Η αλήθεια είναι οτί κι εγώ, ενώ λόγω των κοντινών μου κύκλων είχα σχηματίσει μια πολύ ωραία εικόνα, μεγαλώνοντας άρχισα (θέλοντας και μη) να βλέπω παραέξω, και τα σοκ αηδίας ήταν αλλεπάλληλα όταν άρχισα να συνειδητοποιώ κάποια πράγματα.....
Το χειρότερο πράγμα που βλέπω στις γυναίκες, είναι το γεγονός πως πολλές βρίσκονται υπό καθεστώς ομηρίας των ανασφαλειών τους. Και δυστυχώς, λόγω κουλτούρας/νοοτροπίας δεν μαθαίνουν να επενδύουν ουσιαστικά στον εαυτό τους προκειμένου να τις αντιμετωπίσουν και να εξελιχθούν, να πάνε παρακάτω σαν άνθρωποι.
ΌΛΟΙ έχουμε δει το παρακάτω εργάκι: να βλέπεις μια ωραία κοπέλα, χαρά θεού, να προτιμά να μπλέκει με έναν μαλάκα παρανοικό (που στο τέλος καταλήγει στη σωματική ή ψυχική βιαιοπραγία εναντίον της), γιατί ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ακόμα κι αυτό, της προσφέρει την επιβεβαίωση πως κάποιος θα ασχοληθεί μαζί της.
Ειδικά σε ηλικίες 25-30, έβλεπα πολλούς φίλους μου που ήταν και ωραίοι, κοινωνικοί, χαλαροί να τρώνε Χ από αντικειμενικά μέτριες τύπισσες οι οποίες κατέληγαν με κάτι πρεζάκηδες, άρρωστους που τις έδερναν κλπ........
Στη συνέχεια, το πιο αηδιαστικό που βλέπω γύρω μου, είναι αντικειμενικά όμορφες και προσεγμένες γυναίκες να παντρεύονται πολύ υποδεέστερους άνδρες, (και εμφανισιακά, καθώς και πνευματικά), απλά και μόνο λόγω ανασφάλειας και κουτοπονηριάς. Αυτή η έλλειψη αυτοεκτίμησης μου προκαλεί την ύψιστη αηδία, καθώς αποτελεί την επιτομή της αποτυχίας.
Οι περισσότερες απλά αρκούνται στο να κλαίγονται και να αποζητούν ντάντεμα για τις μαλακίες που κάνουν (κοινώς, αποζητούν έναν πατέρα που δεν τις στέλνει στο διάολο), αντί να πάρουν τη ζωή στη χέρια τους όπως προστάζουν οι συνθήκες της ενήλικης ζωής......
Βλέπω γύρω μου γυναίκες 35άρες, -κάποιες που πατάνε καλά στα πόδια τους κιόλας- να καυλαντίζουν με μπάρμεν και ντιτζέι, και μετά να κλαίγονται που δε γνωρίζουν τον 'έρωτα'.........κάθε σχόλιο περιττό!
Τίποτα απ αυτά όμως δεν ισοπεδώνει την εντύπωση που έχει κάποιος για τις γυναίκες, όσο η εμπειρία του να δουλέψει κανείς νύχτα για λίγο (χωρίς να είναι αυτής της 'φάσης)....Ένας μήνας αρκεί να τα δεις κωλυώμενα και τον κόσμο να γυρίζει ανάποδα μάγκες. Κι αν δεν σε ρουφήξει η σαπίλα της νύχτας και κρατήσεις κάπως τα λογικά σου, θα κάνεις μήνες να ξαναδείς γυναίκα ως άνθρωπο. Δεν το λέω με καμμία χαρά!
Οκ, προσωπικά γνώριζω και αρκετές που είναι μια χαρά στις σχέσεις τους και κυρίες κιόλας, και περνάνε ωραία χωρίς ξεφτίλα και ίντριγκες. Διέκρινα όμως ως κοινό στοιχείο τους τις καταβολές που πήραν από το σπίτι τους, δεν μεγάλωσαν όλες στο 'Σπιρτόκουτο' του Οικονομίδη.
Και τέλος, έχω να πω πως σχεδόν όλες όσες είχα γκόμενες , μου βγήκαν μια χαρά άτομα γενικά, αλλά προσπαθώ να είμαι φουλ προσεκτικός και τις περνάω από χίλια κόσκινα αναγκαστικά, με όλα όσα βλέπω.
Η μαγκιά στη ζωή είναι, να μπορεί να διατηρήσει κανείς την ψυχραιμία του και όσο μπορεί τη διαύγεια το, προκειμένου να σταθεί αξιοπρεπής και να μην κακοπάθει!