εκδιδόμενες). ότι γαμάτε μόνοι σας έχει και μεγαλύτερη αξία. ειδικά μεχρι τα 40 τα κολ γκιρλ πρέπει να τα βλέπετε ΜΟΝΟ για την ποικιλία και το γούστο μια στο τόσο.
όλα τα άλλα είναι διακιολογίες.

χαιρετίζω το νήμα...
Κυνηγαω φιλε

Να σαι σιγουρος

Αλλα για να σου κατσει γυναικα σε ons θα σου βγαλει την παναγια

Απολογισμος 2 μηνων κηνυγιου

1 γαμησι 1ο ραντεβου

1 κακο ραντεβου που η τυπισσα μου πε πως δε της κανω κλικ

1 ραντεβου με αλλη που χουφτωσα επιασα αλλα χαλαστηκε που πηγα να την ξεβρακωσω στο γκαραζ και δεν ξαναβγηκε

1 αλλο ραντεβου με αλλη παλι που δεν υπηρξε συνεχεια για σκεφτοταν τον πρωην

1 αλλο ραντεβου παλι με αλλη που μου ζητησε ΠΟΛΥΥΥΥ χρονο για να κανουμε κατι,ενω ταυτοχρονα ειχε απαισιο και παρανοικο χαρακτηρα

Καθως και

-2 αλλες περιπτωσεις που εδωσαν τηλεφωνο αλλα

-η μια μου ειπε δεν ταιριαζουμε

-η αλλη οτι ειναι σε περιεγρη φαση με ενα παιδι και με.μπλοκαρε

Πρεπει να εκανα αυτο το  διμηνο καμμια 25 αρια προσεγγισεις...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.966
Πόντοι
3.346
Διάβασα τη θεωρία ενός μέλους που προτρέπει να νην ασχολούμαστε καθόλου με τις γυναίκες εκεί έξω

Μόνο με τις γυναίκες του αγοραίου έρωτα.

Αυτό θα κάνει τις γυναίκες εκτός πορνείων δηλαδή τις "κανονικές" να χάσουν την εξουσία τους που ασκούν στο ανδρικό φύλο με μοναδική τους δύναμη του μουνί τους.

Δυστυχώς δεν αρκεί να το πράξω εγώ και άλλοι 2 με 3 συναγωνιστές

Θα πρέπει να είναι μια μαζική συμμετοχή.

Ειλικρινά όσο και αν προσπαθώ να μην είμαι μισογύνης τις σιχάθηκα τις καριόλες

Με το τουπέ τους

Την έλλειψη μπέσας

Το δικαίωμα να θίγουν την αξιοπρέπειά σου και αν αντιδράσεις να είσαι εσύ ο κακός

Το ότι θυσιάζουν τα πάντα για τη μητρότητα.

Δε σέβονται τίποτα

Σκέψεις εδώ μάγκες

Μπορούμε να τις κλονήσουμε

Να τις αφήσουμε στο ράφι αγάμητες και άκληρες

Αρκεί να το κάνουμε όλοι μαζί
Τυπε ουτε σε ταινιες δεν γινονται αυτα..σοβαρευτειτε και βρειτε καμια που να ταιριαζετε σε ολα, να κανεις σχεση και ασε τις μλκ που γραφουν μερικοι..γιατι αυτοι να ξερεις δεν μπορουν να πιασουν γκομενα ουτε με αιτηση.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
"Η μεγαλύτερη ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ποτέ και που κι εγώ δεν έχω κατορθώσει να απαντήσω μετά από τριάντα χρόνια έρευνας, είναι: «τι θέλει μια γυναίκα;»
Ζίγκμουντ Φρόυντ, 1856-1939, Αυστριακός ψυχίατρος

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Ναι παιδιά μου!
Κόψτε το γαμήσι, και πάτε με πουτάνες.
Να δω μετά πόσες θα γαμάμε εμείς οι περίεργοι που προτιμούμε τις γυναικες από τις πουτάνες...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ναι παιδιά μου!
Κόψτε το γαμήσι, και πάτε με πουτάνες.
Να δω μετά πόσες θα γαμάμε εμείς οι περίεργοι που προτιμούμε τις γυναικες από τις πουτάνες...

Μπες ελληνίδες,ο σαντ μαν αρχισε πάλι τα δικά του.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εμεις εχουμε το εντσικτο της καβλας

Οι γυναικες της αναπαραγωγης

Το ενστικτο της αναπαραγωγής τις πιάνει μεταξύ 25-30.Μέχρι τα 25 γαμιούνται κι αυτές με όποιον τους καυλώσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom