ss4gogeta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
μαζί σου μοναξιά τέλος..Πολλή μοναξιά και για εμάς αλλά και για εσάς.... Μοναξιά για όλους
μαζί σου μοναξιά τέλος..Πολλή μοναξιά και για εμάς αλλά και για εσάς.... Μοναξιά για όλους
Πολλή μοναξιά και για εμάς αλλά και για εσάς.... Μοναξιά για όλους
Τυπε μη με παρεξηγησεις αλλα δυο τρεις ερωτησεις εχω1. Αν η γυναίκα σου γουστάρει, σκέφτεται σωστά για ότι αφορά την επιτυχία σου, αλλιώς είναι μπάζο και άλλο τόσο εσύ που τη διάλεξες
2. Στη μούνα τους πόσο θα τις εκτιμήσεις εφόσον θέλουν πουτσα, οπότε καλά κάνουν. Αν κάποιος θέλει να τον εκτιμούν, το αποζητά από όλους όχι μόνο από άντρες ή γυναίκες. Εγώ γουστάρω τις περιποιημένες.
3. Αν είσαι άσχημος και αυτή μοντέλο, τουλάχιστον λέει την αλήθεια. Δεν είναι ντροπή. Απ οι άλλες που λένε "είσαι όμορφος" και κοιτάζουν το πορτοφόλι σου...
4. Και το χαμομήλι ταπεινό είναι αλλά θαυματουργό (βλέπε Ματίνα). Άσε που έχουν περίοδο (φύση).
5. Ας της έστελνες κι εσύ τον κώλο σου, αλλά σε έπιασε μαλάκα.
6. Γάτος γαμεί και γάτος σκούζει... Κι εσύ χρησιμοποιείς δύναμη και φερομόνες για να επικρατήσει στον έξω κόσμο (ερωτικά ή βιοποριστικά).
Μη μασάς αδερφέ αυτή είναι η φύση μας και δεν αλλάζει. Κι εμείς κάνουμε χρήση της εξάτμισης, του ρολογιού, της δύναμης, κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ. επιλέγουμε το όμορφο (για κάθε έναν διαφέρει).
Πάμε παρακάτω.
1. Σπουδές & δουλειά παράλληλα σε οτιδήποτε έβρισκα για να μπορώ να σπουδάσω. Μετά άρχισα να ασχολούμαι με επιχειρηματικά πλάνα και να δουλεύω πάνω σε αυτό. Σπουδές είναι σε ανεξάρτητα πεδία από τον κλάδο της δουλειάς μου.Τυπε μη με παρεξηγησεις αλλα δυο τρεις ερωτησεις εχω
1.Μετα το λυκειο τι εκανες;Σπουδες,δουλεια και τα δυο;Και τι αν επιτρεπεται;
2.Με ποσες γυναικες(εξαιρουνται οι ιεροδουλες) εχεις παει;Μπεσα
3.Παντρεμενος και ποτε;(σε τι ηλικια)
Σου ευχομαι να χαρεις τη νιοτη σου και να πολλαπλασιασεις τις εμπειριες σου καθως εχεις ακομη πολλα να μαθεις για τη ζωη και τις γυναικες τυπαρα μου!1. Σπουδές & δουλειά παράλληλα σε οτιδήποτε έβρισκα για να μπορώ να σπουδάσω. Μετά άρχισα να ασχολούμαι με επιχειρηματικά πλάνα και να δουλεύω πάνω σε αυτό. Σπουδές είναι σε ανεξάρτητα πεδία από τον κλάδο της δουλειάς μου.
2. Με αρκετές. Όσο για τις ιερόδουλες έχω πάει 2 φορές, για την φάση μου και μόνο.
3. Παντρεμένος;; Είμαι μικρός ακόμα!!
Μάλλον ο φίλος σου τον παίρνει.Πάντως παιδιά όπου και αν πεις, σε κύκλους κοινωνικούς ότι πα ςμπουρδέλα ή πληρώνεις σε εσκορτς ή στουντιο γίνεσαι ρόπμπα ξεκούμπωτη - ειδικά αν δεν είσαι τίποτα χάλιας εμφανησιακά... τι να λέμε τώρα.... είναι η αλήθεια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλεγα τις προάλλες σε έναν φίλο ότι πληρώνω για να γαμήσω και μου έλεγε ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ και τέτοια.
Έλεγα τις προάλλες σε έναν φίλο ότι πληρώνω για να γαμήσω και μου έλεγε ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ και τέτοια.
Πολυ σωστος!Μια καριερίστα φεμινίστρια που το όνειρο της είναι να βγάλει πούτσα για να γίνει τελείως άντρας, που έχει άποψη για όλα, που πατάει σε άντρες για να ανέβει με τη βοήθεια άλλων πούστηδων προϊστάμενων για διάφορους λόγους τη γράφω στα @@ μου, ούτε καν τη μη εκτίμηση μου δεν αξίζει. Δεν έχω χρησιμότητα για αυτήν απλά και μου προκαλεί και απέχθεια γιατί ξέρω ότι 9 στις 10 δεν αξίζουν τη θέση τους και έχουν παραβιάσει τη φύση τους λόγω κομπλεξ και penis envy.
στις πρωτα χρονια του site θυμαμαι υπηρχαν μελη-θρυλοι που προσφεραν τα μαλα με τις γνωσεις τους και τις εμπειριες που ειχαν...Αναπολω το παλιο bou..
Παντρευτηκανε κάποια συμμαθήτριά τους και τώρα η τρώνε παντόφλα η μας βλέπουν ΩΣ ΜΕΛΗ από το ίντερνετ καφέ της γειτονιας.Άραγε τί ν'απέγιναν όλοι αυτοί;Παντοφλάκηδες;
δεν εγιναν παντοφλακηδες απλα σιχαθηκαν καποιους που μπαινουν για χαβαλε και δεν εχουν καμμια σχεση με τη θεματολογια του bou..oλα τα παιδακια του τσιλι καφενειου βρηκαν εδω μεσα την παιδικη χαρα τους.Άραγε τί ν'απέγιναν όλοι αυτοί;Παντοφλάκηδες;
Παντρευτηκανε κάποια συμμαθήτριά τους και τώρα η τρώνε παντόφλα η μας βλέπουν ΩΣ ΜΕΛΗ από το ίντερνετ καφέ της γειτονιας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μέλη που έχουν καιρό να μπουν...
Μπα....οπως είπα με συμμαθητριες θα βολεύτηκαν η το πολύ να ψαρεψαν μέσω διαδικτύου.Μην παντρεύτηκαν καμια πουτάνα φοβάμαι
KAI σε αυτό το θέμα μοίρασα σοφία ρε πστ μου? Πρέπει να τα τυπώσω όλα και να τα μοιράζουν στα περίπτερα δωρεάν να (παρα)μορφωθεί ο κόσμος!Πολυ σωστος!
Κανονικα αυτο δεν υπαρχει απλα ειναι μια <<ψευδαισθηση>> για τις <<νεες>> γυναικες..
Η γυναικα δεν ειναι φτιαγμενη για τετοια πραγματα..δλδ για να αποφασιζει, για να ειναι υπευθηνη, να νιωθει πιεση κτλπ..
Αυτες οι μαλακιες ειναι απλα μια μοδα που ξεκινησε απο τους πυρφορους της δυσης! Ολα ειναι ενα ψεμα!
Η γυναικα ειναι φτιαγμενη για να φροντιζει το αρσενικο, να πλενει τα πιατα, να κανει καλα τσιμπουκια κτλπ..
Πολυ σωστος!
Κανονικα αυτο δεν υπαρχει απλα ειναι μια <<ψευδαισθηση>> για τις <<νεες>> γυναικες..
Η γυναικα δεν ειναι φτιαγμενη για τετοια πραγματα..δλδ για να αποφασιζει, για να ειναι υπευθηνη, να νιωθει πιεση κτλπ..
Αυτες οι μαλακιες ειναι απλα μια μοδα που ξεκινησε απο τους πυρφορους της δυσης! Ολα ειναι ενα ψεμα!
Η γυναικα ειναι φτιαγμενη για να φροντιζει το αρσενικο, να πλενει τα πιατα, να κανει καλα τσιμπουκια κτλπ..
Οι χειρότερες ελλεηνίδες, είναι οι γεννημένες από το 1970 μέχρι και 1980κάμποσο .... Από το 1985 και μετά ... είναι καλύτερες και από το 1990 και μετά ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. Ξέρω προσωπικά ιστορίες πολύ νεότερων . Πιτσιρικάδες 25ρηδες, συζούν με συνομίληκες και τα πληρώνουν όλα μισά μισά κτλ . Καμία ανάμειξη από καριόλες μανάδες κτλ .Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Πάντως, κακά τα ψέματα η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, ειδικά από το 1980 γεννημένες κλπ είναι σκατά στην Ελλάδα.
Το κακό με τους Έλληνες άντρες είναι ότι είναι τρομερα πιρφόροι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα...