Μπορεί να είναι και έτσι, απλά στο μυαλό μου έχω κατά βάση δεσμευμένες/παντρεμένες που είναι όμορφες και καλοστεκούμενες και οι οποίες έχουν επιδείξει συγκεκριμένη ομοιόμορφη συμπεριφορά.νομίζω γυναικα δε σου κανει κονε καλυτερη απο εκεινη και ας ειναι και φίλη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί δεν εκτιμώ τις γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 706
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
Τίποτα απ αυτά όμως δεν ισοπεδώνει την εντύπωση που έχει κάποιος για τις γυναίκες, όσο η εμπειρία του να δουλέψει κανείς νύχτα για λίγο (χωρίς να είναι αυτής της 'φάσης)....Ένας μήνας αρκεί να τα δεις κωλυώμενα και τον κόσμο να γυρίζει ανάποδα μάγκες. Κι αν δεν σε ρουφήξει η σαπίλα της νύχτας και κρατήσεις κάπως τα λογικά σου, θα κάνεις μήνες να ξαναδείς γυναίκα ως άνθρωπο. Δεν το λέω με καμμία χαρά!
Εχω αναφερει συχνα το τεστ που περναει ο George71 τις γυναικες αλλα δεν τον ακουτε.
Εχεις δει γυναικα που εβγαζε 19 στην Γ' Γυμνασιου να δουλευει νυχτα;
ΠΟΤΕ!!!
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Μονο πισωθρανιτισσες δουλευουν νυχτα, οι οποιες κανουν μπαμ πως θα εξελιχθουν απο την Α' Γυμνασιου ακομα
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.733
- Πόντοι
- 3.656
Εχω αναφερει συχνα το τεστ που περναει ο George71 τις γυναικες αλλα δεν τον ακουτε.
ΠΟΤΕ!!!
Μονο πισωθρανιτισσες δουλευουν νυχτα, οι οποιες κανουν μπαμ πως θα εξελιχθουν απο την Α' Γυμνασιου ακομα
Οι γαμήσιμες πισωθρανίτισσες
Οι μη γαμήσιμες θα δουλεύουν σε κανα σουπερμαρκετ...στην καλύτερη
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
Οι γαμήσιμες πισωθρανίτισσες
Οι μη γαμήσιμες θα δουλεύουν σε κανα σουπερμαρκετ...στην καλύτερη
Εδω ακριβως μπαινει η βιομηχανια της ομορφιας, που ξεπερναει σε τζιρο βιομηχανιες μεγαθηρια
Καθε 4ρι του πεταματου, προσπαθει να γινει 10ρι ωσπου στο τελος το πιστευει, με τα γνωστα αποτελεσματα
Οσο οι αντρες εστιαζουν σε κωλους, βυζια και φιλτραρισμενα ντακ φεις, τοσο θα περναει η μπογια τους
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
δε νομίζω να ειναι ετσι οπως τα λες..αλλαζουν οι ανθρωποι και το 19 δε λεει κατι..το νυχτα παει μαζι με το ξεκωλιαρα και υπάρχουν πολλες εξυπνες ξεκωλιάρεςΕχω αναφερει συχνα το τεστ που περναει ο George71 τις γυναικες αλλα δεν τον ακουτε.
ΠΟΤΕ!!!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Έτσι είνσι. Δεν το βλέπω απλά έτσι.Πάρα πολύ σωστός.Ετσι το βλεπω κι εγω
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.424
- Πόντοι
- 3.296
Ο Αγιος Βασιλης,το Γιετι των Ημαλαιων,ο Μεγαλοδοντας Καρχαριας στην Ταφρο των Μαριαννων,η συνομωσια του Συμπαντος και η "καταλληλη" εχουν ενα κοινο.Βρες το και κερδιζεις κατι αληθινο:την γνωση της πραγματικοτηταςμαλλον μερικοι δεν βρηκατε την κατάλληλη. κι εμεις καλά ρεμάλια είμαστε οι περισσότεροι δεν πάμε πισω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 32K